Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pauk
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Pauk » 17 dec 2011, 19:21

Ako Van Persie predje u Manchester City neka onda Dzeko predje u Arsenal. :D

Jer Wenger prati Dzeku od kad je Dzeko presao u Wolfsburg i htjeo je ga kupiti 2009. godine, samo sto Arsenal nije imao novac.

Van Pesie je zadnjih 5 godina napadac broj 1 kod Wengera i uvjek ima prednost nad drugim igracima, i dobro bi bilo kad bi Dzeko presao u Arsenal da bude isto sa Dzekom kod Wengera kao i sa van Persieom.

Mada sumljam u prelaz van Persie-a u City.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 dec 2011, 19:25

Pauk je napisao/la:Ako Van Persie predje u Manchester City neka onda Dzeko predje u Arsenal. :D

Jer Wenger prati Dzeku od kad je Dzeko presao u Wolfsburg i htjeo je ga kupiti 2009. godine, samo sto Arsenal nije imao novac.

Van Pesie je zadnjih 5 godina napadac broj 1 kod Wengera i uvjek ima prednost nad drugim igracima, i dobro bi bilo kad bi Dzeko presao u Arsenal da bude isto sa Dzekom kod Wengera kao i sa van Persieom.

to bi bila dobra opcija... ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 17 dec 2011, 19:34

nidje veze.
rvp sumnjam da ce igdje iz arsenala.
a ko ce dzeku kupit za iste pare koje je city dao za njega? eventualno chelsea u engleskoj od klubova da to moze.
...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 dec 2011, 19:36

Pauk je napisao/la:Ako Van Persie predje u Manchester City neka onda Dzeko predje u Arsenal. :D

I onda bi malo malo pa povreda bila.Posto nikoga cestito drugog nebi imao da zamjeni a isto tako znamo da ti klubovi imaju 15 :lol: meceva hefticno.I da ne govorima da kad bi prodali Persu opet Wegno ni za cevapa nebi imao a kamoli za Dzeku.Supalj novcanik,sta li?
Nece biti iste @panties nego vece,ovaj je sa ovolikom minutazom cetvrti strelac PL.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 17 dec 2011, 19:42

Dzeko je za 37 miliona eura potpiso ugovor na 4,5 godina u City-ju,odradio je otprilike godinu dana,jos ostaje 3,5 godina pod ugovorom,sto znaci da bi ga neko otkupio mora baciti i preko 50 miliona.Radije bi da posto se Ronaldo ne osjeca dobro u Realu,a kako se pise volio bi i povratak u Englesku,pa eto bujrum razmjena,Dzeko u Real,a Ronaldo u City,ha ja :mrgreen:
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 17 dec 2011, 19:44

cuj ronaldo u city :lol: .
...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 dec 2011, 19:46

panties je napisao/la:cuj ronaldo u city :lol: .
Taj bi otisao i u Gosk Gabelu kad bi ga platili, sto ?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 17 dec 2011, 19:48

harishp je napisao/la:
panties je napisao/la:cuj ronaldo u city :lol: .
Taj bi otisao i u Gosk Gabelu kad bi ga platili, sto ?
dobro, shvatam ja da se njega smatra za svakakvog covjeka, ni meni nije najdrazi, al mislim stvarno...odvadite malo.
ako nista, on ozbiljno shvata svoju karijeru.
da ode u city da ga se rotira? lmao
...

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 17 dec 2011, 19:56

Skoro sam ubijedjen da RvP nece napustati topnike na kraju sezone. Takodjer, mislim da ce u Arsenalu ostati do kraja karijere. Ako pak bude napustao London, mislim da to definitivno nece biti klub iz Engleske. Samim tim, mislim da o ovom njegovom transferu u City nema ni govora.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 17 dec 2011, 20:47

Zar ne zvuci poznato ta prica nece on nigdje iz Arsenala?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 17 dec 2011, 21:20

Ako imalo imaju mozga nece napadcaca kupovati. Nego hoce li naš Dijamant sutra zaigrati od prve, nešto sumljam? Baloteli jeste u formi, ali i kad je Džeko bio u najboljoj sjedio je na klupi.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 17 dec 2011, 22:55

ZOI84 je napisao/la:Ako imalo imaju mozga nece napadcaca kupovati. Nego hoce li naš Dijamant sutra zaigrati od prve, nešto sumljam? Baloteli jeste u formi, ali i kad je Džeko bio u najboljoj sjedio je na klupi.
sumnjam da ce pocet protiv arsenala.
btw, on je bio king kong :D tako kaze. misterija rjesena.
...

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 18 dec 2011, 02:30

Svi vi koji u zadnje vrijeme sumljate u naseg dijamanta, prestanite sumljati i pocnite sumnjati :mrgreen:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 dec 2011, 12:22

Dragi moji,

Danas igramo izuzetno važan meč u Premiershipu i to protiv Arsenala. Do utakmice je još nekoliko sati i svi s nestrpljenjem očekujemo da sudija označi početak. Ja još ne znam da li ću početi meč od prve minute, ali nadam se da ću ipak mogao zaigrati. Naravno, trener odlučuje o tome i on zna šta je najbolje za ekipu.

Što se tiče Arsenala, oni su u odličnoj formi, a pogotovo Van Persie. Ipak, dolaze nam u Manchester i moramo pokazati zašto smo vodeći na tabeli. Biće teško, ali nakon poraza od Chelsea ne smijemo sebi dopustiti novi loš dan. Vjerujem da smo kvalitetniji od Arsenala i to ćemo danas dokazati.

Vaš Edin Džeko!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 dec 2011, 14:26

Pokusavajuci nekako logicki razumjeti Mancinijevu rotaciju, danas bi Dzeko morao biti u prvih jedanesest, mada se kod njega nikad nezna.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 18 dec 2011, 15:18

Goalgetter je napisao/la:Pokusavajuci nekako logicki razumjeti Mancinijevu rotaciju, danas bi Dzeko morao biti u prvih jedanesest, mada se kod njega nikad nezna.
Po logici, džeko je starter!
Samo neznam ko će mu praviti društvo u napadu, misli da je red na tandem baloteli-džeko!
Najgora opcija od svih je da igra sa jednim napadačem što nebi bilo čudno!
Onda bi se znalo da je Balonja prvi izbor!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 dec 2011, 15:21

Danas ce Mancini pokazati,da li je strucan ili nije,da vidimo kako se nosi kad je ekipa pod pritiskom,uz to sad je Manchester United ispred njih,jer su dobili QPR sa 2-0.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 18 dec 2011, 15:23

Pasodzigera je napisao/la:Danas ce Mancini pokazati,da li je strucan ili nije,da vidimo kako se nosi kad je ekipa pod pritiskom,uz to sad je Manchester United ispred njih,jer su dobili QPR sa 2-0.
Uvjek kad je pod pritiskom, pretežno kalkulira!
Zato i očekujem da će se vratiti na postavu sa jednim napadačem i petoricom u sredini!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 18 dec 2011, 15:36

manciniii ooooo..mancini oooo :lol:
Unica grande amore

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 dec 2011, 15:48

mozak je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Pokusavajuci nekako logicki razumjeti Mancinijevu rotaciju, danas bi Dzeko morao biti u prvih jedanesest, mada se kod njega nikad nezna.
Po logici, džeko je starter!
Samo neznam ko će mu praviti društvo u napadu, misli da je red na tandem baloteli-džeko!
Najgora opcija od svih je da igra sa jednim napadačem što nebi bilo čudno!
Onda bi se znalo da je Balonja prvi izbor!
Aguero ce uvijek igrati, jer on moze zauzeti poziciju u sistemu 4-5-1 ako je potrebno, dakle kao lijevo/desno krilo, sto sa Balotellijem i Dzekom ne bi uspjevalo tako dobro (sa njima klasicni 4-4-2), jer ipak Aguero brz i prodoran, zbog toga ce i danas igrati. Pitanje je samo, Balo ili Dzeko, prije da ce Dzeko, ali vidjecemo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, bhfanatic14, jasmin10, Mostarska, Proximic, torbica, Turo, Zglavkar i 51 gost.