Ma zezancija buraz
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Kad sam ustao jutros oko 9h bilo je 3267, sad 3344 ide mashala fino 
- ElCartel11
- Kontakt:
Otkazana utakmica protiv AC Horsens zbog loših vremenskih uvjeta
Današnja prijateljska utakmica Fudbalskog kluba Sarajevo protiv AC Horsens iz Danske se neće odigrati.
Zbog izdatog upozorenja od velikog nevremena, koje je zahvatilo dio Turske gdje se pripremaju igrači Sarajeva, nema uvjeta za odigravanje današnje utakmice. Stručni štabovi oba tima donijeli su odluku zajedno.
#ZajednoSmoSarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Bjez ba kontam fakatElCartel11 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 12:27Otkazana utakmica protiv AC Horsens zbog loših vremenskih uvjeta
Današnja prijateljska utakmica Fudbalskog kluba Sarajevo protiv AC Horsens iz Danske se neće odigrati.
Zbog izdatog upozorenja od velikog nevremena, koje je zahvatilo dio Turske gdje se pripremaju igrači Sarajeva, nema uvjeta za odigravanje današnje utakmice. Stručni štabovi oba tima donijeli su odluku zajedno.
#ZajednoSmoSarajevo![]()
![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 12:27Otkazana utakmica protiv AC Horsens zbog loših vremenskih uvjeta
#ZajednoSmoSarajevo![]()
![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jel i ovo za odgodu tekme zajebancija.
Jel se moze pogledati tekma bez clanske, daleko sam od Sarajeva, mozda dozivim da dodje do godine 
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Može za 5 markica.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
ElCartel11 je napisao/la: ↑05 feb 2022, 12:27Otkazana utakmica protiv AC Horsens zbog loših vremenskih uvjeta
#ZajednoSmoSarajevo![]()
![]()
Uclanio sam se, sad cekam da mi clanska dodje na adresu, valjda ce brzo
Jel mogu kako tekmu gledat danas bez clanske?
Jel mogu kako tekmu gledat danas bez clanske?
Samo neka potraje,treba nam zdrave i pozitivne temeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 feb 2022, 11:01Jeste lijepo vidjeti da je tema aktivna, a imamo odlične diskusije, nisu u pitanju neke rasprave o prošlosti![]()
![]()
![]()
Iskreno i sa clanskim sam iznenadjen mislio sam necemo prebaciti 3000.
Koliko malo raji treba mogu misliti kada bi se krenulo na primjet sa renoviranjem stadiona i sl.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nazovi fan shop da ti kazu onaj broj i prijavi se onda
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- SarajevoForza
- Kontakt:
Samo ih nazovite ili pošaljite mail da vam kažu koji je barkod kartice da se možete registrovati i besplatno gledati
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
https://fksarajevo.ba/moje-sarajevo/livestream
Izabereš hoćeš li sve tekme ili pojedinačno i to je to
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Hvala drug
Kad ide taj potpis jel poslije tekme, pitam za druga 
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️