Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

krmpotich
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la krmpotich » 15 jul 2017, 10:22

Sutra Marin čisti babuku sa 3:1, ako bude bas los dan onda 3:2. Kaze babuka master tenisa, jucer se muci sa najvecom prevarom u istoriji tenisa. Bar 2,3 home runa je imao dok sam gledao prva dva seta. Babuke i kuyca :bow:

Jakobsen91
Kontakt:

Post Postao/la Jakobsen91 » 15 jul 2017, 10:43

Zamjena teza darkeru, citava rasprava je krenula jer su 3-4 lika pisali o slaboj Novakovoj konkurenciji, i tu je sve pocelo. A Fefereru svaka cast na svemu sto je postigao, ja gotivim najvise Djokovica, ali je cinjenica da se s igracima tipa Wawrinke, Del Potra, Roddicka, Safina i slicnih najbolje snalazi Federer, bar na slamovima, on od takvih ne gubi (osim sto je napravio choke s Delpom 2009.). Dok Djokovic ima s takvim igracima vise problema na slamovima (na mastersima je obratno), zato omjer slemova i jest takav kakav jest. Medjutim, ono sto Federera *ebe jesu ti mecevi s dva najveca rivala, kad mu oni dodju u finale tu ima bas los omjer, neubicajno los za nekog ko se po svim statistickim parametrima s pravom smatra Goatom. Cinjenice jbg. Toliko od mene na ovu temu. :D
Sto se tice finala - Cilkan ako uzme set da pjeva do Medjugorja. :salut:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jul 2017, 11:01

Jakobsen91 je napisao/la:Ko god je gledao mec zna da je Federer jedino bio bolji igrac bas u tom petom setu.
Baš i nije bio bolji igrač u tom petom setu. Niti je Nole razbijao Federera u preostalom dijelu meča. Baš u tom petom setu je Federeru goriva ponestalo da bi veći pritisak na Novakov servis napravio.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 15 jul 2017, 11:25

Citiraću jednog momka sa EPL teme, mi ovdje uživamo :kafa:

Dok god babuka igra, meni je dosta iskreno, a to je i najbitnije za ovaj tenis jer bez Federera, tenis je dosadan, kakvi Nole/Marej rivali bakrači, zna se ko kosi a ko vodu nosi, babuka da si nam živ i zdrav akoBogda i da još godina igraš u inat svim neznalicama što osporavaju tvoju veličinu, nastavi da ih ubijaš u pojam, neka traže još neke razloge da te ospore, neka rove neke statistike i stvarčice, bar si im dao zanimaciju kada njihovih pulena nema nidje, samo naprijed Roger uz tebe smo :salut:

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 15 jul 2017, 11:34

Kerovi laju karavani prolaze. Uvijek su se najbolji pokusavali osporiti, cudio sam se sta raja pise o Rogeru prije ove sezone al nakon ovih titula nisam mogao ni zamislit da ce se neko usuditi da jednu ruznu rijec kaze o njemu. Sve ovo sto pisu najvise govori o njegovoj velicini.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 15 jul 2017, 11:48

VGS je napisao/la:Kerovi laju karavani prolaze. Uvijek su se najbolji pokusavali osporiti, cudio sam se sta raja pise o Rogeru prije ove sezone al nakon ovih titula nisam mogao ni zamislit da ce se neko usuditi da jednu ruznu rijec kaze o njemu. Sve ovo sto pisu najvise govori o njegovoj velicini.

Nema lajk opcija na ovom forumu, treba to uvesti :ljepota:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 jul 2017, 12:01

AA23 je napisao/la:
VGS je napisao/la:Kerovi laju karavani prolaze. Uvijek su se najbolji pokusavali osporiti, cudio sam se sta raja pise o Rogeru prije ove sezone al nakon ovih titula nisam mogao ni zamislit da ce se neko usuditi da jednu ruznu rijec kaze o njemu. Sve ovo sto pisu najvise govori o njegovoj velicini.

:thumbup: :thumbup:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 15 jul 2017, 13:10

Ko bi realno i gledao tenis da se nisu pojavili Rafa i Novak, Federer bi imao 300 slemova xD

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 15 jul 2017, 13:18

AA23 je napisao/la:

Upravo to. Covjek samara tour, a blize je cetrdesetoj godini nego tridesetoj. Umjesto da se posute svi, ovdje mu se nesto osporava. Cinjenica je da je Federer igrao u 3 razlicita vremena, od 99 godina pa do sada. I bio uspjesan u tome. Tj najjuspjesniji.

Backhand mu je bio slabiji prije mnogo i dosta tenisera je to forsiralo, cak i Djokovic i on bi zabijao lopte u mrezu vecinom...medjutim sada kada je to popravljeno, gotovo da nema slabe tacke i zbog toga ga je skoro nemoguce pobijediti. To je rekao i Berdih jucer. Pa jucer u vecini meca, bar prvi set, je bolje izgledao BH nego FH.

Nevjerovatno je meni bilo jucer, koliko je Roger odigrao ispod nivoa kada se gleda cjelokupna 2017 godina, a koliko Berdih stalozeno i dobro i opet mu nije ni seta uzeo.

U zadnja 2 meca, kad je Nadal forsirao njegov FH, znas koliko je sati.
27.10.2020

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 15 jul 2017, 13:19

:clap: :clap: Sutra Ce Im Babuka Zadati Jos jedan tezak udarac !

Allez KING
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 15 jul 2017, 13:38

Ronnie = snooker
Tiger= golf
Jordan = kosarka
Federer = tenis..itd
ne znam o cemu se ovdje raspravlja, cudnih ljudi bas ima...@shminka napisa da bi tenis bio bezveze da se nisu pojavili novak i nadal, tacno..ali ce isto tako biti bezveze kad babuka ode u penziju.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jul 2017, 14:05

Pomalo tema izmiče kontroli i normalna diskusija prestaje. Normalna provociranja mogu proći ali već ide pretjerivanje. Ovdje bi moglo stati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 15 jul 2017, 14:28

Unofficialpage je napisao/la:Pomalo tema izmiče kontroli i normalna diskusija prestaje. Normalna provociranja mogu proći ali već ide pretjerivanje. Ovdje bi moglo stati.
Pa ne bi nikad ni doslo do ovog prepucavanja da rafatardi nisu osporili kvalitetu i uspjehe najveceg. :kafa: pulen im je zavrsio takmicenje i ne znam sta rade ovdje, kad sigurno ne komentarisu meceve Rogera sa taktickog aspekta vec samo cekaju da zavrsi mec da on ispadne, a i ako ne ispadne, da mu ospore i kazu kako ipak nije bio na nivou i da je protivnik mogao pobijediti :lol:

Kad je Nadal igrao RG nisam sveukupno napisao 5 recenica.
27.10.2020

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 15 jul 2017, 15:36

babino je napisao/la:Ronnie = snooker
Tiger= golf
Jordan = kosarka
Federer = tenis..itd
ne znam o cemu se ovdje raspravlja, cudnih ljudi bas ima...@shminka napisa da bi tenis bio bezveze da se nisu pojavili novak i nadal, tacno..ali ce isto tako biti bezveze kad babuka ode u penziju.
ni blizu nisi
nicklaus i hendry su goatovi. tiger i ronnie su možda najveći talenti ali su sami sebe zaustavili na putu ka apsolutnom vrhu
za jordana i federera je jasno, tu nema dileme

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 15 jul 2017, 15:47

ovo je klasični muški meč

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 jul 2017, 16:04

Bravo Garbine!

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: Grand Slam

Post Postao/la Effenberg » 15 jul 2017, 16:11

arelinho je napisao/la:Bravo Garbine!
Garbina nagurala Viljamovke u kazan bice rakije! :rol:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 15 jul 2017, 16:29

:salut:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 15 jul 2017, 16:29

Garbine :bow:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 jul 2017, 16:30

Kakvo razbijanje. Bravo Garbine!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.