solinasDoeTz je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
solinasDoeTz je napisao/la:
hvala na linku al nece mi ovaj ,jes da niaam u bih al gledo sam jucer celik-sarajevo normalno.MCMXLVI je napisao/la:http://www.tribina.net/direct/d1.htmlGradKamena je napisao/la:Mozeli neki sredit link za Zrinjski-Siroki ?
Nemoj ti matere tibrile je napisao/la:solinasDoeTz je napisao/la:
dakle, u vrijeme OSIMA u savezu, savez je radio sjajan posao, sada, zadnje dvije sezone ne radi,... shvatam poentuPantelija je napisao/la:Dinara je napisao/la:Ovaj savez ništa dobro ne donosi domaćem fudbalu. Bitna im je repka koja donosi pare. Trebali bi više pažnje posvetiti kvalitetu suđenja i ostlalim stvarima. Liga je malo podigla kvalitet ali u suštini se tapka u mjestu. Eto neka klubovi dobijaju kvalitetne adidas lopte kako oni kažu i mizerne novce od tv prava i to je sve. Ako se repka ne plasira na ep i pri tome bude cirkus od suđenja navućiće gnjev na sebe. Ja znam da nije posao saveza da direktno pomaže nekima klubovima da li financijski ili na drugi način. Trebaju iskorijeniti nacionalizam na tribinama, rigoroznijim kaznama, sankcionisati loše suđenje, omogućiti više utakmica na tv-u, a ne samo da bh telecom drži monopol i po većim cijenama za tv prava koja bi išla klibovima. Zabraniti da se igraju utakmice na stadionima gdje su loši uslovi kao što je onaj u Foči,Ugljeviku i slično...Sve to bi podiglo kvalitet makar malo.
ne moze osim sredjivati vise,a ?fedeltafrotta je napisao/la:kad se u zenici cuju rasisticki povici igra se normalno, na grbavici parola protiv saveza odma prekid
tarsip vam vodjafedeltafrotta je napisao/la:zencu ima ko da brani robijaasi huligani
Eto tebi ćemo vjerovati pored naših ušiju a boga mi i očiju, objektivna zenička publika, ša maji...Blatusa je napisao/la:Morao sam se prijaviti samo zbog ovih komentara vezano za Zenicu , jednostavno ne kontam navijace iz Sarajeve , poslije svake utakmice imate prigovora vezanih najmanje za utakmicu vazda ste osteceni , vazda vas neko vrijedja , vazda nadjete nesto da ocrnite ne samo Zenicu , nego sve ostale gradove i ekipe iz Premijer lige , stvarno mi nije jasno , podrazumjeva se da u svakoj navijackoj skupini ima odredjenih broj budala koji se isticu po svom divljackom i prostackom ponasanju i svi to dobro znate , pravi navijaci Čelika iz Zenice Robijaši , simpatizeri uvijek imaju postovanja prema u prvom redu umrlima , pa prema igracima drugih rasa , prema tome nemojte se truditi i ljagati cijelu Zenicu i Robijase , a i smijesno je procitati da ste vi poceli nerede iz revolta zbog racistickih ispada nekoliko drogiranih pojedinaca , debila .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.