BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Ma dobra je meni kragna, samo nekako fali neka ćiza posred dresa, nešto živahno, ovako isto sudijski dresovi, neš moći raspoznat igrače BVB-a i sudiju 

Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
-Bolji su ovi nego što sada nosimo,daj bože da nam donesu mnogo sreće u današnjoj utakmici pošto će danas protiv Wolfsburga igrat u tim dresovima.
O znaci promocija, hajde nadam se da cete dobiti Wolfsburg, mozda malo krivo zbog Džeke i Misketa al ionako nece biti prvaci opet, tako da...Dino-BVB je napisao/la:-Bolji su ovi nego što sada nosimo,daj bože da nam donesu mnogo sreće u današnjoj utakmici pošto će danas protiv Wolfsburga igrat u tim dresovima.
-Šteta zbog remija bolji smo bili cijelo vrijeme,Nuri Sahin promaši penal nažalost tokom rezultata 0 : 0,ali u ostalom Evropa nam ne gine,u sljedečem kolu dovoljan nam je bod za Europa Ligu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da nije bilo Dzeksona, mozda bi se i doslo do pobjede.
BVB ove godine zasluzuje Europu i kako stvari stoje doci ce do nje. Izgubili su utrku za LP, ali uvijek ima sljedeca sezona.

BVB ove godine zasluzuje Europu i kako stvari stoje doci ce do nje. Izgubili su utrku za LP, ali uvijek ima sljedeca sezona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dino-BVB je napisao/la:-Šteta zbog remija bolji smo bili cijelo vrijeme,Nuri Sahin promaši penal nažalost tokom rezultata 0 : 0,ali u ostalom Evropa nam ne gine,u sljedečem kolu dovoljan nam je bod za Europa Ligu.
Ne treba nam nikakav bod,mi smo osigurali europsku ligu jer i sestoplasirani iz Bundeslige ide u ovo takmicenje.
Steta danas sto nismo pobijedili ali s obzirom da je Werder pobjedio i pobjeda nam ne bi mnogo pomogla.Ruku na srce po kvaliteti Werder je i zasluzio trece mjesto
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 01 maj 2010, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
-Ey vidi i ja da sam pogriješioadnan24 je napisao/la:Dino-BVB je napisao/la:-Šteta zbog remija bolji smo bili cijelo vrijeme,Nuri Sahin promaši penal nažalost tokom rezultata 0 : 0,ali u ostalom Evropa nam ne gine,u sljedečem kolu dovoljan nam je bod za Europa Ligu.
Ne treba nam nikakav bod,mi smo osigurali europsku ligu jer i sestoplasirani iz Bundeslige ide u ovo takmicenje.
Steta danas sto nismo pobijedili ali s obzirom da je Werder pobjedio i pobjeda nam ne bi mnogo pomogla.Ruku na po kvaliteti Werder je i zasluzio trece mjesto

- Omerbavarac
- Kontakt:
Borussia zainteresovana za Misketa. Ocigledno da milioneri imaju dovoljno novca za ovu masinu. Valja se pripremiti za Europu. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gdje si to vidio?omerbavarac je napisao/la:Borussia zainteresovana za Misketa. Ocigledno da milioneri imaju dovoljno novca za ovu masinu. Valja se pripremiti za Europu.
Ima na transfermarkt.de, oni su to preuzeli od fussballtransfers.de. U posljednjih nekoliko mjeseci je bilo dosta špekulacija na transfermarktu što se tiče dovođenja novih igrača u Dortmund. Svi ti igrači su na kraju potpisali za Schalke pa neka tako i ovaj put bude. Bil Hajr.adnan24 je napisao/la:Gdje si to vidio?omerbavarac je napisao/la:Borussia zainteresovana za Misketa. Ocigledno da milioneri imaju dovoljno novca za ovu masinu. Valja se pripremiti za Europu.

Zdena04 je napisao/la:Ima na transfermarkt.de, oni su to preuzeli od fussballtransfers.de. U posljednjih nekoliko mjeseci je bilo dosta špekulacija na transfermarktu što se tiče dovođenja novih igrača u Dortmund. Svi ti igrači su na kraju potpisali za Schalke pa neka tako i ovaj put bude. Bil Hajr.adnan24 je napisao/la:Gdje si to vidio?omerbavarac je napisao/la:Borussia zainteresovana za Misketa. Ocigledno da milioneri imaju dovoljno novca za ovu masinu. Valja se pripremiti za Europu.
Hahaha-vidis da je BvB uvijek prva opcija pa ko ne uspije ide u Schalke

Ja iskreno ne vjerujem da Misimovic moze zavrsiti u Dortmundu,on ili ostaje u Wolfsburgu ili ce preci u Schalke zbog Magatha...meni ostaje najveca zelja ovog ljeta povratak Rosickog iako i za to su dosta male sanse
Pozdrav najboljim navijacima, najboljeg kluba iz Tuzle.
Jos jedan dokaz tome: 77.248 navijaca u prosjeku... BVB broj 1 u Evropi !!!
Iza klubovi kao Barcelona,Man Utd ili Real Madrid

miso22s je napisao/la:Pozdrav najboljim navijacima, najboljeg kluba iz Tuzle.
Pozdrav i tebi i dobrodosao

Danas poraz od Freiburga 3-1 iako smo po igri zasluzili ako nista onda bod. Najvaznije je da smo sacuvali poziciju 5 tako da idemo od posljednje cetvrte runde kvalifikacija za europsku ligu dok ce Stuttgart morati od trece runde.
Treba reci da je Barrios zavrsio na trecem mjestu liste strijelaca iza Dzeke i Kieslinga.
Lucas je stvarno odličan napadač, možda i najbolje pojačanje u poslednjih par sezona - 19 postignutih golova u debitantskoj sezoni je strašan učinak za napadača koji je plaćen 4,5 mil eura, još da mi nije trebalo čitavih 7 kola da 'očepi' vjerovatno bi se borio sa Džekom (kralj fudbala)
za tu laskavu titulu....Danas poprilično nesretan poraz u Freiburgu 3-1.
Iako smo poveli Lucasovim golom u 47. minuti posle smo primili 3 gola iz isto tolio udaraca u okvir gola
...osim utakmice sa Vukovima mislim da smo u poslednih 5 kola primili onoliko golova koliko su protivnici uputili udaraca u okvir gola - nevjerovatno....Ali kad se sve sabere odlična sezona, peta pozicija i EL sledeće sezone...Ipak ne mogu se oteti dojmu da smo uz malo više sportske sreće mogli i do kvalifikacija za LP..Najviše boli činjenica da smo veliki broj bodova izgubili nakon što smo poveli i to je najveći problem bio i prošle sezone...Ako bi se to popravilo sledeće sezone uz neka adekvatna pojačanja mislim da možemo napraviti iskorak i plasirati se u LP

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Cestitike na plasmanu u EL, i odlicnim partijama ove sezone. No kako trenutno stvari stoje u play-off rundi EL necete biti nosioci, i kakvih ekipa ima moglo bi po Dortmund biti pravo gadno. Nadam se da cete izvuci neku laksu ekipu od nosioca i tako proci u grupnu fazu. Trenutni koefcijent Dortmunda iznosi 14,2. Neke od ekipa protiv kojih bi mogli igrati ako ne budete miljenici srece su Manchester City, PSV Eindhoven, FC Porto itd itd.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Jedva sam cekao kad ce BVB u Evropu, nemora biti LP moze i EL, ipak je to klub koji je sredinom devedestih harao Njemačkom kao i Evropom, još jednom sretno BVB-u...
Trebat ce srece i to mnogo u kvalifikacijama...samo da izbjegnemo City i njemu slicne kako i @amerosm rece...ako nista neka bude protivnik u rangu nas samih...a ima tu i medju nosiocima ekipa koje se mogu izbaciti
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako me sjecanje dobro sluzi, prije nekoliko godina Borussia je igrala pretkolo i to protiv Udinesea. Takav tip ekipe bi milionerima apsolutno isap na ruku.
omerbavarac je napisao/la:Ako me sjecanje dobro sluzi, prije nekoliko godina Borussia je igrala pretkolo i to protiv Udinesea. Takav tip ekipe bi milionerima apsolutno isap na ruku.
Samo sto je tad Udinese bio u najboljoj formi u zadnjih 10 godina,u to vrijeme su bili prvi u italiji a na kraju je BvB izgubila na penale...ovaj put nadam se boljoj sreci
Prvo pojacanje za novu sezonu: Shinji Kagawa-talentovani Japanac koji igra ofanzivnog veznog,sjajan tehnicar ...postigao 6 golova u 10 utakmica ove sezone :
[youtube][/youtube]
Takodje pregovori sa Lewandowskim su napredovali u posljednja 2 dana i on je veoma blizu prelaska u Dortmund
[youtube][/youtube]
Takodje pregovori sa Lewandowskim su napredovali u posljednja 2 dana i on je veoma blizu prelaska u Dortmund
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.