daj ljudi ohladite malo ipak smo ispred reala

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
ma Abidal je bolji na stoperu nego na beku, mislim ofanzivno je k. mada je defanzivno puno bolji..warden je napisao/la:Abidal prakticno krivac za oba gola ,e koji je on kikser![]()
on je na becku dobar i kad igra po strani sto dalje od gola bude jedan od boljih igraca ,ali ` ali cim dode u blizinu 732x244 cm odma belaj nastane ..
Cek malo o5 ti na stopera najbolje Abidal-Pique jesam li ja pogresno razumio il si ti mozda pomislio da je puyol 3 izbor??ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma Abidal je bolji na stoperu nego na beku, mislim ofanzivno je k. mada je defanzivno puno bolji..warden je napisao/la:Abidal prakticno krivac za oba gola ,e koji je on kikser![]()
on je na becku dobar i kad igra po strani sto dalje od gola bude jedan od boljih igraca ,ali ` ali cim dode u blizinu 732x244 cm odma belaj nastane ..
a za one greske se ne moze reci da je kriv samo Abidal, ustavri on snosi onaj manji dio krivice, dok najveci snosi kompletna desna strana, Mascherano i Alves (koji je usput receno bio katastrofalan sinoc, jer par puta se naso u ofsajdu, a pri tome nista nije uradio citavu utakmicu), koja je bila vise nego suplja sinoc, pored koje je sve prolazilo, u prvom poluvremenu...
a samo se sjeti prije dvije sezone kad je Abidal igro beka, sve je prolazilo pored njega, puhalo sve po lijevoj strani...
covjek je visok, jak, ima odredjenu tehniku, i dobar je u postavljanjua pri tome je jos brz, odlicne karakteristike za jednog beka...
po meni najbolje sto mi na toj poziciji imamo je Abidal-Pique
pa apsolutno, covjek je izgubio svoje glavne atribute, brzina, a snaga je jos uvijek OK...realan_coek je napisao/la:Cek malo o5 ti na stopera najbolje Abidal-Pique jesam li ja pogresno razumio il si ti mozda pomislio da je puyol 3 izbor??ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma Abidal je bolji na stoperu nego na beku, mislim ofanzivno je k. mada je defanzivno puno bolji..warden je napisao/la:Abidal prakticno krivac za oba gola ,e koji je on kikser![]()
a za one greske se ne moze reci da je kriv samo Abidal, ustavri on snosi onaj manji dio krivice, dok najveci snosi kompletna desna strana, Mascherano i Alves (koji je usput receno bio katastrofalan sinoc, jer par puta se naso u ofsajdu, a pri tome nista nije uradio citavu utakmicu), koja je bila vise nego suplja sinoc, pored koje je sve prolazilo, u prvom poluvremenu...
a samo se sjeti prije dvije sezone kad je Abidal igro beka, sve je prolazilo pored njega, puhalo sve po lijevoj strani...
covjek je visok, jak, ima odredjenu tehniku, i dobar je u postavljanjua pri tome je jos brz, odlicne karakteristike za jednog beka...
po meni najbolje sto mi na toj poziciji imamo je Abidal-Pique
vidi covjece Messi je najbolji igrac danasnjice, mozda najbolji ikad...Zabac je napisao/la:@ ZELJO DO GROBA - Messi ima pravo da lezi na terenu ako hoce,da mu vezu kopacke ako hoce.Institucija je najveca u klubu,nije veci od kluba Naravno.
ALI ON JE GLAVNI KRIVAC I UZROK OVE BARCELONE.NIJE XAVI,PUYOL,VILLA,PEDRO...DONIO TROFEJE.DONIO IH JE GENIJALAC !!!
Jeste li vi svjesni kakve pomutnje on pravi kod protivnika.Kakav strah izaziva.Prakticno ga vise napast ne smiju(stid ih blamaze)
Kad je sam pobjedzivao Real Madrid tad ti je valjo sad bi mu kao ti nesto i zamjerio.
Ako se ko zalaze za ovaj klub to je svakako on.Zrtvuje se i iskazuje ljubav prema Barceloni na svaki moguci nacin.
Da ne voli klub i ne obozava ga davno bi on bio u Cityu i igrao za godisnju platu od 30 miliona a ne za 10 kao u Barceloni !!!!
Najboljeg ikada ne mozes kritikovati prakticno bez razloga.On je covjek i nije super-man iako ponekad izgleda tako !
Edit : Da Messija sinoc nije bilo rasula bi Valencija ,Barcelonu na proste faktore !
znaci ako bilo koji igrac na terenu ne trci, ode citava odbrana u pm, a sinoc su se Messi i Cesc najvise setali,"Ako jedan zakaže (bilo koji) onda svi ispadaju iz igre i obrnuto." -Tomislav Ivic
jesu to Messi i Cesc krivi sto je Abidal bukvalno dao sam sebi 2 gola,kod oba gola je imao jaku pomoc Alvesa i Mascerana jer su tu desnu stranu drzali kao paralizovani.ZELJO DO GROBA je napisao/la:vidi covjece Messi je najbolji igrac danasnjice, mozda najbolji ikad...Zabac je napisao/la:@ ZELJO DO GROBA - Messi ima pravo da lezi na terenu ako hoce,da mu vezu kopacke ako hoce.Institucija je najveca u klubu,nije veci od kluba Naravno.
ALI ON JE GLAVNI KRIVAC I UZROK OVE BARCELONE.NIJE XAVI,PUYOL,VILLA,PEDRO...DONIO TROFEJE.DONIO IH JE GENIJALAC !!!
Jeste li vi svjesni kakve pomutnje on pravi kod protivnika.Kakav strah izaziva.Prakticno ga vise napast ne smiju(stid ih blamaze)
Kad je sam pobjedzivao Real Madrid tad ti je valjo sad bi mu kao ti nesto i zamjerio.
Ako se ko zalaze za ovaj klub to je svakako on.Zrtvuje se i iskazuje ljubav prema Barceloni na svaki moguci nacin.
Da ne voli klub i ne obozava ga davno bi on bio u Cityu i igrao za godisnju platu od 30 miliona a ne za 10 kao u Barceloni !!!!
Najboljeg ikada ne mozes kritikovati prakticno bez razloga.On je covjek i nije super-man iako ponekad izgleda tako !
Edit : Da Messija sinoc nije bilo rasula bi Valencija ,Barcelonu na proste faktore !
al on nema pravo kao i bilo koji drugi igrac da se seta po terenu, jer odbrana koju mi igramo to ne moze podnijeti...
stavio sam sinoc citat Tomislava Ivica
evo i ponovo cu:
znaci ako bilo koji igrac na terenu ne trci, ode citava odbrana u pm, a sinoc su se Messi i Cesc najvise setali,"Ako jedan zakaže (bilo koji) onda svi ispadaju iz igre i obrnuto." -Tomislav Ivic
taman da su obojica dala po 10 komada sinoc, i imali isti broj asistenija, to sebi ne mogu dopustiti, zbog toga pati igra, a vrlo je moguce da pati i rezultat...
direktno Messi i Cesc nisu krivi, al indirektno snose odredjeni dio krivice...Zabac je napisao/la:jesu to Messi i Cesc krivi sto je Abidal bukvalno dao sam sebi 2 gola,kod oba gola je imao jaku pomoc Alvesa i Mascerana jer su tu desnu stranu drzali kao paralizovani.ZELJO DO GROBA je napisao/la:vidi covjece Messi je najbolji igrac danasnjice, mozda najbolji ikad...Zabac je napisao/la:@ ZELJO DO GROBA - Messi ima pravo da lezi na terenu ako hoce,da mu vezu kopacke ako hoce.Institucija je najveca u klubu,nije veci od kluba Naravno.
al on nema pravo kao i bilo koji drugi igrac da se seta po terenu, jer odbrana koju mi igramo to ne moze podnijeti...
stavio sam sinoc citat Tomislava Ivica
evo i ponovo cu:
taman da su obojica dala po 10 komada sinoc, i imali isti broj asistenija, to sebi ne mogu dopustiti, zbog toga pati igra, a vrlo je moguce da pati i rezultat...
Messijevo kao i ostalim ofanzivcima je u cilju da odbranu drzi daleko i da ih tjera da nabijaju lopte.To su uspjeli 99% kao i u svim utakmicama.Valencija nije niti jednom pocela napad od svog gola pa prema Barceloninom.Nego od nabijene lopte do ispadanja desne strane i na kraj greska stopera.
Ovo je najbitnije i tu treba prvo tražiti krivca...Željo i onaj drugi Skoro sad nas uce da su Messi i Cesc odjednom preko noci zaboravili fudbala i da slabo trce, da slabo igraju bez lopte, da se slabo pozicioniraju/otvaraju bla bla bla...gluposti obicne.Zabac je napisao/la:frajer je na tabletama garant.
Druze ne svatam te nikako.Ako je ko zakazao to je vezni red i odbrana.napad nikako.Pa sta ocekujes da messi trci po strani i ganja Albu ??? Sama postavka Pepa je bila dosta defanzivnija nego inace.Svjestan je da je Valencija nalozena i u top formi a da Barca nije u totalnom elementu.
Messi ima najveci doprinos igri Barcelone,pravi enormnu razliku u odnosu na sve ostale igrace svijeta.U Stanju je uraditi gotovo sve !
igra vise nego timski,daje lopte kao rukom svaku utakmicu.Daje golove.radi na terenu.Sta hoces vise ????????????'
Po tvojoj prici covjek bi fkt pomislio da je on stajao na jedno 20 metara i cekao da mu pridje lopta.A covjek uz Pedra nije dozvolio ljudima da razviju napad od svog gola od noge do noge,nego nabij pa prskocicemo ih i tako doci do neke frljoke.Tu se druze krivi Obrana i vezni red.A ne napad.
Krivit jedino mozes Keitu,Xavija,Abidala ,Mascherana,Buskeca.Oni su ti koji su dopustali igru Valenciji.Messi,Pedro,Cesc su uradili sta su trebali.Dali su dovoljno golova.A uz to od obrane Valencije iziskovali da nabijaju lopte napamet kao i od golmana da sto cesce ispucava.Orana i veza su jedini krivci Messi po najmanje od svih 11 na terenu.Nemas ovdje indirektnog krivca.Imas krivca kao 1.Odlicno Valenciju.
2.Losu postavku.
3.Los dan i losu igru obrane i veznjaka.
i imas jednu fantaticnu kariku koja je mogla i donijeti pobjedu a to je MESSI
Messi je htio ti to ili ne preko 50% Barcelone
Pa jesi li ti normalan? Puyol je nas najbolji stoper a i najbolji stoper lige sad sto se covjek povrijedio na po godine odma ga svi izbacili iz 1 postavepa apsolutno, covjek je izgubio svoje glavne atribute, brzina, a snaga je jos uvijek OK...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.