Koje su njegove reference? Nema ih...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nije lokalpatritozam vidio si da sam stavio i Bajevića iako sam iz Ze-do kantona, što se mene tiče ja bi volio najviše Klinsmana, al ne može, a Sergeja stavljat u pola kvalifikacija je loše davat mu vruć krompir je preriskantno.Rusilac je napisao/la:Ovo je vec cista geografija i lokalpatriotizam
Ne bi nam,kao ozbiljnim ljudima,smjelo biti bitno odakle je buduci selektor.
Jedini ko ih nije imao je Susic...calcio je napisao/la:Cuj Prosinecki![]()
Baš su mu jake reference...Consigliere je napisao/la:Jedini ko ih nije imao je Susic...calcio je napisao/la:Cuj Prosinecki![]()
Prosinecki:
pomocnik Bilicu od 2006-2011, vrijeme u kojem je Hrvatska igrala najbolji fudbal od 98. Oni upuceniji kazu da je bio Bilicev najvazniji covjek u stabu
Zvezdi donio Kup
Kayserispor koji je u prvoj sezoni pod Prosineckim igrao najbolji fudbal u Turskoj, u drugom su turci zakuhali svoju corbu, pa je covjek otisao na vrijeme...
Za Safeta, Mourinho+Klopp
Nemam protiv druze,nemam protiv.lisander je napisao/la:Nije lokalpatritozam vidio si da sam stavio i Bajevića iako sam iz Ze-do kantona, što se mene tiče ja bi volio najviše Klinsmana, al ne može, a Sergeja stavljat u pola kvalifikacija je loše davat mu vruć krompir je preriskantno.Rusilac je napisao/la:Ovo je vec cista geografija i lokalpatriotizam
Ne bi nam,kao ozbiljnim ljudima,smjelo biti bitno odakle je buduci selektor.
Ako Telca budu godinu gurali ostace bez 8 ili kolko vec se dobiva miliona za nastup na euru i vjerovatno ce ispušit mnogo sponzorskih ugovora ako nas ova glava bude koštala plasmanapropuh je napisao/la:Mislim da ce nakon Susica opet doci Susic![]()
Previse je nasim da mu daju milionce na osnovu odstete.
Radije ce oni njega gurati jos dvije godine na ustrb rezultata i svega ostalog.
Neozbiljan trener sklon konfliktima, sa svima bi se taj posvadjao u roku od tri dana. Iskreno, smijesno mi je procitati da je on za neke kandidat za naseg selektora. Mourinho + KloppConsigliere je napisao/la:Jedini ko ih nije imao je Susic...calcio je napisao/la:Cuj Prosinecki![]()
Prosinecki:
pomocnik Bilicu od 2006-2011, vrijeme u kojem je Hrvatska igrala najbolji fudbal od 98. Oni upuceniji kazu da je bio Bilicev najvazniji covjek u stabu
Zvezdi donio Kup
Kayserispor koji je u prvoj sezoni pod Prosineckim igrao najbolji fudbal u Turskoj, u drugom su turci zakuhali svoju corbu, pa je covjek otisao na vrijeme...
Za Safeta, Mourinho+Klopp
Vidjeces da on otkaza nece dobiti taman da i demonstracije mi organizujemolisander je napisao/la:Ako Telca budu godinu gurali ostace bez 8 ili kolko vec se dobiva miliona za nastup na euru i vjerovatno ce ispušit mnogo sponzorskih ugovora ako nas ova glava bude koštala plasmanapropuh je napisao/la:Mislim da ce nakon Susica opet doci Susic![]()
Previse je nasim da mu daju milionce na osnovu odstete.
Radije ce oni njega gurati jos dvije godine na ustrb rezultata i svega ostalog.
Kakvim konfliktima? Covjek je u svadji samo sa Mamicem sto je pozitivno...calcio je napisao/la:
Neozbiljan trener sklon konfliktima, sa svima bi se taj posvadjao u roku od tri dana. Iskreno, smijesno mi je procitati da je on za neke kandidat za naseg selektora. Mourinho + Klopp
velezovac sam i normalno stim i barba i kodro su vrh vrhova kao ljudi, ali nijedan od njih nije dorastao da vodi ekipu kao selektor, barem ne jos! gori od papeta svakako nemogu bit ali ja nebi nijednom ni drugom dao selektorsku poziciju jer nebi volio da ih ova situacija oko repke sazvace i ispljune! za mene postoji samo jedan ispravan izbor od domaci kandidata(vaha nije opcija posto je odnedavno u trabzonu) a to bi bio dusan bajevic!Gring0 je napisao/la:1.Barba
2.Kodro
.
.
.
.
.
.
22435433.Combe
22435434.Refko
22435435.Dino Mehmeda Mujkic
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
6 999 999 999.Safet
-----------------------------
Moje zelje...
mikki21 je napisao/la:velezovac sam i normalno stim i barba i kodro su vrh vrhova kao ljudi, ali nijedan od njih nije dorastao da vodi ekipu kao selektor, barem ne jos! gori od papeta svakako nemogu bit ali ja nebi nijednom ni drugom dao selektorsku poziciju jer nebi volio da ih ova situacija oko repke sazvace i ispljune! za mene postoji samo jedan ispravan izbor od domaci kandidata(vaha nije opcija posto je odnedavno u trabzonu) a to bi bio dusan bajevic!Gring0 je napisao/la:1.Barba
2.Kodro
.
.
.
.
.
.
22435433.Combe
22435434.Refko
22435435.Dino Mehmeda Mujkic
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
6 999 999 999.Safet
-----------------------------
Moje zelje...covjek sa velikim iskustvom i koji zna radit i dugo je radio u samom vrhu evropskog fudbala! e onda mozemo dugotrajno to odradit kao sto njemci rade i stim dobijaju kontinuitet! a to je da dusko uzme kodru ili barbareza za pomocnog i poslje 1-2 kvalifikacije da jedan od njih preuzme! u tom slucaju mogu kodro ili barbarez ali samo ako ce se prvo kalit kao pomocnici bajevicu kroz jedne do dvi kvalifikacije! oni bi vjerovatno i pristali na te pozicije pomocnika jer bi radili sa velikim strucnjakom i idolom iz djetinstva u liku "princa sa neretve"!
plus Kulje Vladić kao motivator, i eto opet nakon 35 godina mostarski BMW.Burundi je napisao/la:Dušan Bajević selektor, Serbej Barbarez pomoćnik, Enver Marić trener golmana, Sarajlije na aparatima![]()
![]()
ahhahahhaaha evo ja bi prvi podrzao da ovako bude i to su legende veleža i ja cu ih uvijek poštovati ,nikad nebi mogao pisati o takvim ljudima i igracinama kao sto vi pišete za naseg papeta .al i to pokazuje ko je kakav .pozz za prave rodjeneBurundi je napisao/la:Dušan Bajević selektor, Serbej Barbarez pomoćnik, Enver Marić trener golmana, Sarajlije na aparatima![]()
![]()