NK Zvijezda Gradačac

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj_Bosne » 07 nov 2010, 19:38

Izgubljeno je ukupno 8 bodova kod kuće, da nisu sada bi imali 27 i bili bi na drugoj poziciji sa tri boda zaostatka iza Borca. Ostalo još dva kola i na polusezoni odradit taj nama uvijek problematični zadatak sa pojačanjima, dok nemamo problema sa odlaskom najboljih igrača.
Dragon Town

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 07 nov 2010, 20:46

bondich je napisao/la:borac olimpik nema sanse da im uzmemo i bod..rudar sloboda losi smo kod kuce posve tak da sigurno necemo upisat ni jednu pobijedu do kraja sezone..nazalost
ew moje prognoze poslije zrinjskog i mislim da cu pogodit jedino ako uspijemo bod uzet olimpiku zato sto bolje igramo na strani...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 07 nov 2010, 21:26

Iako igramo katastrofalno kod kuće i dalje smo na sedmom mjestu.Slijedeće dvije utakmice igramo protiv Olimpika ekipe koja je najsličnija Zvijezdi koja takođe svake prestupne godine pobjedi na svom terenu i Slobode protiv koje je uvijek guravo.Kada bi se do kraja polusezone održali na ovoj poziciji to uopšte ne bi bio loš plasman.Onda na polusezoni dovesti najmanje DVA PRAVA SPICA I DVA VEZNA, OTJERATI ONE KOJE SU TO ZASLUŽILI i na kraju možemo među pet.Samo da nas ne usreće kojekavi RASNI STRIJELCI iz četvrte Hrvatske, treće Srbijanske i druge Slovenske lige.Pa zašto Zvijezda ne bi pokušala dovesti Vukelju,mislim da će Borac prodati tog igrača prije Zvijezdi nego Želji i Sarajevu jer su mu to direktni konkurenti.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 07 nov 2010, 22:10

mačak u čizmama je napisao/la: I tako će to biti dokle god navijaču ne ulete u teren i ne isprebijaju te tobože djelioce pravde.
Ja sam iz Prijedora....ne znam sta se desavalo kod vas....ali jedino rjesenje da se dovede u red ovo sudjenje je to sto si sad rekao.....ubiti boga u njima....pa dokle vise!

Kulic24
Kontakt:

Post Postao/la Kulic24 » 07 nov 2010, 23:04

mačak u čizmama je napisao/la:Javna je tajna da unazad mjesec dana Cvitkušić i Durgutović rade protiv Ćurguza, te da Cvijiš želi doći za trenera a Durgut za šefa stručnog štaba. I to će tako i biti. 100 %. Moje mišljenje da za ovakve igre nije kriv trener. Jučer je se vidjelo šta su sudije sve u stanju da urade. Ima i do naših zato što ne znaju dati gol, ali za jučerašnji neuspjeh po mom mišljenju jedini krivac je sudija. I tako će to biti dokle god navijaču ne ulete u teren i ne isprebijaju te tobože djelioce pravde.
Gluposti pričaš mačak ....Cvitkušić je mogao biti trener i prije Ninkovića pa nije htio...a pošto znam i Cviša i Amira nema šanse da rade protiv Ćurguza....samo ti što nisi napravio karijeru ko Amir i Cviš pa sad si ljubomoran...pusti ljude da rade svoj poso.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 08 nov 2010, 10:40

mačak u čizmama je napisao/la:I Cvijiš i Durgut su mi rekli (lično meni) nećemo mi davati po nekoliko hiljada maraka za školovanje odnosno za licence ako nećemo biti treneri u premijer ligi. Ako je vjerovati Durgutu, on je do sada za svoje školovanje dao oko 20 000 KM i zbog toga neće da bude trener u manjim klubovima, odnosno u klubovima koji se ne takmiče u premijer ligi. A nuđeno mu je i u Omladincu i u Bosni iz Mahmut Mahale prije nego što je postavljen za Đurguzovog pomoćnika. Isto to je i nuđeno Cvijišu. Cvitkušić je jedno vrijeme vodio Mahmut mahalu i za to vrijeme je tu ekipu doveo na treće mjesto otpozadi. Zato oni bi bili najsretniji kad bi Đurguz otišao. Istina je da je Đurguz ponudio ostavku ali uprava to nije prihvatila. I neka nije, Đurguz je mlad i dobar stručnjak, doće njegovo vrijeme. I još nešto, jučer gledam onog Saida Kikića i onog Nahida Džina, koji su to konji, koliko ono vrijeđaju i igrače i trenera. Pa mislim da i policija je to slušala i da je to za prijave, a i da nije, ne bi se trebalo spustiti na onakav nivo i onakve riječi upućavati drugima, pogotovo od Saida, jer je on kao nekakav direktorčić neke firme, neznam. Taj isti Said je i meni i mojim saigračima pa čak i trenerima Sakibu Alimanu i Murisu Kikiću pametaovao 1986 godine kada smo mi igrali u prvoj ligi Jugoslavije (kadeti i juniori zvijezde) raspoređeni po repulikama a imao je svega 11 godina i od tada mi je dijete naprosto mrsko, hebemu familiju a kajbuš mu hebo oca koji ga napravi tako ludog.
ZA NAHIDA SVI ZNAMO KAKVA JE SIROVINA A SAID JE UVIJEK BIO NAJVECA PI,CA I DUPELIZAC U GRADACCU

AlcoholBoysPD
Kontakt:

Post Postao/la AlcoholBoysPD » 08 nov 2010, 15:20

A jeste nas razvalili u subotu,Tosunović je čudo,solidna vam ekipa dosta trčite,šutate još samo kad bi šutali na gol možda bi i pobijedili. :P Trener vam paranoičan,svi mu krivi kad ne uzmete,vaš problem je što vam se sva igra bazira na tome da padnete u šesnestercu... nažalost tako vam neće ići,dovedite boljeg trenera imate potencijal.

skituljac
Kontakt:

Post Postao/la skituljac » 08 nov 2010, 15:37

Nek si nas prosvijetlio!

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 08 nov 2010, 17:40

cuj ovih padavicara iz Prijedora, pa 70 minuta ste lezali za terenu...sreca nije mokro bilo... (mogo bi se ko prehladiti)
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 08 nov 2010, 20:06

necko_gradacac je napisao/la:cuj ovih padavicara iz Prijedora, pa 70 minuta ste lezali za terenu...sreca nije mokro bilo... (mogo bi se ko prehladiti)
U jednom trenutku nisu bili u dogovoru pa su po dvojica ležali, pa kada su to vidjeli jedan bi brzo ustao kao da ga je Torabi iscijelio :lol:
Dragon Town

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 08 nov 2010, 20:14

Moj komentar na predhodne postove kratko:

Šta vi ljudi pričate pa taj isti SAID KIKIĆ je davao pare odnosno tražio sponzore i bio jedan od čelnih ljudi uprave kad je Zvijezda ulazila u Premijer ligu zajedno sa Muhamedom Jakeškićem. A Cvitkušić je ker dvolični, mater j.. i njemu i onima koji ga brane , a ovaj trener nek ide ovce čuvati pa meni bez ijedne licence nek mi daju ekipu ako nebih svakog ko kuće naguzio nek me jebu... MOJ STAV . CURGUZ - CVITKUŠIĆ & CO NAPOLJE....

ako uprava podržaje ove bandite **** i njima mater i oni NAPOLJE...

Pošto je ovo moj zadnji post.. poz svima..

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 08 nov 2010, 22:30

Ne znam, ali čisto sumnjam da je taj Said davao svoje pare. A i banka koje je on bio direktor je propala. :mrgreen:
Ali si u pravu za Cvijiša. Po meni ni trener nije toliko kriv, koliko ga igrači ne slušaju i koliko Cvijiš rovari. On je otjerao Ninkovića, sada hoće i Đurguza.A doće vrijeme kada će htjeti otjerati i Durguta. Moje mišljenje(mnogi se sigurno neće složiti) je da je Đurguz ipak dobro sastavio ekipu. Sjetimo se koliko je igrača otišlo a koliko došlo. I stime smo sigurno u manjku. Sa ovakvom igrom i ovako tankim igračkim kadrom i ovo je uspjeh. A što se tiče igračkog kadra to se možemo zahvaliti Cvijišu. Doveo je Sašu Šesta koji je u protekle dvije godine odigrao svega nekih stotinjak minuta a zvijezdu košta 2000 maraka mjesečno. Mada nemam ništa protiv tog igrača, i radi se o dobrom igraču ali ga je Cvitkušić doveo rovitog, povrijeđenog i nespremnog za ove utakmice u premijer ligi, a kao takvog ni Đurguz ga nije mogao bolje pripremiti. A opet možda je toj povredi doprinio i željin golman Šehić koji je naprosto samljeo Šesta i koji se od tada nije oporavio. Isto se to eto desilo i Deliću. Opet su željovci kumovali i satrali igrača koji se i dan danas ne može oporaviti. Ali to je fudbal.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 08 nov 2010, 23:17

Nas je u ovih 13 kola jedino razbio Siroki 0:3.Svi ostali su nas tesko pobjeđivali.Mislim da ovi novi igraci imaju jedan određen kvalitet,ali treba znati da su oni na okupu neka 3 mjeseca i teško je to uigrati i ustaliti igru.Istina,uvijek se pred početak sezone najavljuje dolazak "velikih imena" a na kraju u Zvijezdu dođu prosječni igrači.Do koga je, ja ne znam,da li do direktora,trenera ili ljudi iz uprave,raznoraznih menadžera ili svih zajedno, to samo znaju ljudi koji su u klubu, mi ovako sa strane možemo samo nabadati.Istina je slijedeća da mi skupo plaćamo igrače koji ne igraju, a to se posebno odnosi na napadače.Siguran sam da mi u ovom trenutku imamo igrače iz juniorskog pogona koji su bolji od Đorića,Husića i Šesta a momci još nikada nisu dobili priliku iako su prvi u PL za juniore.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 nov 2010, 23:30

AlcoholBoysPD je napisao/la:A jeste nas razvalili u subotu,Tosunović je čudo,solidna vam ekipa dosta trčite,šutate još samo kad bi šutali na gol možda bi i pobijedili. :P Trener vam paranoičan,svi mu krivi kad ne uzmete,vaš problem je što vam se sva igra bazira na tome da padnete u šesnestercu... nažalost tako vam neće ići,dovedite boljeg trenera imate potencijal.
Nemoj bolan lupat gluposti jer nije problem u treneru---g.Curguz je jedan od boljih trenera u Bosni.

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 09 nov 2010, 00:21

Bosanski zmaj je napisao/la:Nas je u ovih 13 kola jedino razbio Siroki 0:3.Svi ostali su nas tesko pobjeđivali.Mislim da ovi novi igraci imaju jedan određen kvalitet,ali treba znati da su oni na okupu neka 3 mjeseca i teško je to uigrati i ustaliti igru.Istina,uvijek se pred početak sezone najavljuje dolazak "velikih imena" a na kraju u Zvijezdu dođu prosječni igrači.Do koga je, ja ne znam,da li do direktora,trenera ili ljudi iz uprave,raznoraznih menadžera ili svih zajedno, to samo znaju ljudi koji su u klubu, mi ovako sa strane možemo samo nabadati.Istina je slijedeća da mi skupo plaćamo igrače koji ne igraju, a to se posebno odnosi na napadače.Siguran sam da mi u ovom trenutku imamo igrače iz juniorskog pogona koji su bolji od Đorića,Husića i Šesta a momci još nikada nisu dobili priliku iako su prvi u PL za juniore.
zasto umjesto Djorica,Husica i Sesta npr. vedo nije dobio sansu da igra svoju poziciju a ne da ga drzi na beku..plus mali ne igra cijelu polusezonu...
Nk Zvijezda

vaha
Kontakt:

Post Postao/la vaha » 09 nov 2010, 09:55

ciro_ciro je napisao/la:Moj komentar na predhodne postove kratko:

Šta vi ljudi pričate pa taj isti SAID KIKIĆ je davao pare odnosno tražio sponzore i bio jedan od čelnih ljudi uprave kad je Zvijezda ulazila u Premijer ligu zajedno sa Muhamedom Jakeškićem. A Cvitkušić je ker dvolični, mater j.. i njemu i onima koji ga brane , a ovaj trener nek ide ovce čuvati pa meni bez ijedne licence nek mi daju ekipu ako nebih svakog ko kuće naguzio nek me jebu... MOJ STAV . CURGUZ - CVITKUŠIĆ & CO NAPOLJE....

Kako te nije sramota pljuvati po ljudima. Jedini trener kod koga si ti zajedno sa mnom igrao je Cvitkušić, pa je tebe, mene i još neke druge priključio prvoj ekipi, pa smo išli u Goražde na pripreme. Ti si provalio Ninkovića da je pijano pa te on odmah zajedno sa nama istjerao iz Zvijezde. Durgut te potjerao iz Škole fudbala, a Kadija iz kadeta, tako da se tvoja igračka karijera svodila na ekipe iz mjesnih zajednica, ali te i tu nisu htjeli (Crkvina, Mionica itd...) Jedino si igrao kod Cvitkušića, a sada ti ne valja. Sram te i stid bilo....... I najbolje bi bilo kada bi ti ovo gore citirano bilo zadnje javljanje na Forumu, sve bi nas usrećio, jer ovo što ti pišeš je sramota za naš grad i klub, jer se to čita u cijeloj BiH i šire.

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 09 nov 2010, 15:38

vaha je napisao/la:

Kako te nije sramota pljuvati po ljudima. Jedini trener kod koga si ti zajedno sa mnom igrao je Cvitkušić, pa je tebe, mene i još neke druge priključio prvoj ekipi, pa smo išli u Goražde na pripreme. Ti si provalio Ninkovića da je pijano pa te on odmah zajedno sa nama istjerao iz Zvijezde. Durgut te potjerao iz Škole fudbala, a Kadija iz kadeta, tako da se tvoja igračka karijera svodila na ekipe iz mjesnih zajednica, ali te i tu nisu htjeli (Crkvina, Mionica itd...) Jedino si igrao kod Cvitkušića, a sada ti ne valja. Sram te i stid bilo....... I najbolje bi bilo kada bi ti ovo gore citirano bilo zadnje javljanje na Forumu, sve bi nas usrećio, jer ovo što ti pišeš je sramota za naš grad i klub, jer se to čita u cijeloj BiH i šire.
Puno šire! Ne znam šta vam fali, pa Zvijezda odlično stoji. Ima ugled, evo preletite malo po ovom forumu pa ćete vidjeti da Zvijezdu cijene skoro svi. Gradačac kao sredinu smatraju zdravom jer se tu igra pošten fudbal. Ljudi normalni, niko od navijača drugih klubova nema nikakav strah doći u Gradačac i navijati za svoj klub. Zvijezda je skoro ušla u PL i treba joj nekoliko sezona da se ustabili u ligi. Nemojte sad odmah očekivati vrtoglav uspjeh, Evropu, gostovanje Milana u čašiji i slično. Rijetko na šta naši ljudi izvan BiH mogu biti ponosni, na Zvijezdu mogu sigurno. Dobri smo, MAŠALA! ozbiljno!!!!
A đe da znam?!

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 09 nov 2010, 17:01

vaha je napisao/la:

Druže možda si ti jedino igrao kod njega.. al pitaj sve trenere od durguta pa do eše ... kod svagog sam igrao kada sam trenirao, i mogao da igram... al je činjenica nakon teške povrede koljena da me je cvitkušić vratio u život... i obećao mi je neke varijante ne meni nego cijeloj generaciji i onda nam je svima okrenuo leđa **** njemu je bitno da on vozi zvijezdin auto, telefon, i odjela da uzima od par stotina Km.. na račun zvijezde i da je nalickan i on super menedjer on je ****... a da se vratim na sebe meni je lično ostao dužan 2 - 3 mjesečne plate kada me je poslao u mionicu na pozajmnicu,a pored mene ostali su dužni i bešiću, mrkonjiću i drugim mojim drugarima iz generacije... pa vidite taj čovjek je obećavao bilajcu da će stati na go pa ga je izardio.. pa sada bilajac će vam biti reprezentativni golam za koju godinu a nikada ga nemožete vrattiti u zvijezdu... a ti gospodine vaha predstavi se jebote cviš.. ili si ti možad cviš.. poz...

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 09 nov 2010, 17:05

a druže vaha što se tiče ninkovića ja šteta što sam ja tada bio bolestan pa nisam ni izlazio (to govori da ja nisam mogao ni vidjeti ni provaliti za gospodina ninkovica.) u goraždu svi znaju da je pisko imao upalu uha i da nije ni trenirao par treninga jer ga je upravo taj gospodin Ninković kojeg ja cijenim i više nego ijednog trenera, oslobodio... to zna i veca, mujo, sava, pjana i svi igrači pa predpostavljam da ti nisi igrač nego si neko od cvišovih uliznica ...

a ti se predstavi pa ćemo vidjeti ko je upravu...

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 10 nov 2010, 09:47

ciro_ciro je napisao/la:a druže vaha što se tiče ninkovića ja šteta što sam ja tada bio bolestan pa nisam ni izlazio (to govori da ja nisam mogao ni vidjeti ni provaliti za gospodina ninkovica.) u goraždu svi znaju da je pisko imao upalu uha i da nije ni trenirao par treninga jer ga je upravo taj gospodin Ninković kojeg ja cijenim i više nego ijednog trenera, oslobodio... to zna i veca, mujo, sava, pjana i svi igrači pa predpostavljam da ti nisi igrač nego si neko od cvišovih uliznica ...

a ti se predstavi pa ćemo vidjeti ko je upravu...
Zadnja izmjena: Žbljohar, dana/u 17 nov 2010, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.