I to tako lagano....

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Eto sta mi bi...ista stvar i sinoc.Iako nisam gledao vjerujem da je bila ista situacija.Nevjerovatno je da najveca zvijezda na terenu(Kobe) gine najvise na terenu dok igraci poput Farmara ili Browna kao da imaju 35 godina pa se zasitili kosarke.Nije dobra situacija nikako,veoma los period za krizu u kojoj se nalaze. Jedino sto mi daje nadu da ako neko ima lijek za ovo onda je to Philamerosm je napisao/la:@ Adnan 24
drug sta tebi bi pa odreagova onako nakon poraza protiv Hornetsa ? I mene je poraz iznervirao, i ja sam bio ljut no to sam predvidio u svom prethodnom postu, jednostavno oni igraju tako to je Hollywood, ne bih bilo interestantno da nema losih partija, i da odigraju vrhunski kada se to od njih najmanje ocekuje. Sto se mene iskreno tice nek Gasol u ovom djelu sezone ima sut 25 %, jer sve je obezbjedjeno (prva pozicja na zapadu, play-off), i isto tako mislim da su i oni to uvidjeli pa u nekim utakmicama ne pruzaju svoj maksimum. Znaju Kobe i Phil kadatreba pruziti najvse svojih mogucnosti.
Ma samo opusteno i bez brige, bit ce Lakersi pravi kada bude najpotrebnije. Sto bezveze forsirati kada vidis da ti ne ide i rizikovati neku povredu, ono najvaznije tek slijedi. Phil ce sigurno posloziti sve kockice kako treba, i ako se sjecas prosle sezone, kada je jedan Ariza isto u ovom periodu bio kritikovan i nije bio u formi, i na kraju lik nam svojim intervencijama u odbrani i poenima u napadu donio pobjedu nad Denverom i to u dvije utakmice. Ovo je faza gdje vecina ekipa koje su obezbjedili nastup u play-off-u i ne mogu na poziciji ni gore ni dole (i ako su krizi mislim da ce biti prvi na zapadu) probaju neke takticke zamisli, igraci ne igraju punim intenzitetom, trening se sve vise bazira na play-off utakmicama itd itd. Necu da me pogresno shvatis no i mene nerviraju i zato sam preostao da gledam utakmice do play-off-a, jer vise nemam zivaca, izgleda i Lakersi nam poceli zadavati glavobolje.adnan24 je napisao/la:Eto sta mi bi...ista stvar i sinoc.Iako nisam gledao vjerujem da je bila ista situacija.Nevjerovatno je da najveca zvijezda na terenu(Kobe) gine najvise na terenu dok igraci poput Farmara ili Browna kao da imaju 35 godina pa se zasitili kosarke.Nije dobra situacija nikako,veoma los period za krizu u kojoj se nalaze. Jedino sto mi daje nadu da ako neko ima lijek za ovo onda je to Philamerosm je napisao/la:@ Adnan 24
drug sta tebi bi pa odreagova onako nakon poraza protiv Hornetsa ? I mene je poraz iznervirao, i ja sam bio ljut no to sam predvidio u svom prethodnom postu, jednostavno oni igraju tako to je Hollywood, ne bih bilo interestantno da nema losih partija, i da odigraju vrhunski kada se to od njih najmanje ocekuje. Sto se mene iskreno tice nek Gasol u ovom djelu sezone ima sut 25 %, jer sve je obezbjedjeno (prva pozicja na zapadu, play-off), i isto tako mislim da su i oni to uvidjeli pa u nekim utakmicama ne pruzaju svoj maksimum. Znaju Kobe i Phil kadatreba pruziti najvse svojih mogucnosti.
amerosm je napisao/la:Sto ovi Lakersi covijeku znaju izvuci zivac ove sezone je za nepovjerovati. Gledao sam prvo poluvrijeme, reko malo da se odmorim i da uzivam u kosarci, jer smo ipak kvalitetniji, igramo kuci, a oni opet po starom. Drugo poluvrijeme necu ni gledati nemam vise zivaca za to. Izgleda oni odlucni da u pitanje dovedu i prvu poziciju na zapadu.
Ma ja iskreno veceras ne ocekujem nista drugo osim poraza. I ako su imali tri puna dana odmora, opet ce veceras odigrati katastrofalno, sva sreca pa je pozicija broj jedan na zapadu osigurana, i poslje Denvera slijede nesto "lakse" utakmice do kraja. Ipak se nadam i vjerujem da cemo gledati druge Lakerse u play-offu, ah jos sam zaboravio reci da ce pobjednik biti rjesen nakon prve cetvrtine, nesto slicno kao sto nam se dogodilo protiv Oklahome.majestic24 je napisao/la:Veceras igramo protiv Denvera. U kakvoj smo formi ni poraz od -50 me ne bi iznenadio. Fakat imamo uzasne razultae zadnjih nekoliko utakmica. Da su barem odmarali glavne igrace za play off mogao bi im oprostiti,al ovako... Cisto sumnjam da cemo nes napraviti u doigravanja.
Ma samo nek ga odmara. Trebao ga je i prije poceti. Mozda bi trebao i Gasola staviti da se odmori ovi zadnjih par utakmica.jose je napisao/la:Odmarao ga Phil, da se ne bi aktivirala ona njegova povreda koljena pred playoff. Nece igrati ni veceras protiv Minessote.
majestic24 je napisao/la:Ma samo nek ga odmara. Trebao ga je i prije poceti. Mozda bi trebao i Gasola staviti da se odmori ovi zadnjih par utakmica.jose je napisao/la:Odmarao ga Phil, da se ne bi aktivirala ona njegova povreda koljena pred playoff. Nece igrati ni veceras protiv Minessote.
Kako sam ja iz medija mogao zakljuciti Bynum ce biti spreman za prvu utakmicu play-offa. Slazem se s tobom da Odom vise doprinosi ekipi kada udje s klupe nego kada se nalazi u pocetnoj petorici. Do kraja regularnog djela igramo jos tri utakmice i to protiv:majestic24 je napisao/la:Ma bilo je vrijeme da zaigraju kako treba. Hoce li Bynum biti spreman za play off?? Koliko sam primjetio,Odom vise napravi za tim kad udje s klupe, nego kad pocne utakmicu. Koliko imamo jos utakmica do kraja? Nadam se da ce Artest da pokaze da vrijedi ovo do kraja...sad treba da je glavni u timu kad nema Kobe-ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.