Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Hajmo to ovako postaviti: ko otpada sa spiska kad Vrancic dobije poziv? Ovo sve sa pretpostavkom da je Tino evoluirao od DMF-a do svoje prirodne pozicije desetke .
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Cuj ko,ZukanovicConsigliere je napisao/la:Hajmo to ovako postaviti: ko otpada sa spiska kad Vrancic dobije poziv? Ovo sve sa pretpostavkom da je Tino evoluirao od DMF-a do svoje prirodne pozicije desetke .

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma ne mogu se porediti Tino i Hadžić. Prvi je mlađi i realno bolji je igrač od Hadžića. Eh sada pretpostavka je da kod poziva Vrančića otpadne Hadžić. Tino će vjerovatno ostati među 23 najbolja, ima prednost nad Štilićem zbog godina vjerovatno a i zbog amidže logično.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Stilica bi jedino Z-muda pozvao u repku.FaraonTM je napisao/la:Ma ne mogu se porediti Tino i Hadžić. Prvi je mlađi i realno bolji je igrač od Hadžića. Eh sada pretpostavka je da kod poziva Vrančića otpadne Hadžić. Tino će vjerovatno ostati među 23 najbolja, ima prednost nad Štilićem zbog godina vjerovatno a i zbog amidže logično.
Kod njega jedino fercera.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ko bi onda Hadžića pozvao, Milanič? 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa zar nije on vec otpao sa spiska, ili ja nisam u toku ?harishp je napisao/la:Cuj ko,ZukanovicConsigliere je napisao/la:Hajmo to ovako postaviti: ko otpada sa spiska kad Vrancic dobije poziv? Ovo sve sa pretpostavkom da je Tino evoluirao od DMF-a do svoje prirodne pozicije desetke .

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-ig ... iji/139711" onclick="window.open(this.href);return false;
21 put rek'o ovaj za manje od 2 minute.

21 put rek'o ovaj za manje od 2 minute.

1946
gori od medunjanina 

Sve je jasno kao dan, nema boljeg rjesenja za Misketovu poziciju od Tino Sven Susica!
Sprema li ga amidza?
Nije nikako igrao protiv Lihtenstajna,red bi bio da starta protiv Kipra.
eto ovaj eto ovaj ,ovaj.pa ovaj,ovajjjj hhhhhhhihihihi koliko puta rece ovaj u interviju je li ko brojo?.Eto ovaj ja mislim ovaj otprilike eto ovaj 78 puta hhhhhhhhhhhhhihi OVAJJJJJ

Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Pola reprezentacije nam veze nema pričat bosanski,a samo se po Tini pljuje.Nije on uopšte toliko loš,koliko se hoće pljuvat po Safetu.
Nad tobom sunce najljepše sja
- sanlituncay
- Kontakt:
Ma Tini je Sajo više odmog'o nego što mu je pomogao... Al' nije momak kriv,budimo pošteni! Oni igra kako orkestar svira 

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Velika većina raje koja omalovažava Tina Sušića to čini zbog Safeta.Tino je ok momak,dobar fudbaler i zaslužuje biti među 20-ak naših u ovom trenutku.Nemojte ljudi poistovjećivat selektora Sušića i fudbalera Tina.Sven Sušić nam je potreban,treba ga podržavati i tretirati kao svakog reprezentativca.Nastranu što nam je selektor takav kakav je.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ako nista uzet ce mjesto nekome na klupi, Zakaricu recimo koji je bolji igrac.Rusilac je napisao/la:Sprema li ga amidza?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jok ti ces startovati.Tetka sredila.Rusilac je napisao/la:Sprema li ga amidza?
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tino će početi od prve min. protiv Kipra i biće najbolji na terenu. 

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Tesko,ali nebih imao nista protivAlanSmith14 je napisao/la:Tino će početi od prve min. protiv Kipra i biće najbolji na terenu.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!