FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

1989
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la 1989 » 09 mar 2013, 23:05

Kapellen je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Jesu li Fukare išle (koliko) :D
oko 30 ljudi.
Ne volim toliko komentarisat ove tudje teme al samo hocu rec da je ovo za respekta.I sretno vam u borbi sa Vitezom ;)
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 09 mar 2013, 23:34

Poslije ove pobjede ja ne vidim uopste mjesta za pesimizam i tu pricu losa igra, lose ovo-ono. Ljudi dragi shvatite da je ovo prva utakmica nakon gotov 4 mjeseca pauze, uzeli smo 3 boda a igra od danas vise-manje me ne zanima. Ima vremena i to da se popravi. Utakmica kompletna je danas bila ko m.udo i s jedne i s druge strane.
075

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 09 mar 2013, 23:43

Koliko sam cuo 2. mjesto je dovoljno za premier ligu, jer ce Vitez odstupiti od ulaska cak i ako zavrse prvi. ( cuo sam da ce igrati svaku tekmu na pobjedu a ako neko hoce da kupi kod njih bodove bit ce otvoreni za pregovore :D price s ulice )

Uhvatili ste ga sa 6 poraza i ja mislim da Sloboda to nece ispustiti do kraja. A tako bi i trebalo da bude realno nije vam mjesto u ovoj ligi

Poz
inace ?

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 09 mar 2013, 23:49

bodove pisi, igru brisi :)

Al ebo ti igru, bitno je da se klub nije ugasio. Sljedecu subotu svi na Tusanj !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 mar 2013, 03:14

hvala momcina na pozrtvovanju i borbenosti...Fukare jos jednom objasnile kako i koliko se voli ovaj klub...iskreno,nisam se nadao pobjedi ali eto...ne padajte u euforije jer je Gorazde mjerilo NICEGA...iako smo ovo uzeli mislim i dalje da ova ekipa nema tu snagu da stigne vitez..nadam se da ce me demantovat...sretno i uzivajte u bobama iz grada heroja ;)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 mar 2013, 08:51

Ne treba gledati pobjedi u zube! Treba se prisjetiti koliko smo bodova prosuli od ekipa koje nisu mnogo bolje od Gorazda. Najgora solucija je bila ne pobijediti i odmah sebe eliminisati za borbu za mjesto koje vodi u PL.
Kakva god igra bila tri boda su najvaznija.

Grado je istinska legenda, hvala mu sto se vratio u Slobodu. Kamo srece da se vrati jos iskusnih, kao npr. Joge.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 10 mar 2013, 10:22

TzBulevar87 je napisao/la:Poslije ove pobjede ja ne vidim uopste mjesta za pesimizam i tu pricu losa igra, lose ovo-ono. Ljudi dragi shvatite da je ovo prva utakmica nakon gotov 4 mjeseca pauze, uzeli smo 3 boda a igra od danas vise-manje me ne zanima. Ima vremena i to da se popravi. Utakmica kompletna je danas bila ko m.udo i s jedne i s druge strane.

To i ja kažem.Ovo je xtra rezultat jer do prije 3 mj. nismo imali ekipu i gotovo se ugasili.Svi nas napustili.

I od 2.2 sve je krenula ka boljem,pa i jučerašnja 3 boda ;)

Trebalo bi da u subotu bude pub Tušanj. 8-)
Pobjeda je bolja od orgazma!

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 10 mar 2013, 10:42

Putovao 10 sati jučer ali na kraju se isplatilo ;) Mali Pršeš je strašan igrač,po meni jučer uz Gradu i Renu naš najbolji igrač.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 10 mar 2013, 10:45

http://crveno-crni.ba/v2/index.php?opti ... &Itemid=66" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)
075

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 10 mar 2013, 11:05

Iskoristio bih priliku da se, u ime svih nas crveno-crnih na forumu, zahvalim ostatku na podršci i lijepim riječima. Drago mi je da su uzeta 3 boda u Goraždu, sigurno jednom od najtežih gostovanja u FBiH ligi. Sloboda konačno ide prema gore, penje se polako, a mogu reći da sam uvjeren da se ekspresno vraćamo tamo gdje nam je i mjesto. Ipak, dugogodišnja historija i tradicija neće igrati više bitnu ulogu ako tim ne bude kvalitetan i ukoliko se nastavi javašluk u klubu. Nadam se da je situacija dolaskom Husića kudikamo bolja i da će se stvari u totalu srediti. Važno je da se krenulo od nule i da idemo naprijed, a rezultati i podrška će vremenom doći. Zato, dragi moji Tuzlaci, vrijeme je da maksimalno podržimo naš klub protiv Bratstva i pokažemo ko je gazda.

Poslije, ako budem im'o vremena, sastavit ću i neku mini-analizu koliko će nam trebati da osiguramo titulu, kako se kreće raspored kod Slobode i Viteza itd. Valjda su tačne ove glasine da je Vitez odustao od PL, to bi bio ogroman dobitak za FKS.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 mar 2013, 11:57

Claus je napisao/la:Iskoristio bih priliku da se, u ime svih nas crveno-crnih na forumu, zahvalim ostatku na podršci i lijepim riječima. Drago mi je da su uzeta 3 boda u Goraždu, sigurno jednom od najtežih gostovanja u FBiH ligi. Sloboda konačno ide prema gore, penje se polako, a mogu reći da sam uvjeren da se ekspresno vraćamo tamo gdje nam je i mjesto. Ipak, dugogodišnja historija i tradicija neće igrati više bitnu ulogu ako tim ne bude kvalitetan i ukoliko se nastavi javašluk u klubu. Nadam se da je situacija dolaskom Husića kudikamo bolja i da će se stvari u totalu srediti. Važno je da se krenulo od nule i da idemo naprijed, a rezultati i podrška će vremenom doći. Zato, dragi moji Tuzlaci, vrijeme je da maksimalno podržimo naš klub protiv Bratstva i pokažemo ko je gazda.

Poslije, ako budem im'o vremena, sastavit ću i neku mini-analizu koliko će nam trebati da osiguramo titulu, kako se kreće raspored kod Slobode i Viteza itd. Valjda su tačne ove glasine da je Vitez odustao od PL, to bi bio ogroman dobitak za FKS.
Razgovarao sam sa poznanikom iz Viteza koji radi u Fis i obnasa neku funkciju. To sam uradio jer sam procitao informaciju ovdje na forumu da Vitez odustaje od PL. Covjek kaze da niko nije rekao nista javno, ali po njegovim saznanjima Vitez nema mogucnosti da ulozi u infrastrukturu i igracki kadar za PL. Po nekima iz Viteza bi NK Vitez dospio u tesku finansijsku krizu ulaskom u PL i narusili bi status jednog stabilnog prvoligasa. Jos kaze, da niko u Vitezu ne bi volio da se desi ono sto se desava Gradini. Jednostavno kaze dok ne budu sigurni u jacinu kluba da mogu zadrzati PL status, ne trebaju ici na ulazak u PL, ali u svakom slucaju da trebaju graditi klub da to nekada ostvare.

P.S.
A nase je...
U svakom slucaju treba se osloniti na svoje rezultate i stabilizaciji kluba, vracanjem navijaca i vecim prihodima od utakmica.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 10 mar 2013, 12:06

Claus je napisao/la:sigurno jednom od najtežih gostovanja u FBiH ligi.
Naravno, svako gostovanje je teško u našem fudbalu, ali po čemu si zaključio da je u Goraždu jedno od najtežih? Dosta klubova je sa tog gostovanja uzelo bod(ove), tako i moj Radnički (0:2).
Nikakva provokacija.
1921
1989

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 mar 2013, 12:16

VolimRadnicki je napisao/la:
Naravno, svako gostovanje je teško u našem fudbalu, ali po čemu si zaključio da je u Goraždu jedno od najtežih? Dosta klubova je sa tog gostovanja uzelo bod(ove), tako i moj Radnički (0:2).
Nikakva provokacija.
Evo zasto je bilo tesko.
Gorazde je promijenilo potpuno tim. Samim ti je i nepoznanica.
Sloboda je bila u stanju i sami znamo kakvoj. Skoro potpuno novi tim. Novi trener. Utakmice za prekretnicu i pod pritiskom da se ne izgubi i uzmu sva tri boda. O ocekivanjima tuzlaka i da ne pricamo. Ako sve uzmemo u obzir ovo je ogromna pobjeda, ne samo na rezultatskom planu, nego i moralnom, da dalje ustrajemo i napravimo Slobodu onakvu kakva bi trebala da bude. Ovo je podstrek da se mnoze mnogo vise i bolje.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 10 mar 2013, 12:20

Nikakva provokacija.
Prvenstveno sam mislio na suđenje, koje je izrazito domaćinsko, ali i "napaljene" domaćine koji žele bodove po' svaku cijenu. Možda su ove sezone pomalo zakazali, ali mislim da su proteklih sezona bili dosta uvjerljivi kući.

@Probisvjet, hvala na informacijama. I mislio sam da je nešto tako. Vjerujem da se takav potez ne bi svidio Vitežanima, i mi smo to iskusili kad nam je mafija uskratila igranje u EL, ali logično je da je bolje malo sačekati u Federaciji dok se ne namaknu sredstva za nešto bolje (iako sumnjam da su u goroj finansijskoj situaciji od Slobode :mrgreen: ). Plus imamo tu i problem stadiona. U protivnom bi mogli završiti kao Gradina. Sve u svemu, mi se moramo dokazati tijekom cijele polusezone i ostati neporaženi u Vitezu, te time dokazati da smo bolji od njih. Ipak, mora se priznati da imaju snažnu i iskusnu ekipu. Dilaver, Smriko, Pranjković, Dedić i ostali su za respekt, a i trener Plavčić ih vodi već duže vrijeme.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 10 mar 2013, 12:48

Cestitam braco ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 10 mar 2013, 12:59

Nikakva provokacija.
Evo odgovoricu ti ja @VolimRadnicki.. ova utakmica je domacinu bila "biti ili ne biti", njihove sanse za opstanak su sad veoma, veoma male. Da smo igrali 3-4 kola prije kraja prvenstva sa njima ne sumnjam da bi im napunili mrezu ili u prvom dijelu da smo im gostovali kada im nije gorilo pod nogama isto tako mislim da bi mnogo lakse dosli do pobjede.
075

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 10 mar 2013, 17:02

Jesu kod vas postavljene stolice na sjeveru?
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 10 mar 2013, 17:04

1989 je napisao/la:Jesu kod vas postavljene stolice na sjeveru?
Nisu,još.
Pobjeda je bolja od orgazma!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 mar 2013, 18:18

Ljepota vidjeti nas sveti Istok pun ko sibica vjernih Fukara nekada ....uskoro kad stane Sloboda na noge moce se ocekivati ponovo da navijacku skupinu Fukare cini ova brojka od par hiljda vatrenih nvijaca barem se nadam :)

slika
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 10 mar 2013, 19:19

Evo i TK konacno pozitivne vijesti iznose za Slobodu, osim sto su pogrijesili da kasnimo 10 bodova za Vitezom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.