Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
Vidal
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la Vidal » 13 avg 2012, 20:28

A jest mi drago što je do mene. 8-)

Hvala. ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 14 avg 2012, 00:40

tačno podešen sat :D lajk :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 21 avg 2012, 12:42

Zamolio bih ako neko iz moderacije,administracije može obratiti pažnju na nik soba39 i sankcionisati njegova provokatorska dela i težnju da vređa čim stigne.... Čovek na forumu Fudbal u regionu,naročito ne temama JSL i FK Partizan svakodnevno provocira s nekim patološkim ciljevima....
Smatram da na sportskom forumu nebi trebalo da neko ko nije video tribine vređa istu,smeje se i podsmejava mrtvim navijačima i šta sve ne..... tu je i svakodnevna priča o kupovinama,teorijama zavere.....

a iako nije meni direktno upućeno tu je i ovo: ---- Franjevac,miran,lezi
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 avg 2012, 12:49

ne vidim problem da se priča o teorijama zavjere, kupovinama, isl. o tome se priča na svakoj temi.

što se tiče navijača, nije uopšte dozvoljena diskusija o tome, pa fino svi izbacite to iz potpisa i ostavite se tih gluposti na ovom forumu.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 21 avg 2012, 12:57

admine vi kao glava ove kuće :) ste u pravu,međutim (jasno mi je da ne možete pratiti na svim temama sve)....

Ovde kada sam spomenuo teorije zavere mislim na spam,pa taj čovek na temi Partizana ima jedno 200 postova gde je jedna te ista rečenica (prosta) kupovina.... Dakle čist spam.
Što se tiče ostalog (upozorili su me da nije navijački forum) ali ipak ismevanje mrtvog čoveka (bez obzira je li navijač il običan čovek) je za osudu!
I treće mislim da moj potpis nikog ne vređa ni na jedan način. ;)
Četvrto nadam se da se slažeš da su uvrede tipa franjevac krajnje bolesne.... Jer onda bi se svi po forumu mogli međusobno vređati ..... pozdrav (obrišite ova dva posta na ovoj temi,pisao sam čisto da vas upoznam sa nekim stvarima).
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 avg 2012, 19:14

što je sad biti franjevac ružno i gore nego hrenovka ili skretničar?

da na prdubljujeo diskusiju previše. Postoji dugme "prijavi post", slobodno ga koristi.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 avg 2012, 23:32

Da li može neko da se aktivira na temi "FK Sloboda Tuzla", ili dopuštate trollanje !?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 22 avg 2012, 00:31

admin je napisao/la:što je sad biti franjevac ružno i gore nego hrenovka ili skretničar?

da na prdubljujeo diskusiju previše. Postoji dugme "prijavi post", slobodno ga koristi.
Jeste, dugme koje inače služi samo kao estetski dodatak forumu, da se popuni prostor, jer svaki put kad "slobodno koristim" to dugme, budem hladno ignorisan, a primjetio sam da se još neki forumaši žale na istu stvar.

Znam da rizikujem da popijem ban, ali neka, morao sam. ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 avg 2012, 09:55

naravno da ne znači da će svaki pritisak na to dugme značiti brisanje posta ili ban za onoga ko je postavio.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 22 avg 2012, 11:24

admin je napisao/la:naravno da ne znači da će svaki pritisak na to dugme značiti brisanje posta ili ban za onoga ko je postavio.
Normalno je da ne znači svaki, ali nije normalno da se NIKAD ne reaguje na pritisak na to dugme, čak ni ako te se izvrijeđa i kaže ti se da ideš na liječenje, da nisi normalan, da si dugo bio na suncu, kakav sam slučaj ja recimo imao. ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

HALA MADRID !

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 avg 2012, 11:30

pritisak na dugme ima daleko veći efekat nego rasprava o moderiranju na ovoj temi, koja nema nikakav efekat.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 22 avg 2012, 11:34

admin je napisao/la:pritisak na dugme ima daleko veći efekat nego rasprava o moderiranju na ovoj temi, koja nema nikakav efekat.
Ispravka, imaju isti efekat. I jedno i drugo su uzaludni. ;)

HALA MADRID !

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 avg 2012, 11:38

nemaju.

ovaj će ti donijeti zabranu pristupa forumu ukoliko nastaviš da mi objašnjavaš kako trebam raditi svoj posao, dok pritisak na dugme neće.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 22 avg 2012, 11:44

admin je napisao/la:nemaju.

ovaj će ti donijeti zabranu pristupa forumu ukoliko nastaviš da mi objašnjavaš kako trebam raditi svoj posao, dok pritisak na dugme neće.
O.K.

Živio ! ;)

HALA MADRID !

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 22 avg 2012, 12:26

nije li to malo nedemokratski? odnosno totalno diktatorski? ne smije niko reći svoje jer ima čizma :)
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 22 avg 2012, 12:46

Amoxicillin je napisao/la:

nije li to malo nedemokratski? odnosno totalno diktatorski? ne smije niko reći svoje jer ima čizma :)
:!:

Hvala na podršci ! 8-)

HALA MADRID !

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 avg 2012, 16:47

To nije malo nedemokratski, to je puno nedemokratski, obzirom da na forumu ne vlada demokratija.

administratori i moderatori nisu izabrani demokratskim putem, niti su pravila foruma izglasana demokratskim putem. Fino sve piše na dnu svake stranice i to su pravila koja ste prihvatili registracijom na forum.

možda zvuči malo grubo, ali ne želim vas držati u zabludi i lagati.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 avg 2012, 17:28

Svaki je forum demokratski, jer svi smo se svojevoljno uclanili. 8-)

Samo jedna stvar mi nije nikako jasna. Zasto ljudi konstanto traze da se neko odstrani s foruma i pritom se koriste argumenti tipa navijaci jednog kluba se konstantno kaznjavaju, dok se drugima pusta da rade svasta. Na taj nacin samo orkrivate svoje godine, jer tkave rasprave vode samo djeca.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
#divovi

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 22 avg 2012, 18:42

moustapha je napisao/la:Svaki je forum demokratski, jer svi smo se svojevoljno uclanili. 8-)

Samo jedna stvar mi nije nikako jasna. Zasto ljudi konstanto traze da se neko odstrani s foruma i pritom se koriste argumenti tipa navijaci jednog kluba se konstantno kaznjavaju, dok se drugima pusta da rade svasta. Na taj nacin samo orkrivate svoje godine, jer tkave rasprave vode samo djeca.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Kad ti neko kaže da nisi normalan, da si izgorio na suncu i slične uvrede, to nem veze ni sa djecom, ni sa klubovima, a itekako je vrijedno opomene.

Msm, šta se na ovom forumu smatra uvredljivim? Psovanje najmilijih? Sve ispod toga je uredu, jel'? E pa ja neću čekati da mi neko počne vrijeđati i psovati članove porodice, nego ću upozoriti i na vrijeme obavijestiti moderaciju i admina. Dakle, obavijestit ću ih kad mi neko kaže da nisam normalan, logično. ;)

Na ovom sam forumu već duže od tri godine i nikad nikome nisam uputio ružnu riječ, a kada bih to učinio, ne bih čekao moderaciju i admina da djeluju, nego bih se sam obrisao s foruma.

Ali, dobro, ako je već diktatura oblik vlasti koji vlada na forumu, onda ništa, šuti i trpi. ;)

HALA MADRID !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 avg 2012, 18:52

Većina ljudi koja se ovdje prijavila, i koja su tu konstantno, jednostavno su se naviknuli na forum, i puštaju mnoge stvari da im se pišu, podvijaju rep da ne bi dobili ban, ja lično, nikada nikoga nisam vrijeđao, a ukoliko mene počnu da vrijeđaju, svaki post ću da prijavim, sviđalo se to nekome, ili ne.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.