FIFA 15
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 15
Video sam da je razor izbacio crack da li je neko probao i da li radi?
- Ponos Torina
- Kontakt:
Skini vpn program imas trial username i pass uvjek na njihovoj stranici,pokrenes program logujes se nadjes neki mexicki grad i konektujes se,onda odes upalis origin i bice ti na mexickom tu mozes uzet najeftiniju igru...aless je napisao/la:Gdje je sada online najjeftinije uzeti fifu? Ako neko zna jer preko origina je zara.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Nerminovic
- Kontakt:
Lamparde, javi seNerminovic je napisao/la:Koji ti ID?franklampard8 je napisao/la:Igram ja.Nerminovic je napisao/la:Igrali ko na PS4?

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne može se ovo skinuti nikako.ZOGLI je napisao/la:Video sam da je razor izbacio crack da li je neko probao i da li radi?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Koja je bolja kombinacija intel i5 3350 i amd 7 250 1gb ddr5,ili amd fx 6300 i gtx asus oc 750 1 gb ddr 5? Puno bi mi znacio odgovor.pozz
ova i5 3350 + gtx 750 ocZOGLI je napisao/la:Koja je bolja kombinacija intel i5 3350 i amd 7 250 1gb ddr5,ili amd fx 6300 i gtx asus oc 750 1 gb ddr 5? Puno bi mi znacio odgovor.pozz
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Hvala na odgovoru mada bi me ta kombinacija izasla malo skuplje.miki_92 je napisao/la:ova i5 3350 + gtx 750 ocZOGLI je napisao/la:Koja je bolja kombinacija intel i5 3350 i amd 7 250 1gb ddr5,ili amd fx 6300 i gtx asus oc 750 1 gb ddr 5? Puno bi mi znacio odgovor.pozz
vjeruj mi isplati se malo "protegnuti" , ne uzimas racunar svaki mjesecZOGLI je napisao/la:Hvala na odgovoru mada bi me ta kombinacija izasla malo skuplje.miki_92 je napisao/la:ova i5 3350 + gtx 750 ocZOGLI je napisao/la:Koja je bolja kombinacija intel i5 3350 i amd 7 250 1gb ddr5,ili amd fx 6300 i gtx asus oc 750 1 gb ddr 5? Puno bi mi znacio odgovor.pozz

I to sto kazes valjda ce biti neki novogodisnji popusti uskoro.
- Ponos Torina
- Kontakt:
https://www.easportsfifaworld.com/intro ... 5287466478
Evo fifa world free to play nije nista specijalno ali nekome ce se svidjeti ipak je besplatno
sto se tice ovih sto planiraju uzeti pc ili neke komponente ja bi preporucio da sacekaju kraj januara ili kraj februara jer tek tada ce biti popust i veliki pad cjena,to znam iz licnog iskustva...Stoga predlazem ova dva mjeseca da cekirate i napravite pregled cijena i uporedite ih sa proslogodisnjim tj decembarskim....
Evo fifa world free to play nije nista specijalno ali nekome ce se svidjeti ipak je besplatno

sto se tice ovih sto planiraju uzeti pc ili neke komponente ja bi preporucio da sacekaju kraj januara ili kraj februara jer tek tada ce biti popust i veliki pad cjena,to znam iz licnog iskustva...Stoga predlazem ova dva mjeseca da cekirate i napravite pregled cijena i uporedite ih sa proslogodisnjim tj decembarskim....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
e pa prosle god. su ljudi cekali pa se zajebali
sve cijene su skocile
ja bio pametan pa kupio sve sto mi treba jos u novembru (prosle god.)
He who dares, wins
sve cijene su skocile
ja bio pametan pa kupio sve sto mi treba jos u novembru (prosle god.)
He who dares, wins

- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja sam prosle godine gledao i kontao da uzmem prije nove godine,ovi mi govore bice popusti cekaj praznike itd... i sipak dignu cijene pa ih vrate na normalnu za vrijeme praznika,nema kod nas popusta nikad cista laz i obmana...
To postoji samo u normalnom svijetu gdje vlasnici shopova zele da se rijese robe u rekordnom roku a ne kao ovi nasi 5 godina ce drzat stvar samo da je proda za cifru koju je on izmislio....
To postoji samo u normalnom svijetu gdje vlasnici shopova zele da se rijese robe u rekordnom roku a ne kao ovi nasi 5 godina ce drzat stvar samo da je proda za cifru koju je on izmislio....
Da li ima neke vesti o cracku? i posto sam kupio novu masinu gde da skinem demo fife 15?
Neko sa FIFA 15 na PS4 koji zeli da igra?
Nek posalje kako se zove na PSN u PP. 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
imas na originuZOGLI je napisao/la:Da li ima neke vesti o cracku? i posto sam kupio novu masinu gde da skinem demo fife 15?

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
ok hvala.Da li ovaj crack stvarno radi ili je navlakusa http://deluxesave.com/fifa-15-crack/" onclick="window.open(this.href);return false; vidim da se ljudi zahvaljuju.
ma jok ba, to su sve fake stranice sa fake objavama i fake komentarima. ne skidaj ništa od toga, a kada se crack za prave pojavi napisat ću (ili netko drugi) ovdje na temu.
- invincible1921
- Kontakt:
To nazalost niko ne zna,koliko sam citao hakeri se muce sa nekom novom zastitom koja je postavljena u fifi 15.invincible1921 je napisao/la:kad se ocekuje piratska verzija, ?
-
- Kontakt:
Ljudi mene je stid nekako ovo reći ali ja još igram fifu 14, nemam te božije specifikacije za 15ku. Žalim samo tako
ali i fifa 14 dodaš nekih modova svega. Ko' 15ka 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.