IspravljenoBelmin6 je napisao/la:Trampa Bale - Anhel, nekako najbolje.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
IspravljenoBelmin6 je napisao/la:Trampa Bale - Anhel, nekako najbolje.
Teško da ce Madrid doplatiti nešto Unitedu, jeste da mi prodajemo "boljeg", a vi nama "lošijeg", ali mi ipak dajemo golmana, koji nemaju tako visoku cijenu na tržištu + mu istice ugovor za godinu dana. Dok vi šaljete igraca koji je kupljnen za oko sto miliona.Raul_64 je napisao/la:Znam da je De Gea do 2016 , al ja bi vam opet dolatio nesto u toj trampi.
u pravu si oduzilo se ali to ne mora znaciti da ce otici slicna je situacija bila i sa kapitenom prosle g. pa na kraju je potpisao i mislim i da ce De Gea isto postupiti po zavrsetku sezoneBelmin6 je napisao/la:
@Policijo, ja sam itekako ozbiljan. Ovo s De Geom se povlaci vec mjesecima, procitao sam mali milion clanaka oko njegovog novog ugovora i mislim da su male šanse da on ostane kod nas. Ako želi u Madrid, on ce tamo otici. Može on produžiti ugovor, ali sam siguran da ce kad-tad otici u Madrid. Bolje ovako dobiti nešto za njega.
Rekao je da će dovesti pojačanja prije turneje da se pripreme što bolje za sezonu.Belmin6 je napisao/la:Kako god, u ovom trouglu Madrid-Mendes-United mi cemo ostat naguženi.
Nadam se da ce Van Gal ciljana pojacanja dovesti prije turneje, a ne kao prošle godine 4 covjeka došla u šest zadnjih dana.
vec potpisao, brani u revansu u srijedu protiv juventusa......DeeWa je napisao/la:Zna li neko ima li ista od onog da de gea ide u real?
The news is going round like wildfire on Thursday morning around Dutch news outlets: Manchester United have reached an agreement with PSV to sign Memphis Depay.
According to the reporter, PSV boss Phillip Cocu to made the announcement to PSV’s squad at training, and Depay was congratulated by his team mates for sealing his move to Old Trafford.
Pa haveru, u cemu ti nisi skeptik, ono realno ?Rooney88 je napisao/la:Ja sam ionako skeptik sto se njega tice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.