KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Cestitke nasim igracima i navijacima na osvojenom kupu 

Igraci su malo bacali vukoicica u zrak, cini se da se bio prepao da ce da im ispadne.
Sve u svemu Ivanovic sa 26, sehovic 15 i vucurovica 23, te djordjevic sa asistencijama i ovcina sa 9 skokova i 4 ass ponajbolji veceras
Sve u svemu Ivanovic sa 26, sehovic 15 i vucurovica 23, te djordjevic sa asistencijama i ovcina sa 9 skokova i 4 ass ponajbolji veceras
...JA SAM SARAJEVO...
BRAVO MI!
Nocas definitivno potvrdjeno Sehovic izrastao u odlicnog kosarkasa.
Nocas definitivno potvrdjeno Sehovic izrastao u odlicnog kosarkasa.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
- Alhemicar
- Kontakt:
Sve cestitke za vecerasnju pobjedu,i akb,da vise ne gledam Zimica u Bosni. 

-the LORD of the RINGS-
Cestitke ! Dobra tekma,pobjeda zasluzena.Siroki je mogao parirati ali ne toliko da se ''odlijepe'' na malo vecu razliku.Ikonic dobro zatvoren,sigurno da je trener Sirokog dobro proucio igru KK Bosne.Za Zimica nemam sta reci,momak se toliko godina bori da postane nekakav igrac,ali lose to ide.Ne znam sta ce iz kluba odluciti za njega ali tesko da ce ostati.Ostali mladji igraci koliko toliko imaju potencijal i trude se.Ono sto me pozitivno iznenadilo je Sehovic koji je odlicno odigrao veceras.Jos jednom,cestitam!
EDIT:Pa dajte ljudi nemojte opet spominjati igokeu i ostale klubove.
EDIT:Pa dajte ljudi nemojte opet spominjati igokeu i ostale klubove.
Zadnja izmjena: High, dana/u 21 feb 2009, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ne to govoriti, pa momak je stvoren za licne greske samo steta sto se poeni broje umjesto licnih.Pazi Zima je jedan od najvecih propalih talenata preko 2.15Alhemicar je napisao/la:Sve cestitke za vecerasnju pobjedu,i akb,da vise ne gledam Zimica u Bosni.
Bosna osvoji kup, a njeni navijaci najbolje sta znaju vredzaju njene igrace 

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Prvo, čestitam na tituli, odnosno na osvojenom Kupu.
Ali ono što smo odigrali večeras je jako, jako loše.
Što reći o igri protiv rekreativaca iz Širokog. U toj ekipi igraju igrači (Mileković, Josipovič, Ružić), loši ameri(Smitshon i Morban) i jedan relativno dobar Tomas, skočan što i doduše nije bilo teško pored Ovčine, koji vrijedi i koji se pored našeg janjca naigrao i naskakao, kako li će to biti protiv Mišanovića ili MCcaskilla možete misliti) koji nemaju priliku u svojim poznim godinama igrati za Zagreb,Split, Cedevitu, da zadar i Cibonu ne spominjemo. Ove rekreativce je trealo dobiti sa min 20 i više poena a da nije bilo Vučka sa svojih par trica ovo bi otišlo u penal završnicu. SRAMOTA!
Ovog Širokog će Igokea nakantati minimalno 25-30poena razlike, živi bili pa vidjeli, a mi se mučimo....
Ova ekipa nema nikakve šanse protiv Igokee, i od titule se slobodno oprostimo već sad, da se đabe ne sekiramo.
Žalosno i od našeg vajnog trenera , ovakva prezentacija igre me podsjeti na košarku iz 70-tih godina, tako da hvalospjeve nastavite sipate sada, jer kad se bude igralo finale pley offa moraćete popiti par apaurina, da se ne sekirate previše poslije ubjedljivih poraza.
Uspio je naš sjani VV ovu sezonu upropastiti i Zimiću, Pašaliću, Suljagiću, Đurasović je također malo igrao iako mislim da on nije potencijal za Kk Bosnu, a dva mlada igrača Klinca i Čamdžića, trećeg majstorića nema ni na mapi.
Kako sezona ide oni imaju sve manje minuta, na parketu se nalaze max 2 igrača iz BiH(Ikonić i Ovčina) a ostali iz zemalja u okruženju, doista Vv radi na naprezku B&H košarke, svaka čast momčino iz BG!!!
Da je bio baš tako dobar kako ga vi prestavljate ne bi ga Rašo Radovanović NOGIRAO, a i kad im je loše išlo ove sezone nije da doveo, iako je čovjek bio u BG slobodan poslije otkaza u belgiji..
A koliko znaju i on i Uprava dovoljan je pokazatelj da su i jednog jako mladog i dobrog igrača sa jako mekom rukom i dobrim skokom, Aljovića (208cm) pustili u Vogošću, umjesto da momak igra i trenira u Bosni, nek' je nama polovnjaka i sa istoka i sa Zapada.
Što reći o igri protiv rekreativaca iz Širokog. U toj ekipi igraju igrači (Mileković, Josipovič, Ružić), loši ameri(Smitshon i Morban) i jedan relativno dobar Tomas, skočan što i doduše nije bilo teško pored Ovčine, koji vrijedi i koji se pored našeg janjca naigrao i naskakao, kako li će to biti protiv Mišanovića ili MCcaskilla možete misliti) koji nemaju priliku u svojim poznim godinama igrati za Zagreb,Split, Cedevitu, da zadar i Cibonu ne spominjemo. Ove rekreativce je trealo dobiti sa min 20 i više poena a da nije bilo Vučka sa svojih par trica ovo bi otišlo u penal završnicu. SRAMOTA!
Ovog Širokog će Igokea nakantati minimalno 25-30poena razlike, živi bili pa vidjeli, a mi se mučimo....

Ova ekipa nema nikakve šanse protiv Igokee, i od titule se slobodno oprostimo već sad, da se đabe ne sekiramo.
Žalosno i od našeg vajnog trenera , ovakva prezentacija igre me podsjeti na košarku iz 70-tih godina, tako da hvalospjeve nastavite sipate sada, jer kad se bude igralo finale pley offa moraćete popiti par apaurina, da se ne sekirate previše poslije ubjedljivih poraza.
Uspio je naš sjani VV ovu sezonu upropastiti i Zimiću, Pašaliću, Suljagiću, Đurasović je također malo igrao iako mislim da on nije potencijal za Kk Bosnu, a dva mlada igrača Klinca i Čamdžića, trećeg majstorića nema ni na mapi.
Kako sezona ide oni imaju sve manje minuta, na parketu se nalaze max 2 igrača iz BiH(Ikonić i Ovčina) a ostali iz zemalja u okruženju, doista Vv radi na naprezku B&H košarke, svaka čast momčino iz BG!!!
Da je bio baš tako dobar kako ga vi prestavljate ne bi ga Rašo Radovanović NOGIRAO, a i kad im je loše išlo ove sezone nije da doveo, iako je čovjek bio u BG slobodan poslije otkaza u belgiji..
A koliko znaju i on i Uprava dovoljan je pokazatelj da su i jednog jako mladog i dobrog igrača sa jako mekom rukom i dobrim skokom, Aljovića (208cm) pustili u Vogošću, umjesto da momak igra i trenira u Bosni, nek' je nama polovnjaka i sa istoka i sa Zapada.
ako ne i najveci :ugeek:Sud je napisao/la:ne to govoriti, pa momak je stvoren za licne greske samo steta sto se poeni broje umjesto licnih.Pazi Zima je jedan od najvecih propalih talenata preko 2.15Alhemicar je napisao/la:Sve cestitke za vecerasnju pobjedu,i akb,da vise ne gledam Zimica u Bosni.
Tracy McGrady!!!
@ahemičar,
U potpunosti se slažem za Zimića, pod hitno ga pustiti iz Kk Bosne.
U potpunosti se slažem za Zimića, pod hitno ga pustiti iz Kk Bosne.
joj sto nemogu likova koji mogu buducnost predvidjatiars01 je napisao/la:Prvo, čestitam na tituli, odnosno na osvojenom Kupu.
Ovog Širokog će Igokea nakantati minimalno 25-30poena razlike, živi bili pa vidjeli, a mi se mučimo....![]()

ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
-
- Kontakt:
Cestitke na osvojenom kupu iako lično mislim da Široki nikada nije bio slabiji i inferiorniji u svim segmentima. Nismo ni mi bili sjajni, ali bitno je da smo dobili i kada loše igramo. Dva cilja su ostvarena, ostaje najvažniji, idemo dalje...
Šta reći u vezi Arsovih komentara?
Neka ga kakav god da je naš je, a Zima je katastrofa, još malo kao Suljagić
Šta reći u vezi Arsovih komentara?
Neka ga kakav god da je naš je, a Zima je katastrofa, još malo kao Suljagić

NIsam gledao cijelu utakmicu. Gledao sam karj trece i cetvrtu cetvrtinu. Kao prvo cestitam KK Bosni na osvojenoj tituli. Ali na kraju utakmice sam stekao dojam da su igraci samo odradili onoliko koliko treba. Na kraju se pozdravljaju isto kao da su u NLB ligi pobjedili Helios i to je to. Ono bacanje VV je bilo za novine. Mislim da ce Bosna svoje pravo lice pokazati kada se bude odlucivalo o tituli, naravno da bi nam dobro dosao jos jedan play, no ako VV procjeni da mu je dovoljan ovaj roster onda treba to postovati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
e sad je jasno sto ars ne voli vv.... kad zimic igra i kad daje koseve onda i ars ne izaziva i ne pise gluposti,a kad zima zagrije klupu onda usra i po treneru i po ekipi.A momak je realno imao priliku i sad kad udje odmah prosto sam sebe izbaci iz igre, losa igra i ni sekunde emocije sjedi na klupi ko mrtvac.Sto se slazem sa arsom je da ce definitivno bosna morati puno bolje ako hoce do titule i milim da ovdje mora doci jos jedan play.
- storm_raider
- Kontakt:
Cestitam na osvojenom kupu, reklo bi se rutinski.
Jos kada se tu doda 15tak Ikonicevih poena i 10tak Hajricevih to bi trebalo biti to. Jednostavno se stekao dojam da su igrali koliko je trebalo.
Ivanovic, je turnir odigrao na visokom nivou, kao i Vucko. Seha, naravno, standardno dobar vec.
Sto se Zimica tice, naravno otjerat' ga iz Bosne i zbog njega i zbog nas. Siroko mu polje.
Neko spomenu Aljovica.... Adnan Aljovic Alja, je kao kadet dosao u Bosnu, pa je onda sa 18/19 godina otisao iz Bosne u Hadzice, mislim. Nakon toga je igrao skoro u svim sarajevskim nizerazrednim klubovima, a cak je imao i jednu epizodu u Konjicu. Jeste par puta sjedio na klupi Bosne, ali osim borbenosti nista nije imao. Solidan sut, slaba tehnika i sporost. Jednostavno preslabo za Bosnu.

Ivanovic, je turnir odigrao na visokom nivou, kao i Vucko. Seha, naravno, standardno dobar vec.
Sto se Zimica tice, naravno otjerat' ga iz Bosne i zbog njega i zbog nas. Siroko mu polje.
Neko spomenu Aljovica.... Adnan Aljovic Alja, je kao kadet dosao u Bosnu, pa je onda sa 18/19 godina otisao iz Bosne u Hadzice, mislim. Nakon toga je igrao skoro u svim sarajevskim nizerazrednim klubovima, a cak je imao i jednu epizodu u Konjicu. Jeste par puta sjedio na klupi Bosne, ali osim borbenosti nista nije imao. Solidan sut, slaba tehnika i sporost. Jednostavno preslabo za Bosnu.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 21 feb 2009, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Cestitke na osvajanju Kupa!
Vucurovic,Sehovic ,Ivanovic su odigrali fantasticnu utakmicu!Dobar je bio i Djordjevic!
Ikonic,mozda je povrjedjen,ali je covjek odigrao najlosije dvije utakmice u posljednih godinu dana!
Vukoicic je izvrsno vodio utakmicu,definitivno najbolji trener u regionu!
Ostali igraci su bili teski prosjek!
-Bosni za titulu treba kvalitetan centar i kvalitetan pley,inace tesko se mozemo suprostaviti Milinoj Igokei!
Vucurovic,Sehovic ,Ivanovic su odigrali fantasticnu utakmicu!Dobar je bio i Djordjevic!
Ikonic,mozda je povrjedjen,ali je covjek odigrao najlosije dvije utakmice u posljednih godinu dana!
Vukoicic je izvrsno vodio utakmicu,definitivno najbolji trener u regionu!
Ostali igraci su bili teski prosjek!
-Bosni za titulu treba kvalitetan centar i kvalitetan pley,inace tesko se mozemo suprostaviti Milinoj Igokei!
Čestitke na pobjedi,uvijek je lijepo kada se pobijedi Široki.Igrom nismo oduševili i to ne za to što smo specijano loše odigrali(izuzev Ikonića) već što nam nedostaje širine u igri.Nadam se da će struka shvatiti da pred ligu 8 trebamo pojačati konkurenciju u ekipi.VV izvlači maksimum iz onoga što ima.A realno ova Bosna i nije baš neka kvaliteta.VV nije uništio niti jednog našeg mladog igrača ,mladići imaju vrlo solidnu minutažu ,minutažu koju su prije mogli sanjati ali je na našu žalost nisu iskoristili.I vjerovatno da će je sve manje imati do kraja sezone jer dolaze odlučujuće utakmice u NLB i ligi za prvaka.....Trener im ne vjeruje,ne vjeruje im velika većina navijača Bosne.Biću jako sretan kada Bosnina petorka bude iz vlastitog pogona,ali nažalost to sada nije moguće.
P.S.Šehović je možda limitiran igrač ali se bori kao LAV i zaslužuje sve pohvale.
P.S.Šehović je možda limitiran igrač ali se bori kao LAV i zaslužuje sve pohvale.
nek je bosna pokazala da joj niko nista nemoze u bih 

@storm_raider ,
Aljović kojeg sam ja gledao ima max 20 godina, a šut mu je jako dobar, visok, pokretan i brz, ne znam kojeg si ti gledao....
Jadno je hvaliti igru Bosne, ali je svako ko želi dobro Kk Bosni mogao vidjeti jad i čemer ove ekipe.
Bez Ivanovića bili izgubulu ovu tekmu.
Aljović kojeg sam ja gledao ima max 20 godina, a šut mu je jako dobar, visok, pokretan i brz, ne znam kojeg si ti gledao....
Jadno je hvaliti igru Bosne, ali je svako ko želi dobro Kk Bosni mogao vidjeti jad i čemer ove ekipe.
Bez Ivanovića bili izgubulu ovu tekmu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.