Izvini shvatio sam te pogresno maloprije....Virtu4l je napisao/la:Funkcionišu onako kako si ti napisao, ali objašnjavati to aldinuwarrior je napisao/la:Ajde evo ti mi reci kako funkcionisu ?Virtu4l je napisao/la:Ne znaš ko je gori, aldin koji ne konta kako funkcionišu pozajmice ili ovaj što se trudi da aldinu objasni.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Funkcionišu onako kako si ti napisao, ali objašnjavati to aldinu
[/quote]
Izvini shvatio sam te pogresno maloprije....[/quote]
gdje ces njemu objasnjavati bolan

Izvini shvatio sam te pogresno maloprije....[/quote]
gdje ces njemu objasnjavati bolan

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
[quote="Rokoko87"]Diskutujući sa @Virtom došao sam do toga da malo izanaliziram sve igrače i većinom promašaje u prethodne dvije godine..
Jedini igrači koji su se zadržali duže i koji su opravdali koliko toliko svoje ugovore su Blagojević i Kosorić.
E cuj Kosoric opravdao ugovor...
Jedini igrači koji su se zadržali duže i koji su opravdali koliko toliko svoje ugovore su Blagojević i Kosorić.
Ne zaboravi da ga je velika većina prizivala za kapitena upravo zbog korektnosti, borbenosti i dobrih igara.SaboBabo je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Diskutujući sa @Virtom došao sam do toga da malo izanaliziram sve igrače i većinom promašaje u prethodne dvije godine..
To što je on ove sezone neprepoznatljiv kao i mnogi drugi nije razlog da zaboravimo sve dobre igre.
Ipak je on jedan od onih koji su se najduže zadržali u klubu, a znamo da je to vrlo teško bilo u posljednje vrijeme.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kosoric je imao dobrih utakmica. Ovu sezonu je ispod prosjeka i treba ga malo odmoriti a Bocacinija isforsirati.
Evo sad realno kad sagledam ispod prosjeka je i Blagojevic,Kosoric,ponekad Lendric i Kjosevski. Formu su podigla dva Stevanovica. Ne znam sta se desava sa Blagojevicem,ali ono na terenu uopste ne lici na njega. Moguce da su ga dogadjaji oni promijenili ili kazne pa da jednostavno mu se ne igra kao prosle sezone. Kjosevski isto. Ove sezone je nesiguran. Valjda ce doci sebi tokom zimske pauze.
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Rokoko prijatelju moj upravu si ali njegove ok partije su bile samo zbog Bogdanovica i on ga cupao iz govana kad zagusti ,nista vise....realno u njemu nema nista fudbalsko ...los je igrac bar je to moje misljenje....uopste nije igrac za neke ekipe koje se bore za vrh a pogotovo ne za Zeljeznicar..Rokoko87 je napisao/la:Ne zaboravi da ga je velika većina prizivala za kapitena upravo zbog korektnosti, borbenosti i dobrih igara.SaboBabo je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Diskutujući sa @Virtom došao sam do toga da malo izanaliziram sve igrače i većinom promašaje u prethodne dvije godine..
To što je on ove sezone neprepoznatljiv kao i mnogi drugi nije razlog da zaboravimo sve dobre igre.
Ipak je on jedan od onih koji su se najduže zadržali u klubu, a znamo da je to vrlo teško bilo u posljednje vrijeme.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Al se.rete po kosoricu to je nevjerovatno, doso njegov red da bude na piku, a covjek je nas najbolji stoper, bolji od svih koje sad uzdizete 

zezas se ??? pa mrtvi Bogicevic koji nije prosao pripreme i koji nije igrao pola godine bolje izgleda od njega..Quinlan je napisao/la:Al se.rete po kosoricu to je nevjerovatno, doso njegov red da bude na piku, a covjek je nas najbolji stoper, bolji od svih koje sad uzdizete
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Po cemu?delinjo je napisao/la:zezas se ??? pa mrtvi Bogicevic koji nije prosao pripreme i koji nije igrao pola godine bolje izgleda od njega..Quinlan je napisao/la:Al se.rete po kosoricu to je nevjerovatno, doso njegov red da bude na piku, a covjek je nas najbolji stoper, bolji od svih koje sad uzdizete
Svi najpametniji, a on kod svakog trenera igra, svi treneri glupi? On ih natjera da igra?
Glupost, sad je fazon njega pljuvat i eto ispasti ce najgori igrac ikad dok ne predje zvono na nekog drugog

Kosoric je jedan od glavnih krivaca zasto na kontu nemamo jos koji bod vise. Ne vidim zasto je problem reci da neko ne pruza partije na kakve smo navikli ili kakve ocekujemo.
To je kritika, nije pljuvanje.
To je kritika, nije pljuvanje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: FK Željezničar
pa jesi ti svjestan da smo 6 na tabeli i da svaku **** utakmicu primimo gol ,to sto on igra kod svakog trenera ti dovoljno govori podatak da ti treneri ne mogu uvezati pola godine u nasem klubu kao sto nece ni Slavko ako ga nastavi forsirati,nemam ja sta njega pljubavti imam oci i vidim...Quinlan je napisao/la:Po cemu?delinjo je napisao/la:zezas se ??? pa mrtvi Bogicevic koji nije prosao pripreme i koji nije igrao pola godine bolje izgleda od njega..Quinlan je napisao/la:Al se.rete po kosoricu to je nevjerovatno, doso njegov red da bude na piku, a covjek je nas najbolji stoper, bolji od svih koje sad uzdizete
Svi najpametniji, a on kod svakog trenera igra, svi treneri glupi? On ih natjera da igra?
Glupost, sad je fazon njega pljuvat i eto ispasti ce najgori igrac ikad dok ne predje zvono na nekog drugog
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa da svi treneri glupi, a po forumima strucnjaci koji znaju ko treba igrat i ko je bolji 
Nema veze nikakve sto kod svakog trenera on igra, oni su glupani ne vide sto drugi vide, logika fantasticna
@Virtual
Cijela ekipa osim osim mire je u losijoj formi i ove godine to je neupitno, ali i tako je kosoric i dalje nas najbolji stoper

Nema veze nikakve sto kod svakog trenera on igra, oni su glupani ne vide sto drugi vide, logika fantasticna

@Virtual
Cijela ekipa osim osim mire je u losijoj formi i ove godine to je neupitno, ali i tako je kosoric i dalje nas najbolji stoper

Zato i jesmo u ovakvoj banani kad nam je Kosorić najbolji stoper.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Realno Kosoric je ove sezone dosta tanak, nije odigrao kako treba, ali valjda popravi formu u medjuvremenu.. Kako god Zelji treba 4-5 ciljanih i provjerenih pojacanja, Subic/Kvesic, Salihovic, Kerla,Stilic.. to su igraci koji bi donijeli prevagu i kvalitet vise, ako ne ove onda igrace bar njihovih kvaliteta pokusati dovesti..Za jakog Zelju na proljece potrebna su min 4 kvalitetna pojacanja!
Kosoric je najslabija karika ovog tima. Nema utakmice u kojoj mi nismo primili gol, a Kosoric standardan. Mislim da to dovoljno govori o njemu.Quinlan je napisao/la:Al se.rete po kosoricu to je nevjerovatno, doso njegov red da bude na piku, a covjek je nas najbolji stoper, bolji od svih koje sad uzdizete
uz duzno postovanje ali prati kriket jer fudbal ocigledno nije tvoj sport...Quinlan je napisao/la:Pa da svi treneri glupi, a po forumima strucnjaci koji znaju ko treba igrat i ko je bolji
@Virtual
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Treba biti realan, mozemo mi sad hvaliti citav tim i govoriti kako su svi dobri ali nema nista od toga, ako ne budemo kriticni prema sebi onda nema prostora za napredovanje. A sto se tice Kosorica ja ne znam pratis li ti utakmice, on je najbolji al u poredjenju sa toskasom i povrijedjenim Jahicem.Quinlan je napisao/la:Al se.rete po kosoricu to je nevjerovatno, doso njegov red da bude na piku, a covjek je nas najbolji stoper, bolji od svih koje sad uzdizete
Ove sezone najmanje golova je primio Zrinjski 8. Nakon toga Torpedo 10, a mi Radnik, Kozojebi i Vitez 14.Ostale ekipe su primile više golova.Sa druge strane postigli smo 16 golova, i od nas su više postigli Zrinjski 29, Radnik 23, Krupa 21, Torpedo i Široki po 18, Kozojebi 17. dok su ostalih 5 ekipa postigli manje od nas. Po statistici izgleda da mi više izazova imamo u napadu nego nazad....
Mi izazova imamo i naprijed i nazad. Puse sa svih strana.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.