San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Dajte ljudi ne lupajte gluposti kakve taktičke postavke Ragnicka i ostale gluposti, ljudi su totalno ne zasluženo pobjedili i po svemu prikazanom je remi možda bio izgledan
Ali ne pravite od lika nekog naga zato što to nije..
Jedino sto je stvorilo prednost i posljedice poraza su panj i menadžerski igrač Mujakić od početka, postavka bez ijednog normalnog krila u prvih 11 te izmjene koje su kasnile 10ak minuta.
Tekmu prodo Barbarez svojim potezima
Jedino sto je stvorilo prednost i posljedice poraza su panj i menadžerski igrač Mujakić od početka, postavka bez ijednog normalnog krila u prvih 11 te izmjene koje su kasnile 10ak minuta.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Pao sam tiket zbog Nodijeve pogresne prognoze. U opasnom sam minusu.3:2 za nas Dzeko,Dedic, Gigovic

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Fkt epova nekakvih, ovo je gore nego Spahine splacine od sinoc.GIBRA je napisao/la: ↑10 sep 2025, 14:00Dajte ljudi ne lupajte gluposti kakve taktičke postavke Ragnicka i ostale gluposti, ljudi su totalno ne zasluženo pobjedili i po svemu prikazanom je remi možda bio izgledan
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Quartararo
- Kontakt:
Bruda ja odmah napisao da nas ljudi dobijaju na foru. Što kaže forumaš @Masqareda, samo protiv naših luzera igrati. Ti slušaš Nodija narkića. Zato sad ne brojiš lovu kao ja.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 14:41Pao sam tiket zbog Nodijeve pogresne prognoze. U opasnom sam minusu.3:2 za nas Dzeko,Dedic, Gigovic![]()

- imekorisnicko
- Kontakt:
Malo mi je i mrsko što glumim branioca Nihada Mujakića, ali realno nit smo imali logičnije rješenje sinoć,nit je on odigrao nešto specijalno loše.GIBRA je napisao/la: ↑10 sep 2025, 14:00Dajte ljudi ne lupajte gluposti kakve taktičke postavke Ragnicka i ostale gluposti, ljudi su totalno ne zasluženo pobjedili i po svemu prikazanom je remi možda bio izgledan
Jako losa organizacija utakmice od strane saveza. Na jugu otvoren samo jedan ulaz na kojem je neki čiča sam i skenira mobitelom karte. Zar se nije moglo otvoriti 4 ulaza i postaviti po 2 momka koji to brze rade. Ovako po 1000 ljudi bilo u redu. Pored toga prodato vise karata da se moralo stajati po stepenicama i iza jer bukvalno se nije moglo naci mjesto. Resko cu se vise natjerati da odem. Sto se tice taktike, ovi sto sugerisu na ranije izmjene ili da su od početka igrali Bajraktarević i Alajbegovic, kad su usli bukvalno je bilo bez odbrane.
Halali brate nece se ponoviti19vendetta87 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 14:41
Pao sam tiket zbog Nodijeve pogresne prognoze. U opasnom sam minusu.![]()
**** s teme izrodeQuartararo je napisao/la: ↑10 sep 2025, 15:06
Bruda ja odmah napisao da nas ljudi dobijaju na foru. Što kaže forumaš @Masqareda, samo protiv naših luzera igrati. Ti slušaš Nodija narkića. Zato sad ne brojiš lovu kao ja.![]()
Igras protiv nase repke kladaru jos imas obraza ovdje pisati
Ti si onaj debil poznati s foruma
Banovali su te vec i ti debil pravis novi profil
Nebitan si i ne mogu odmah da se sjetim kako ti je bilo ime
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Evo Austrijanci su objavili highlightse.
Izbornikov poraz definitivno. Na poluvremenu trebao je ubaciti Alajbegovića i Bajraktarevića a Baždara u 60 minuti. Ne znam što je čekao, kojeg vraga ?
Malo taktičkih zapažanja.
- Kod prvog gola Austrije, nepopularno mišljenje, ali najveću krivicu snosi Memić. Ako pažljivo pogledate snimak vidjećete Memića koji je pred kraj akcije odustao od Sabitzera. Ako hoćemo da nešto napravimo moraćemo se srčanije braniti. Pratiti igrača sve dok lopta ne bude stabilno u našoj kontroli.
- Kod drugog gola Muharemovića napadač odvlači sa pozicije. Sto-postotna šansa je mogla biti već ranije da je austrijski igrač dodao desetci loptu koji bi onda imao prostor uputiti centaršut na vrh peterca gdje bi Arnautović loptu čekao ispred Katića. Greška Muharemovića je izgleda plod dekoncentracije koja se dešavala tokom cijelog austrijskog napada.
- Kod prvog gola Austrije, nepopularno mišljenje, ali najveću krivicu snosi Memić. Ako pažljivo pogledate snimak vidjećete Memića koji je pred kraj akcije odustao od Sabitzera. Ako hoćemo da nešto napravimo moraćemo se srčanije braniti. Pratiti igrača sve dok lopta ne bude stabilno u našoj kontroli.
- Kod drugog gola Muharemovića napadač odvlači sa pozicije. Sto-postotna šansa je mogla biti već ranije da je austrijski igrač dodao desetci loptu koji bi onda imao prostor uputiti centaršut na vrh peterca gdje bi Arnautović loptu čekao ispred Katića. Greška Muharemovića je izgleda plod dekoncentracije koja se dešavala tokom cijelog austrijskog napada.
Mi smo nacija koja se dobro zaleti a onda sljeduje pad u provaliju.
Pali smo mi tad fizicki i psihicki uvukli se svi u 16m i samo se cekalo sta ce biti trebao je Barbarez odma posle 1 1 osvjezit vezni red nije morao Bajrsktarevic odma ni uci ali Alajbegovic Gigovic i Basic ili Barisic umjesto Tahirovica nebitno zakasnio jeArnelv52 je napisao/la: ↑10 sep 2025, 16:53Malo taktičkih zapažanja.
-
- Kontakt:
Kad skontas da je 7-8 nasih bilo u 16 kod oba gola, i khurva se odbije njima, a njih 2-3:-)
Neki ljudi su očito izgubili vezu s realnošću.
Odigrali smo dobro protiv dosta kvalitetnijeg protivnika i nismo zaslužili poraz.
Da podsjetim protiv koga smo igrali:
Mi smo sinoć igrali protiv igrača Dortmunda, Bayerna, Leipziga (trojica iz Leipziga), Real Madrida, Freiburga, Mainza, Werdera…s klupe im ulaze igrači Tottenhama, Wolfsburga, Hoffenheima. Još su igrali Gregoritch i Arnautović, dojučerašnji igrači Freiburga i Intera.
S dr. strane mi imali dvojicu ozbiljnih igrača iz liga petice: Demirović i Vasilj, i još dvojicu od kojih je jedan penzioner (Dzeko 39) a drugi tek odigrao 2 utakmice u karijeri u ligama petice (Muharemovic).
Postavka je bila dobra. Izmjene možda ne po mjeri, pogotovo sto je ostao na dva klasična veznjaka. Ali i da je drugačije mijenjao, pitanje je koliko bi drugačije bilo jer su ljudi preiskusno umrtvili i isjeckali utakmicu nakon 2:1.
Odigrali smo dobro protiv dosta kvalitetnijeg protivnika i nismo zaslužili poraz.
Mi smo sinoć igrali protiv igrača Dortmunda, Bayerna, Leipziga (trojica iz Leipziga), Real Madrida, Freiburga, Mainza, Werdera…s klupe im ulaze igrači Tottenhama, Wolfsburga, Hoffenheima. Još su igrali Gregoritch i Arnautović, dojučerašnji igrači Freiburga i Intera.
S dr. strane mi imali dvojicu ozbiljnih igrača iz liga petice: Demirović i Vasilj, i još dvojicu od kojih je jedan penzioner (Dzeko 39) a drugi tek odigrao 2 utakmice u karijeri u ligama petice (Muharemovic).
Postavka je bila dobra. Izmjene možda ne po mjeri, pogotovo sto je ostao na dva klasična veznjaka. Ali i da je drugačije mijenjao, pitanje je koliko bi drugačije bilo jer su ljudi preiskusno umrtvili i isjeckali utakmicu nakon 2:1.
-
- Kontakt:
Dođe mi uspomena, prošle godine na današnji dan smo odigrali 0-0 s Mađarima 
Kakav je omjer klubova kod igraca kosova i svedske?hurem je napisao/la: ↑10 sep 2025, 20:14Neki ljudi su očito izgubili vezu s realnošću.
Gigovic nije krilo!
Ok, pisao si unaprijed da je austria jaka i da je moguce da izgubimo. Upratih da vec pises kako nas ceka jako teska tekma na kipru, vjerovatno ces isto pisati i pred novembar...
Interesuje me hoces li biti zadovoljan ako ne dobijemo nijednu tekmu do kraja kvakifikacija i hoces li vjerovati u projekat i plasman na euro?
hallo gumena glavo, bosnjo hallo. i ti i ovaj iznad tebe. gleda se gol razlika, ne medjusobni duel. Oni imaju +7 trenutno a mi +8, stim da njima izostaje utakmica protiv San Marina gdje ce uvalit koliko zele. I 4 razlike u Becu ti nece biti dosta.travuljasSs je napisao/la: ↑10 sep 2025, 13:46Lakše je dobiti Austriju u Beču 2 razlike nego proći baraž.Velizar je napisao/la: ↑10 sep 2025, 13:40Malo sam gledao druge grupe, i zaista mi je tesko zamisliti da mi mozemo izbaciti dvije ekipe koje su ili bolje ili skoro jednake kvalitete s nama. Zasto ne dobiti ovu Austriju u Becu? Samo da ne bude kiksa protiv Kipra i Rumunije, nasa jedina sansa za plasmanom je da slavimo u Beču. Dotad ce nek nasi igraci imati jos vise prijeko potrebnog iskustva u svojim klubovima. Uz malo srece, neku odbicu koja ode na nasu stranu, moze se to dobiti. Pokusat dobit Rumune bez Dzeke, i ostavit ga spremnog da rijesi austrijance
Kvalifikacije su izgubljene kad se prosulo "pola boda" sa 1-0 protiv San Marina i sa izgubljenih 3 jucer. Pape je (svjesno ili ne) nalupao ove mini reprezentacije i imao nedostiznu gol razliku nad Grckoj - na osnovu cega smo i prosli grupu, i Grci su imali 25 poena kao i mi.
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, kakarut, LaMeloBall, Mostarska i 36 gostiju.