NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- the_packer
- Kontakt:
Re: NFL
Sto se tice packersa, rodgers masina 5/5 za sedamdesetak jardi i td. jedino sto me brine za sljedecu sezonu je odbrana protiv trcanja. to je bio najgori aspekt igre u prosloj sezoni a sad bez jenknsa bit ce jos veca patnja...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ovaj Cutler nije normalan
... on i dalje sve najbolje prica o OL
on je izgleda trajno ostao udaren od prosle sezone 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Dobro, ja tek pocinjem pratit aktivnije ovaj sport, al ja vjerujem da ce se naci pristojna zamjena za Manninga, jer jednostavno mora ekipa uvijek imat dobrog lidera.Kazem opet iako sam neupucen sad za sad u ovaj sport cvrsto vjerujem da ce sse naci takav igracEdin TM87 je napisao/la:Hoces da to cujes od mene kao velikog navijaca Coltsa ili od nekog drugog?bosanac napolitano je napisao/la:Ljudi moze li iko da mi kaze kakve su sanse Coltsa za sljedecu sezonu, to mi je najdrazi tim u nfl, al ne pratim bas puno nfl tj nemam prilike pa et ako ko moze da mi nesto kaze
I 4. mjesto u diviziji je uspjeh! Ramsi nam yebo i siru i uzu rodbinu.
Sad kad sam malo smireniji da kazem - bez Manninga smo nula, QB-ovi svaki po jedan INT gubimo 20:3, kad Manning zavrsi karijeru Coltsa nece nidje bit. Cinjenica.
Pardon 23:3, za 10 sekundi nasa strasna odbrana je dopustila 258. QB-u Ramsa da sa svojih 20 yd dodje u priliku za FG.

SOLO E SEMPRE NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
da smo se u odbrani jos vise pojacali to smo sinoc dokazali, pa cka i druga nasa postava je odigrala fenomanalno odbranu.
Amobi Okoye koji je imae za Texanse prosle sezone skupio najvise tackla , sinoc je imao 2 sucksa ....jos on nije startao u utkamici..Vernon Gholston takodjer jedan od visoko draftovanih igraca koji je dosao iz Jetsa,on je forced a fumble nakon cega je Staltz pokupio loptu... uglavnom sinoc je bilo dosta tih pozitivnih stvari, osim sto OL nije bila kao i obicno ni priblizno dobra
Amobi Okoye koji je imae za Texanse prosle sezone skupio najvise tackla , sinoc je imao 2 sucksa ....jos on nije startao u utkamici..Vernon Gholston takodjer jedan od visoko draftovanih igraca koji je dosao iz Jetsa,on je forced a fumble nakon cega je Staltz pokupio loptu... uglavnom sinoc je bilo dosta tih pozitivnih stvari, osim sto OL nije bila kao i obicno ni priblizno dobra
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Brate, jes' vidio ono trcanje Unga-e, kad je 7icu nosio na ledjima citav first down.SaltCityAttack je napisao/la:da smo se u odbrani jos vise pojacali to smo sinoc dokazali, pa cka i druga nasa postava je odigrala fenomanalno odbranu.

Bell me je isto iznenadio sa svojim trcanjima. Ove godine cemo izgleda biti pravo jaki na RB poziciji.
OL je bila u rasulu citavu utakmicu. 9 sekova u pripremnoj utakmici. hahahaha.
Uglavnom bilo je nekih pozitivnih stvari koje su se mogle vidjeti u ovoj utakmici.
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hahahaha joj ja kako trci brate za 1down
.... brate jedno 7 yardi su ga nostali 
Brate Bell je dobar RB samo je osudjen da bude 4 RB ...kazu da je jako moguce da odpustimo Taylora....jedan ce morati igrati u SP timu, a Bell vec odavno igra tu, samo jos je pitanje hoce li to biti Taylor ili Barber...naravno svi ce oni biti i RB, ali ce pored Bella jos jedan imati mjesto u SP timu...,,ebiga Bearsi su uvjek imali dobre RB, jer nikad nisu imali QB
.
Sad imamo 4 RB , samo nebi volio da se to ne slomi o ledja Forteu...jos uvjek ga nisu potpisali, a najbolji je...sad vide da imaju Bella, Barbera i ko zna hoce li mu htijeti platiti...pa ja bi im ebo majku da ga ne potpisu .
Sjecam se kad sam prvi put dosao u Chicago u posjetu, pa tad u toj ekipi Bearsa bio je RB rookie Anthony Tomas
.... ebiga lik je bio ovdje uz uz Urlachera najveca ikona...bio je tad jedan od boljih RB u NFL.... poslije smo ga trade i povrijedio se i nikad vise nije bio onaj stari, bas kao i Shaun Alexander.
Poslije nam je dosao i drugi Tomas koji nas je vodio do SB i bio takodjer jedan od bolji

Brate Bell je dobar RB samo je osudjen da bude 4 RB ...kazu da je jako moguce da odpustimo Taylora....jedan ce morati igrati u SP timu, a Bell vec odavno igra tu, samo jos je pitanje hoce li to biti Taylor ili Barber...naravno svi ce oni biti i RB, ali ce pored Bella jos jedan imati mjesto u SP timu...,,ebiga Bearsi su uvjek imali dobre RB, jer nikad nisu imali QB

Sad imamo 4 RB , samo nebi volio da se to ne slomi o ledja Forteu...jos uvjek ga nisu potpisali, a najbolji je...sad vide da imaju Bella, Barbera i ko zna hoce li mu htijeti platiti...pa ja bi im ebo majku da ga ne potpisu .
Sjecam se kad sam prvi put dosao u Chicago u posjetu, pa tad u toj ekipi Bearsa bio je RB rookie Anthony Tomas

Poslije nam je dosao i drugi Tomas koji nas je vodio do SB i bio takodjer jedan od bolji
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma ne, sinoc sam bio pod dojmom, dzaba cek'o do sitnih sati tekmu. Ma naravno da imamo sanse, kakav PO, imam solidne sanse za finale konferncije (o SB je previse govorit), a neulazak u PO je ravno katastrofi. Pa mi smo i prosle sezone imali 0-4 u preseason tekmama, imat cemo i ove, al' nema veze, bitno je da se Manning sto prije vrati, te da ga OL cuva i da se dovede jos jedan dobar defanzivac.bosanac napolitano je napisao/la:Dobro, ja tek pocinjem pratit aktivnije ovaj sport, al ja vjerujem da ce se naci pristojna zamjena za Manninga, jer jednostavno mora ekipa uvijek imat dobrog lidera.Kazem opet iako sam neupucen sad za sad u ovaj sport cvrsto vjerujem da ce sse naci takav igrackakve su sanse za play off, jesul zaista nikakve kako ti kazes ili mozda i postoji neka nada ??
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
A jesi li primjetio da su Bersi dva puta uradili kock-off sa 30 yardi?SaltCityAttack je napisao/la:hahahaha joj ja kako trci brate za 1down.... brate jedno 7 yardi su ga nostali
Brate Bell je dobar RB samo je osudjen da bude 4 RB ...kazu da je jako moguce da odpustimo Taylora....jedan ce morati igrati u SP timu, a Bell vec odavno igra tu, samo jos je pitanje hoce li to biti Taylor ili Barber...naravno svi ce oni biti i RB, ali ce pored Bella jos jedan imati mjesto u SP timu...,,ebiga Bearsi su uvjek imali dobre RB, jer nikad nisu imali QB.
Sjecam se kad sam prvi put dosao u Chicago u posjetu, pa tad u toj ekipi Bearsa bio je RB rookie Anthony Tomas.... ebiga lik je bio ovdje uz uz Urlachera najveca ikona...bio je tad jedan od boljih RB u NFL.... poslije smo ga trade i povrijedio se i nikad vise nije bio onaj stari, bas kao i Shaun Alexander.

Vidjet cemo ko ce igrati sta ... nego, kad je iduca tekma?
-
- Kontakt:
I ja rekoEdin TM87 je napisao/la:Ma ne, sinoc sam bio pod dojmom, dzaba cek'o do sitnih sati tekmu. Ma naravno da imamo sanse, kakav PO, imam solidne sanse za finale konferncije (o SB je previse govorit), a neulazak u PO je ravno katastrofi. Pa mi smo i prosle sezone imali 0-4 u preseason tekmama, imat cemo i ove, al' nema veze, bitno je da se Manning sto prije vrati, te da ga OL cuva i da se dovede jos jedan dobar defanzivac.bosanac napolitano je napisao/la:Dobro, ja tek pocinjem pratit aktivnije ovaj sport, al ja vjerujem da ce se naci pristojna zamjena za Manninga, jer jednostavno mora ekipa uvijek imat dobrog lidera.Kazem opet iako sam neupucen sad za sad u ovaj sport cvrsto vjerujem da ce sse naci takav igrackakve su sanse za play off, jesul zaista nikakve kako ti kazes ili mozda i postoji neka nada ??

SOLO E SEMPRE NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!
Pa eto, ako tako volis Coltse mozemo skupa pratit, sport je prejak vjerujbosanac napolitano je napisao/la: I ja rekodrago mi je da nije sve tako crno. Meni je ovaj sport predobar, nekako dodje ko osvjezenje nakon evropskog fudbala, i pogotovo volim sto malo ima moje raje da prati tako da nema onih peckanja kad ti izgubi ekipa al ionako me boli briga za njih al eto. Najikrenije se nadam da cemo doc do finala konferencije pa onda nek bude sta ce bit
kakve su nam sanse protiv redskinsa nadam se bar da nece bit debakla

Sto se tice meca sa Redskinsima, oni su slabi poprilicno, tako da ocekuj poraz od 1/2 posjeda lopte.

-
- Kontakt:
Coltse sam zavolio zbog njihovog nekadasnjeg igraca buba smitha koji je bio i glumac poznat po ulozi u policijskoj akademiji, a i zbog Manninga naravnoEdin TM87 je napisao/la:Pa eto, ako tako volis Coltse mozemo skupa pratit, sport je prejak vjerujbosanac napolitano je napisao/la: I ja rekodrago mi je da nije sve tako crno. Meni je ovaj sport predobar, nekako dodje ko osvjezenje nakon evropskog fudbala, i pogotovo volim sto malo ima moje raje da prati tako da nema onih peckanja kad ti izgubi ekipa al ionako me boli briga za njih al eto. Najikrenije se nadam da cemo doc do finala konferencije pa onda nek bude sta ce bit
kakve su nam sanse protiv redskinsa nadam se bar da nece bit debakla
Sto se tice prcanja, volimo se ovde na forumu prcat - obicno Colts - Pats i Bears - Packers
![]()
Sto se tice meca sa Redskinsima, oni su slabi poprilicno, tako da ocekuj poraz od 1/2 posjeda lopte.

SOLO E SEMPRE NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!
IL FUTURO E AZZURO
FORZA NAPOLI !!!
RIP Bubba Smith.
Nego, od tebe cemo napravit potkovicu ne brini, kad krene sezona, gledamo skupa ovde svaku tekmu
Nego, od tebe cemo napravit potkovicu ne brini, kad krene sezona, gledamo skupa ovde svaku tekmu

-
- Kontakt:
Pa druze ti bi trebao da znas da Cutler mora pricat sve najbolje on njemu, jer ipak ga oni brane...iako minimalnoSaltCityAttack je napisao/la:ovaj Cutler nije normalan... on i dalje sve najbolje prica o OL
on je izgleda trajno ostao udaren od prosle sezone

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma znam ali ono je brate previse
...kad kako je gledao tekmu, a u svakom je vec bio polu oboren...dva puta im je pobjegao i bacio i jednom otrcao 10tak yardi.

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
sto se tice NFC North meni su Packers jos uvijek prejaki iako nemaju nekih zvucni imena. Bears 6-10 ove sezone. Vikings mozda 8-8, 9-7. Lions bi mogli biti iznenadjenje ako bude Stafford zdrav. Odbrana im je jaka, bolje receno Defensive line. Jesi li vidio kako Suh baci onog QB-a neki dan? kao djete lutkuSaltCityAttack je napisao/la:ma znam ali ono je brate previse...kad kako je gledao tekmu, a u svakom je vec bio polu oboren...dva puta im je pobjegao i bacio i jednom otrcao 10tak yardi.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
de bolan Vikingsi bolji od Bearsa
... pa i prosle sezone smo ih satrali 30p ralzike haman...onakav nas offense njihovoj odbrani dao 40p...nema sanse da Vikingsi, pa i Lionsi budu ispred Bearsa...jest da su Lionsi dobri i da ce oni kotirati jako dobro, ali jos uvjek su ispod Bearsa...tako se isto i prosle godine za Bearse govorilo, pa ljudi u NFC finalu, a uz to skoro pa jedini koji su i mogli slomiti odpor Packersa....jednu ih dobili, u drugoj kad je Packersima trebalo odigrlali dobro u odbrani, ali lose u napadu i zato su zijanili...u playoffu los pocetak utkamice, dok u zavrsnici malo je falilo da Bearsi i preokrenu utakmicu...naravno da su Packersi najveci favoriti u NFC North to sam davno i rekao,ali to da Vikingsi imaju bolji omjer od Bearsa nema sanse

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma on navija za Vikingse, mora malo subjektivnosti 
Nadam se forumskoj svadji izmedju Vikingsa i Bearsa

Nadam se forumskoj svadji izmedju Vikingsa i Bearsa

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:Ma on navija za Vikingse, mora malo subjektivnosti
Nadam se forumskoj svadji izmedju Vikingsa i Bearsa![]()
![]()
ma kad nema svadje izmedju Packers i Bearsa fanova, cisto sumnjam da ce doci izmedju Vikingsa i Bearsa

Samo bice eben NFC North uhhh...Detroit ce ebat jendog od favorita uvjeren sam u to

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sinoc u po tekme Jets - Texans ovi sa ESPN-a nazvali Burressa na telefon.

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Zato sto nije igrao. Povreda clanka cini mi se.Edin TM87 je napisao/la:Sinoc u po tekme Jets - Texans ovi sa ESPN-a nazvali Burressa na telefon.![]()
![]()
Do sada nije odradio niti jedan trening. Tesko ce mu se biti uigrati ako nastavi ovim tempom se oporavljat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.