TV-all about

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Otelo
Kontakt:

Re: TV-all about

Post Postao/la Otelo » 08 mar 2013, 17:01

NG1 je napisao/la:
hoshafka je napisao/la:zaista nevjerovatan program, još mi se nije desilo da tražim neki film ili seriju a da ne pronađe, ima i dosta filmova u hd-u, samo se treba malo ušteliti
ja ne mogu da nadjem OZ nigdje...
skini add 1channel i mora biti
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 08 mar 2013, 17:02

nema,trazio sam i na 1channel i na icefilms,cak sam skido jos neke,al bez uspjeha...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 mar 2013, 17:06

Ako mislis na seriju Oz iz '97 onda ima na 1channelu i to svih 6 sezona.
Otvori ga i odi na search i ukucaj Oz i izbacit ce
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 08 mar 2013, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 08 mar 2013, 17:24

Otelo je napisao/la:Ako mislis na seriju Oz iz '97 onda ima na 1channelu i to svih 6 epizoda.
Otvori ga i odi na search i ukucaj Oz i izbacit ce
A evo i dokaza
slika ;)

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 08 mar 2013, 18:16

Znam da sam na isti nacin pokusavao i ranije al nije uspjelo...mozda nisam dovoljno dugo cekao na pretrazivanje..
U svakom slucaju,sad je ok, hvala ;)

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 09 mar 2013, 13:20

Yucca je napisao/la:http://pluginsxbmc.****/2013/02 ... addon.html

Ovo je update na ovaj postojeci samo ga instalirajte i dobit cete hrpu sportski kanala

http://pluginsxbmc.****/2013/01 ... -xbmc.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo vam je kompletan Digital + spanski filmski,serijiski,sportski itd..... kanali
ovaj digital + se ne može instalirati
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 09 mar 2013, 16:37

madridist je napisao/la:
Yucca je napisao/la:http://pluginsxbmc.****/2013/02 ... addon.html

Ovo je update na ovaj postojeci samo ga instalirajte i dobit cete hrpu sportski kanala

http://pluginsxbmc.****/2013/01 ... -xbmc.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo vam je kompletan Digital + spanski filmski,serijiski,sportski itd..... kanali
ovaj digital + se ne može instalirati
ne radi taj plugin vise citao sam ja na xmbc forumu skoro ;)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 09 mar 2013, 16:40

ja nemam nigdje da ubacim sa kompjuter plugin kako vi to??
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 09 mar 2013, 16:44

adisice je napisao/la:ja nemam nigdje da ubacim sa kompjuter plugin kako vi to??
ides system, pa add-ons, zatim tu odaberes opciju Install from zip file, nadjes folder gdje se nalazi odredjeni plugin i to je to, evo ti i slikovito :
http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Add-ons
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 09 mar 2013, 17:10

miki_92 je napisao/la:
adisice je napisao/la:ja nemam nigdje da ubacim sa kompjuter plugin kako vi to??
ides system, pa add-ons, zatim tu odaberes opciju Install from zip file, nadjes folder gdje se nalazi odredjeni plugin i to je to, evo ti i slikovito :
http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Add-ons
hvala ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 09 mar 2013, 22:29

http://teve.ba/article/13826/hapsenje-z ... ga-i-u-bih" onclick="window.open(this.href);return false;

:o slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 10 mar 2013, 15:35

Digitalna satelitska platforma Digi TV odlučila je uvrstiti u ponudu dodatnih pet televizijskih kanala iz Hrvatske.
Riječ je o kanalima HRT 1, HRT 2, RTL 2, Doma TV i Mini TV. Svih 5 kanala danas u poslijepodnevnim satima nakratko su bili dostupni
na frekvenciji 12607, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK. Narednih dana očekuje se i službeni početak emitiranja navedenih kanala u platformi Digi TV.
Prvi i Drugi kanal Hrvatske readio-televizije, HRT 1 i HRT 2, mogu se pratiti i putem satelita Hot Bird 13A (13°E) kodirano u sistemu Viaccess i na satelitu Eutelsat 16A u paketima MAXtv i B.net Total TV.
RTL 2, specijalizirani zabavni kanal RTL televizije i Doma TV, specijalizirani kanal Nove TV pokrenuti su u januaru 2011. godine. Dostupni su putem digitalne zemaljske mreže i kablovskih operatera u Hrvatskoj te putem satelita Eutelsat 16A u paketima MAXtv i B.net Total TV.
Mini TV je dječji kanal u potpunosti sinkroniziran na hrvatski jezik i prilagođen djeci svih uzrasta. Mini TV je pokrenula Nova TV u novembru 2008. godine za potrebe platforme B.net.

Odlicna vijest Digi TV nek se sad ovi u Total TV zapitaju sa svojim cijenama jer Digi TV puno jeftiniji paket i imaju sve ex yu kanale i hrpu sportski :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 mar 2013, 15:44

Yucca je napisao/la:Odlicna vijest Digi TV nek se sad ovi u Total TV zapitaju sa svojim cijenama jer Digi TV puno jeftiniji paket i imaju sve ex yu kanale i hrpu sportski :D :D
Ali nemaju oni sportskih za ovo naše tržište, samo Eurosport (1 i 2) Digisportovi su samo za Rumunsko i Mađarsko tržište.Drugo je što mi imamo CS :P

Nekad su imali Sport Klub i Sport Klub+ Hrvatski, al su ga izgubili, Digi Srbija najavljuje nove kanale uskoro, nadam se nekim sportskim kanlima(Arena ili Sport Klub)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 10 mar 2013, 15:50

legenda reala je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Odlicna vijest Digi TV nek se sad ovi u Total TV zapitaju sa svojim cijenama jer Digi TV puno jeftiniji paket i imaju sve ex yu kanale i hrpu sportski :D :D
Ali nemaju oni sportskih za ovo naše tržište, samo Eurosport (1 i 2) Digisportovi su samo za Rumunsko i Mađarsko tržište.Drugo je što mi imamo CS :P

Nekad su imali Sport Klub i Sport Klub+ Hrvatski, al su ga izgubili, Digi Srbija najavljuje nove kanale uskoro, nadam se nekim sportskim kanlima(Arena ili Sport Klub)

Citao sam na jednom forumu da ce Arenasport biti na Digi TV od Aprila,a Sportklub bi mogao biti do kraja godine medutim problem kod Sportkluba je cijena koju sad dogovaraju,jer Sportklub trazi 0,75 centi po korisniku,a Digi TV trazi 0,60 centi po korisniku valjda ce se naci na sredini,a Arenasport je Digi TV dobila po 0,55 centi po korisniku tako da bi trebalo od Aprila biti na Digi TV :D :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 mar 2013, 16:03

Yucca je napisao/la:
Citao sam na jednom forumu da ce Arenasport biti na Digi TV od Aprila,a Sportklub bi mogao biti do kraja godine medutim problem kod Sportkluba je cijena koju sad dogovaraju,jer Sportklub trazi 0,75 centi po korisniku,a Digi TV trazi 0,60 centi po korisniku valjda ce se naci na sredini,a Arenasport je Digi TV dobila po 0,55 centi po korisniku tako da bi trebalo od Aprila biti na Digi TV :D :D
Moraju nešto uvesti i za Srpsko tržište, kad su Hrvatima uveli novih pet kanala, pošto osim Prve nemaju šta novo uvesti, vjerovatno će to biti Arena ili Sport Klub(to bi nama bilo super).
Meni najjači paket na satelitu je Digital+ 8-)

Nego gleda li ko BHT sad(Široki-Zrinjski) :o :shock: :shock: jbt slike, 70-tih je bolja bila :shock: :shock:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 10 mar 2013, 16:08

legenda reala@ to je Retro verzija prenosa i kvaliteta slike :lol: :lol: :oops:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 11 mar 2013, 21:03

Evo ovde mozete gledati mnogobrojne kanale od sporta,filmova,muzike itd....

http://www.online-television.tv/
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 11 mar 2013, 21:29

Dobra stvar za Digi definitivno. Ali, stvarno kad su mogli one sportske kanale sa onakvim sadržajem sve isplatiti zašto ne bi i ostalim korisnicima nove ponude unijeli. Od srpskih kanala već imamo RTS 1,2; B92, Happy, RTV, DM Sat, jedino što im ostaje jesu Arene i Pink.
Mes Que Un Club

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 mar 2013, 15:36

hule_barca je napisao/la:Dobra stvar za Digi definitivno. Ali, stvarno kad su mogli one sportske kanale sa onakvim sadržajem sve isplatiti zašto ne bi i ostalim korisnicima nove ponude unijeli. Od srpskih kanala već imamo RTS 1,2; B92, Happy, RTV, DM Sat, jedino što im ostaje jesu Arene i Pink.
i Prva TV,

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 12 mar 2013, 17:30

legenda reala je napisao/la: i Prva TV,
Eh da hoće još i nju :D
Mes Que Un Club

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 58 gostiju.