Covjece jesili ti sam uopste svjestan koliko sranje ti iz posta u post pises. Boze me sacuvaj kakve izjave.Goldy je napisao/la:ahahahahahpanties je napisao/la:neg de ti nama reci, da dzeko zna manje engleskog, jel bi mu to pomoglo kod mancinija?![]()
pravo si me nasmejala...a to je dobro, jer se luče endorfini, a to poboljšava učenje i kontanje...a to volim....dakle dobro ti ide...zasad....a mislim da je to jedna od tajni Mancinijevog, a i Edinovog uspeha...jer u stvari samo 7% komunikacije odvija se recima....nema veze sto im ne ide engleski- oba su ultra uspesni...mada je Mancini uspesniji od Dzeke zasad, zapravo Mancini je najveca zvezda Cityija...nego ajde posudi mi te patike idu mi uz avatar....
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Edin Džeko je ponovo na radaru kluba iz Torina, koji nije uspeo u svom prvom pokušaju da ga angažuje kada je ovaj stameni fudbaler menjao sredinu.
Adaptacija Džeka je trajala dosta dugo. Strpljenje se isplatilo i Bosanac sada redovno stavlja protivničke golmana u neprijatne situacije kada moraju da vade lopte iz svojih mreža. Ipak, igrač njegovog kalibra očekuje veći broj nastupa kao standardni prvotimac. Mediji u Italiji navode da je Juventus već započeo da pravi mesto edinu u svom timu, prodajom nekoliko veterana, a da se on već raspitivao za uslove rada i treniranja u klubu. Kao glavni motiv njegove zainteresovanosti da promeni sredinu, navodi se prevelika konkurencija na njegovoj poziciji i špekulacije da bi Siti mogao da dovede novog napadača u januaru. U januaru City obara klupski rekord po transferima dovodjenjem Hulka iz Porta!?
Vidicemo hoce li biti sta od ovoga,mada je po meni Dzeki najbolje da osvoji englesku ligu i na ljeto predje u Juve...
Adaptacija Džeka je trajala dosta dugo. Strpljenje se isplatilo i Bosanac sada redovno stavlja protivničke golmana u neprijatne situacije kada moraju da vade lopte iz svojih mreža. Ipak, igrač njegovog kalibra očekuje veći broj nastupa kao standardni prvotimac. Mediji u Italiji navode da je Juventus već započeo da pravi mesto edinu u svom timu, prodajom nekoliko veterana, a da se on već raspitivao za uslove rada i treniranja u klubu. Kao glavni motiv njegove zainteresovanosti da promeni sredinu, navodi se prevelika konkurencija na njegovoj poziciji i špekulacije da bi Siti mogao da dovede novog napadača u januaru. U januaru City obara klupski rekord po transferima dovodjenjem Hulka iz Porta!?
Vidicemo hoce li biti sta od ovoga,mada je po meni Dzeki najbolje da osvoji englesku ligu i na ljeto predje u Juve...
Bla bla bla bladibladiblaaaaaaak_c je napisao/la:Edin Džeko je ponovo na radaru kluba iz Torina, koji nije uspeo u svom prvom pokušaju da ga angažuje kada je ovaj stameni fudbaler menjao sredinu.
Nisam vjerovao prije da ima istine oko prelaza Dzekija u Italiju, ali u zadnje vrijeme vidim da je dijamant skroz nezadovoljan i depresivan barem na terenu kada igra za Manchester City....pa ko zna??
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Anti NWO je napisao/la:Covjece jesili ti sam uopste svjestan koliko sranje ti iz posta u post pises. Boze me sacuvaj kakve izjave.Goldy je napisao/la:ahahahahahpanties je napisao/la:neg de ti nama reci, da dzeko zna manje engleskog, jel bi mu to pomoglo kod mancinija?![]()
pravo si me nasmejala...a to je dobro, jer se luče endorfini, a to poboljšava učenje i kontanje...a to volim....dakle dobro ti ide...zasad....a mislim da je to jedna od tajni Mancinijevog, a i Edinovog uspeha...jer u stvari samo 7% komunikacije odvija se recima....nema veze sto im ne ide engleski- oba su ultra uspesni...mada je Mancini uspesniji od Dzeke zasad, zapravo Mancini je najveca zvezda Cityija...nego ajde posudi mi te patike idu mi uz avatar....

Ma ostaje Dzekson u City-u, bas mu je dobro.
Imaju 3 klase od napadaca, nemaju sta vise trazit.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
-
- Kontakt:
Pošorao se Balonja sa Richardsom,ako je Mancini ozbiljan trener nece Baloteli duze vrijeme vidjeti terena
Radi konflikta na treningu? Pa to se redovno desava i nikom nista.Madridista18 je napisao/la:Pošorao se Balonja sa Richardsom,ako je Mancini ozbiljan trener nece Baloteli duze vrijeme vidjeti terena
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sda bi njima Magath dao bokserske rukavice pa da se svi odreda pomaraju.To je vec pa skoro uradio dok je dzeko i Miske bio u Vukovima.Dzeko valjda sa onim prcmuljkom Zianijem a i Miske je sa nekim zaguzvao.Cartman je napisao/la:Radi konflikta na treningu? Pa to se redovno desava i nikom nista.Madridista18 je napisao/la:Pošorao se Balonja sa Richardsom,ako je Mancini ozbiljan trener nece Baloteli duze vrijeme vidjeti terena
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da, da. Ziani koji je odigrao 10 utakmica u 3 godine se zakacio sa najvecom zvijezdom kluba koje uz to duplo veci od njega. Komedija:harishp je napisao/la:Sda bi njima Magath dao bokserske rukavice pa da se svi odreda pomaraju.To je vec pa skoro uradio dok je dzeko i Miske bio u Vukovima.Dzeko valjda sa onim prcmuljkom Zianijem a i Miske je sa nekim zaguzvao.Cartman je napisao/la:Radi konflikta na treningu? Pa to se redovno desava i nikom nista.Madridista18 je napisao/la:Pošorao se Balonja sa Richardsom,ako je Mancini ozbiljan trener nece Baloteli duze vrijeme vidjeti terena

- Goalgetter
- Kontakt:
Balotelliju se to malo cesce desava, mislim da mu je ovo 3. ili 4. tuca na treningu, ali naravno, desi se to svakome, ali ne treba pretjerivati.
Dobro, Balotelli jest na granici psihopate, ali nece ga radi ovoga izbacit iz ekipe. Pogotovo ne u trenutnoj formi.Goalgetter je napisao/la:Balotelliju se to malo cesce desava, mislim da mu je ovo 3. ili 4. tuca na treningu, ali naravno, desi se to svakome, ali ne treba pretjerivati.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nevjerujem ni ja. Ionako, Richards je napisao poslije na twitteru da je rijesen problem, tako da...Cartman je napisao/la:Dobro, Balotelli jest na granici psihopate, ali nece ga radi ovoga izbacit iz ekipe. Pogotovo ne u trenutnoj formi.Goalgetter je napisao/la:Balotelliju se to malo cesce desava, mislim da mu je ovo 3. ili 4. tuca na treningu, ali naravno, desi se to svakome, ali ne treba pretjerivati.
Ma ja, a nesto gledam, Citya ima ogroman broj nevjerovatno fizicki jakih igraca. Kolo, Yaya, Richards, Dzeko, Balotelli, De Jong (nije visok, ali se odbijaju od njega), Lescott itd. Ne znam je li slucajno ili to namjerno rade, ali sigurno da tu imaju prednost u odnosu na vecinu ekipa.Goalgetter je napisao/la:Nevjerujem ni ja. Ionako, Richards je napisao poslije na twitteru da je rijesen problem, tako da...Cartman je napisao/la:Dobro, Balotelli jest na granici psihopate, ali nece ga radi ovoga izbacit iz ekipe. Pogotovo ne u trenutnoj formi.Goalgetter je napisao/la:Balotelliju se to malo cesce desava, mislim da mu je ovo 3. ili 4. tuca na treningu, ali naravno, desi se to svakome, ali ne treba pretjerivati.
Imaju i onog Panteliju Rumunskog cova i nekim kosarkasima pitu sa glave moze jesti.Men se cini on je bio Dart Wadonja 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Lik je za 3 glave veci od mene, prosle godine kad je igrao za Bukurest, gostovao ovdje u Austriji sa svojim klubom, zamalo je dirao i precku glavom.harishp je napisao/la:Imaju i onog Panteliju Rumunskog cova i nekim kosarkasima pitu sa glave moze jesti.Men se cini on je bio Dart Wadonja

Samo sto mu je slaba gradja tijela, ali eto, koliko toliko je to nadoknadio visinom

Jest ali zato kad skoci na desnu stranu gola malim noznim prstom hvata loptu sa lijeve strane gola.Vazda mora led na glavu stavljati,kad zakaci glavom od precku.Treba napuniti onu visinu,ali je fakat brz ko macka protiv Arsenala je to dokazao.Goalgetter je napisao/la:Lik je za 3 glave veci od mene, prosle godine kad je igrao za Bukurest, gostovao ovdje u Austriji sa svojim klubom, zamalo je dirao i precku glavom.harishp je napisao/la:Imaju i onog Panteliju Rumunskog cova i nekim kosarkasima pitu sa glave moze jesti.Men se cini on je bio Dart Wadonja
Samo sto mu je slaba gradja tijela, ali eto, koliko toliko je to nadoknadio visinom
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dzeko protiv Porta u EL! sretno i da te vidimo u finalu,aBd!
Mislim da dolazi Van persi u City i tu je kraj price.Dzeko ako voli lovu nek ostane ako voli malo i igrat nek ide.Sad na njemu je ali ce ga tesko prodat a nije njegovo ni da sjedi na klupi.Ma libo ga racku ima rapa igro neigro.
Alipasino je napisao/la:Mislim da dolazi Van persi u City i tu je kraj price.Dzeko ako voli lovu nek ostane ako voli malo i igrat nek ide.Sad na njemu je ali ce ga tesko prodat a nije njegovo ni da sjedi na klupi.Ma libo ga racku ima rapa igro neigro.

Ma kakvi.Nece Van Persie sigurno u City.Ostaje on topnik do kraja karijere.

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Trenutno korisnika/ca: delko, Goalgetter, invincible1921 i 64 gosta.