Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
Ja mislim da je nas Avdija zasluzio jedan
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
E svaka čast za ovaj klip,ovako nešto sam čekao 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Sad nakon ovog klipa ima da ga odmah angazuje Manchester United 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
joj klipavalterboy je napisao/la:Ja mislim da je nas Avdija zasluzio jedan
[youtube][/youtube]

"Speed Demon" 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bi se ismijao kad bi on odlucio tekmu protiv Grcke.Prije bi se onda rijesili Dzeke nego njega 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Oplakah. Nemam nista protiv Avidije, al' Speed DemonCartman je napisao/la:"Speed Demon"

To ti je ono kada igraš master ligu na PES - u, pa tražiš igrače za svoj tim, i ide po karakteristikama, i ima grupa speed demons, e tu ti je Vršajević

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ono što kad pogledaš igrača i vidiš sve abilities po 60- 65 , jedino acceleration i top speed po 80-100zizu1991 je napisao/la:To ti je ono kada igraš master ligu na PES - u, pa tražiš igrače za svoj tim, i ide po karakteristikama, i ima grupa speed demons, e tu ti je Vršajević![]()

Zadnja izmjena: viKK, dana/u 13 jan 2013, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
E jeste navalili na momka 

On to ne moze ni na PES-u odluciti, prije ce Sesar odluciti i Svraka nego Vrske.harishp je napisao/la:Bi se ismijao kad bi on odlucio tekmu protiv Grcke.Prije bi se onda rijesili Dzeke nego njega

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Jedino ako bi white edition Yaye Tourea i Makelelea sa klupe gađali golmana Grčke ili ga nekako ometali , jedino tako će riješiti .bhsport je napisao/la:On to ne moze ni na PES-u odluciti, prije ce Sesar odluciti i Svraka nego Vrske.harishp je napisao/la:Bi se ismijao kad bi on odlucio tekmu protiv Grcke.Prije bi se onda rijesili Dzeke nego njega
Nije ni Avdija puno više u igri ali ova dvojica zajedno nemaju minuta koliko Avdija u kvalama

kakav god da je igra jos uvjek za nekoliko stepenica jacem klubu od ove dvojice,i ako nije reprezentativni kalibar moze bit zamjena u utakmica tipa lihtenstajan,luxemburgbhsport je napisao/la:On to ne moze ni na PES-u odluciti, prije ce Sesar odluciti i Svraka nego Vrske.harishp je napisao/la:Bi se ismijao kad bi on odlucio tekmu protiv Grcke.Prije bi se onda rijesili Dzeke nego njega
- samoposteno
- Kontakt:
samo je problem sto ce avdija mozda i zaigrat a ova dvojica nece garantbhsport je napisao/la:On to ne moze ni na PES-u odluciti, prije ce Sesar odluciti i Svraka nego Vrske.harishp je napisao/la:Bi se ismijao kad bi on odlucio tekmu protiv Grcke.Prije bi se onda rijesili Dzeke nego njega
samoposteno je napisao/la:samo je problem sto ce avdija mozda i zaigrat a ova dvojica nece garantbhsport je napisao/la:On to ne moze ni na PES-u odluciti, prije ce Sesar odluciti i Svraka nego Vrske.harishp je napisao/la:Bi se ismijao kad bi on odlucio tekmu protiv Grcke.Prije bi se onda rijesili Dzeke nego njega

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
E ne daj mi Boze da smo spali na to da nam on odlucuje tekmu, poenta je da je njemu plafon hajduk, a Svraka i Sesar su navedeni da se vidi kakva je nebuloza napisana sa tim da Avdija odluci tekmu.
Svraka rijesi Alzir, Sesar isto odlican bio, pa bolje je Saida zvati nego ovog dezmozgensa. Said sada igra u timu koji je za ajduk galaktikosi i samim tim bi ispred Avdije mogao dobiti poziv, a sto da ne i iznenaditi Grke kao djoker sa klupe.
Svraka rijesi Alzir, Sesar isto odlican bio, pa bolje je Saida zvati nego ovog dezmozgensa. Said sada igra u timu koji je za ajduk galaktikosi i samim tim bi ispred Avdije mogao dobiti poziv, a sto da ne i iznenaditi Grke kao djoker sa klupe.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Al se#ete po momku kao da je ratni zlocinac a ne nas reprezetativac popusti te ga ba%ro
dobro samo ima pitanje koliko ce said igrat u dinamu a avdija igra standardno u hajduku! nemoj me pogresno shvatat sa tom izjavom, huseinovic je sigurno za nekoliko klasa bolji igrac od avdije ali je pitanje jeli on isto zahvalan igrac kao avdija!!!? gurnes avdiju u igru on je brz i bori se ali je neznalac(veliki neznalac)! huseinovica stavis, brz, jak, znalac ali nebori se! e sad da je huseinovicu skinut i ostatak kila koje ima viska i napravit zahvalnog igraca od njega, igraca koji ce se borit konstantno i u defanzivi onda je izbor jasan, nebi se nikako ni postavljalo pitanje avdija ili huseijnovic!a znamo svi da je said sam sebi zabiberio oko repke kad je tek prelazio u werder sa svojom famoznom izjavom; " ja mogu samo igrat za A-repku, necu za mladu"!bhsport je napisao/la:E ne daj mi Boze da smo spali na to da nam on odlucuje tekmu, poenta je da je njemu plafon hajduk, a Svraka i Sesar su navedeni da se vidi kakva je nebuloza napisana sa tim da Avdija odluci tekmu.
- velez_mostar
- Kontakt:
I Avdija ima temu na forumu..svasta!
Ovog lika samo onaj imbecil Sushaga moze zvat'!
- samoposteno
- Kontakt:
nista preporuci nam ti kakvog velezovog igraca ima ih dosta za reprezentacijevelez_mostar je napisao/la:I Avdija ima temu na forumu..svasta!