NBA 2K13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K13
Instalirao,krekovao udjem u ikonu na desktopu izbaci me ! pomoc
prelistaj par stranica unazad, pisao sam ja rješenja. vjerovatno ti treba fix za krek, potraži ga na netu.
ako mi mozes u inbox sta trebam molim te ispravnoazTer je napisao/la:prelistaj par stranica unazad, pisao sam ja rješenja. vjerovatno ti treba fix za krek, potraži ga na netu.

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Koliki vam je licni rekord u poenim/skokovima/asistima na MY Player-u???
Kod mene 78pts, 20asista i 5skokova 5 ukradenih i 3 blokade i to sve nakon sezonu i po
Kod mene 78pts, 20asista i 5skokova 5 ukradenih i 3 blokade i to sve nakon sezonu i po

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Na koliko minuta igras i koliki ti je overallTracy3McGrady je napisao/la:Koliki vam je licni rekord u poenim/skokovima/asistima na MY Player-u???
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa mmislim da ne mozes mjenajti minute, po 5minuta po cetvrtini se igra, overall mi je mislim oko 80, imam onih poena preko 26000 malo jace od sezone i po odigrano.HibridLOL je napisao/la:Na koliko minuta igras i koliki ti je overallTracy3McGrady je napisao/la:Koliki vam je licni rekord u poenim/skokovima/asistima na MY Player-u???
- adriano_leite
- Kontakt:
Mozes mijenjati minute, kao sto se moze mijenjati i level. Ti vjerovatno igras na onom pro levelu. Otidji u settings, pa game settings cini mi se i tu mijenjas i minute i level.Tracy3McGrady je napisao/la:Pa mmislim da ne mozes mjenajti minute, po 5minuta po cetvrtini se igra, overall mi je mislim oko 80, imam onih poena preko 26000 malo jace od sezone i po odigrano.HibridLOL je napisao/la:Na koliko minuta igras i koliki ti je overallTracy3McGrady je napisao/la:Koliki vam je licni rekord u poenim/skokovima/asistima na MY Player-u???
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Nisam nista dirao, kako sam poceo tako i igram bez ikakve promjene levela i slicno :/ ali sam upravo pronasao ovo 
" onclick="window.open(this.href);return false; fecera

sve uradio kako pise i nesto nece :STracy3McGrady je napisao/la:Nisam nista dirao, kako sam poceo tako i igram bez ikakve promjene levela i slicno :/ ali sam upravo pronasao ovo
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa kakav vam je gust to cheatanje? Mozete jednostavno uzeti Jamesa tako i samo igrati s njim u timu Heata i to je to. Igrate normalnu asocijaciju s opcijom da upravljate samo jednim igracem. Meni je veci gust da se borim za minute i da radim razne zadatke kako bih uspio u tom timu. Evo sada sam igrao 5 tekmi u Memphisu koji me draftovao, da bih trazio trade u Cavse ili Hornetse. Hornetsi me uzeli i u 2 utakmice imam prosjek 20 minuta uz 12 poena, 4 skoka i 5 asista. Meni sasvim normalno ovako igrati i mnogo zanimljivije. Jednu sam imao sut od 25%, drugu od 70%.arelinho je napisao/la:sve uradio kako pise i nesto nece :STracy3McGrady je napisao/la:Nisam nista dirao, kako sam poceo tako i igram bez ikakve promjene levela i slicno :/ ali sam upravo pronasao ovo
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Probao sam
Radi
Nije zanimljivo xD Sve mi je 99,I imam 10 miliona fanova . I da Play sam koji radi 360 dunkove kroz noge,takodjer imam svaki signature skil

Nije zanimljivo xD Sve mi je 99,I imam 10 miliona fanova . I da Play sam koji radi 360 dunkove kroz noge,takodjer imam svaki signature skil

Igra li ko od vas My Career, i da mi odgovori da li igra svaku utakmicu znaci njih 82 ili samo key game posto puno brate 82 utakmice u jednoj sezoni + playoff 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
pretežno ljudi igraju sve utakmice, ali stave četvrtinu po pet ili manje minuta, ili samo ključne utakmice, ali po 10 ili 12 minuta. zavisi šta ti paše, kod mene je ovo prvo (mada u zadnje vrijeme ne igram) 

Ja igram key games po 7 minuta.Meni dovoljno mogu dat 50 ako ocu za to vrijeme.Overall mi 99 pa tako da mi simulacija ne kvari prosjek 

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Igrao sam skoro 2 sezone (sve utakmice) u prvoj uzeo sve sto se moze, rookie, MVP, najbolji scorer, najbolji tricas, itd... u drugoj to sve ponovio do momenta kad sam zabio 78 poena (na 5minutaadriano_leite je napisao/la:Pa kakav vam je gust to cheatanje? Mozete jednostavno uzeti Jamesa tako i samo igrati s njim u timu Heata i to je to. Igrate normalnu asocijaciju s opcijom da upravljate samo jednim igracem. Meni je veci gust da se borim za minute i da radim razne zadatke kako bih uspio u tom timu. Evo sada sam igrao 5 tekmi u Memphisu koji me draftovao, da bih trazio trade u Cavse ili Hornetse. Hornetsi me uzeli i u 2 utakmice imam prosjek 20 minuta uz 12 poena, 4 skoka i 5 asista. Meni sasvim normalno ovako igrati i mnogo zanimljivije. Jednu sam imao sut od 25%, drugu od 70%.arelinho je napisao/la:sve uradio kako pise i nesto nece :STracy3McGrady je napisao/la:Nisam nista dirao, kako sam poceo tako i igram bez ikakve promjene levela i slicno :/ ali sam upravo pronasao ovo

Nesto sam zafrkno..
Sta god pocnem igrat mogu bit samo play tj. samo sa playom igrati,Nevazno da li je to sezona,asocijacija ili nesto 3.

Sta god pocnem igrat mogu bit samo play tj. samo sa playom igrati,Nevazno da li je to sezona,asocijacija ili nesto 3.

Idi na option ---> Game Option ---> Coach Setting ----> Playvision stavi na users play onlyHibridLOL je napisao/la:Nesto sam zafrkno..
![]()
![]()
![]()
![]()

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- adriano_leite
- Kontakt:
Mislim da nije to, nego u game control settings mislim da mu je postavljeno favorite position pa PG, isto kao sto moze biti favourite player taj i taj i kada igras tekmu onda si samo taj igrac.likma23 je napisao/la:Idi na option ---> Game Option ---> Coach Setting ----> Playvision stavi na users play onlyHibridLOL je napisao/la:Nesto sam zafrkno..
![]()
![]()
![]()
![]()
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Da rijesio sam to..Odmah nakon sto sam postavio post,bilo je to sa fav. postition.adriano_leite je napisao/la:Mislim da nije to, nego u game control settings mislim da mu je postavljeno favorite position pa PG, isto kao sto moze biti favourite player taj i taj i kada igras tekmu onda si samo taj igrac.likma23 je napisao/la:Idi na option ---> Game Option ---> Coach Setting ----> Playvision stavi na users play onlyHibridLOL je napisao/la:Nesto sam zafrkno..
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala uglavnom

- Ponos Torina
- Kontakt:
ako neko zna gdje bi se mogao naci DLC za Allstar Weekend neka napise

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.