Toni Sunjic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Toni Sunjic

Post Postao/la Sabinho » 05 jul 2014, 23:24

Sunjic protiv SAD-a nije kriv ni za jedan gol.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jul 2014, 23:27

Sabinho je napisao/la:Sunjic protiv SAD-a nije kriv ni za jedan gol.
Obično je kriv onaj za kojeg žele da je kriv. Kao npr. Bičakčić protiv Argentine, samo da bi se amnestirao Spahić kojeg je nadskočio kepec od 1,70.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 05 jul 2014, 23:31

Besic je taj koji je pokazao u vise utakamica da ima kvalitet .Nas najbolji igrac na prvenstvu i nadam se zajedno sa Pjanicem ,Kolasincem ,Prcicem i ostalim mladim igracima u buducnosti.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 jul 2014, 23:42

BosnaSTL je napisao/la:Besic je taj koji je pokazao u vise utakamica da ima kvalitet .Nas najbolji igrac na prvenstvu i nadam se zajedno sa Pjanicem ,Kolasincem ,Prcicem i ostalim mladim igracima u buducnosti.
Kakve to sad veze ima sa Tonijem?

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 05 jul 2014, 23:49

Sabinho je napisao/la:
BosnaSTL je napisao/la:Besic je taj koji je pokazao u vise utakamica da ima kvalitet .Nas najbolji igrac na prvenstvu i nadam se zajedno sa Pjanicem ,Kolasincem ,Prcicem i ostalim mladim igracima u buducnosti.
Kakve to sad veze ima sa Tonijem?
Nije se dokazao jos, hocu da kazem .Igrao je solidno protiv Nigerije i srednje protiv Irana.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 05 jul 2014, 23:58

a Prcic se izgleda dokazo,bez nastupa. :roll:

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 06 jul 2014, 00:04

lumani je napisao/la:a Prcic se izgleda dokazo,bez nastupa. :roll:
Dokazo se ANEL HADZIC mjesto njega .GENIJALAC SUSIC misli ne igra u jakom klubu pa nema mjesta za njega u repki.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 06 jul 2014, 00:05

ti skaces sa jednog na drugog :facepalm: prcic,hadzic nista nisu pokazali,sunjic dosta toga :!:

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 06 jul 2014, 00:15

Sunjic je slodina igrac I za njega ima mjesta jer nemamo mi neki veliki izbor igraca u obrani .Ima dobru skok igru I dobro se postavlja a brzina mu nije vrlina.Prcica sam spomeno sam zato sto mislim da decko treba da dobije sansu kao sto je I Hadzic dobio .

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 06 jul 2014, 14:55

legenda reala je napisao/la:od emira je čak i Safet jači taktičar :mrgreen:
Suti ti, imas srecu da se nisi i ti nasao na ovoj @Virtu4l-ovoj listi :mrgreen:

Drine ti nase ne zayebaJi :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 jul 2014, 15:44

Sunjic je obavezan u narednih nekoliko ciklusa jer je bio nas najbolji defanzivac na Mundijalu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jul 2014, 16:27

emir79 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:od emira je čak i Safet jači taktičar :mrgreen:
Suti ti, imas srecu da se nisi i ti nasao na ovoj @Virtu4l-ovoj listi :mrgreen:
Ma neću njega, on ovih dana prolazi kroz stresne situacije :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 07 jul 2014, 01:10

@Virtu

O kakvoj listi se radi, nisam upratio ? :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jul 2014, 01:17

Volim ja tako s' vremena na vrijeme skupiti best of :mrgreen: vrati stranicu unazad :angel:
Voli te tvoje Sarajevo.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 07 jul 2014, 01:21

:rol:

Dobro, malo ko je Tonija smatrao stoperom za reprezentacije, a eto ipak jeste. Ne sumnjam da si došao na svoje. :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 jul 2014, 11:39

Za prvi je krivac jer ga je Altidore pretrcao, Bicakcic je ovdje igrao desnog beka.
Za drugi gol isto snosi dio krivice izasao na igraca ko bekan sto je Dempsy iskoristio probacio mu kroz noge i dodao do Altidora.
Cetvri gol serija gresaka nasih igraca izmedju ostalih i Sunjica koji je prvi pogrijesio.
Ko ne vjeruje, moze se ovdje uvjeriti:

" onclick="window.open(this.href);return false;
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2014, 16:15

bhsport je napisao/la:
Za prvi je krivac jer ga je Altidore pretrcao, Bicakcic je ovdje igrao desnog beka.
Za drugi gol isto snosi dio krivice izasao na igraca ko bekan sto je Dempsy iskoristio probacio mu kroz noge i dodao do Altidora.
Cetvri gol serija gresaka nasih igraca izmedju ostalih i Sunjica koji je prvi pogrijesio.
Ko ne vjeruje, moze se ovdje uvjeriti:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Neznanje nije opravdanje drug moj ;) Kao sto virtu rece, on je kriv jer vi zelite da on bude kriv, no krenimo redom.
1.Gol- ne znam jesi li nekad trenirao ili pricao sa nekim trenerom o ovakvim situacijama, ovo se zove "suzavanje odbrane", odnosno bekovi dolaze u istu ravninu sa stoperima i nnjihovu neposrednu blizinu. Pogledaj trenutak upucivanja lopte, Altidore je na 10cm od Bicakcica i bjezi mu, dakle cist Bicakcicev gol koji u takvoj odbrambenoj postavi u tom trenutku nije klasicni desni bek koji stoji kod aut linije i ide gore-dole kako ti to zamisljas. Da dodam, da je na Sunjcevoj poziciji bio Spahic a na Erminovoj Avdiju vi bi govorili da je Avdijin gol i proklinjali ga.
2.gol- Ovdje ti Sunjica nazias krivcem i bekanom, no lakse je to nego okriviti u prvom redu Zahirovica i Pjanica, koji su ovdje bili dmf i koje je jedan covjek prosao kao da ih nema, oni su morali ovdje ili oduzeti loptu ili praviti faul- no nisu.U nastavku ovaj je mogao birati kako ce je dodati do Altidorea kojem je Zukanovic bio prepusten na milost i nemilost i samo ga je ispratio. Da je Sunjic ostao nazad odnosno da nije izasao, Altidore bi mogao neometano sutati sa 20m ili cak blize iz jako dobre pozicije.
3.gol - --------------
4.gol- Ovdje je izraziti krivac Lulic koji je kasno krenuo nazad i dva puta zakasnio. Ovdje smo opet kod "suzavanja" - Lulic je to prekasno uradio plus je Avdija zakasnio.

Eto tako, plus sto ste Toniju prisili gol u Liechteinstein-u pa kasnije kad ste vidjeli da je Vranjes kiksao nista vise "a" progovorili. ZIV BIO.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 jul 2014, 20:12

Sabinho je napisao/la:
Neznanje nije opravdanje drug moj ;) Kao sto virtu rece, on je kriv jer vi zelite da on bude kriv, no krenimo redom
Ko su to "vi" ?? Jer nemoze neko imat misljenje o nekom igracu da nije vrhunski. Koji sad vi. Mislis da oni koji kritikuju Sunjica da bi ga isto kritikovali ako bi imao kvalitet Lovrena ili Corluke. Spominjem njih dvojicu jer i jedan i drugi su Bosanci. Evo vidis svi nasi igraci imaju neke ponude ( kao sto sam i govorio prije ) poslje SP cak i Visca. Sunjic koji je odigrao dvije od tri utakmice na SP kao starter nebi trebao ostati bez ponuda. Ili su svi ti svjetski klubovi neznalice ?? I ne zele kupiti dobrog igraca za male pare ?? Nije to bas sve tako kao sto ti govoris. Da je igrac odlican i jos odigrao SP. Za male pare klubovi bi se otimali za njega kao sto se za Besica naprimjer.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 08 jul 2014, 20:58

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Neznanje nije opravdanje drug moj ;) Kao sto virtu rece, on je kriv jer vi zelite da on bude kriv, no krenimo redom
Ko su to "vi" ?? Jer nemoze neko imat misljenje o nekom igracu da nije vrhunski. Koji sad vi. Mislis da oni koji kritikuju Sunjica da bi ga isto kritikovali ako bi imao kvalitet Lovrena ili Corluke. Spominjem njih dvojicu jer i jedan i drugi su Bosanci. Evo vidis svi nasi igraci imaju neke ponude ( kao sto sam i govorio prije ) poslje SP cak i Visca. Sunjic koji je odigrao dvije od tri utakmice na SP kao starter nebi trebao ostati bez ponuda. Ili su svi ti svjetski klubovi neznalice ?? I ne zele kupiti dobrog igraca za male pare ?? Nije to bas sve tako kao sto ti govoris. Da je igrac odlican i jos odigrao SP. Za male pare klubovi bi se otimali za njega kao sto se za Besica naprimjer.
Eto ti znaš koliko Šunjić ima ponuda. Svi se otimaju za Tina Sušića, Avdiju, Hadžića i Ibričića. Sve grmi od interesa za Višću, Avdukića i Fejzića. :?
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 jul 2014, 21:16

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Da kao i uvijek svi imaju ponude ali niko nigdje ne ode. Pod "Vi" spadaju oni koji su Sunjica docekali na noz samo zato sto ga je Pape pozvao. Ja nigdje nisam napisao da je on vrhunski jer mi takve stopere nemamo, vec sam samo objasnio da se momka proziva za nesto s cim nema veze. Da dodam, sto se svih silnih "ponuda" tice malo manje dozivljavaj kojekakve portalcice i natpise.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: kakarut i 23 gosta.