44Bertans je napisao/la: Ali narod u Srbiji neće bolje živjeti.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
44Bertans je napisao/la: Ali narod u Srbiji neće bolje živjeti.
djoleprijedor je napisao/la:Neka smo mi "čudni" ali je činjenica je i da uprkos tome da imate zaista jak sastav ove sezone,i dalje imate kompleks od KKP koji je manje više nastao zbog silnih sušnih godina bez trofeja,te mnošto poraza u bitnim utakmicama od nas,to je činjenica koju ne možete pobiti.
Ne znači to da se vi bojite KKP,daleko od toga,ali siguran sam,da Radonja,poznavajući sam sebe i na osnovu prethodnog(lošeg) iskustva iz mečeva sa KKP,bi sigurno više volio da u meču koji odlučuje o EL(plasmanu u Finale ABA) igra sa bilo kim drugim nego sa Partizanom.
Proganja ga taj slogan SPS-a " Nikad nece biti bolje "dscile je napisao/la:Pa Trib brate, realno, svaki drugi upis kako se nece zivjeti bolje, institucija, prostitucija i slicno.. a odgovara na "nidje veze". Komentarisemo ko bi kome odgovarao i ko koga zeli u polufinalu, na sta on baca recenicu kako se nece zivjeti bolje. Mislim, koju posluku porati?
Ali ovo je najjace !44Bertans je napisao/la:Lijepo je vidjeti kad te spominju oni koji o košarci veoma malo znaju.
Profesore i ti znas da ga.... onako profesorski.ppppp je napisao/la:
Kao da je neko mogao ispasti pored LevskogMrMuscle je napisao/la:Steta sto ce se najbolji igrac ABA Lige Heslip zadrzati samo do kraja sezone i necemo ga gledati vise... kakva lakoca igranja protiv svih protivnika... jednostavno NBA kvalitet samo da je barem jos 5-6cm veci.... ovako ce se morati "zadovoljiti" samo top klubovima u Evropi...
Sam ce donijeti opstanak Igokeii u ABA ligi i titulu u BiH prvenstvu, mada bi ju osvojili i bez njega, al sa njim je lakse
Pavlović, Vilijams, Bobi... A možda ga i dogodine budemo gledali u ABA, ko zna.MrMuscle je napisao/la:Steta sto ce se najbolji igrac ABA Lige Heslip
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.