Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Sutra Marin čisti babuku sa 3:1, ako bude bas los dan onda 3:2. Kaze babuka master tenisa, jucer se muci sa najvecom prevarom u istoriji tenisa. Bar 2,3 home runa je imao dok sam gledao prva dva seta. Babuke i kuyca 

- Jakobsen91
- Kontakt:
Zamjena teza darkeru, citava rasprava je krenula jer su 3-4 lika pisali o slaboj Novakovoj konkurenciji, i tu je sve pocelo. A Fefereru svaka cast na svemu sto je postigao, ja gotivim najvise Djokovica, ali je cinjenica da se s igracima tipa Wawrinke, Del Potra, Roddicka, Safina i slicnih najbolje snalazi Federer, bar na slamovima, on od takvih ne gubi (osim sto je napravio choke s Delpom 2009.). Dok Djokovic ima s takvim igracima vise problema na slamovima (na mastersima je obratno), zato omjer slemova i jest takav kakav jest. Medjutim, ono sto Federera *ebe jesu ti mecevi s dva najveca rivala, kad mu oni dodju u finale tu ima bas los omjer, neubicajno los za nekog ko se po svim statistickim parametrima s pravom smatra Goatom. Cinjenice jbg. Toliko od mene na ovu temu. 
Sto se tice finala - Cilkan ako uzme set da pjeva do Medjugorja.

Sto se tice finala - Cilkan ako uzme set da pjeva do Medjugorja.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš i nije bio bolji igrač u tom petom setu. Niti je Nole razbijao Federera u preostalom dijelu meča. Baš u tom petom setu je Federeru goriva ponestalo da bi veći pritisak na Novakov servis napravio.Jakobsen91 je napisao/la:Ko god je gledao mec zna da je Federer jedino bio bolji igrac bas u tom petom setu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Citiraću jednog momka sa EPL teme, mi ovdje uživamo 
Dok god babuka igra, meni je dosta iskreno, a to je i najbitnije za ovaj tenis jer bez Federera, tenis je dosadan, kakvi Nole/Marej rivali bakrači, zna se ko kosi a ko vodu nosi, babuka da si nam živ i zdrav akoBogda i da još godina igraš u inat svim neznalicama što osporavaju tvoju veličinu, nastavi da ih ubijaš u pojam, neka traže još neke razloge da te ospore, neka rove neke statistike i stvarčice, bar si im dao zanimaciju kada njihovih pulena nema nidje, samo naprijed Roger uz tebe smo

Dok god babuka igra, meni je dosta iskreno, a to je i najbitnije za ovaj tenis jer bez Federera, tenis je dosadan, kakvi Nole/Marej rivali bakrači, zna se ko kosi a ko vodu nosi, babuka da si nam živ i zdrav akoBogda i da još godina igraš u inat svim neznalicama što osporavaju tvoju veličinu, nastavi da ih ubijaš u pojam, neka traže još neke razloge da te ospore, neka rove neke statistike i stvarčice, bar si im dao zanimaciju kada njihovih pulena nema nidje, samo naprijed Roger uz tebe smo

Kerovi laju karavani prolaze. Uvijek su se najbolji pokusavali osporiti, cudio sam se sta raja pise o Rogeru prije ove sezone al nakon ovih titula nisam mogao ni zamislit da ce se neko usuditi da jednu ruznu rijec kaze o njemu. Sve ovo sto pisu najvise govori o njegovoj velicini.
VGS je napisao/la:Kerovi laju karavani prolaze. Uvijek su se najbolji pokusavali osporiti, cudio sam se sta raja pise o Rogeru prije ove sezone al nakon ovih titula nisam mogao ni zamislit da ce se neko usuditi da jednu ruznu rijec kaze o njemu. Sve ovo sto pisu najvise govori o njegovoj velicini.
Nema lajk opcija na ovom forumu, treba to uvesti

AA23 je napisao/la:VGS je napisao/la:Kerovi laju karavani prolaze. Uvijek su se najbolji pokusavali osporiti, cudio sam se sta raja pise o Rogeru prije ove sezone al nakon ovih titula nisam mogao ni zamislit da ce se neko usuditi da jednu ruznu rijec kaze o njemu. Sve ovo sto pisu najvise govori o njegovoj velicini.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ko bi realno i gledao tenis da se nisu pojavili Rafa i Novak, Federer bi imao 300 slemova xD
Upravo to. Covjek samara tour, a blize je cetrdesetoj godini nego tridesetoj. Umjesto da se posute svi, ovdje mu se nesto osporava. Cinjenica je da je Federer igrao u 3 razlicita vremena, od 99 godina pa do sada. I bio uspjesan u tome. Tj najjuspjesniji.AA23 je napisao/la:VGS je napisao/la:Kerovi laju karavani prolaze. Uvijek su se najbolji pokusavali osporiti, cudio sam se sta raja pise o Rogeru prije ove sezone al nakon ovih titula nisam mogao ni zamislit da ce se neko usuditi da jednu ruznu rijec kaze o njemu. Sve ovo sto pisu najvise govori o njegovoj velicini.
Backhand mu je bio slabiji prije mnogo i dosta tenisera je to forsiralo, cak i Djokovic i on bi zabijao lopte u mrezu vecinom...medjutim sada kada je to popravljeno, gotovo da nema slabe tacke i zbog toga ga je skoro nemoguce pobijediti. To je rekao i Berdih jucer. Pa jucer u vecini meca, bar prvi set, je bolje izgledao BH nego FH.
Nevjerovatno je meni bilo jucer, koliko je Roger odigrao ispod nivoa kada se gleda cjelokupna 2017 godina, a koliko Berdih stalozeno i dobro i opet mu nije ni seta uzeo.
U zadnja 2 meca, kad je Nadal forsirao njegov FH, znas koliko je sati.
27.10.2020
-
- Kontakt:
VGS je napisao/la:Kerovi laju karavani prolaze. Uvijek su se najbolji pokusavali osporiti, cudio sam se sta raja pise o Rogeru prije ove sezone al nakon ovih titula nisam mogao ni zamislit da ce se neko usuditi da jednu ruznu rijec kaze o njemu. Sve ovo sto pisu najvise govori o njegovoj velicini.

Allez KING
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Ronnie = snooker
Tiger= golf
Jordan = kosarka
Federer = tenis..itd
ne znam o cemu se ovdje raspravlja, cudnih ljudi bas ima...@shminka napisa da bi tenis bio bezveze da se nisu pojavili novak i nadal, tacno..ali ce isto tako biti bezveze kad babuka ode u penziju.
Tiger= golf
Jordan = kosarka
Federer = tenis..itd
ne znam o cemu se ovdje raspravlja, cudnih ljudi bas ima...@shminka napisa da bi tenis bio bezveze da se nisu pojavili novak i nadal, tacno..ali ce isto tako biti bezveze kad babuka ode u penziju.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pomalo tema izmiče kontroli i normalna diskusija prestaje. Normalna provociranja mogu proći ali već ide pretjerivanje. Ovdje bi moglo stati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pa ne bi nikad ni doslo do ovog prepucavanja da rafatardi nisu osporili kvalitetu i uspjehe najveceg.Unofficialpage je napisao/la:Pomalo tema izmiče kontroli i normalna diskusija prestaje. Normalna provociranja mogu proći ali već ide pretjerivanje. Ovdje bi moglo stati.

Kad je Nadal igrao RG nisam sveukupno napisao 5 recenica.
27.10.2020
ni blizu nisibabino je napisao/la:Ronnie = snooker
Tiger= golf
Jordan = kosarka
Federer = tenis..itd
nicklaus i hendry su goatovi. tiger i ronnie su možda najveći talenti ali su sami sebe zaustavili na putu ka apsolutnom vrhu
za jordana i federera je jasno, tu nema dileme
ovo je klasični muški meč
Bravo Garbine!
Re: RE: Re: Grand Slam
Garbina nagurala Viljamovke u kazan bice rakije!arelinho je napisao/la:Bravo Garbine!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Garbine 

Kakvo razbijanje. Bravo Garbine!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.