Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
nitko ne može proći pored sea 
Seo predobar ko i obično,mogo je bit' i asist da bilmez Farfan ne ofula s po' metra,nemogu da vjerujem sviju mi

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
dobar Kolasinac,svaka cast momku! odlicna utakmica i ovaj put...ustalio se u prvi tim i ako ga povrede zaobidju on ce biti igracina! sve najbolje nasem Zmaju!
i skoro svaku utakmicu mu neki levat upropasti asistenciju....treba Seo poceti vise samarat saigrace,nema drugeFecox je napisao/la:Seo predobar ko i obično,mogo je bit' i asist da bilmez Farfan ne ofula s po' metra,nemogu da vjerujem sviju mi![]()
Seo igracino, budi ovakav na SP, cijeli forum ce biti zadovoljan

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
nekad su šamari najbolji rješenje,to si upravuhroni je napisao/la:i skoro svaku utakmicu mu neki levat upropasti asistenciju....treba Seo poceti vise samarat saigrace,nema drugeFecox je napisao/la:Seo predobar ko i obično,mogo je bit' i asist da bilmez Farfan ne ofula s po' metra,nemogu da vjerujem sviju mi![]()
Sejo u idealnom timu kola
Bravo, to je reci potencijal u punom smislu te rijeci, igrac koji igra u jakom klubu standardno a uz to jako mlad

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
bravo bravo 
15.10.2013.
Čestitke momčino, samo jako !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
edgardavids
- Kontakt:
Seo trenutno odmara blizu Čpljine, sinoć bio u lovu, sad ne znam je li golim rukama ili... I poveo je nekog napadača iz Salkea sa sobom, evo čekam informaciju da vidimo ko je 
ammarc je napisao/la:
Majstor10 je covjek ispred svog vremena.Gumenix je napisao/la:ammarc je napisao/la:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Danas je naš Seo(vid' mu glave mašala) bio u Mostaru. Vjerovatno je obilazio svoju rodbinu.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Treba ti slika koja to potvduje*p!p!t@* je napisao/la:Danas je naš Seo(vid' mu glave mašala) bio u Mostaru. Vjerovatno je obilazio svoju rodbinu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Brate šta će mi slika, onoliku glavu ne možeš promašit nikakoarhimed89 je napisao/la:Treba ti slika koja to potvduje*p!p!t@* je napisao/la:Danas je naš Seo(vid' mu glave mašala) bio u Mostaru. Vjerovatno je obilazio svoju rodbinu.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
SAMO ZA NAŠEG SEA
[youtube][/youtube]
Koji kralj , da morete vit par novi njuseva
GIGANT!
joj Sea glavonje al' priča bosanski
'đe' ste i 'morete'
pravi naš Bosandžero 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
joj momčiluka, tek sad vidim što nisu pravili video intervjue s njim na bosanskom
neka, još uvijek je legenda 
Kakav je ovo kralj i majkara od insana ljudi ljudski
sad kad se vidi kako barata našim jezikom nekako mi još draži,NeMeRe se opisat koliko sviju mi 
Trenutno korisnika/ca: Beduin, General505, klasik, lol89 i 39 gostiju.