Vidim da kolega Torino ne želi ili ne zna šta da odgovori pa ću evo ja... mi smo cf, najjača ekipa trenutno na sjeveru i sjever vidi u nama neku zaštitu. Iskreno, ne znam na osnovu čega jer Manijaci bez obzira na naše prisustvo dolaze na naša okupljanja i prave neke neuspjele pokušaje zaustavljanja autobusa na autoputu, a dobro znaju da smo vozaču rekli da nema stajanja do Koševa. Svakako mi bez problema uvidimo kakva je situacija na Grbavici i povedemo ljude da mafijaju jer nema nikoga, sta fali sto ciljano izbjegnemo sukob i zavalimo 10tak momaka da krv propišaju u stanici, ako ostatak grupe nas podržava zbog toga. Toliko nas podržavaju da ih ne zanima činjenica što smo ugl. sastavljeni od nekadašnjih pripadnika juga i sitne klošardije koja nema dvije sezone staža na tribini, ali naše vrijeme tek dolazi. I NAŠ ĆE SJEVER OPET BITI NAJJAČInastrojeni21 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 00:05Kod torina i dalje muk... a siri grad i okolica bas nestrpljivo cekaju, mogli bi se bas razocarati u najveceg poznavatelja ultra scene.![]()
PL prepucavanja
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Prelijepo objasnjeno svaka cast na iskrenosti. Ovakve forumase uvijek treba podrzavati, a ne kao neki.CentralTMustvariHZ87 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 06:59Vidim da kolega Torino ne želi ili ne zna šta da odgovori pa ću evo ja... mi smo cf, najjača ekipa trenutno na sjeveru i sjever vidi u nama neku zaštitu. Iskreno, ne znam na osnovu čega jer Manijaci bez obzira na naše prisustvo dolaze na naša okupljanja i prave neke neuspjele pokušaje zaustavljanja autobusa na autoputu, a dobro znaju da smo vozaču rekli da nema stajanja do Koševa. Svakako mi bez problema uvidimo kakva je situacija na Grbavici i povedemo ljude da mafijaju jer nema nikoga, sta fali sto ciljano izbjegnemo sukob i zavalimo 10tak momaka da krv propišaju u stanici, ako ostatak grupe nas podržava zbog toga. Toliko nas podržavaju da ih ne zanima činjenica što smo ugl. sastavljeni od nekadašnjih pripadnika juga i sitne klošardije koja nema dvije sezone staža na tribini, ali naše vrijeme tek dolazi. I NAŠ ĆE SJEVER OPET BITI NAJJAČInastrojeni21 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 00:05Kod torina i dalje muk... a siri grad i okolica bas nestrpljivo cekaju, mogli bi se bas razocarati u najveceg poznavatelja ultra scene.![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Nadajmo se da se da nisi toliko glup i da se zajebajes.Kamaga11 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 08:36Prelijepo objasnjeno svaka cast na iskrenosti. Ovakve forumase uvijek treba podrzavati, a ne kao neki.CentralTMustvariHZ87 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 06:59Vidim da kolega Torino ne želi ili ne zna šta da odgovori pa ću evo ja... mi smo cf, najjača ekipa trenutno na sjeveru i sjever vidi u nama neku zaštitu. Iskreno, ne znam na osnovu čega jer Manijaci bez obzira na naše prisustvo dolaze na naša okupljanja i prave neke neuspjele pokušaje zaustavljanja autobusa na autoputu, a dobro znaju da smo vozaču rekli da nema stajanja do Koševa. Svakako mi bez problema uvidimo kakva je situacija na Grbavici i povedemo ljude da mafijaju jer nema nikoga, sta fali sto ciljano izbjegnemo sukob i zavalimo 10tak momaka da krv propišaju u stanici, ako ostatak grupe nas podržava zbog toga. Toliko nas podržavaju da ih ne zanima činjenica što smo ugl. sastavljeni od nekadašnjih pripadnika juga i sitne klošardije koja nema dvije sezone staža na tribini, ali naše vrijeme tek dolazi. I NAŠ ĆE SJEVER OPET BITI NAJJAČInastrojeni21 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 00:05Kod torina i dalje muk... a siri grad i okolica bas nestrpljivo cekaju, mogli bi se bas razocarati u najveceg poznavatelja ultra scene.![]()
-
- Kontakt:
Odlicno objasnjeno, hvala na iskrenosti, dok drugovi sa tribine sjever sute, ti si glas razuma.CentralTMustvariHZ87 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 06:59Vidim da kolega Torino ne želi ili ne zna šta da odgovori pa ću evo ja... mi smo cf, najjača ekipa trenutno na sjeveru i sjever vidi u nama neku zaštitu. Iskreno, ne znam na osnovu čega jer Manijaci bez obzira na naše prisustvo dolaze na naša okupljanja i prave neke neuspjele pokušaje zaustavljanja autobusa na autoputu, a dobro znaju da smo vozaču rekli da nema stajanja do Koševa. Svakako mi bez problema uvidimo kakva je situacija na Grbavici i povedemo ljude da mafijaju jer nema nikoga, sta fali sto ciljano izbjegnemo sukob i zavalimo 10tak momaka da krv propišaju u stanici, ako ostatak grupe nas podržava zbog toga. Toliko nas podržavaju da ih ne zanima činjenica što smo ugl. sastavljeni od nekadašnjih pripadnika juga i sitne klošardije koja nema dvije sezone staža na tribini, ali naše vrijeme tek dolazi. I NAŠ ĆE SJEVER OPET BITI NAJJAČInastrojeni21 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 00:05Kod torina i dalje muk... a siri grad i okolica bas nestrpljivo cekaju, mogli bi se bas razocarati u najveceg poznavatelja ultra scene.![]()
Kad ce opet neko saopstenje da prozovete sjever ko nekad, da se zakljuciti da vas ne cijene dovoljno, ne moze to tako..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:

Imamo i kod nas navaijackii djevaca koji titulu cekaju vise od deceniju

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bravo brate sa tribine. Nek si im objasnio. Svaka ti je zlatna. Ja sam tako isto mislio reci, ali se nisam znao izraziti kao ti.CentralTMustvariHZ87 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 14:12Izvini drug, ali te moram ispraviti. Sa njima manijaci suruju, mi smo prestali jer su bolje opcije za nas preko plave unije...
Sa ovim manijacima koji me citiraju ne želim ulaziti u konverzaciju. Pozdrav
Još jednom, svaka cast na informacijama.

-
- Kontakt:
Jesi se ono ti smijao hordasima za aromu a ne znas da Manijaci idu na gostovanja sa istim prevoznikom

-
- Kontakt:
Recimo da jesamCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 apr 2024, 10:56Jesi se ono ti smijao hordasima za aromu a ne znas da Manijaci idu na gostovanja sa istim prevoznikom![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Onda tvoji komentari vezani za navijacku scenu imaju posebnu tezinu19vendetta87 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 11:00Recimo da jesamCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 apr 2024, 10:56Jesi se ono ti smijao hordasima za aromu a ne znas da Manijaci idu na gostovanja sa istim prevoznikom![]()
![]()

-
- Kontakt:
Plavo- bijeli sa Karaburme to volimo mi ! HZ87 !
-
- Kontakt:
Ne moras biti neki ultras da skontas da vas hahari gase polakoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 apr 2024, 11:01Onda tvoji komentari vezani za navijacku scenu imaju posebnu tezinu19vendetta87 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 11:00Recimo da jesamCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 apr 2024, 10:56
Jesi se ono ti smijao hordasima za aromu a ne znas da Manijaci idu na gostovanja sa istim prevoznikom![]()
![]()
![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- skullcrusher
- Kontakt:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mnogo mnogo smo jaki
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.