NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ubiparip,Milutinović,Galešić,Franić,Veselinović oni mi prvi padaju na pamet.Jos 10 dana do derbija.Sta je sa Menalom hoce li biti spreman?
Igraj Široki ti si najbolji!
Evolve je napisao/la:Dosadna pauza, nista se ne desava. Imam jedno pitanje za vas sve, koga vi volili vidjeti u Širokom iz PL, nemoj te se drzati nase politike dovodjenja. Evo ja cu poceti, po meni ovako na prvu, Jakovljevic i Todorovic iz Zrinjskog, Katanec mi je isto bio jako dobar igrac, ali otisao je nedavno pa nista, Beširevic iz Radnika, odlican igrac, Arezina iz MDK, pod uvjetom da je sa glavom uredu, Vukotic iz Krupe mozda.. To mi pada na pamet naprvu... Markovic golman iz Celika, iako je drasticno pao u formi ovu zimu...
Vukotic, Jakovljevic, Sabanadzovic, Filipovic, Ubiparip, Peco..
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Tesko, ne sjecam se takvog slucaja u ligi...brigsiroki je napisao/la:je li se kod nas može zatražit zamjena domaćinstva kao npr u HNL - u ???
..
Zanimljivo pitanje Evolve

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Bilobrk se vratio treninzima? Valjda ce braniti protiv Zrinjskog, ne bih volio da Keta bude na golu
. Nemam nista protiv momka ali nesto ne vjerujem da bi mogao protiv svojih biti na 100%

HRHB
HRHB
Svi bi trebali biti spremni osim Cabraje i Menala ,ali radi njega je doveden Bagaric
S kime bi produzili od navedenih?
Ovim igracima isticu ugovori 1.6
Bilobrk(dogovoren vec),Barisic,Wagner,Baraban,Bralic,Matic,Begonja,J.Coric,Ivankovic,Kozul..?
Bilobrk(dogovoren vec),Barisic,Wagner,Baraban,Bralic,Matic,Begonja,J.Coric,Ivankovic,Kozul..?
Zadnja izmjena: penke, dana/u 22 mar 2018, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Samo jedno ime
Ostaviti Bilobrka,Wagnera,Barabana,Bralića,Matića,Begonju,J.Ćorića,a našim momcima Barišiću,Ivankoviću i Kožulu hvala na svemu i uz duzno postovanje oni vise nisu za ozbiljnog nogometa.A sto se Bagarića tiče,po onome što sam ja vidio do sada,on je jedan veliki boliqurac i osim gola protiv sarajeva sto je zapravo gol Josipa Ćorića nije pokazao apsolutno nista.Baraban pretrci za poluvrijeme više nego on za cijelu utakmicu.
Jedino ne bih dalje produzio sa Jojom i Jurom. Dane je ove sezone imao par dobrih utakmica, moze on i dalje pomoci kad teba rezultat cuvati, a vjerujem isto tako da nije skup igrac pa... Matic ako se dobro sjecam ima po ugovoru da ga Siroki moze otkupiti, pa kolika bi onda cifra bila u pitanju? Begonji takodjer istice posudba, imaju li namjeru ostavljati ga?penke je napisao/la:Svi bi trebali biti spremni osim Cabraje,ali radi njega je doveden Bagaric
Bagaric protiv Krupe i Sarajeva na Pecari odigrao po 20 min, nije li malo prerano za zakljucak?96BadBoy je napisao/la:Ostaviti Bilobrka,Wagnera,Barabana,Bralića,Matića,Begonju,J.Ćorića,a našim momcima Barišiću,Ivankoviću i Kožulu hvala na svemu i uz duzno postovanje oni vise nisu za ozbiljnog nogometa.A sto se Bagarića tiče,po onome što sam ja vidio do sada,on je jedan veliki boliqurac i osim gola protiv sarajeva sto je zapravo gol Josipa Ćorića nije pokazao apsolutno nista.Baraban pretrci za poluvrijeme više nego on za cijelu utakmicu.
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Slažem se u vezi Bagrića, premalo je igrao da bi još nešto pokazao, što se tiče ovih ostalih, Bilobrk,BralićMatić,Begonja,Ćorić, naravno Bog otac nogometa Wagner može ostat koliko god hoce
, ostale nebi, možda eventualno još Barabana...

NK Široki Brijeg
Slazem se,ne znam kolika je odsteta,koliko se sjecam samo smo za Zakarica platili neku odstetu..Android je napisao/la:Jedino ne bih dalje produzio sa Jojom i Jurom. Dane je ove sezone imao par dobrih utakmica, moze on i dalje pomoci kad teba rezultat cuvati, a vjerujem isto tako da nije skup igrac pa... Matic ako se dobro sjecam ima po ugovoru da ga Siroki moze otkupiti, pa kolika bi onda cifra bila u pitanju? Begonji takodjer istice posudba, imaju li namjeru ostaviti ga?penke je napisao/la:Svi bi trebali biti spremni osim Cabraje,ali radi njega je doveden Bagaric
S nekim igracima se pregovara o produzetku..Bilobrk ce produziti sigurno,a Cabraja je tu do zime.
Danas je ekipa odradila na Pecari trening, a Bilobrk je radio odvojeno,kruzio oko terena..
Samo jedno ime
S mostarcima u subotu? Prije Uskrsa?
Da, dzaba se ispovijedatyork je napisao/la:S mostarcima u subotu? Prije Uskrsa?

HRHB
HRHB
Android je napisao/la:Da, dzaba se ispovijedatyork je napisao/la:S mostarcima u subotu? Prije Uskrsa?

SAMO ŠIROKI!
Tako sam ja prije par godina, pred Gospojinu, ispovidio se pa na utakmicu, protiv Želje igrali
kraj priče vjerujem da svi znate 

...
A ja ljetos pred Gabelu...
Šteta sto se ne igra na Uskrs.
Šteta sto se ne igra na Uskrs.
Odlican termin za ovakav derbi, samo da vrijeme posluzi.york je napisao/la:S mostarcima u subotu? Prije Uskrsa?
The Nobles ⚔
Ima li itko iz KN, dobre ove nove majice, hoće bit toga i za utakmicu sa komšijama?
Oce bit večernji termin sta mislite, sat se mice, javljaju vrlo toplo vrijeme
cini se idealno sve

"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Siroki-Bosna u 19h, vjerujem da ce onda nogomet biti ranijeLoveSB96 je napisao/la:Oce bit večernji termin sta mislite, sat se mice, javljaju vrlo toplo vrijemecini se idealno sve
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Bing [Bot], Combattente87, Giuseppe1, successminator i 250 gostiju.