Evo trenutne tabele:

Zar nismo igrali u prvom kolu protiv Gradačca ili....hamlet je napisao/la:U petak u 18:00, 07.10. Čelik opet igra kod kuće, ovaj put protiv RK Gradačac, i u ponedjeljak Kup BiH protiv visočke Bosne u Zenici...
Evo trenutne tabele:
Na Dzonlicu pise da je utakmica zavrsila nereseno: 32:32Nimla_RZ je napisao/la:Čelik pobijedio reprezentaciju Saudijske Arabije 32:31 (16:14). Bravo momci! Sve bolji i bolji!
Neko se zayebo od njihkad_kako je napisao/la:Na Dzonlicu pise da je utakmica zavrsila nereseno: 32:32Nimla_RZ je napisao/la:Čelik pobijedio reprezentaciju Saudijske Arabije 32:31 (16:14). Bravo momci! Sve bolji i bolji!
3 sekunde prije kraja je bilo 32-31 i onda saudijci postizu gol...mozda su ga zaboravili upisati na semaforu al gol je definitivno bio regularan...jedino ako nije bila neka greska prije tog rezultata pa su ga onda popravili, al cisto sumnjamElmedin je napisao/la:na semaforu nakon 2 minute od kraja utakmice stajao je rezultat 32:31, a isti taj rezultat rekao je i spiker u areni.. a sad što je to možda greška il nije ( s tim da sudije rade sa kontrolom semafora ) i da pored spikera sjedi jedan sudija... onda je to njihova greška, što nisu objezbjedili posebne zapisnike ili napravili tu grešku...
A kakva im je onda ova u 18:00 protiv Gradačca?Pasha je napisao/la:utakmica se igra protiv Bosne Prevent u Kupu. al' stvarno ne kontam ko je smislio termin. u petak u 20.00 igra i reprezentacija u nogometu protiv Luxemburga.
Ja evo sad sa utakmice (ostalo se malo i bilijara poslije ...). Puru smo u njima ubili! 19 razlike na kraju, a rezon je 55:36, ja mislim. Na kraju smo se vise zajebavali na racun njihove 15ke aka. BRADONJAAAA, nego sto smo pratili tekmu.denipet je napisao/la:Znal neko kako zavrsi utakmica danas?
NIMET smo u njima ubili............BRADOOOONJJJAAAAA TI SI NASkad_kako je napisao/la:Ja evo sad sa utakmice (ostalo se malo i bilijara poslije ...). Puru smo u njima ubili! 19 razlike na kraju, a rezon je 55:36, ja mislim. Na kraju smo se vise zajebavali na racun njihove 15ke aka. BRADONJAAAA, nego sto smo pratili tekmu.denipet je napisao/la:Znal neko kako zavrsi utakmica danas?
BRADONJAAAA JES' TO TI NESTO LJUT?!RoB_Do_BaGrO je napisao/la:NIMET smo u njima ubili............BRADOOOONJJJAAAAA TI SI NASkad_kako je napisao/la:Ja evo sad sa utakmice (ostalo se malo i bilijara poslije ...). Puru smo u njima ubili! 19 razlike na kraju, a rezon je 55:36, ja mislim. Na kraju smo se vise zajebavali na racun njihove 15ke aka. BRADONJAAAA, nego sto smo pratili tekmu.denipet je napisao/la:Znal neko kako zavrsi utakmica danas?55:36
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.