Hvala.

Jeste, dugme koje inače služi samo kao estetski dodatak forumu, da se popuni prostor, jer svaki put kad "slobodno koristim" to dugme, budem hladno ignorisan, a primjetio sam da se još neki forumaši žale na istu stvar.admin je napisao/la:što je sad biti franjevac ružno i gore nego hrenovka ili skretničar?
da na prdubljujeo diskusiju previše. Postoji dugme "prijavi post", slobodno ga koristi.
Normalno je da ne znači svaki, ali nije normalno da se NIKAD ne reaguje na pritisak na to dugme, čak ni ako te se izvrijeđa i kaže ti se da ideš na liječenje, da nisi normalan, da si dugo bio na suncu, kakav sam slučaj ja recimo imao.admin je napisao/la:naravno da ne znači da će svaki pritisak na to dugme značiti brisanje posta ili ban za onoga ko je postavio.
Ispravka, imaju isti efekat. I jedno i drugo su uzaludni.admin je napisao/la:pritisak na dugme ima daleko veći efekat nego rasprava o moderiranju na ovoj temi, koja nema nikakav efekat.
O.K.admin je napisao/la:nemaju.
ovaj će ti donijeti zabranu pristupa forumu ukoliko nastaviš da mi objašnjavaš kako trebam raditi svoj posao, dok pritisak na dugme neće.
nije li to malo nedemokratski? odnosno totalno diktatorski? ne smije niko reći svoje jer ima čizmaadmin je napisao/la:nemaju.
ovaj će ti donijeti zabranu pristupa forumu ukoliko nastaviš da mi objašnjavaš kako trebam raditi svoj posao, dok pritisak na dugme neće.
Amoxicillin je napisao/la:nije li to malo nedemokratski? odnosno totalno diktatorski? ne smije niko reći svoje jer ima čizmaadmin je napisao/la:nemaju.
Kad ti neko kaže da nisi normalan, da si izgorio na suncu i slične uvrede, to nem veze ni sa djecom, ni sa klubovima, a itekako je vrijedno opomene.moustapha je napisao/la:Svaki je forum demokratski, jer svi smo se svojevoljno uclanili.
Samo jedna stvar mi nije nikako jasna. Zasto ljudi konstanto traze da se neko odstrani s foruma i pritom se koriste argumenti tipa navijaci jednog kluba se konstantno kaznjavaju, dok se drugima pusta da rade svasta. Na taj nacin samo orkrivate svoje godine, jer tkave rasprave vode samo djeca.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.