Potencijalni selektori 2014-
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori 2014-
Radomir Antić
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
bagrcavi je napisao/la:Bernd Stange: "Da sam ja selektor BiH, Džeko bi plakao na kraju utakmice protiv Nigerije ".calcio je napisao/la:
Vahi se ne bi ništa pričalo nakon poraza,pa nije se ni Sušiću nakon Argentine,izveo je najjači sastav,prikladnu formaciju,ne tražimo puno.Normalno da će ga svi pljuvat kad izvede sastav bez lijevog beka.
Mislim da je i savez predstavljen ko leglo kriminala kojem nije ni 1% stalo do rezultata reprezentacije.Rade fine stvari,donirali su recimo opremu hokejašima,bar je naznaka da ne idu pare u bunar.
Vahi ističe ugovor,svi navijači i mediji ga žele,siguran sam da nas ne bi odero oko para,ako je došo Mamiću u Dinamo može i nama na klupu.Begić i ekipa iz saveza se bar ne miješaju u trenerski poso,druga stvar je što se Sušiću svako ostali miješo.
Mislim da je i savez predstavljen ko leglo kriminala kojem nije ni 1% stalo do rezultata reprezentacije.Rade fine stvari,donirali su recimo opremu hokejašima,bar je naznaka da ne idu pare u bunar.
Vahi ističe ugovor,svi navijači i mediji ga žele,siguran sam da nas ne bi odero oko para,ako je došo Mamiću u Dinamo može i nama na klupu.Begić i ekipa iz saveza se bar ne miješaju u trenerski poso,druga stvar je što se Sušiću svako ostali miješo.
Nad tobom sunce najljepše sja
Bernd Stange: Ne zasluzujete me.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Treba neko ko ispunjava sljedeca dva kriterija:
1. da je slobodan
2. da ima petlju ostaviti Dzeku na klupi
Samo je jedan:
1. da je slobodan
Samo je jedan:
Meni je osobno legendarni Princ sa Neretve prvi na listi ali se slažem da bi se ipak trebala dati prednost Vahi, ukoliko uopšte postoji mogučnost njegovog preuzimanja reprezentacije.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- Consigliere
- Kontakt:
A i Medjugorje blizulevat je napisao/la:Treba neko ko ispunjava sljedeca dva kriterija:
1. da je slobodan
Samo je jedan:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- hule_barca
- Kontakt:
Po meni definitivno najbolja opcija Vaha. On je ta čvrsta ruka koja skoro nikad neće dizati euforiju i jakog je mentaliteta. Recimo, imam pouzdan izvor oko njega, znam neke stvari iz njegove karijere. Recimo dok je vodio PSG, izdao ga je ni manje ni više nego Ljuboja kojeg je on i doveo i afirmisao. Prilikom utakmice PSG vs Porto za prolazak dalje na Parku Prinčeva u kojoj je Porto dobio, Mourinho mu je na kraju meča rekao da ga neki igrači bojkotiraju. Ipak, koliko sam uspio skontati, papreno je skup. Ljudi misle ako je bio u Dinamu da je dobijao male novce. Grdno se varaju, a da ne spominjem kolike je pare dobivao u Saudijskoj Arabiji, Obali Slonovače i sada u Alžiru. Kaže i da je Drogba jedna velika ljudina. E sad, po meni mislim da bi mogao sjesti na klupu. Uvijek je nekako tu oko reprezentacije sa nekim komentarima, Alžir napušta 95% poslije SP-a. Pare mislim da ipak ne bi trebale predstavljati problem, ali će vjerovatno za kontra uslugu tražiti da ga iz saveza niko ne ometa i da radi svoj posao kako zna i umije.
Mes Que Un Club
Prema Daily Mailu ovo su novčana primanja selektora koji su na SP, i to godišnji izdaci

po ovome Vaha je tri puta skuplji od Papeta.
Mislim da to nije puno skuplje, ukoliko bi mogao ono što nije Pape. Realno ako je Pape ovakvim znanjem i ponašanjem dospio na SP, sa Vahom bi mogli bolje sigurno.

po ovome Vaha je tri puta skuplji od Papeta.
Mislim da to nije puno skuplje, ukoliko bi mogao ono što nije Pape. Realno ako je Pape ovakvim znanjem i ponašanjem dospio na SP, sa Vahom bi mogli bolje sigurno.
levat je napisao/la:Treba neko ko ispunjava sljedeca dva kriterija:
1. da je slobodan
Samo je jedan:
potpisujem kralja rotacija xd
A.F.C. Bournemouth!
Kralj rotacija naravno, jedan je don Roberto!
Sent from my RM-846_eu_euro2_308 using Tapatalk
Sent from my RM-846_eu_euro2_308 using Tapatalk
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ima jedan veliki strucnjak koji je slobodan, covjek rusi rekorde:

Ne seri. Ovo je doktor za sve, Safet Susic u njegovom timu moze biti samo vodonosa.
NE ZASLUZUJEMO TE DAVIDE
Sent from my iPhone using Tapatalk
NE ZASLUZUJEMO TE DAVIDE
Preuzmi Celik, Davide, oni te zasluzuju. 
Samo ga Celik i United zasluzuju. Nazalost, u Unitedu su napravili najvecu gresku svojoj historiji.
- 1988risha
- Kontakt:
Ja čekam samo dan kad će se javit Ćiro i zaželjeti da doživi svoj posljedni labuđi pjev,i to ni manje ni više nego na EP sa svojom domovinom Bosnom

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
fudbalski genije,u kvalifikacijama za EP,da nas on vodi, mi bi imali jednu formaciju i igrače sa kojima bi igrali domace utakmice i jednu formaciju i igrače koji bi igrali gostujuce utakmicebeka23 je napisao/la:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

!