Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
i skoro svaku utakmicu mu neki levat upropasti asistenciju....treba Seo poceti vise samarat saigrace,nema drugeFecox je napisao/la:Seo predobar ko i obično,mogo je bit' i asist da bilmez Farfan ne ofula s po' metra,nemogu da vjerujem sviju mi![]()
nekad su šamari najbolji rješenje,to si upravuhroni je napisao/la:i skoro svaku utakmicu mu neki levat upropasti asistenciju....treba Seo poceti vise samarat saigrace,nema drugeFecox je napisao/la:Seo predobar ko i obično,mogo je bit' i asist da bilmez Farfan ne ofula s po' metra,nemogu da vjerujem sviju mi![]()
ammarc je napisao/la:
Majstor10 je covjek ispred svog vremena.Gumenix je napisao/la:ammarc je napisao/la:
Treba ti slika koja to potvduje*p!p!t@* je napisao/la:Danas je naš Seo(vid' mu glave mašala) bio u Mostaru. Vjerovatno je obilazio svoju rodbinu.
Brate šta će mi slika, onoliku glavu ne možeš promašit nikakoarhimed89 je napisao/la:Treba ti slika koja to potvduje*p!p!t@* je napisao/la:Danas je naš Seo(vid' mu glave mašala) bio u Mostaru. Vjerovatno je obilazio svoju rodbinu.