Šteta što je to tako, ako se ne može uskratiti svima, ne bi smjelo ni djelomično.
Sve ću, osim utakmica BiH gledati na HTV-u, bolja i kvalitetnija slika, bolji i kvalitetniji ton.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Jako mi ga sporo učitava, je li i kod tebe tako?JoeCelt je napisao/la:Do Croatia stand a chance against Brazil at home? | More than a Game
Gdje će kod njega sporo učitavat, poluvrijeme utakmice dok počne drugo on već upload prvo poluvrijeme negdje na netbadblueboylivno je napisao/la:Jako mi ga sporo učitava, je li i kod tebe tako?JoeCelt je napisao/la:Do Croatia stand a chance against Brazil at home? | More than a Game
Ja nemam tih problema. Probaj na ovaj link na YT https://www.youtube.com/watch?v=FlelwReyJ1cbadblueboylivno je napisao/la:Jako mi ga sporo učitava, je li i kod tebe tako?JoeCelt je napisao/la:Do Croatia stand a chance against Brazil at home? | More than a Game
Moj dobojlijaBelminM23 je napisao/la: Gdje će kod njega sporo učitavat, poluvrijeme utakmice dok počne drugo on već upload prvo poluvrijeme negdje na net
usa glupaneedgardavids je napisao/la:Najiskrenije nadam se pobjedi Brazila 2 razlike najmanje.
edgardavids je napisao/la:Najiskrenije nadam se pobjedi Brazila 2 razlike najmanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.