Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la calcio » 17 sep 2014, 14:39

Cuj Prosinecki :lol:
Koje su njegove reference? Nema ih...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 17 sep 2014, 14:40

Rusilac je napisao/la:Ovo je vec cista geografija i lokalpatriotizam :P
Ne bi nam,kao ozbiljnim ljudima,smjelo biti bitno odakle je buduci selektor.
Nije lokalpatritozam vidio si da sam stavio i Bajevića iako sam iz Ze-do kantona, što se mene tiče ja bi volio najviše Klinsmana, al ne može, a Sergeja stavljat u pola kvalifikacija je loše davat mu vruć krompir je preriskantno.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 sep 2014, 14:40

Dusko Bajevic aBd ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 sep 2014, 14:48

calcio je napisao/la:Cuj Prosinecki :lol:
Jedini ko ih nije imao je Susic...

Prosinecki:
pomocnik Bilicu od 2006-2011, vrijeme u kojem je Hrvatska igrala najbolji fudbal od 98. Oni upuceniji kazu da je bio Bilicev najvazniji covjek u stabu
Zvezdi donio Kup
Kayserispor koji je u prvoj sezoni pod Prosineckim igrao najbolji fudbal u Turskoj, u drugom su turci zakuhali svoju corbu, pa je covjek otisao na vrijeme...

Za Safeta, Mourinho+Klopp :kafa:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 17 sep 2014, 14:53

Mislim da ce nakon Susica opet doci Susic :mrgreen:
Previse je nasim da mu daju milionce na osnovu odstete.
Radije ce oni njega gurati jos dvije godine na ustrb rezultata i svega ostalog.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 17 sep 2014, 14:55

Consigliere je napisao/la:

Prosinecki:
pomocnik Bilicu od 2006-2011, vrijeme u kojem je Hrvatska igrala najbolji fudbal od 98. Oni upuceniji kazu da je bio Bilicev najvazniji covjek u stabu
Zvezdi donio Kup
Kayserispor koji je u prvoj sezoni pod Prosineckim igrao najbolji fudbal u Turskoj, u drugom su turci zakuhali svoju corbu, pa je covjek otisao na vrijeme...

Baš su mu jake reference...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 17 sep 2014, 14:55

lisander je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Ovo je vec cista geografija i lokalpatriotizam :P
Ne bi nam,kao ozbiljnim ljudima,smjelo biti bitno odakle je buduci selektor.
Nije lokalpatritozam vidio si da sam stavio i Bajevića iako sam iz Ze-do kantona, što se mene tiče ja bi volio najviše Klinsmana, al ne može, a Sergeja stavljat u pola kvalifikacija je loše davat mu vruć krompir je preriskantno.
Nemam protiv druze,nemam protiv.
Najbitniji detalj je dobar,posten i korektan odnos sa igracima ,to je vaznije od svega.
Kod nas je to najveca greska.Trazi se neka strahovlada i izivljavanje nad igracima a zaboravlja se da reprezentacija nije klub,tu igraci igraju(skoro)na dobrovoljnoj osnovi.Istina,imaju oni korist u vidu vlastite promocije ali budimo iskreni,sta bi konkretno izgubili Edin Dzeko,Miralem Pjanic i drugi neigranjem za reprezentaciju a sta bi izgubila reprezentacija.
Nigdje reprezentacija na lici na klub,cak ni Njemacka,tu su odnosi bazirani na zajednickom interesu sto boljeg prezentovanja domovine s tim da je profesionalno zaposlen i placen jedino selektor i upravo zbog toga je on najodgovorniji.
Dakle,ljudski odnos i dobra medjuljudska komunikacija su najvazniji.Odgovornost i profesionalizam se podrazumijevaju.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 sep 2014, 14:56

1. kodro :pray:
2. spalletti :mrgreen:
3. bajevic :thumbup:
4. barbarez :think:
5. bazdarevic :hmmmmm:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 17 sep 2014, 14:56

propuh je napisao/la:Mislim da ce nakon Susica opet doci Susic :mrgreen:
Ako Telca budu godinu gurali ostace bez 8 ili kolko vec se dobiva miliona za nastup na euru i vjerovatno ce ispušit mnogo sponzorskih ugovora ako nas ova glava bude koštala plasmana

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 sep 2014, 15:01

Consigliere je napisao/la:

Prosinecki:
Zvezdi donio Kup

Neozbiljan trener sklon konfliktima, sa svima bi se taj posvadjao u roku od tri dana. Iskreno, smijesno mi je procitati da je on za neke kandidat za naseg selektora. Mourinho + Klopp :facepalm:

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 17 sep 2014, 15:03

lisander je napisao/la:
propuh je napisao/la:Mislim da ce nakon Susica opet doci Susic :mrgreen:
Ako Telca budu godinu gurali ostace bez 8 ili kolko vec se dobiva miliona za nastup na euru i vjerovatno ce ispušit mnogo sponzorskih ugovora ako nas ova glava bude koštala plasmana
Vidjeces da on otkaza nece dobiti taman da i demonstracije mi organizujemo
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 17 sep 2014, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 17 sep 2014, 15:12

Sead Susic!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 sep 2014, 15:14

calcio je napisao/la:
Neozbiljan trener sklon konfliktima, sa svima bi se taj posvadjao u roku od tri dana. Iskreno, smijesno mi je procitati da je on za neke kandidat za naseg selektora. Mourinho + Klopp :facepalm:
Kakvim konfliktima? Covjek je u svadji samo sa Mamicem sto je pozitivno... :mrgreen: Osim Bajevica, ko ima bolje reference od svih ovih realnih kandidata?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 sep 2014, 15:14

Dragan Okuka. Radi se o dokaznom stručnjaku. Bilo gdje da je radio, imao je rezultat, plus on je zabio 1981. 3 gol za pobjedu rođenih u finalu kontra Želje. :mrgreen:

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 17 sep 2014, 15:26

Gring0 je napisao/la:1.Barba
2.Kodro
.
.
.
.
.
.
22435433.Combe
22435434.Refko
22435435.Dino Mehmeda Mujkic
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
6 999 999 999.Safet
-----------------------------

Moje zelje...
velezovac sam i normalno stim i barba i kodro su vrh vrhova kao ljudi, ali nijedan od njih nije dorastao da vodi ekipu kao selektor, barem ne jos! gori od papeta svakako nemogu bit ali ja nebi nijednom ni drugom dao selektorsku poziciju jer nebi volio da ih ova situacija oko repke sazvace i ispljune! za mene postoji samo jedan ispravan izbor od domaci kandidata(vaha nije opcija posto je odnedavno u trabzonu) a to bi bio dusan bajevic! :tokralju: covjek sa velikim iskustvom i koji zna radit i dugo je radio u samom vrhu evropskog fudbala! e onda mozemo dugotrajno to odradit kao sto njemci rade i stim dobijaju kontinuitet! a to je da dusko uzme kodru ili barbareza za pomocnog i poslje 1-2 kvalifikacije da jedan od njih preuzme! u tom slucaju mogu kodro ili barbarez ali samo ako ce se prvo kalit kao pomocnici bajevicu kroz jedne do dvi kvalifikacije! oni bi vjerovatno i pristali na te pozicije pomocnika jer bi radili sa velikim strucnjakom i idolom iz djetinstva u liku "princa sa neretve"!

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 17 sep 2014, 15:39

mikki21 je napisao/la:
Gring0 je napisao/la:1.Barba
2.Kodro
.
.
.
.
.
.
22435433.Combe
22435434.Refko
22435435.Dino Mehmeda Mujkic
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
6 999 999 999.Safet
-----------------------------

Moje zelje...
velezovac sam i normalno stim i barba i kodro su vrh vrhova kao ljudi, ali nijedan od njih nije dorastao da vodi ekipu kao selektor, barem ne jos! gori od papeta svakako nemogu bit ali ja nebi nijednom ni drugom dao selektorsku poziciju jer nebi volio da ih ova situacija oko repke sazvace i ispljune! za mene postoji samo jedan ispravan izbor od domaci kandidata(vaha nije opcija posto je odnedavno u trabzonu) a to bi bio dusan bajevic! :tokralju: covjek sa velikim iskustvom i koji zna radit i dugo je radio u samom vrhu evropskog fudbala! e onda mozemo dugotrajno to odradit kao sto njemci rade i stim dobijaju kontinuitet! a to je da dusko uzme kodru ili barbareza za pomocnog i poslje 1-2 kvalifikacije da jedan od njih preuzme! u tom slucaju mogu kodro ili barbarez ali samo ako ce se prvo kalit kao pomocnici bajevicu kroz jedne do dvi kvalifikacije! oni bi vjerovatno i pristali na te pozicije pomocnika jer bi radili sa velikim strucnjakom i idolom iz djetinstva u liku "princa sa neretve"!
:thumbup: :clap:

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 17 sep 2014, 15:46

Dušan Bajević selektor, Serbej Barbarez pomoćnik, Enver Marić trener golmana, Sarajlije na aparatima :beba: :bow: :bih:
DD

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 sep 2014, 15:47

Burundi je napisao/la:Dušan Bajević selektor, Serbej Barbarez pomoćnik, Enver Marić trener golmana, Sarajlije na aparatima :beba: :bow: :bih:
plus Kulje Vladić kao motivator, i eto opet nakon 35 godina mostarski BMW. :cool:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 sep 2014, 15:50

Burundi je napisao/la:Dušan Bajević selektor, Serbej Barbarez pomoćnik, Enver Marić trener golmana, Sarajlije na aparatima :beba: :bow: :bih:
ahhahahhaaha evo ja bi prvi podrzao da ovako bude i to su legende veleža i ja cu ih uvijek poštovati ,nikad nebi mogao pisati o takvim ljudima i igracinama kao sto vi pišete za naseg papeta .al i to pokazuje ko je kakav .pozz za prave rodjene :bih:

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 17 sep 2014, 15:52

slika

Prvi sam sto podrzava odlasak Susica... medjutim to se nece desit. On ima ugovor do EP 2016, znaci treba li bi ga isplatit grdno.

Plata mu je PRIJE svjetskog bila 210'000 funti odnosno nekih pola miliona maraka. znaci Pape bi dobio million maraka na ruke, ne uzeci u obzir da mu se plata sa ugovorom poslje SP vjerovatno i povecala.

Znaci nista od toga nazalost.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Micron, zeljooo13 i 8 gostiju.