Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
Njegova vrijednost će sigurno rasti, ali vjerovatno dosta umjereno. U ligi nije imao puno minuta, pa se to i odražava. Ipak, status reprezentativca i talent koji dobija svoje minute trebali bi biti dovoljni da mu cijena skoči na oko 5 miljuna €.
Zna li ko kad je za Austriju I Češku?
I ja ocekujem da ce njegova nova trzisna vrijdnost biti iznad 5 mil.., jer gleda se i interes klubova za njega, a trenutno postoji interes pojedini klubova za Esmira.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Kakve su šanse sa je tu i Sergej bio? Jučer je Esmira gledao.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Kaze denis izdo momke
ja sam opet jedini napiso istinu sta se desilo denisu sta su mu radili! Jer ja ne ovisim ko beli i drugi o sergeju i savezu ! Kao sto sam odma reko denis ih izdao kofol a svi se jos uvijek snjim druze tarik esmir dzenis demirovic itd... nema veze goni idiote nek ih prave budalama ,zasto crtat levatima koji nisu kapacitet za nesto vise. Neka vas takve kakve jeste
nevalja huseinbasic tri godina lige petice 24god ali valja 27 god otpad iz osijeka iz Neca
novi menadzerski šou za zaostale balje.
Osjetio psihicki nestabilnim
baljo raspali
Osjetio psihicki nestabilnim
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
Sindikat12
- Kontakt:
vidimo ko je psihički nestabilan, otvorim ti profil i pogledam šta pišešbhfanatic14 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 18:48Kaze denis izdo momkeja sam opet jedini napiso istinu sta se desilo denisu sta su mu radili! Jer ja ne ovisim ko beli i drugi o sergeju i savezu ! Kao sto sam odma reko denis ih izdao kofol a svi se jos uvijek snjim druze tarik esmir dzenis demirovic itd... nema veze goni idiote nek ih prave budalama ,zasto crtat levatima koji nisu kapacitet za nesto vise. Neka vas takve kakve jeste
nevalja huseinbasic tri godina lige petice 24god ali valja 27 god otpad iz osijeka iz Neca
novi menadzerski šou za zaostale balje.
![]()
Osjetio psihicki nestabilnimbaljo raspali
Nova vrijednost 5 Miliona
Ja se nekako potajno nadam da Sergej je iskoristio ovu posjetu Holandiji na jos konkretniji nacin osim gledanja Esmira i ovog iz NEC-a...tipa da nije mozda otisao do Rotterdama ili da nije popio kaficu sa onim nasim malim africkim mladuncetom...