FK Radnik Bijeljina

samoradnik
Kontakt:

Re: FK Radnik Bijeljina

Post Postao/la samoradnik » 23 avg 2012, 14:23

O tome ja otprilike i govorim,moramo barem u Bijeljini igrat 4-4-2.... Neka Nikića na krilu ako je potrebno,al uz Ristića mora još jedan špic.... pobjede se broje,a one donose opstanak,a pobjedu donose golovi.

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 24 avg 2012, 15:06

Dobro vidjecemo sutra igrace u formaciji 4-4-2 sa Risticem i Rikanovicem, valjda bude nesto korisno od toga...
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 25 avg 2012, 10:30

Došao je red da se ostvari i prva pobjeda :) ako ne možemo pobjedit Travnik onda i ne trebamo opstati,nadam se da su se igrači spremili i uigrali,upoznali sa Nestorovićevim zahtjevima i da će danas obradovati sve koji navijaju za Radnik.

majki3
Kontakt:

Post Postao/la majki3 » 25 avg 2012, 18:25

2-0 Culum 66'

EDIT 2-1 Kovacevic 68'
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17

<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3

<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 avg 2012, 18:27

majki3 je napisao/la:2-0 Culum 66'

EDIT 2-1 Kovacevic 68'
HAJDE 2-2 :mrgreen:

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 26 avg 2012, 01:27

Prva liga RS od iduce godine,sigurno,tu nam je i mjesto,kada imamo ovakav igracki kadar,nedorastao za takmicenje u premijer ligi,ako nismo uspjeli da dobijemo Travnika kuci koga cemo onda,mozda Borca u BL,cisto sumnjam,prosto nevjerujem!!!

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 26 avg 2012, 02:15

Nazalost mislim da je tako sinergija.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 avg 2012, 20:39

Sta to cujem trener vam prebio nekog navijaca :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 avg 2012, 21:06

pile87 je napisao/la:Sta to cujem trener vam prebio nekog navijaca :lol:
ozbiljno ? :lol: :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 26 avg 2012, 21:23

I trebamo ispast kad je suđenje očajno. Nepostojeći penal se svira za Travnik :( puno oštrih startova gostiju se ne sankcioniše,lopovluk se sprovodi. Doduše imali smo 2-0 i finu šansu,al džaba koliko god da su sudije krive,toliko i igrači nisu shvatili da se igra 90 minuta.

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 27 avg 2012, 11:29

SMENA NA KLUPI BIJELJINSKOG PREMIJERLIGAŠA
Darko umesto Darka?!

Darka Nestorovića na klupi Radnika najverovatnije će zameniti Darko Vojvodić. Prema saznanjima Pressa RS, uprava Bijeljinaca već je kontaktirala s Nestorovićevim imenjakom, koji je izrazio spremnost da preuzme ekipu koju čeka grčevita borba za opstanak.
PR­VI PIK BI­J­E­L­J­I­N­A­CA... Da­r­ko Vojvodić

Ako sklopi definitivan dogovor sa upravom bijeljinskog premijerligaša Vojvodić će, bez sumnje, imati težak zadatak da igrače Radnika nauči onome u čemu njegov prethodnik nije uspeo. Bijeljinci, naime, u četiri kola nisu okusili slast pobede, a kap koja je prelila čašu Nestorovićevog strpljenja bio je poslednji remi sa Travnikom. Pošto njegovi puleni nisu uspeli da sačuvaju vođstvo od 2:0, dozvolivši protivniku da u finišu postigne dva gola i otkine im dva boda, Nestorović je odlučio da digne sidro. Uprava je bila na njegovoj strani i posle mršavog učinka iz tri kola. Radnik je na premijeri poklekao protiv Veleža (0:3), a potom pred svojim navijačima remizirao sa Leotarom (0:0), da bi novi neuspeh zabeležio i u Širokom Brijegu (0:2).
Alarm je bio upaljen pred „meč istine" sa Travničanima. I uprava i Nestorović odahnuli su nakon vođstva od 2:0. Činilo se da je kriza prošlost i da neće biti potrebe za rezovima. Ipak, Nestorovićevi izabranici neobjašnjivo su pali i častili „vezire" bodom, nakon čega je postalo jasno da su promene neminovne. Nestorović je sam presekao i odlučio da svoj mandat stavi na raspolaganje Upravnom odboru.

Čelnici Bijeljinaca danas će održati vanredni sastanak, na kojem će raspravljati o treneru, a Press RS saznaje da je više nego izvesno da će Nestorovićeva ostavka biti usvojena. U upravi nisu zadovoljni rezultatima, ali ni trenerovim ponašanjem u poslednje vreme. Nestorović je na neki način sam sebi presudio. Baš na meču sa Travnikom ušao je u verbalni sukob sa jednim navijačem. Kavga je zamalo prerasla u fizički obračun. Tu, međutim, nije bio kraj trenerovim „nestašlucima". Nestorović je posle teško shvatljivog pada svoje ekipe eskivirao i konferenciju za novinare, pa je već po završetku meča sa Travnikom uprava procenila da se Darko zasitio posla u Radniku.
Sportski direktor Bijeljinaca Boro Đokić potvrdio je da je Nestorović podneo ostavku, ali nije želeo da prejudicira da li će ona biti usvojena. Đokić ističe da i eventualni odlazak Nestorovića sa klupe neće promeniti činjenicu da je on zadužio Radnik u kojem će uvek uživati veliko poštovanje.

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 27 avg 2012, 12:04

Kao sto sam pisao vec jednom posle utakmice drugog kola sa Leotarom ,da ce poslije cetvrtog, kola ako ne bude zadovoljavajucih rezultata desiti smjena,sto se sada upravo obistinjuje.Cinimi se da je pored katastrofalnih rezultata u prva cetri kola ,uticaj na ovakav rasplet imao i verbalni a i najvjerovatniji fizicki sukob najvjerovatnije vec bivseg trenera Nestorovica sa jednim navijacem,sto je nedopustivo za jednog trenera,a i sam klub.
Igra Radnika u prva cetri kola losa,bezidejna,stihijska,napadaca nigdje ni od korova,tim ima snage da se ravnopravno bori tamo negdje do 60 minuta i onda nastaju veliki padovi,sto je vjerovatno posljedica lose odradjenih priprema i tanke klupe gdje pored trenera i odgovornost snosi i uprava.Igra Radnika koju forsira Nestorovic je ista ona koju je forsirao dok je Radnik igrao prvu ligu RS,koja je i tada bila losa i nesigurna,gdje su pobjede ostvarivane tjesnim rezultatima,a i kao posljedica i slabosti i nezainteresovanosti pojedinih ekipa za ostvarivanje boljih rezultata.Ovakva igra se nastavila i u PL sa mnogo jacim ekipama,a za posljedicu imamo da je Radnik na predposljednjem mjestu sa samo dva boda i gol razlikom 2:7.Mislim da ovo sa smjenom je dobra stvar kako bi se ekipa trgnula iz sna u kome se nalazi,jel svaka promjena je dobro dosla jer su neki igraci vec sebi umislili da igra Radnika ne moze bez njih,pa ce sada svi morati ponovo zapeti kako bi se nasli u prvih 11.
NAS KLUB NAS GRAD!!!

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 27 avg 2012, 12:26

Donekle i očekivano.
Jbg 2 boda su samo osvojena i valjda je logično da Nestorović odlazi. Hvala mu za uložen trud,mislim da nije on glavni krivac za ovako slab početak sezone,al još ništa nije izgubljeno,štaviše jedna pobjeda na strani bi vratila tim na pravi put. Vojvodić je vodio Slobodu i Drinu koliko mi se čini i imao je sasvim solidne rezultate,nadam se i želim mu da s Radnikom izbori opstanak,a samim time i ostane što duže u Bijeljini.

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 27 avg 2012, 14:13

Slozio bih se sa prethodna 2 posta, mislim da je nedopustivo za trenera i ispod svakog nivoa ulaziti u fizicki obracun sa navijacima, ma sta god da govore sa tribina. I to za pojedine igrace si u pravu, vidi se da vecina od njih 11 iz utakmice sa Travnikom smatra da Radnik ne moze bez njih a to se moze promeniti samo na ovaj nacin, dolaskom novog trenera. Ako dodje Vojvodic koji je poznat kao temperamentan trener velike ce se promene desiti kod igraca, jer znaju i oni da sad ide sve ispocetka. Nema starih zasluga i ljubmaca bivseg trenera. Naravno ovo je sve pretpostavka, a da li ce biti tako videcemo i sami vrlo brzo. Sacekajmo i definitivnu potvrdu smjene Nestorovica, pa onda cemo da pricamo jos. ;)

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 27 avg 2012, 19:39

Na danasnjoj sjednici upravnog odbora usvojena je ostavka sada vec bivseg trenera Nestorovica.

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 29 avg 2012, 09:04

Darko Nestorović otvorio dušu
Kada je čovjek uspješan i zna da radi svoj posao, postane predmet omalovažavanja i diskreditacije što je na svojoj koži najbolje osjetio i dojučerašnji šef stručnog štaba Radnika iz Bijeljine Darko nestorović. On je prekinuo sve medijske spekulacije oko svog statusa istakavši da je podnio neopozivu ostavku. Nestorović je u pisanoj formi saopštio razloge zbog kojih je napustio klupu bijeljinskog premijerligaša.

U Saopštenju piše:

"Da se ne bi polemisalo što se tiče mog imena, hoću da kažem da sam podnio neopozivu ostavku još u subotu veče poslije meča sa Travnikom i to predsjedniku kluba Predragu Joviću i ne vidim razloga da se raspravlja o tome, kako to u javnosti želi da prikaže jedan čovjek. Informacije za javnost prethodnih dana je davao čovjek koji nije bio upućen, jer nisam uopšte smatrao da on treba da bude obaviješten o tome, ostavku sam podnio isključivo zbog njega, Bore Đokića, a ne rezultata kako on hoće da prikaže. Kap vode je prelila njegova izjava odmah na atletskoj stazi da smo loše odigrali utakmicu, a da su sudije bile odlične što je kontradiktorno izjavama koje sam poslije toga čitao u novinama. Kada je oslušnuo javnost koja je vidjela lakrdiju od suđenja i totalni preokret od suđenja u nastavku meča, sada i on u novinama izjavljuje da je suđenje bilo loše. Pitam se kako je moguće da u dva dana ima dva različita mišljenja i u dilemi sam koje je pravo?
Smatram da je rezultat sasvim korektan s obzirom kako je on odradio svoj dio posla jer u vrijeme kada je trebalo da bude i Bijeljini on je s porodicom boravio na moru, a ja sam radio sa osam igrača na terenu. Da li je to bilo slučajno ili ne pitam se? Kada je trebalo da dovodi igrače i zadrži postojeći igrački kadar on nije bio tu da radi svoj posao. Sa osam igrača sam odradio pola priprema, a navijači me pitali da li ja to radim po grupama? Teško je bilo, ali sam se nadao da će biti bolje. Odradio sam pripreme, a da nisam kompletirao igrački kadar. Sada vidim da ni to nije bilo slučajno. Lično mogu da budem ponosan na ono što sam uradio u Radniku. Pet godina Radnik je pokušavao i borio se da uđe u Premijer ligu BiH, ali mu to nije uspijevalo. Uspio sam u tome i osvojio prvo mjesto i nije ni to slučajno. Smatram da je rezultat u prva četiri kola korektan jer od mene niko nije tražio ni prvo mjesto ni sredinu tabele već samo da ostanemo u ligi. A mi smo tu sa pet klubova i jednim velikim Borcem koji je isto tako sada u borbi za opstanak i smatram da bi to odradili bez problema i da bi ostali u premijerligaškom društvu. Za neupućene moram da kažem da smo prvo kolo igrali bez šest standardnih prvotimaca jer nisu bili licencirani. Vidim da ni to nije bilo slučajno. Mislim da je igra u prethodna četiri kola bila dobra, da smo u kratkom vremenskom periodu složili ekipu, da smo se dobro organizovali i da dobro funkcionišemo u polju, bila je problem realizacija, ali u posljednjoj utakmici i to smo riješili. Iz tekme bi bilo sve bolje i bolje, novih 15 igrača trebalo je uklopiti, a već sam to prošle godine bez problema uklopio. Ovo što on hoće da me omalovaži i kao čovjeka i kao fudbalskog stručnjaka, a krije se iza drugih koji to prezentuju, neće proći jer ljudi me znaju bez lažne skromnosti da sam dobar čovjek i dobar stručnjak, i na kraju krajeva rezultati sve govore. Vjerujem u boga i smatram sve što se dešava nije slučajno. Od mog dolaska u Radnik pa do podnošenja ostavke radio sam dajući sto odsto sebe tako da se nekih Božijih odluka nimalo ne plašim jer njih treba da se plaši oni koji su igrali na "kvarno". A vrijeme je pred nama i ono uvijek sve pokaže.
O ovome bih mogao pričati mnogo, ali takvom čovjeku ne želim da pravim publicitet niti da ga reklamiram. Jer ja sa ovom svojom izjavom završavam što se njega tiče, htio sam samo javnost da upoznam sa nekim stvarima.
Sa igračima sam imao odličnu saradnju, kako sa onima iz prošle, tako i ove godine i želim im sve najbolje i u sportskom i u privatnom životu. Sa navijačima sam takođe imao odličnu saradnju i hvala im na punoj podršci koju su mi davali. Lijepo je čuti poslije meča sa Travnikom skandiranje mog imena. Takođe im želim sve najbolje u životu i da nastave da bodre svoj klub kao i do sada. Posebna zahvalnost navijačkoj grupi Incident.
Želim da se zahvalim gradonačelniku Mići Mićiću koji mi je ukazao povjerenje, a koje nisam iznevjerio. Miloradu Sofreniću, čovjeku koji je uvijek uz klub, Predragu Joviću predsjedniku kluba, generalnom sekretaru Slobodanu Đorđiću i članu uprave Milenku Zapauru jer su bili uz mene i radili sa mnom. Takođe, želim da se zahvalim mojim saradnicima, pomoćniku Jovi Borkoviću, trenerima golmana, u prvom mandatu Siniši Janjiću, a zatim i Milutinu Simeunoviću, fizioterapeutu Srećku Bencunu, ekonomu Mirolsavu Pajiću i takođe im želim puno uspjeha i u privatnom i u sportskom životu.
Radniku, takođe, želim sve najbolje jer je to klub koji zaslužuje da igra u Premijer ligi i da je Bijeljina grad koji treba da ima premijerligaša. Uvijek ću biti uz Radnik svim srcem i kad god bude trebalo tu sam da pomognem.

Navodi se u saopštenju sad već bivšeg Šefa stručnog štaba Radnika, Darka Nestorovića.

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 29 avg 2012, 09:10

U Radniku pljušte ostavke
Nakon burnog vikenda u Radniku oko neopozive ostavke šefa stručnog štaba Darka Nestorovića, strasti se nisu smirile. Naime, Nestorovićev prvi asistent, Jovo Borković podnio je ostavku na toj funkciji na kojoj je proveo više od tri godine. Tako će Bijeljince do izbora novog šefa stručnog štaba predvoditi Jovica Lukić, koji je 2006. godine vodio Radnik u nekoliko premijerligaških utakmica.

- Pokušaćemo do subote pronaći novog šefa stručnog štaba, ali nećemo ništa rješavati ishitreno. Imamo u opticaju nekoliko kandidata, a za sada ne bih govorio o imenima. Zamolili su me da ne izlazimo u javnost dok se ne realizuje angažman novog šefa stručnog štaba. Moje mišljenje je da se ova ekipa, koja se takmiči u Premijer ligi BiH, može nositi sa nekolicinom premijerligaša, tako da smatram da smo mogli u četiri utakmice u kojima smo dva puta bili domaćini izvući više jer smo od maksimalnih dvanaest osvojili samo dva boda - tvrdi sportski direktor Radnika, Boro Đokić.

Špekulisalo se o mogućem angažmanu Darka Vojvodića na mjestu šefa stručnog štaba Radnika, sportski direktor Radnika, Boro Đokić demantovao je takvu soluciju.

- Po medijima se spekuliše da je to Darko Vojvodić, međutim to nije tačno jer od strane uprave kluba nije ni pomenut niti je sa njim obavljen bilo kakav razgovor, tako da otpada ta solucija o eventualnom angažmanu Vojvodića u na kormilo Radnika - kategoričan je bio Đokić.

sinergija
Kontakt:

Post Postao/la sinergija » 29 avg 2012, 09:46

Iz gore predhodnih postova moze da se vidi da je poceo da se iznosi prljav ves izmedju pojedinaca i bivseg trenera u fudbalskom klubu Radnik.Mada mi nije jasno zasto trener Nestorovic nije ranije iznosio ovakve stvari iako je bilo poznato da uprava nije na vrijeme obavila posao u prelaznom roku.Cime je to trener Nestorovic kalkulisao,dali on ovakvim stvarima pokusava da skrene stvari sa svojih gresaka? U njegovom saopstenju ne vidim ni na jednom mjestu da se osvrce na lose igre Radnika u predhodna cetri kola vec samo kritike na racun sudija kao i uprave koja takodje snosi dio krivice za ovakve lose rezultate.Da li je Nestorovic takav strucnjak kao sto sebe predstavlja,i da li je uopste kadar da vodi ekipu u PL.Sa ovakvim nacinom igre koji je on forsirao do sada bez napadackog fudbala,sa malo golova Radnik je bez ikakvih sansi da ostane u PL.Mislim da je smjena dosla u pravom trenutku,treba nam trener okrenut ofanzivnoj a ne kao do sada defanzivnoj taktici fudbalske igre, jel je to jedini nacin opstanka u PL.Nestorovic sa ovakvim nacinom rada ekipu nebi mogao da uklopi jos najmanje mjesec dana a tada bi vjerovato vec bilo kasno.Sto se tice uprave, mislim da ulazak Radnika u PL bio samo iznudjen potez,
znajuci kakvo je stanje u Radniku u koga niko ne zeli da ulaze svoj novac,sto se najbolje vidi da po broju reklama na stadionu i to da Radnik nema generalnog sponzora iz cega su nastali problemi sa dovodjenjem igraca,jel niko ne igra za dzabe.Takodje se moze vidjeti nezainteresovanost uprave za trazenjem novog trenera,postavljaju se treneri omladinskih selekcija,kao dok ne nadju novog trenera.Za ozbiljan klub trener bi trebao vec biti tu!!!Cinimi se, da se sve radi, da se Radnik sto prije vrati u prvu ligu RS jel je PL isuvise skupa igracka i za opstinu iz koje su stizala raznorazna obecanja koja sada ne mogu da ispune jel su racunali da ce neko od lokalnih tajkuna da ulozi u Radnik svoj novac sto se nije desilo,pa sada su se nasli u neobranom grozdju.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 29 avg 2012, 12:07

Problem je što u klubu ima ljudi sa šupljim džepovima,pa pare iz opštinskog budžeta namjenjene FK Radniku idu boga pitaj gdje. Nestorović isto tako vjerovatno je imao primanja veća od većine momaka koji igraju,a opet s druge strane pljuvanje je karakteristično kada se dobije ili da otkaz,valjda smo takav narod,odakle odlaziš obavezno i napljuj,što opet ne znači da nema istine u svim ovim navodima samog Nestorovića.

ddjelmo
Kontakt:

Post Postao/la ddjelmo » 30 avg 2012, 16:09

VIJEST:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pozar-na ... nika/86944" onclick="window.open(this.href);return false;

SLIKE:
http://www.cafe.ba/vijesti_slike/v73476-3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cafe.ba/vijesti_slike/v73476-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cafe.ba/vijesti_slike/v73476-2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/assets/pictures/ar ... 44_big.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.

napisano 05.08.2013

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda i 12 gostiju.