FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kuhinja FK Sarajevo je uveliko uključena. Prikrivaju svoj prljavi veš, počevši od članka za Ivicu, članka za plate, a sada i ovoga. Prikrivaju ostavke, ulazak BP ponovo u klub, probleme u svlačionici, i ine koji će ubrzo izaći na vidjelo.
Neće vam poći za rukom
Neće vam poći za rukom
- plavousrcu
- Kontakt:
Kad smo mi bili instuticija? Sta znaci institucija? Od 1921. smo uvijek bili "nako", vise svojevremeno Famos imao para od nas. Ispadali u onoj ligi, imali par dobrih sezona, ali uvijek bili "nako". Kakva institucija? Nakon agresije i svega sto nas je snaslo opet par sezona dobrih, ostalo "nako". Tih par sezona dobrih vodio nas lik s psom. Kad mi dodju lafo poznavaoci kluba i trabunjaju o instituciji automatski mi se sere.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑06 feb 2021, 12:48Mi smo nekad bili institucija a danas smo qurac.Ko nas je doveo u takvu situaciju?Mozemo se praviti ludi i izbjegavati odgovor ali svi ga znamo.Uradila je to ekipa koja je uz šampanjac slavila ulazak u klub.Od tada pa sve do danas mi smo u slobodnom padu sa litice u ponor.Mogu opstajati nekakve Mladosti,Krupe...a ne možemo mi.Pa mi od poslovnih prostora Sjevera imamo pola budžeta Mladosti i Krupe i te ekipe nas deru.Mi da u klubu imamo pametne i sposobne ljude koji će brinuti o svakoj marki koja udje u klub nebi nama trebao investitor za ove naše lige.Za nešto više da.Sad je nastao i dodatni problem sa ovom koronom i sav nerad uprave je u trenu isplivalo na površinu.
Pa i jesam ja za to da jedan period se da svako ko nije poznat nama. Za mene je to bio period do pocetka ove polusezone. Nesto se rijesilo po pitanju plata, ali to se nesto rijesilo zbog Badzaka i to treba naglasiti da se ne bi pripisivalo nekom. Za Statut ako su u Skupstini malo ludi pa ce pustiti da im neko mimo njihovog tima radi onda imamo drugi problem.MojaMalenkost je napisao/la: ↑06 feb 2021, 13:01Treba covjeka podrzati, tek je dosao kako kazu.. Treba statut izmijeniti po njegovim zeljama i prepustiti sudbinu kluba ovom provjerenom i dokazanom biznismenu iz Londona.. Samo treba podrzavati i ne propitivati puno..
S obzirom da mi je stvarno ova afera odvratna sama od sebe jer je tu u pitanju i zdravlje ljudi, pandemija i ostalo nema on sta dalje bitisati kod nas da ima planirano kule i gradove.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakva pitarska kuhinja, frajer se ba u optužnici tužilaštva spominjeAdmir74 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 13:03Kuhinja FK Sarajevo je uveliko uključena. Prikrivaju svoj prljavi veš, počevši od članka za Ivicu, članka za plate, a sada i ovoga. Prikrivaju ostavke, ulazak BP ponovo u klub, probleme u svlačionici, i ine koji će ubrzo izaći na vidjelo.
Neće vam poći za rukom
Provjerite ove navode i odmah ga smjenjujte ako ima promil istine. Samo nam jos ovo treba.
Ima li kraja agoniji
?
Ima li kraja agoniji

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
- plavousrcu
- Kontakt:
Jel optuzen? Ja vidim SC, ne razumijem zasto inicijali u optuznici i zasto nije optuzen. Da se razumijemo, od pocetka govorim da je sarlantan, ali eto sad slucajno se pusta da je SC dio zavjere.braco je napisao/la: ↑06 feb 2021, 13:09Kakva pitarska kuhinja, frajer se ba u optužnici tužilaštva spominjeAdmir74 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 13:03Kuhinja FK Sarajevo je uveliko uključena. Prikrivaju svoj prljavi veš, počevši od članka za Ivicu, članka za plate, a sada i ovoga. Prikrivaju ostavke, ulazak BP ponovo u klub, probleme u svlačionici, i ine koji će ubrzo izaći na vidjelo.
Neće vam poći za rukom
Pokušavaju na sve strane,od anonimnih prijava do naručenih textova,imaju dobru propagandu

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ma ja ba Sarajevo je nama krivo sto se plate isplacuju na rate, sto gubimo bodove od sela, sto nam je predsjednik umijesan u afere
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Uvijek isto, kada se nešto kod njih dešava , odma idu članci, optužbe, plate, nekakve priče iz 70 ih godina.
Ovo ponovo prodavanje za cvaju i objava članka, prvo pljuvanje na Ivicu, sad ovo za Cerića, sljedeće je nešto za Amara ili za dva nova člana uprave....
Evo haman godina dana je prošla od one afere, sad kao pronašli ko je S.C jer je postao predsjednik Želje.
Evo haman godina dana je prošla od one afere, sad kao pronašli ko je S.C jer je postao predsjednik Želje.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Nije optužen ali se spominje kao jedan od aktera. Možda i nije ništa uradio ali je činjenica da se spominje. Glavni urednik ovog portala je Avdo Avdić koji je poprilično upućen.plavousrcu je napisao/la: ↑06 feb 2021, 13:11Jel optuzen? Ja vidim SC, ne razumijem zasto inicijali u optuznici i zasto nije optuzen. Da se razumijemo, od pocetka govorim da je sarlantan, ali eto sad slucajno se pusta da je SC dio zavjere.braco je napisao/la: ↑06 feb 2021, 13:09Kakva pitarska kuhinja, frajer se ba u optužnici tužilaštva spominjeAdmir74 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 13:03Kuhinja FK Sarajevo je uveliko uključena. Prikrivaju svoj prljavi veš, počevši od članka za Ivicu, članka za plate, a sada i ovoga. Prikrivaju ostavke, ulazak BP ponovo u klub, probleme u svlačionici, i ine koji će ubrzo izaći na vidjelo.
Neće vam poći za rukom
Ovo govorim. Imao svojih problema naravno. Ali ovo orkestrirano silovanje Kluba je providno.Mamba21 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 13:15Ovo ponovo prodavanje za cvaju i objava članka, prvo pljuvanje na Ivicu, sad ovo za Cerića, sljedeće je nešto za Amara ili za dva nova člana uprave....
Prolit ćemo vas uhljupi!
-
- Kontakt:
Kako uvijek popušimo istu foru. Samo neka se o nama priča negativno.
Željezničar za život cijeli!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Za razliku od pušikuraca kojih danas ima popriličan broj i koji svim silama gledaju da ga pojedincima dobro poflautaju,jer će klempe tokom flautanja biti blaže,ima nas koji smo cjeli život uz Želju i samo nas Željo interesuje.Imamo oci i čujemo i nijedan pušikurac ne može svojim pisanjem izmjeniti ono što se vidi i čuje.Institucija smo bili.Klub ne čini samo novac,čine ga ljudi a mi smo ih imali kao ni jedan drugi klub u državi ili bilo koji drugi grad pa čak Jugoslavije.I danas nas ljudi širom svijeta cijene upravo zbog tih ljudi kojih danas nema.A čitajući takve kao ti vidim i da je pravih navijača sve manje a sve više takvih kojima klempe pucaju.plavousrcu je napisao/la: ↑06 feb 2021, 13:04Kad smo mi bili instuticija? Sta znaci institucija? Od 1921. smo uvijek bili "nako", vise svojevremeno Famos imao para od nas. Ispadali u onoj ligi, imali par dobrih sezona, ali uvijek bili "nako". Kakva institucija? Nakon agresije i svega sto nas je snaslo opet par sezona dobrih, ostalo "nako". Tih par sezona dobrih vodio nas lik s psom. Kad mi dodju lafo poznavaoci kluba i trabunjaju o instituciji automatski mi se sere.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑06 feb 2021, 12:48Mi smo nekad bili institucija a danas smo qurac.Ko nas je doveo u takvu situaciju?Mozemo se praviti ludi i izbjegavati odgovor ali svi ga znamo.Uradila je to ekipa koja je uz šampanjac slavila ulazak u klub.Od tada pa sve do danas mi smo u slobodnom padu sa litice u ponor.Mogu opstajati nekakve Mladosti,Krupe...a ne možemo mi.Pa mi od poslovnih prostora Sjevera imamo pola budžeta Mladosti i Krupe i te ekipe nas deru.Mi da u klubu imamo pametne i sposobne ljude koji će brinuti o svakoj marki koja udje u klub nebi nama trebao investitor za ove naše lige.Za nešto više da.Sad je nastao i dodatni problem sa ovom koronom i sav nerad uprave je u trenu isplivalo na površinu.
Zadnja izmjena: HapicaRadePaprica, dana/u 06 feb 2021, 13:21, ukupno mijenjano 2 puta.
- plavousrcu
- Kontakt:
Avdo je igrac vlasti, nesto se iza ovog krije. Zna on da je SC nas predsjednik. Samo zasto nije optuzen? Zasto sad ova prica? Opet cu reci kao i prije Skupstine, mislim da je covjek varalica, samo je ovo cirkus. U krajnjem slucaju, nike optuzen, nece biti osudjen, dakle nevin.
Zasto nam uvijek neko drugi kriv, ako je to uradio treba ga momentalno smijenit.
Haj što ona **** sa kobilje glave jedva dočekaju ovakvo nešto, ali ovi što kao navijaju za Želju i oni jedva dočekaju da mogu šta reći
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- plavousrcu
- Kontakt:
I SimBau je intitucija za njihove navijace. Odgovori sta klub cini institucijom i onda laprdaj. Da ne bi ovog covjeka s psom, Celik bi za nas bio institucija. A ovo pusikurci, kod kuce svoje, samo prvo prasak zapakuj.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑06 feb 2021, 13:18Za razliku od pušikuraca kojih danas ima popriličan broj i koji svim silama gledaju da ga pojedincima dobro poflautaju,jer će klempe tokom flautanja biti blaže,ima nas koji smo cjeli život uz Želju i samo nas Željo interesuje.Imamo oci i čujemo i nijedan pušikurac ne može svojim pisanjem izmjeniti ono što se vidi i čuje.Institucija smo bili.Klub ne čini samo novac,čine ga ljudi a mi smo ih imali kao ni jedan drugi klub u državi ili bilo koji drugi grad pa čak Jugoslavije.I danas nas ljudi širom svijeta cijene upravo zbog tih ljudi kojih danas nema.A čitajući takve kao ti vidim i da je pravih navijača sve manje a sve više takvih kojima klempe pucaju.plavousrcu je napisao/la: ↑06 feb 2021, 13:04Kad smo mi bili instuticija? Sta znaci institucija? Od 1921. smo uvijek bili "nako", vise svojevremeno Famos imao para od nas. Ispadali u onoj ligi, imali par dobrih sezona, ali uvijek bili "nako". Kakva institucija? Nakon agresije i svega sto nas je snaslo opet par sezona dobrih, ostalo "nako". Tih par sezona dobrih vodio nas lik s psom. Kad mi dodju lafo poznavaoci kluba i trabunjaju o instituciji automatski mi se sere.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑06 feb 2021, 12:48Mi smo nekad bili institucija a danas smo qurac.Ko nas je doveo u takvu situaciju?Mozemo se praviti ludi i izbjegavati odgovor ali svi ga znamo.Uradila je to ekipa koja je uz šampanjac slavila ulazak u klub.Od tada pa sve do danas mi smo u slobodnom padu sa litice u ponor.Mogu opstajati nekakve Mladosti,Krupe...a ne možemo mi.Pa mi od poslovnih prostora Sjevera imamo pola budžeta Mladosti i Krupe i te ekipe nas deru.Mi da u klubu imamo pametne i sposobne ljude koji će brinuti o svakoj marki koja udje u klub nebi nama trebao investitor za ove naše lige.Za nešto više da.Sad je nastao i dodatni problem sa ovom koronom i sav nerad uprave je u trenu isplivalo na površinu.
-
- Kontakt:
Ljudima ovo dođe na volej, samo da se nastavi sprdačina na račun kluba. A vi naivni kakvi jeste, puni mržnje prema Amaru, Želji, prizivanju poglavara i pravljenje scenarija gdje samo jedan valja a svi ostali su khurac, se odmah zapalite. Nema veze što su se pitice poljuljale dugom, odlaskom igrača i tumbanju uprave, hajmi mi malo svom Želji zasjest' na grbaču. Nismo odavno. Evo 3 godine nismo prestali.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Nakon ovoga treba odgovor na samo jedno pitanje.
Na kakvom terenu igramo danas?
Na kakvom terenu igramo danas?
Trenutno korisnika/ca: dark44, delinjo, Direktorcic, DUVNO1921, F1921B, Hrasno15, nedimmmm1337, nindza, Pablo11, tiagofaria25 i 84 gosta.