Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Ne znam,ovakvi su najgori hahaha
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Tepsija evo ti trebe u sendvicuAndroid je napisao/la:Tepsija i Tribalian

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- Goalgetter
- Kontakt:

Blago njemu.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sve kontaš on nemere a on ih ima zaštekanihAndroid je napisao/la:Ne znam,ovakvi su najgori hahaha

Vidite da se pokušava obuzdat, da je ne napdne usred emisije.

Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 19 jun 2014, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kaznio je on nju poslije emisijeUnofficialpage je napisao/la:Sve kontaš on nemere a on ih ima zaštekanihAndroid je napisao/la:Ne znam,ovakvi su najgori hahaha![]()
![]()
![]()
Vidite da se pokušava oduzdat, da je ne napdne usred emisije.![]()

HRHB
HRHB
Tačno sam znao šta ću čitati i prije nego što sam ušao na temu.
Gdje su moderatori da počiste postove koji nemaju veze s fudbalom i banuju trollove/provokatore
No da se ipak vratim na utakmicu, odnosno na visoku pobjedu Hrvatske nad Kamerunom. Pod broj jedan, čestitam svim dobronamjernim Hrvatima na pobjedi njihove reprezentacije.
Odigrali su za deset, nema šta. Realizacija je u pojedinim momentima malo štekala, ali kod pobjede od 4-0 to možemo zanemariti.
Vidi se da je ekipa Vatrenih razigrana i da su na nekom od narednih protivnika morali iskaliti bijes, koji je uzrokovan očajnim suđenjem Nishimure na utakmici kontra Brazila. Svi su bili na nivou, ali za mene je posebno dobar bio Perišić. Onaj šprint sa centra igrališta i prodor, te hladnokrvno poslana lopta u mrežu, zaista je remek-djelo vrijedno divljenja.
Mandžukićev povratak je također dao krila ekipi, on kao pravi napadač mnogo znači svom timu (iako se obrukao onim promašajem, gdje je previše odugovlačio
). I dalje mislim da bi ozbiljnija ekipa kaznila igru bez klasičnog zadnje veznog, mislim da će se to najbolje odraziti protiv Meksika, ali ostaje da vidimo jesu li "kockasti" toliko snažni da taj nedostatak prikriju. Sljedeća utakmica je svakako biti li ne biti za njih. Moraju dobiti, a protiv zahuktalih Sombrerosa neće biti nimalno jednostavno stići do trijumfa.
Kamerunce najradije ne bih ni komentarisao. Obična smijurija od reprezentacije, koja ni po čemu ne zaslužuje igrati takmičenje kao što je Svjetsko prvenstvo. Ponovo su se obrukali kao 2010. u Južnoj Africi. Istina je da su sinoć igrali bez Samuela Eto'oa i veći dio meča bez Alexa Songa, čiji potez je bio odraz apsolutne nemoći, ali to nije opravdanje za onako blijedo izdanje. Da sumiramo, potpuno zasluženo pakuju kofere već poslije prve runde.

No da se ipak vratim na utakmicu, odnosno na visoku pobjedu Hrvatske nad Kamerunom. Pod broj jedan, čestitam svim dobronamjernim Hrvatima na pobjedi njihove reprezentacije.

Vidi se da je ekipa Vatrenih razigrana i da su na nekom od narednih protivnika morali iskaliti bijes, koji je uzrokovan očajnim suđenjem Nishimure na utakmici kontra Brazila. Svi su bili na nivou, ali za mene je posebno dobar bio Perišić. Onaj šprint sa centra igrališta i prodor, te hladnokrvno poslana lopta u mrežu, zaista je remek-djelo vrijedno divljenja.

Kamerunce najradije ne bih ni komentarisao. Obična smijurija od reprezentacije, koja ni po čemu ne zaslužuje igrati takmičenje kao što je Svjetsko prvenstvo. Ponovo su se obrukali kao 2010. u Južnoj Africi. Istina je da su sinoć igrali bez Samuela Eto'oa i veći dio meča bez Alexa Songa, čiji potez je bio odraz apsolutne nemoći, ali to nije opravdanje za onako blijedo izdanje. Da sumiramo, potpuno zasluženo pakuju kofere već poslije prve runde.

- Goalgetter
- Kontakt:
Maksuz sam neki dan kupio novi reciever, da uhvatim i HRT2. 

- legenda reala
- Kontakt:
Šuker je ipak odradio najbolji posao 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nezz bas,ova tvoja se tuckala sa Stimcem,a to nije nikako dobroNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Tepsija evo ti trebe u sendvicuAndroid je napisao/la:Tepsija i Tribalian![]()
![]()
moja Mila nije ovakva rospija
![]()
![]()
![]()
![]()

HRHB
HRHB
kad je utakmica gledam na BHT1 a emisije na HRT 2

Zadnja izmjena: samirr, dana/u 19 jun 2014, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
ja u šta se tema pretovori a ništa administracija ne reaguje...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- legenda reala
- Kontakt:
i onda mu fol u emisiji postavlja provokativna pitanjaAndroid je napisao/la:
Nezz bas,ova tvoja se tuckala sa Stimcem,a to nije nikako dobro

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Navodno je istina ovo za Tinu i cijenu od 500€, dosta se o tome pričalo a Milu su servisirali Bilić i Štimac, ne u isto vrijeme naravno.

legenda reala je napisao/la:Šuker je ipak odradio najbolji posao

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- badblueboylivno
- Kontakt:
Zašamarala ga je dobro par puta u emisijama za Ligu prvaka. Šteta što nema video evidencea.legenda reala je napisao/la:i onda mu fol u emisiji postavlja provokativna pitanjaAndroid je napisao/la:

Hayley <3
-
- Kontakt:
To za milu i stimca je izmisljotina, ko i za bilica, obojica su se razveli frisko i imaju nove djevojke... mislim mozda su je pukli ali samo mozda, novinari izmisljaju.
- legenda reala
- Kontakt:
Zato i pišem, ono baš mu ga je par puta šuknula dok je bio selektor, al valjda mu se svetilabadblueboylivno je napisao/la:Zašamarala ga je dobro par puta u emisijama za Ligu prvaka. Šteta što nema video evidencea.legenda reala je napisao/la:i onda mu fol u emisiji postavlja provokativna pitanjaAndroid je napisao/la:

a bilo bi sramota, da Štimac nije ništa pokušo, nakon velikog broja emisija s njom

napravite temu Mila Horvat i Tina Katanić

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.