Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

brile
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la brile » 23 avg 2015, 19:21

DoeTz je napisao/la::damn:
solinas :wtf:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 23 avg 2015, 19:24

MCMXLVI je napisao/la:
GradKamena je napisao/la:Mozeli neki sredit link za Zrinjski-Siroki ?
http://www.tribina.net/direct/d1.html
hvala na linku al nece mi ovaj ,jes da niaam u bih al gledo sam jucer celik-sarajevo normalno.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 23 avg 2015, 19:29

brile je napisao/la:
DoeTz je napisao/la::damn:
solinas :wtf:
Nemoj ti matere ti :lol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 23 avg 2015, 19:51

:D gledaj sto nam idu rezultati na ruku :D
Olimpic vodi...
Trenutno x u mostaru.nama dolazi vitez sledece kolo mogli bi do iza reprzentativne pauze na drugom mjestu ostati. :bih:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 avg 2015, 20:08

kad se u zenici cuju rasisticki povici igra se normalno, na grbavici parola protiv saveza odma prekid
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 23 avg 2015, 20:17

Cernobilski rasisti.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 23 avg 2015, 20:18

... a Sieg Heil ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Dinara
Kontakt:

Post Postao/la Dinara » 23 avg 2015, 20:20

Pantelija je napisao/la:
Dinara je napisao/la:Ovaj savez ništa dobro ne donosi domaćem fudbalu. Bitna im je repka koja donosi pare. Trebali bi više pažnje posvetiti kvalitetu suđenja i ostlalim stvarima. Liga je malo podigla kvalitet ali u suštini se tapka u mjestu. Eto neka klubovi dobijaju kvalitetne adidas lopte kako oni kažu i mizerne novce od tv prava i to je sve. Ako se repka ne plasira na ep i pri tome bude cirkus od suđenja navućiće gnjev na sebe. Ja znam da nije posao saveza da direktno pomaže nekima klubovima da li financijski ili na drugi način. Trebaju iskorijeniti nacionalizam na tribinama, rigoroznijim kaznama, sankcionisati loše suđenje, omogućiti više utakmica na tv-u, a ne samo da bh telecom drži monopol i po većim cijenama za tv prava koja bi išla klibovima. Zabraniti da se igraju utakmice na stadionima gdje su loši uslovi kao što je onaj u Foči,Ugljeviku i slično...Sve to bi podiglo kvalitet makar malo.
dakle, u vrijeme OSIMA u savezu, savez je radio sjajan posao, sada, zadnje dvije sezone ne radi,... shvatam poentu

Nisam ja branio savez za vrijeme Osima,govorim općenito. Poentu nisi shvatio ;)

Blatusa
Kontakt:

Post Postao/la Blatusa » 23 avg 2015, 20:29

Morao sam se prijaviti samo zbog ovih komentara vezano za Zenicu , jednostavno ne kontam navijace iz Sarajeve , poslije svake utakmice imate prigovora vezanih najmanje za utakmicu vazda ste osteceni , vazda vas neko vrijedja , vazda nadjete nesto da ocrnite ne samo Zenicu , nego sve ostale gradove i ekipe iz Premijer lige , stvarno mi nije jasno , podrazumjeva se da u svakoj navijackoj skupini ima odredjenih broj budala koji se isticu po svom divljackom i prostackom ponasanju i svi to dobro znate , pravi navijaci Čelika iz Zenice Robijaši , simpatizeri uvijek imaju postovanja prema u prvom redu umrlima , pa prema igracima drugih rasa , prema tome nemojte se truditi i ljagati cijelu Zenicu i Robijase , a i smijesno je procitati da ste vi poceli nerede iz revolta zbog racistickih ispada nekoliko drogiranih pojedinaca , debila .
"Pojedinac zaista može biti glup, ali definicija gluposti je timski rad."

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 23 avg 2015, 20:31

A od kad se ovo bakljada zove "vatromet"

Pacov

Post Postao/la Pacov » 23 avg 2015, 20:34

fedeltafrotta je napisao/la:kad se u zenici cuju rasisticki povici igra se normalno, na grbavici parola protiv saveza odma prekid
ne moze osim sredjivati vise,a ?
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 avg 2015, 20:37

zencu ima ko da brani robijaasi huligani
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 23 avg 2015, 20:39

Ne trebaju nam ova prepucavanja na relaciji HZ-TM-RZ ...
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 avg 2015, 20:43

Jesu ovi Hercegovci uopste nekad pobjedili jedni druge, pa uvijek kad gledam neki dosadni x :)

Pacov

Post Postao/la Pacov » 23 avg 2015, 20:49

fedeltafrotta je napisao/la:zencu ima ko da brani robijaasi huligani
tarsip vam vodja
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 23 avg 2015, 20:52

Danas pred utakmicu Slavije povedoh diskusiju sa Salemom (**** me otac, preznojio sam se :lol: ). Lik tvrdi da je Macić fenomenalno odsudio utakmicu u Širokom, i kaže da se on pita da bi svako kolo u naredne dvije godine sudio. Kaže nije mu jasno, kako to da Željezničar proziva njega i Pilava, kad se oni tu ništa ne pitaju. :D I haj, nastavimo tako, kaže da je suđenje nikad bolje. Valjda ne smije reći da sudije rade loš posao. :facepalm:

A za sve je povod bio taj što mu je jedan čovjek iz Slavije rekao da se malo obrati pažnja na suđenje, jer je na Slavijinim utakmicama, što i jeste, izuzetno loše. Na štetu obje ekipe. I tako se on prisjeća starih utakmica, i tu ga uhvatimo u prvoj situaciji da ne zna šta priča, i da samo štiti sudije. Jedna situacija mu je ok, druga nije.

I hajde počela utakmica, drugo poluvrijeme. Fikret Bačić iz Lukavca se razmahao zastavicom kao barjaktar, ne spušta je. Pet ofsajda Slaviji svira 1 na 1, ni jedan nije bio. Ja odem da pozdravim druga Salema, on diže ruke, kaže sve sam vidio ne znam šta je ovo. :urnebes: Meni dovoljno. Tako ostaviš njega bez teksta, bez saopštenja. Ali što je najgore, ista situacija koju je on podržavao tamo kao dobro urađenu od strane sudije dogodi se danas na utakmici, i to je greška. Naravno, vidio da je lik totalno van meča i mora priznati.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 avg 2015, 20:56

Joj amatera, ostadose bez zvuka dok trener daje izjavu xd

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 23 avg 2015, 20:56

Sarajlije pisu pred gostovanje u Zenicu kako je cernobil, smrdigrad, radioaktivan .. Ismijavaju naše finansijsko stanje ko da su iz druge države, u repertoaru im psovanje Zenice po nekoliko desetina minuta. Bez imalo postovanja nazivaju nas četnicima zbog par maloumnika, a među robijasima bruka djece sehida.
Na njihovim stadionima nam govore da nam je grad srce srbije itd itd ..
Kampanja da se ocrne Robijasi se nastavlja, od podmetanja onog videa od strane beskičmenjaka poput @fedeltefrotte ..
Ali nek se dobro zna, grupe koje predstavljaju Robijase nisu bili na stadionu juce, Robijasi patriotizam nebrojeno puta pokazali kao i navijacku solidarnost. To znaju stariji Hordaši i Manijaci a vi djeco po forumu piskarajte
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 23 avg 2015, 21:01

Blatusa je napisao/la:Morao sam se prijaviti samo zbog ovih komentara vezano za Zenicu , jednostavno ne kontam navijace iz Sarajeve , poslije svake utakmice imate prigovora vezanih najmanje za utakmicu vazda ste osteceni , vazda vas neko vrijedja , vazda nadjete nesto da ocrnite ne samo Zenicu , nego sve ostale gradove i ekipe iz Premijer lige , stvarno mi nije jasno , podrazumjeva se da u svakoj navijackoj skupini ima odredjenih broj budala koji se isticu po svom divljackom i prostackom ponasanju i svi to dobro znate , pravi navijaci Čelika iz Zenice Robijaši , simpatizeri uvijek imaju postovanja prema u prvom redu umrlima , pa prema igracima drugih rasa , prema tome nemojte se truditi i ljagati cijelu Zenicu i Robijase , a i smijesno je procitati da ste vi poceli nerede iz revolta zbog racistickih ispada nekoliko drogiranih pojedinaca , debila .
Eto tebi ćemo vjerovati pored naših ušiju a boga mi i očiju, objektivna zenička publika, ša maji...

Nego ovaj zrinjski jako loš nikako mi nije jasno otkud prvi s ovako lošom dinamikom ekipe...

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 23 avg 2015, 21:06

nisam toliko skroman koliko se cinim, ali da se pohvalim da je danas napokon igor koristio tacnu statistiku uoci utakmice zeljo-velez, vjerovatno je procitao ovde sto sam napisao :D
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.