Champions League 2016/17

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Ko će biti novi prvak Evrope?

Juventus
74
61%
Real Madrid
47
39%

Ukupno glasova: 121

coelho41
Kontakt:

Re: Champions League 2016/17

Post Postao/la coelho41 » 23 feb 2017, 01:35

Marvin je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:. Nije mu jasno kako je to uspio, kao ni Murinju kada je u Portu bio.
Odnosno kada bi, tj da je Juventus unazad par godina uzeo LP prvaa to bi bilo u domenu "ne znaju ni sami kako su uspjeli"? Debelo grijesis ako tako mislis. Da Juve ne utjeruje strah u kosti to stoji,ali da je takticki ponajjaca ekipa na svijetu bio unazad par godina jeste,vjrovatno je to i ove ako je vecerasnja utakmica relevantna. Ipak sta ovaj Juve moze cemo znati kada bude igrao sa jacom ekipom od Porta.
Pa kad uporediš Barcinu titulu 2015 ili Realovu 2014. ili Bayernovu 2013. jako bi ta titula Juveta neuvjerljivo izgledala, gubili su od Olimpijakosa i Atletika u grupi, Monacu su uspjeli postić jedan pogodak, jedino eto što su Dortmund razvalili i zato bi opet imao pravo da kažem "ne znaju ni sami kako su uspjeli", ali bila je Barca koja je u kontinuitetu jela protivnike i jednostavno Juvetu je trebala sreća da ih dobiju, a nisu je imali.
Ne kažem ja da Juve nije u užem krugu favorita (Bayern, Real, PSG i Juve) ove godine, ali Porto sa crvenim kartonom nije ekipa na osnovu koje možete reći da je Juve takticki najjača ekipa.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 23 feb 2017, 01:39

i ove godine klempu uzima najveci evropski klub

Sent from my iPhone using Tapatalk

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 feb 2017, 01:53

coelho41 je napisao/la:
Marvin je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:. Nije mu jasno kako je to uspio, kao ni Murinju kada je u Portu bio.
Odnosno kada bi, tj da je Juventus unazad par godina uzeo LP prvaa to bi bilo u domenu "ne znaju ni sami kako su uspjeli"? Debelo grijesis ako tako mislis. Da Juve ne utjeruje strah u kosti to stoji,ali da je takticki ponajjaca ekipa na svijetu bio unazad par godina jeste,vjrovatno je to i ove ako je vecerasnja utakmica relevantna. Ipak sta ovaj Juve moze cemo znati kada bude igrao sa jacom ekipom od Porta.
Pa kad uporediš Barcinu titulu 2015 ili Realovu 2014. ili Bayernovu 2013. jako bi ta titula Juveta neuvjerljivo izgledala, gubili su od Olimpijakosa i Atletika u grupi, Monacu su uspjeli postić jedan pogodak, jedino eto što su Dortmund razvalili i zato bi opet imao pravo da kažem "ne znaju ni sami kako su uspjeli", ali bila je Barca koja je u kontinuitetu jela protivnike i jednostavno Juvetu je trebala sreća da ih dobiju, a nisu je imali.
Ne kažem ja da Juve nije u užem krugu favorita (Bayern, Real, PSG i Juve) ove godine, ali Porto sa crvenim kartonom nije ekipa na osnovu koje možete reći da je Juve takticki najjača ekipa.
Razvalili Dortmunda, pobjedili Monaca (koji se sprdao sa Arsenalom) i bez ikakvih problema pobjedili Reala. Sta ti vise treba ?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 23 feb 2017, 03:15

coelho41 je napisao/la:
Marvin je napisao/la:
Juventus je nadigrala samo Barcelona u finalu. Da ih je usput jos par timova ocito nadigralo pilo bi vode to tvoje "ne znaju ni sami kako". Ostale sampione 2015 godine Barca je pojela.
Juventus ne igra tako da ti uvali 5 komada,to je bar ocito. Pobjeda od 2-0 sa dosta prilika,stativom,potpunom kontrolom utakmice gdje ti nimalo naivan protivnik ne napravi nijednu postenu priliku je meni licno uvjerljivija od 5-2 pobjede.
Petarda je petarda,znam,zastrasujuca ali Juve ne igra tako. Vecerasnja pobjeda je potpuno rutinska.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 feb 2017, 07:31

Zaslužena pobjeda Juventusa samo ovo nije igra s kojom mogu doći do finala, sa igračem više su jedva probili Porto kojeg je idiot Telles syebao u startu.

Sevilla umjesto da sve riješi sinoć prime gol i sad im prolaz visi u zraku protiv budućeg drugoligaša.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 23 feb 2017, 07:35

Raonffa je napisao/la:Kad smo kod taktike, onomad finale Milan-Juventus je vjerovatno najbolje finale novog vijeka što se toga tiče.
Sačuvaj me Bože kuge, gladi i ponavljanja finala LP iz 2003. :pray:

Karlo je pravi kapacitet za navijača Juventusa sa ovog foruma. :kafa:

P.S. Osvaja Juve, Real, Monaco ili Atletico. Ne bih ni Barcu otpisao jer ako itko može izvući nemoguće to su oni. Buyern, PSG i Shity nemaju nikakve šanse. Borussia ima ako se božica Fortuna zaebe oko malog Mate. :kafa:
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 23 feb 2017, 13:15

Marvin je napisao/la:Da Juve ne utjeruje strah u kosti to stoji,ali da je takticki ponajjaca ekipa na svijetu bio unazad par godina jeste,vjrovatno je to i ove ako je vecerasnja utakmica relevantna.
Atletico Madrid ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 23 feb 2017, 14:29

Mokes je napisao/la:
Marvin je napisao/la:Da Juve ne utjeruje strah u kosti to stoji,ali da je takticki ponajjaca ekipa na svijetu bio unazad par godina jeste,vjrovatno je to i ove ako je vecerasnja utakmica relevantna.
Atletico Madrid ?
Atletiko ima vise smek Detroit Pistonsa u eri Isiaha,Dumarsa i kompanije :) Ali svakako da jesu takticki beton. Nije jednostavno imato ofanzivno-defanzivni balans i ucinkovitost. Igrali su u grupi Juve i Atletiko gdje su bili ravnopravni dok su taktizirali,kada je Juve uzeo loptu i pokusao napasti nije bilo prolaza,cak su i go primili :)

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 feb 2017, 14:36

KayserSose je napisao/la:Borussia ima ako se božica Fortuna zaebe oko malog Mate.
Buyrussia ima šanse koliko ima da osvoji Bundesligu. Dakle nikakve.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 23 feb 2017, 14:52

KayserSose je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Kad smo kod taktike, onomad finale Milan-Juventus je vjerovatno najbolje finale novog vijeka što se toga tiče.
Sačuvaj me Bože kuge, gladi i ponavljanja finala LP iz 2003. :pray:

Karlo je pravi kapacitet za navijača Juventusa sa ovog foruma. :kafa:

P.S. Osvaja Juve, Real, Monaco ili Atletico. Ne bih ni Barcu otpisao jer ako itko može izvući nemoguće to su oni. Buyern, PSG i Shity nemaju nikakve šanse. Borussia ima ako se božica Fortuna zaebe oko malog Mate. :kafa:
uz postovanje tebi :lol:prvi ce osvojiti ako ih sudije dovedu do finala i poklone im pobjedu u finalu ,mora da se salis za psg ,stvarno :problem: :roll: :think: :problem: :eh: ,jarane ako psg propusti ovaku priliku i nekim cudom izbaci ih prcelona neka se svi kolektivno poubijaju ,povjesaju na celu sa emerijem :roll:

Meni psg djeluje najzrelije i mogli bi vrlo lako dograti do polufinala akoa ne nalete na real ili bajern,ovo ostalo mogu izbaciti
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 feb 2017, 15:17

Nevjerovatno mi je da ljudi ubrajaju Monaco u moguce finaliste :lol:
Dobro, skontali smo da su draga ekipica ali dajte malo realnosti. Dosta nezrela ekipa jos.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 23 feb 2017, 15:22

real,bayern,psg,patetiko ekipe koje mogu do finala ovo ostalo talasika
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 23 feb 2017, 15:32

Monaco prvo City mora proci, a nisu im bas velike sanse. Vecini simpaticna ekipa, ali treba biti realan tesko ce i City proci a tek da osvoje lp.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 23 feb 2017, 15:38

Ramsey16 je napisao/la:Monaco prvo City mora proci, a nisu im bas velike sanse. Vecini simpaticna ekipa, ali treba biti realan tesko ce i City proci a tek da osvoje lp.

ne znam shity ima neku prednost,ali brate ako im je nako suplja odbrana bila na domacem terenu ,onda kakva im je na strani .ja mislim ako knezevi budi imali jednak pristup na na etihadu mogu proci pepovu plavu prćiju

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 feb 2017, 15:39

Karlo je napisao/la:real,bayern,psg,patetiko ekipe koje mogu do finala ovo ostalo talasika
A jube?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 23 feb 2017, 15:40

IlCapitano je napisao/la:
Karlo je napisao/la:real,bayern,psg,patetiko ekipe koje mogu do finala ovo ostalo talasika
A jube?

a :mrgreen: on je tu ko sparing partner prije polufinala za ove 4 ekipe :mrgreen:

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 23 feb 2017, 15:43

Igraju kuci ali gledajuci to onda moraju napadati a moraju kako god da napadaju stvaraju se kontre za City + nema im Glika u uzvratu. Male sanse su da ce proci, nije City naivna ekipa.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 23 feb 2017, 15:46

Ramsey16 je napisao/la:Igraju kuci ali gledajuci to onda moraju napadati a moraju kako god da napadaju stvaraju se kontre za City + nema im Glika u uzvratu. Male sanse su da ce proci, nije City naivna ekipa.

def.city jeste u prednosti , def imace prilke za kontre,ali mislm da se nece monako tek tako predati ,ocekujem :think: zanimljiv mec

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 23 feb 2017, 15:48

Karlo je napisao/la:
Ramsey16 je napisao/la:Igraju kuci ali gledajuci to onda moraju napadati a moraju kako god da napadaju stvaraju se kontre za City + nema im Glika u uzvratu. Male sanse su da ce proci, nije City naivna ekipa.

def.city jeste u prednosti , def imace prilke za kontre,ali mislm da se nece monako tek tako predati ,ocekujem :think: zanimljiv mec
To svakako da ce da bude zanimljivo :D
Samo cemo vas satrat u revansu :mrgreen:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 23 feb 2017, 15:50

Ramsey16 je napisao/la:
Karlo je napisao/la:

To svakako da ce da bude zanimljivo :D
Samo cemo vas satrat u revansu :mrgreen:
dobro ja treniram zivce ako sta krene naopakao ,i skupljam pare za haparate za nedaj boze i tako :kafa: :mrgreen: , ne sumnjam da vojina prcija nece krenuti na sve ili nista :salut:

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.