Problem mu je sto ga niko nece, jedva ima mjesta u Hoffenheimu. Ne moze zivit od jedne polusezone. A sve su prilike da ce mu to bit polusezona karijere.rob do bagro je napisao/la:Vedo bi bolje bilo da bjezi u neki drugi klub, ev npr. moze u Celik ionako nam fali napadac.
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
zar neko prati ovu krampu
pa on bazena ne moze pogoditi
sve su to krampe asovi lopate kante za odlaganje krampi
Vedo je dobar,ne seri majketi.BOTONJA je napisao/la:zar neko prati ovu krampu
ma pusti.. ovo je neka budala.. vazda zahebavaBosco je napisao/la:Vedo je dobar,ne seri majketi.BOTONJA je napisao/la:zar neko prati ovu krampu

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
sad sam ozbiljan ali stvarno pa zekonja je bolji 4 putaLily je napisao/la:ma pusti.. ovo je neka budala.. vazda zahebavaBosco je napisao/la:Vedo je dobar,ne seri majketi.BOTONJA je napisao/la:zar neko prati ovu krampu

sve su to krampe asovi lopate kante za odlaganje krampi
Zato Zekonja igra u Šibeniku i tek je 4-ti izbor za napadača u repki.BOTONJA je napisao/la: sad sam ozbiljan ali stvarno pa zekonja je bolji 4 puta
Ma nije valjda, Zekonja kad je igrao protiv Dinama prije mjesec dana nije lopte dodirnu, bio je jednom blizu al ga je zuti karton zeznuo.Bosco je napisao/la:Zato Zekonja igra u Šibeniku i tek je 4-ti izbor za napadača u repki.BOTONJA je napisao/la: sad sam ozbiljan ali stvarno pa zekonja je bolji 4 puta
Ne znam kako neko moze porediti zeca i ibisevica

Šibenik je veći klub sa većom i trofejnijom tradicijom od GST Hoffenheim 1482!Bosco je napisao/la:Zato Zekonja igra u Šibeniku i tek je 4-ti izbor za napadača u repki.BOTONJA je napisao/la: sad sam ozbiljan ali stvarno pa zekonja je bolji 4 puta
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Nema sta, Vedo je skroz propao. Jbg, treba vise trenirati. 

Vedo će obilježit sljedeće proljece,ako ne bude tako,a biće, treba preći u neki klub u Poljskoj na posudbu da dadne bar 10 golova na polusezoni
joj Vede klocine 

Vedo je odlican igrac, al je u krizi u zadnje vrjeme!!
Nakon povrede nije uspijo da se vrati u formu, i izgleda puno izgubljen na terenu.
Mozda kada bi promjenio klub, onda bi proradio, jer Hoffenhaim u zadnje vrjeme igra katastrofalno..
Nakon povrede nije uspijo da se vrati u formu, i izgleda puno izgubljen na terenu.
Mozda kada bi promjenio klub, onda bi proradio, jer Hoffenhaim u zadnje vrjeme igra katastrofalno..
THIS IS WHERE WE FIGHT! THIS IS WHERE THEY DIE! BOSNIA PREPARE FOR GLORY!!!
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ako se ne varam Sibenik nije nikada igrao u prvoj ligi dok se Hrvatska nije osamostalila?Offside je napisao/la:Šibenik je veći klub sa većom i trofejnijom tradicijom od GST Hoffenheim 1482!Bosco je napisao/la:Zato Zekonja igra u Šibeniku i tek je 4-ti izbor za napadača u repki.BOTONJA je napisao/la: sad sam ozbiljan ali stvarno pa zekonja je bolji 4 puta
Zec se za sada moze porediti sa Dzaficem jer igraju u priblizno jednakim ligama (Dzafic ima bolji ucinak ove polusezone).
Kada i jedan i drugi odu negdje u jacu ligu onda neka se porede sa Ibisevicem. Zabijati golove Cibaliji ili Travniku nije isto kao zabijati golove Herthi, Stuttgartu i ostalim bundesligasima

hroni je napisao/la:Vedo će obilježit sljedeće proljece,ako ne bude tako,a biće, treba preći u neki klub u Poljskoj na posudbu da dadne bar 10 golova na polusezoni![]()
joj Vede klocine
Eto nek si ti VELEMAJSTOR. Sta mislis da vidimo nekako s Vedom pa da ga malo zamjenis, pa da ti koji utrpas za njega.
Jos sto nemogu ovakvih likova sto odma nesto pametuju, ali samo za tastaurom su najjaci. C c c c

A i ovi ba sto ga porede sa Zecom. Za klasu je Vedo bolji, spremniji fizicki i psihicki. Kakav ljudi Zec igra u bjednom Sibeniku, ja stvarno neznam na cemu su ovi ljudi koji takvu glupost mogu provaliti. Noge mu se oduzmu kad igra protiv jaceg protivnika. Pa Zec samo sto je ziv, vihor duse. Treba on jos punnoooooo pure da jede da bi se nasao u nekoj jacoj ligi.
Primjer vam je ovaj Huseinovic ili kao se vec lik zove. Lafo talenat ovo ono, razvali, doso frajer u Svabiju, nigdje ga ni na mapi. Al' kod nas nek zna samo sutnuti loptu, odma talenat svih talenata. Smijesna smo mi nacija nekad.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ljudi pricaju kako je Vedo u losoj formi, ali niko ziv ne moze bit van forme cijeli zivot osim 6 mjeseci kao sto je to on. On je bio u formi zivota u onoj polusezoni, i nije nikad ni prije ni poslje bio blizu toga. Nit ce bit, nazalost. Ovo je realno, nas je, ali brate pogledajte koliko je limitiran igrac.Hasrett je napisao/la:Vedo je odlican igrac, al je u krizi u zadnje vrjeme!!
Limitiran igrac nece bas sa svojih nepunih 20 godina otici u PSG.Cartman je napisao/la:Ljudi pricaju kako je Vedo u losoj formi, ali niko ziv ne moze bit van forme cijeli zivot osim 6 mjeseci kao sto je to on. On je bio u formi zivota u onoj polusezoni, i nije nikad ni prije ni poslje bio blizu toga. Nit ce bit, nazalost. Ovo je realno, nas je, ali brate pogledajte koliko je limitiran igrac.Hasrett je napisao/la:Vedo je odlican igrac, al je u krizi u zadnje vrjeme!!
Prvu sezonu u BL dati 6 golova dok je u Achenu igrao.I to uz malu minutazu.
A poslije teske povrede i ''lose ''igre dati opet 6 golova i 6 asistencija.To jest biti i pored toga svega najbolji strelac u ne bas tako jeftinom Hoffenhaimu.
Za lose igre u repci to stoji.Ali sta bi onda Ronaldo ili Ibrahimovic rekli koji vec dvije tri godine nisu dobre utakmice odigrali u repci.Iako rasturaju u klubovima.O razlici u njihovim cjenama iluzorno je i pricati.
Malo je taj pojam ''limitiran'' isuvise neodredjen.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Npr sta je sa Messijem napadaju ga navijaci Argentine zbog lose igre ... Zasto igra lose ??? Ne uklapa se u sistem igre Maradone.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Ili sam ja poludio ili vi uporedjujete Ibisevica sa Ibrahimovicem, Messiem i Ronaldom? Boze Sacuvaj pa moze li ljudi malo realnosti???
Ti kralju pokusavas njih ismijati a samo ti ispadas smijesan.Ljudi pricaju o situacijama slicnim a ti samo procito ime Ibrahimovic i odmah poletio to prokomentarisatiCartman je napisao/la:Ili sam ja poludio ili vi uporedjujete Ibisevica sa Ibrahimovicem, Messiem i Ronaldom? Boze Sacuvaj pa moze li ljudi malo realnosti???
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma Vedo je igracina. Bice on ABD opet onaj stari.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Slazem seomerbavarac je napisao/la:Ma Vedo je igracina. Bice on ABD opet onaj stari.

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC