Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

Kumar
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Kumar » 02 apr 2013, 13:04

Nisam pročitao tekst, samo što se parafraziralo kroz komentare na isti.
Meni je zaista fascinantno kako im bez po muke nabijemo kompleks. Tako nam malo treba, da i pored svih otimanja i prisvajanja igrača, u njima probudimo zrno sumnje da smo mi opet bolji. Poređenja su u njihovom stilu. Gdje je bio Modrić s 23? U Dinamu! Za šta se borio? Pa da ne doživi blamažu u Euro takmičenjima. Za Džeku kažu da je jedan od napadača, pa zar i Luka nije jedan od veznjaka Reala, nije standardan nit se nešto pretjerano može nadati tituli - čak manje nego Džeko. Mislim, besmisleno je komentarisati gluposti. Ali ja sam očekivao šlag na tortu a to je da je Strinić bolji od Lulića a Sammir od nekog tamo Misimovića koji igra u Kini, dok naš Sammir igra u prvoj momčadi Dinama, višestrukog prvaka jake HNL!
Uostalom, Mandžukić ili Džeko, svejedno je, oba su naši, Bosanci ;)

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 02 apr 2013, 13:21

mandzo nije bolji od ibisevica kamoli od dzeke penzionerac pizaro zabise cetiri gola protiv hamburga igrajuci za bajern moja nana moze dat najmanje 10 golova u sezonu za bajern kamen moze dati najmanje 6 golova po sezoni samo ga postavi u sredinu sesnesterca mogu ja 15 golova zabit sa penisom igrajuci za bajern mandzo je tap-in heroj i nista vise prosjecan je igrac to da bi vedo igro za bajern dao bi najmanje 25 da ne pricamo o dzeke a to o modrica je cista glupost momak nije nista dokazo u real madrid osim onaj njegov gol u ligi prvaka to jedini njegov potez sto se moze reci da dobro bilo decko je katastrofa proglasen najgori transfer historije spanske lige a da bi pjana igro za barsa momak bi bio legenda on igra bolje kad ima igraca sa kim moze se igrat njegov velemajstorski fudbal a jos da dodam da sa seom kolasincem bicemo legendarni da nabrojim igraca koji bi bili u pocetnoj sastavi hrvatske begovic spahic kolasinac pjanic dzeko ibisevic mozda i miske po meni bolji je asistent od modrica i to sto puta
Zadnja izmjena: KOLASINAC, dana/u 02 apr 2013, 13:29, ukupno mijenjano 2 puta.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 02 apr 2013, 13:23

Pjanic je sa 17 godina bio ubjedljivo najbolji igrac francuskog prvoligasa, sa 18 potpisao za sedmerostrukog uzastopnog prvaka francuske, lyon..sa 19 godina izbacio real iz LP..a modric sa 20 godina igrao u zrinjskom :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 apr 2013, 13:24

Ma je8es tamo nekog novinara....

Vratimo se mi temi..... 8-)

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 02 apr 2013, 13:24

Papastathopoulos je napisao/la:Pjanic je sa 17 godina bio ubjedljivo najbolji igrac francuskog prvoligasa, sa 18 potpisao za sedmerostrukog uzastopnog prvaka francuske, lyon..sa 19 godina izbacio real iz LP..a modric sa 20 godina igrao u zrinjskom :lol:
al je opet za klasu bolji od Pjanketa. ;)

:mrgreen:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 02 apr 2013, 14:13

revan je napisao/la:
Ne zaboravimo silovanje Belgije dva puta, repka protiv koje je Hrvatska izvukla jedva jedan bod u gostima i za koju najobjektivnije očekujem da će trijumfovati u Zagrebu.
Belgija protiv BiH: Stijnen, Daems, Simons, Vermaelen, Mudingayi, Swerts, Defour, Sonck, De Gamargo, Fellaini, Dembele.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 02 apr 2013, 14:19

jozinho je napisao/la:
revan je napisao/la:kad se dičite kvalitetom BiH reprezentacije nabrojite mi reprezentacije iz TOP 3O koje ste pobijedili zadnjih 5 godina
Druze repka BiH u proslosti je bila slaba al' ova garnitura igraca koja sada nastupa za BiH je trenutno ubjedljivo najbolja koju je ova nacija ikad imala i usudio bi se reci da je i najbolja na Balkanu trenutno, al' to je ipak moje misljenje, ne mora biti tvoje......

Unazad 5 god ne znam i da je hrvatska nekoga ozbiljnijeg pobjedila al' hajd..... Eto pobjedila je Grke koji vas poslase u baraz, a znamo da je i Grcka prosla grupu na Euru za razliku od vas, ako oni nisu medju 10 onda nije niko.....
Pobjedila je i Belgiju mada je ova sada jaca od te, al' nije da nema mnogo igraca koji i sada nastupaju za Belgiju a igrali su i tada....
Ne zaboravimo silovanje Belgije dva puta, repka protiv koje je Hrvatska izvukla jedva jedan bod u gostima i za koju najobjektivnije očekujem da će trijumfovati u Zagrebu. Francuzi su također bili prezreli za poraz, ali tu su druge politike bile. I dok je Hrvatska imala smješne grupe u prošlosti, a i sadašnja im nije bog zna šta, mi smo baraže borili u grupama u kojima su igrale Španija, Turska, Belgija, Francuska, dok se Hrvatska patila sa Ukrajinom, Kazakhstanom i da ne zaboravimo blamaže protiv Engleske.[/quote]
misliš blamaže kada smo Engleze izbacili s EP-a u hramu nogometa[/quote]

Engleska je precijenjena reprezentacija.Zive na racun stare slave.Bas kao i Hrvati.Bosni je ukradena pobjeda protiv Francuske,ukradena nam je pobjeda u sred Spanije.Gdje smo primili gol u 98 minuti,iako je utakmica bila produzena 5.Mislim da bi se ta utakmica igrala i 5 dana da je bilo potrebno.Sa Portugalom smo igrali bare bare do crvenog kartona,kada je nastao raspad u nasoj igri.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 apr 2013, 14:20

Promjenite naslov u Hrvatska-BiH.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 02 apr 2013, 14:22

Sock56, bili smo mi bez Ibisevica, Pjanica, Salihovica, Begovica,.. da te podsjetim

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 02 apr 2013, 14:22

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 apr 2013, 14:29

I tu je napisano veliki broj gluposti. Cuj Begovic ce "gotovo sigurno" u United, a Pjanic u Barcu. :oops:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 02 apr 2013, 14:30

Cartman je napisao/la:
I tu je napisano veliki broj gluposti. Cuj Begovic ce "gotovo sigurno" u United, a Pjanic u Barcu. :oops:
jest al je naslov dobar :mrgreen:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 apr 2013, 15:39

Cartman je napisao/la:
Tekst uopste nije toliko los, mozda malo preostar jer previse subjektivan, ali Bega i Pjana jesu vec sada svijetska klasa i ako ne igraju u najjacim svijetskim klubovima.
U tekstu pise da ce Begovic vjerovatno u ManU, a ne "gotovo sigurno".
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 apr 2013, 15:40

dok su Zmajevi ubjedljivo prvi u grupi,Hrvatska je u svojoj grupi druga, valja im ici u Brisel Belgiji,i u Beograd Srbiji,dakle oni se mogu nadati jedino barazu,a tamo ih ceka opet Francuska,Portugal,Engleska..... BIH ima trenutno najjacu ekipu na prostoruu bivse Yuge,a svrstati jednog Pletikosu ispred Begovica je odraz licemjera i ljubomore,pozz susjedima!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 apr 2013, 15:41

bosnas_ je napisao/la:dok su Zmajevi ubjedljivo prvi u grupi,Hrvatska je u svojoj grupi druga, valja im ici u Brisel Belgiji,i u Beograd Srbiji,dakle oni se mogu nadati jedino barazu,a tamo ih ceka opet Francuska,Portugal,Engleska..... BIH ima trenutno najjacu ekipu na prostoruu bivse Yuge,a svrstati jednog Pletikosu ispred Begovica je odraz licemjera i ljubomore,pozz susjedima!
Ne druze, Belgija ide u Hr.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 apr 2013, 15:42

DonCorleone je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Tekst uopste nije toliko los, mozda malo preostar jer previse subjektivan, ali Bega i Pjana jesu vec sada svijetska klasa i ako ne igraju u najjacim svijetskim klubovima.
U tekstu pise da ce Begovic vjerovatno u ManU, a ne "gotovo sigurno".
Nece ni vjerovatno, ni mozda, ni u ludilu.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 apr 2013, 15:43

bosnas_ je napisao/la:dok su Zmajevi ubjedljivo prvi u grupi,Hrvatska je u svojoj grupi druga, valja im ici u Brisel Belgiji,i u Beograd Srbiji,dakle oni se mogu nadati jedino barazu,a tamo ih ceka opet Francuska,Portugal,Engleska..... BIH ima trenutno najjacu ekipu na prostoruu bivse Yuge,a svrstati jednog Pletikosu ispred Begovica je odraz licemjera i ljubomore,pozz susjedima!
svejedno,vidicemo kako ce proci!?

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 02 apr 2013, 15:44

bosnas_ je napisao/la:dok su Zmajevi ubjedljivo prvi u grupi,Hrvatska je u svojoj grupi druga, valja im ici u Brisel Belgiji,i u Beograd Srbiji,dakle oni se mogu nadati jedino barazu,a tamo ih ceka opet Francuska,Portugal,Engleska.....
A niti će u dodatnim kvalifikacijama na Engleze ili Francuze jer će prije Hrvatska biti nositelj nego ijedna od te tri reprezentacije.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 apr 2013, 15:51

bosnas_ je napisao/la:
svejedno,vidicemo kako ce proci!?
Hrvatska ima veliko iskustvo igranja teskih utakmica i njima nece ni jedna od tih utakmica stvarati veliki pritisak. I da odu u baraz mogu izbaciti svaku ekipu koju si naveo jer igraju pod palicom konzervativnog trenera i pod pritiskom jako dobro, dok smo mi ekipa koja je tek u stvaranju i nama pritisak predstavlja veliki problem, prisjecam na utakmice sa Portugalom.

BH takoder ima problem da kada ispadnu dva, tri igraca iz kombinacije da se tesko mogu nadoknaditi dok Hr taj problem nema ili ga barem nema u tolikoj mjeri kao mi.

Daleko smo mi jos od Hr ali smo na dobrom putu...

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 02 apr 2013, 15:52

Ljudi, zaboli me .. za Hrvatsku. Oni nek razmisljaju o Belgiji, Srbima i ostalim u grupi. Nama je najbitnija tekma sa Latvijom koja nam dolazi. Nanizali smo Lihtenstajn, Latviju, Litvaniju i Grcku (doduse bod u gostima).. hocemo Latviju jos jednom :D

Lihtenstajn - Bosna i Hercegovina 1-8 => PRVI U GRUPI
Bosna i Hercegovina - Latvija 4-1 => PRVI U GRUPI
Bosna i Hercegovina - Litvanija 3-0 => PRVI U GRUPI
Grcka - Bosna i Hercegovina 0-0 => PRVI U GRUPI
Bosna i Hercegovina - Grcka 3-1 => PRVI U GRUPI
Latvija - Bosna i Hercegovina ?-? => PRVI U GRUPI
Bosna i Hercegovina - Slovacka ?-? => PRVI U GRUPI
Slovacka - Bosna i Hercegovina ?-? => PRVI U GRUPI
Bosna i Hercegovina - Lihtenstajn ?-? => PRVI U GRUPI
Litvanija - Bosna i Hercegovina ?-? => PRVI U GRUPI

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.