Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Nova Godina
eto, necu je ni ja slavit kuci, za divno čudo 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Rekordmeister
- Kontakt:
Sta reci na ovoBelmin6 je napisao/la:jesi i ovo kopirao s nekog drugog foruma ?Rekordmeister je napisao/la:Zarucnica,kum i kuma i pravac sutra posljepodne Plitivicka Jezera,navecer lagano uz muziku i dobru kapljicu,a sutradan obilazak NP,uglavnom u laganom stilu,valja vec u cetvrtak na posao...Prije je to bilo u stilu opijanja i grupisanja u copore po nas 20-setak al godinama dolaze neki novi interesi i otvaraju se neki drugi vidovi zabave i provoda,svako dobrooo forumasii...

Ja se jos kontam da li je kasno oko 2-3 krenuti u Dubrovnik 

Željeznicar za život cijeli !
- Rekordmeister
- Kontakt:
Kojom rutom kontas ici ?likusa je napisao/la:Ja se jos kontam da li je kasno oko 2-3 krenuti u Dubrovnik
A s tim da sam iz Visokog ide ona standardna ,imas neki prijedlog ?Rekordmeister je napisao/la:Kojom rutom kontas ici ?likusa je napisao/la:Ja se jos kontam da li je kasno oko 2-3 krenuti u Dubrovnik
- Consigliere
- Kontakt:
CareviBosniacum Lilium je napisao/la:http://www.tarzanija.com/docek-nove-god ... g-hejtera/

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Rekordmeister
- Kontakt:
Aham,nisam znao odkud si kontao sam da si vamo nesh sjevernije,da ti predlozim par brzis ruta,a nish ako si iz Visokog onda ta standard ruta,nisam nikad isao od tud,pa necu ni da predlazem nesh o cemu neam pojamlikusa je napisao/la:A s tim da sam iz Visokog ide ona standardna ,imas neki prijedlog ?Rekordmeister je napisao/la:Kojom rutom kontas ici ?likusa je napisao/la:Ja se jos kontam da li je kasno oko 2-3 krenuti u Dubrovnik

Šta ćeš u Dubrovniku? Colonia i Teška Industrija nastupaju na Stradunu, znači ništa posebno. Bolje ti je idi u Budvu na Merlina, tamo će biti ludilo.likusa je napisao/la:Ja se jos kontam da li je kasno oko 2-3 krenuti u Dubrovnik
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A vidi ne mogu rad posla prije 2-3 krenuti,lakse mi do Dubrovnika ..a takodje planiram 2 noci ali opet kad racunamo umor ,necu doc tamo prije 7-8 ne isplati seVirtu4l je napisao/la:Šta ćeš u Dubrovniku? Colonia i Teška Industrija nastupaju na Stradunu, znači ništa posebno. Bolje ti je idi u Budvu na Merlina, tamo će biti ludilo.likusa je napisao/la:Ja se jos kontam da li je kasno oko 2-3 krenuti u Dubrovnik

@Rekordmeister
Oki

Ne smijes otici !likusa je napisao/la:Ja se jos kontam da li je kasno oko 2-3 krenuti u Dubrovnik
BHF Bosanska Krajina!
Budva je sat i pol vožnje udaljena od Dubrovnika, a provod je neuporedivo boljilikusa je napisao/la:A vidi ne mogu rad posla prije 2-3 krenuti,lakse mi do Dubrovnika ..a takodje planiram 2 noci ali opet kad racunamo umor ,necu doc tamo prije 7-8 ne isplati se

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ako vec kontas van Sarajeva, idi u Budvu na Merlina, bit ce nezaboravnolikusa je napisao/la:Ja se jos kontam da li je kasno oko 2-3 krenuti u Dubrovnik
15.10.2013.
- Consigliere
- Kontakt:
Evo vam jedan lijep citat u vezi Nove
We will open the book. Its pages are blank. We are going to put words on them ourselves. The book is called Opportunity and its first chapter is New Year's Day.

We will open the book. Its pages are blank. We are going to put words on them ourselves. The book is called Opportunity and its first chapter is New Year's Day.
Fit Tony: I keep my friends close...
- tuzlak1987
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
imam opasnu dilemu sta bi pio veceras, da li se odluciti za lavov/vlahov/pelin onako iskusno (uz djus, jos nisam sreo osobu da konzumira taj mix kao ja ali nema veze
) ili pasti pod lobiranje precjenjenih i skupljih pica od kojih sutra boli glava i zjapi novcanik 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobar je i pelinkovac. Samo se sebi treba srediti za limun i led sve, onda bude 10 puta bolji uz to 

led se podrazumjeva ali limun preskacem, ne ide mi dobro uz alkohol a i nije pametno radi pritiska 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa unesi piće (ako slaviš u kafani) i nećeš poginuti.
Usput, fakat nisam susreo nekog ko miksa to dvoje. Doduše, ja juice ne mogu ni s čim.
Žgaravica.
Ako je vodka -> onda miješam sa energetskim pićima ili sa slatkim sokom (banana oder jagoda). Dobro, može i schweppes doći u obzir, da ne bude zabune.
JD i JW ne miješam ni s čim. Sa strane uzmem Colu čisto ako zatreba. 'nači led i deri.
S tim da nisam ljubitelj JD-a. Šta ja znam. Meni čak stock bolje leži.
Jbg, moRe bit' da je navika.

Usput, fakat nisam susreo nekog ko miksa to dvoje. Doduše, ja juice ne mogu ni s čim.

Ako je vodka -> onda miješam sa energetskim pićima ili sa slatkim sokom (banana oder jagoda). Dobro, može i schweppes doći u obzir, da ne bude zabune.

JD i JW ne miješam ni s čim. Sa strane uzmem Colu čisto ako zatreba. 'nači led i deri.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ma ne sverca mi se pice, prilicno sam lijen za takve stvari

ovo bi bio savrsen izbor, samo led uz ovo i nikakav sok ne treba ali ga treba popiti kao soka, mozda cak i vise nego soka da se osjecas "pogurano"

ovo bi bio savrsen izbor, samo led uz ovo i nikakav sok ne treba ali ga treba popiti kao soka, mozda cak i vise nego soka da se osjecas "pogurano"

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
To je pe*ersko piće. Ubilo se za Rija Ferdyja. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”