Mrtvi inter,,,drma....BranimirStulic je napisao/la:Nadam se da je Mazzari progledao što se tiče formacije. Drugo poluvrijeme je jedini ispravan Inter, odnosno ta "napadačka" formacija.
Ne bih nikog izdvajao, al' moram dva imena. Kova je odličan bio, svaku šansu je on kreirao, imao je nekoliko izgubljenih i netačnih, al' dečko pošalje loptu s kojom izbaci komplet odbranu.
Drugi je Guarin, ono je nenormalno šta radi. Takav krkanluk, na silu pokušaji, šutevi na tribine, netačna i prejaka dodavanja.. Klupa je mislim logičan izbor, ukoliko neće doći do prodaje. Bar, da se malo sabere.
Ko ti drma kavez šabane?farukzidane je napisao/la:kako je ova ekipa jadna ,,kakav klub,,,takav i tim,,,fujjjjjjj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
farukzidane
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Valjda je Mazzari konacno vidio da sa ovom njegovom formacijom i tri pozadi nikad necemo dobro igrat. Koliko smo bolji bili kad je prebacio na cetiri pozadi. Jest da smo mogli fasovat iz onih kontri al to je zato sto smo sve dali u napad. Stavit Campagnara i Juana na bekove kad su Johny i Yuto defanzivno nesposobni.
Cambiassa stavit na zadnji vezni i zabranit mu da prelazi centar terena kako ne bi previse puhalo, a ovi ostali ce utrpat nekako gol.
I Kovacic treba definitivno igrat malo povucenije, a Alvarez iza napadaca.
Pa hebem ga ovaj Mazzari se skroz pogubio a i igraci s njim
Cambiassa stavit na zadnji vezni i zabranit mu da prelazi centar terena kako ne bi previse puhalo, a ovi ostali ce utrpat nekako gol.
I Kovacic treba definitivno igrat malo povucenije, a Alvarez iza napadaca.
Pa hebem ga ovaj Mazzari se skroz pogubio a i igraci s njim
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ma narode uopste nije fazon u formaciji, realno mi nemamo ekipu, nemamo igrace koji prave razliku, poseno na sredini...Nama igraju Kuzmanovic i Cambi koju su prespori prema naprijed, doduse Cambi je ponajbolji od svih starijih igraca. Ovaj tim treba nove face zeljne dokazivanja 2-3 igraca vise klase, poseno odbranu treba procesljati
Pazza Inter Amala
-
neroazzuro
- Kontakt:
A sine sta ti je uradio taj Inter... Gorit ce u paklu zbog tebefarukzidane je napisao/la:Mrtvi inter,,,drma....BranimirStulic je napisao/la:Nadam se da je Mazzari progledao što se tiče formacije. Drugo poluvrijeme je jedini ispravan Inter, odnosno ta "napadačka" formacija.
Ne bih nikog izdvajao, al' moram dva imena. Kova je odličan bio, svaku šansu je on kreirao, imao je nekoliko izgubljenih i netačnih, al' dečko pošalje loptu s kojom izbaci komplet odbranu.
Drugi je Guarin, ono je nenormalno šta radi. Takav krkanluk, na silu pokušaji, šutevi na tribine, netačna i prejaka dodavanja.. Klupa je mislim logičan izbor, ukoliko neće doći do prodaje. Bar, da se malo sabere.
Ko ti drma kavez šabane?farukzidane je napisao/la:kako je ova ekipa jadna ,,kakav klub,,,takav i tim,,,fujjjjjjj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- BranimirStulic
- Kontakt:
Mazzari insistira na Guarinovom ostanku.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti, kad vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
neroazzurni
- Kontakt:
ma to je vjerovatno finta za potencijalne kupce, kao ono mi njega nebi dali nema te pare ovo ono a 'vamo molis boga da se neko upeca...
stvarno me frajer razocarao skroz, kontam jos ga probati na golu, vidjet mozda lik zna branit, ako ni to onda vidjet kakav kafic pa da malo konobarise i tako...
stvarno me frajer razocarao skroz, kontam jos ga probati na golu, vidjet mozda lik zna branit, ako ni to onda vidjet kakav kafic pa da malo konobarise i tako...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
La Grande Inter & Eusébio: The impossible dream
O tome kako je propao transfer Eusebia (i Pelea) u Inter
BVB zeli Ranka, dobro bi nam doslo da ga uvalimo za neki 12-15 mil, Torino za D'Ambrosia razmatra ponude a svida im se Botta, Redknapp svida mu se Belfodil i da pregovaraju sa Interom, Livorno spreman ponuditi 7 mil e. za Duncana, Alvaro Pereira bi trebao uskoro napustit Inter kako ovi pisu do pon ili sredinom sedmice.
“Thohir is not going to buy players because he has spent so much buying the club. Plus, he will also pay to balance the budget in red.”
This is according to Luca Marhetti who explains the transfer market of Inter.
“Thohir is not going to buy players because he has spent so much buying the club. Plus, he will also pay to balance the budget in red.”
This is according to Luca Marhetti who explains the transfer market of Inter.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Kao sto sam i rekao.Sredili su se dugovi i to je to.Nema kupnje dok se ne zaradi.
1.Otkud Livornu 7m?
2.Prodajom Ranocchije za ovaj iznos ga jedino sebi mozemo uvalit
1.Otkud Livornu 7m?
Drug za Livorno ne znam ni ja sam, ali svi znamo da su to samo glasine, da bi doveli nesto moramo prodati pa ako svabe zele ponuditi vise bilo bi dobro ali sam tu uracunao i nesposobnost Branke i co. pa tako da bi tih 12-15 mil. bila premija.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
-
farukzidane
- Kontakt:
Sredili se dugovi,,,Znas li uopste koliki je dug kluba,,,,SiamoNoi je napisao/la:Kao sto sam i rekao.Sredili su se dugovi i to je to.Nema kupnje dok se ne zaradi.
1.Otkud Livornu 7m?
Negdje sam procitao da smo ponudili za Zoumu iz Saint-Etienna 11 milki. Nadam se da je to istina, jer ako bi doslo do realizacije transfera dobili bi odličnog mladog igrača. A i uklapa se u projekat podmlađivanja ekipe i malih plata.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- Interista02
- Kontakt:
Šta mislite hoće li se Mazzari osmjeliti pa da počnu o 1' minute Principe i Palacio ?
Ako sad ne krene tako nece nikad. Nema Guarina, suspenzija. Ali opet ce to biti 3-5-1-1. Naravno, za ocekivati je i Kovu od prve.
- Interista02
- Kontakt:
A i mora zadovoljiti navijače, jer 2 vezana poraza su loša za reputaciju. Moramo odmah krenuti ofanzivno 
Moguca zamjena Kuzmanovic Matri. Posudbe bi bile u pitanju.
Ja sam za...
Ja sam za...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ja nisam
Matri je kloc.Neka Kuzmanovića ovdje.
Prosvjetli me.farukzidane je napisao/la:Sredili se dugovi,,,Znas li uopste koliki je dug kluba,,,,
-
farukzidane
- Kontakt:
Dug kluba pasa moj do prosle godine je bio 270m eura,,,znaci ove je jos veci,,jer nema .lige prvaka,,nema evrope uopste,,,nema trofeja,,,nema nicegaaaaaaa,,,a ko je novi vlasnik,,,pogledaj,,,ja sam ovo citao jos prosle godine,,prije nego li je uzeo ovaj propali klubSiamoNoi je napisao/la:Ja nisamMatri je kloc.Neka Kuzmanovića ovdje.
Prosvjetli me.farukzidane je napisao/la:Sredili se dugovi,,,Znas li uopste koliki je dug kluba,,,,
http://****/drugi-pisu/kako-je- ... g-tajkuna/" onclick="window.open(this.href);return false;
Desi faruk legendo, dugo te nije bilo! Ti si izgleda vatreni navijač Intera???
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.