Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Aha, samo čekam Argentinu. Eto ako tu ne zayebe ni jedan gol i ne bude ostavljao propuh u odbrani kada bude išao u napad, ja više Avdiju nikad spomenuti neću.Mozambik je napisao/la:Hajde Boga ti, Pape i forumasi nas ubjedjuju godinu dana da je Avdija dobra zamjena Mujdzi. Sad cemo provjeriti te tvrdnje. Zao mi samo onih 30 000 ljudi sto su kupili kartu da gledaju kako Di Maria siluje Avdiju bez cenzure.
u pravu si svaki gol koji primimo kriv ce bit avdija i ako bude sjedio na klupiFaraonTM je napisao/la:Aha, samo čekam Argentinu. Eto ako tu ne zayebe ni jedan gol i ne bude ostavljao propuh u odbrani kada bude išao u napad, ja više Avdiju nikad spomenuti neću.Mozambik je napisao/la:Hajde Boga ti, Pape i forumasi nas ubjedjuju godinu dana da je Avdija dobra zamjena Mujdzi. Sad cemo provjeriti te tvrdnje. Zao mi samo onih 30 000 ljudi sto su kupili kartu da gledaju kako Di Maria siluje Avdiju bez cenzure.
Slabo vidis.FaraonTM je napisao/la:Već vidim Avdija protiv Aguera, Teveza, Messija, Higuaina..
Zar organizator nema u ugovoru da Messi mora igrati?reptile je napisao/la:Slabo vidis.FaraonTM je napisao/la:Već vidim Avdija protiv Aguera, Teveza, Messija, Higuaina..![]()
Messi i Aguero nece igrati.
Taveza su otpisali od repke vec u 2011.
Higuain ce vjerovatno zaigrati al to je to. Upoznaj se malo as njihovom repkom prije nego sto krenes po nasem Speed Demonu aka Avdiji.
Pa on je protiv amatera ispad'o smjesan, sta li ce tek biti protiv Di Marie, Aguera. Valja bezveze ustati u 3 ujutro i gledat kako nas kepeci siluju zbog menadzerskih talova.FaraonTM je napisao/la: Aha, samo čekam Argentinu. Eto ako tu ne zayebe ni jedan gol i ne bude ostavljao propuh u odbrani kada bude išao u napad, ja više Avdiju nikad spomenuti neću.
Logično da neće igrati i veliki Messi se prepao Speed Demona poznatijeg kao Avdija Vršajević.reptile je napisao/la:Slabo vidis.FaraonTM je napisao/la:Već vidim Avdija protiv Aguera, Teveza, Messija, Higuaina..![]()
Messi i Aguero nece igrati.
Taveza su otpisali od repke vec u 2011.
Higuain ce vjerovatno zaigrati al to je to. Upoznaj se malo as njihovom repkom prije nego sto krenes po nasem Speed Demonu aka Avdiji.
Da. Međutim i da nema tog ugovora ne vidim zašto ne bi igrao, naravno ako bude zdrav. To je zvanični termin, faktički početak pripremnih utakmica za SP.zizu1991 je napisao/la:@reptile, otkud ti ta informacija za Messija i Aguera ? Nedavno se baš na forumu o tome diskutovalo, i @Virtu4l je postavio link od organizatora utakmice koji obaveziva Messija da igra ovu prijateljsku.
Ima logikecalcio je napisao/la:Ako se Messi ne pojavi u St Louisu onda ce to biti jos jedan dokaz za moju teoriju da su on i Izet jedna te ista osoba. Jeste li ikad vidili njih dvojicu na istom mjestu u istom vremenu? Nikad! Isti slucaj kao sa Clarkom Kentom i Supermanom... ma dajte, nismo budale da ne vidimo sta se desava
Igrace Izo prvo poluvrijeme onda se lafo "povrijediti" i ostati u svlacionici, a uci ce Messi i odigrati drugo poluvrijeme za ArgentinuGoalgetter je napisao/la:Ima logikecalcio je napisao/la:Ako se Messi ne pojavi u St Louisu onda ce to biti jos jedan dokaz za moju teoriju da su on i Izet jedna te ista osoba. Jeste li ikad vidili njih dvojicu na istom mjestu u istom vremenu? Nikad! Isti slucaj kao sa Clarkom Kentom i Supermanom... ma dajte, nismo budale da ne vidimo sta se desava
Zato što u vrijeme dogovaranja utakmica nismo osigurali prvo mjesto u grupi. Argentina je prihvatila rizik, ali imali su i plan 'b' u slučaju da mi odemo u baraž. I njima je u interesu da igraju protiv nas u St. Louisu, zbog naših navijača spektakl je zagarantovan.dinozu je napisao/la:Zasto mi igramo samo jednu prijateljsku? Sve druge ekipe koju su se kvalifikovali za Brazil igraju 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.