Ofiraže - smijeh do suza
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ofiraže - smijeh do suza
ramiral, najjače su ti priče, samo nastavi 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- harebianconero
- Kontakt:
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
@Ramiral i @OTNYS_YNWA su definitivno obilježili ovu temu.
Samo se nadam da nisu presušili sa pričama. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
-
- Kontakt:
Sinoc poslije skole navratili mi na fuka u ovaj jedan kafic . I sad u tom kaficu stolovi se mogu okrecati tj. mozes ih zavrtiti . I sad narucili mi , popili , sjedimo nako zajebavamo se i kaze ovaj jedan moj jaran , hajmo igrat istine ili izazova i on malo zavrti onaj stol . Eh sad ja kontam trebas malo jace zavrtiti da se okrene . Da napomenem da je kafic bio pun
Lete case , solje , pepeljara i ostala sranja

bavarian_bk je napisao/la:Sinoc poslije skole navratili mi na fuka u ovaj jedan kafic . I sad u tom kaficu stolovi se mogu okrecati tj. mozes ih zavrtiti . I sad narucili mi , popili , sjedimo nako zajebavamo se i kaze ovaj jedan moj jaran , hajmo igrat istine ili izazova i on malo zavrti onaj stol . Eh sad ja kontam trebas malo jace zavrtiti da se okrene . Da napomenem da je kafic bio punLete case , solje , pepeljara i ostala sranja
![]()
![]()

upade li taj inventar u naručja kakvih ''hrmpalija'' oko vas?

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Normala . Mislim da je moja casa zavrsila 2 stola od naseg

PS. Najjaca scena je bila poslije toga , galami ovaj moj jaran : " Bog te j*** , nema mi upaljaca"

PS. Najjaca scena je bila poslije toga , galami ovaj moj jaran : " Bog te j*** , nema mi upaljaca"

-
- Kontakt:
Evo jos nesto od mene , tacnije od mog jarana
Taj moj jaran , najbolji , voli malo vise popiti . Eh jedne subote , izasli mi , pilo se , dernecilo a on k'o po obicaju pretjer'o ... Hajd' navikli mi na to , posaljemo ga kuci , smjestimo ga , kontamo zaspace , sta ce drugo raditi
Ja kuci , na fb , vidim i on na fb , javim mu se , reko hajd' spavaj a on odgovara : " jooj kako ti imas dobru guzicu "
Ma reko' zajebava se , i ja izadjem .
Sutradan ujutro zove me kaze : " Jooj skim sam ja sinoc sve pricao na fb **** tee , imam milion otvorenih chatova dole . " Nadjemo se mi na kafi , i sjedimo , kad ulazi neka treba , nako nekih 15-16 godina i govori njemu : " I sta , i ja imam dobru guzicu " a druga govori : " Sta bi mi radio , hajde reci "
Dovrsi on meni pricu . Uglavnom javio se gotovo svakome na fb i govorio nesto tipa : " sta bih ti radio " , " kako imas dobru guzicu " i tako
Zaebavali smo ga jedno mjesec dana redovno a i sad ga nekad dignemo na trehu zbog ovoga

Taj moj jaran , najbolji , voli malo vise popiti . Eh jedne subote , izasli mi , pilo se , dernecilo a on k'o po obicaju pretjer'o ... Hajd' navikli mi na to , posaljemo ga kuci , smjestimo ga , kontamo zaspace , sta ce drugo raditi

Sutradan ujutro zove me kaze : " Jooj skim sam ja sinoc sve pricao na fb **** tee , imam milion otvorenih chatova dole . " Nadjemo se mi na kafi , i sjedimo , kad ulazi neka treba , nako nekih 15-16 godina i govori njemu : " I sta , i ja imam dobru guzicu " a druga govori : " Sta bi mi radio , hajde reci "

Dovrsi on meni pricu . Uglavnom javio se gotovo svakome na fb i govorio nesto tipa : " sta bih ti radio " , " kako imas dobru guzicu " i tako

Zaebavali smo ga jedno mjesec dana redovno a i sad ga nekad dignemo na trehu zbog ovoga

- Arsenalisation
- Kontakt:
AHAHHAHAH oj idola majko...pozdravi gabavarian_bk je napisao/la:Evo jos nesto od mene , tacnije od mog jarana![]()
Taj moj jaran , najbolji , voli malo vise popiti . Eh jedne subote , izasli mi , pilo se , dernecilo a on k'o po obicaju pretjer'o ... Hajd' navikli mi na to , posaljemo ga kuci , smjestimo ga , kontamo zaspace , sta ce drugo raditiJa kuci , na fb , vidim i on na fb , javim mu se , reko hajd' spavaj a on odgovara : " jooj kako ti imas dobru guzicu "
Sutradan ujutro zove me kaze : " Jooj skim sam ja sinoc sve pricao na fb **** tee , imam milion otvorenih chatova dole . " Nadjemo se mi na kafi , i sjedimo , kad ulazi neka treba , nako nekih 15-16 godina i govori njemu : " I sta , i ja imam dobru guzicu " a druga govori : " Sta bi mi radio , hajde reci "![]()
![]()
![]()
Dovrsi on meni pricu . Uglavnom javio se gotovo svakome na fb i govorio nesto tipa : " sta bih ti radio " , " kako imas dobru guzicu " i tako![]()
Zaebavali smo ga jedno mjesec dana redovno a i sad ga nekad dignemo na trehu zbog ovoga![]()

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Na času matematike u srednjoj, buka - haos - gori hala..
Mene podyebava jaran, nešto oko djevojčica... I ja u trenutku kada se stišava buka
"Yebem ti svu familiju" izgovorim tako jako da se profesorica automatski okrenula prema meni, izvela me pred tablu i dala mi keca. Na tom istom času prdnem tako jako da me izbacila vani.. Što mi nije bilo logično, ja izašao a oni ostali da se guše unutra.
Mene podyebava jaran, nešto oko djevojčica... I ja u trenutku kada se stišava buka
"Yebem ti svu familiju" izgovorim tako jako da se profesorica automatski okrenula prema meni, izvela me pred tablu i dala mi keca. Na tom istom času prdnem tako jako da me izbacila vani.. Što mi nije bilo logično, ja izašao a oni ostali da se guše unutra.
Moram i ja pocet pricat zgode i nezgode jednog mog poznanika i jednog jarana (obojica bacaju lovačke ko na traci)
Kaže ovaj jedan pičim ja sjevernom magistralom 260 na sat Suzuki motor kupio za 2000, 2006 god. al zajebo se nisam stavio kacigu
YNWA kasnimo mi na mat. neki dan i ulazimo ja i dva druga kad prof poče brojat i kaže ne mogu vjerovat djeco prvi put ste svi tu ove godine
ukipila se žena
Kaže ovaj jedan pičim ja sjevernom magistralom 260 na sat Suzuki motor kupio za 2000, 2006 god. al zajebo se nisam stavio kacigu

YNWA kasnimo mi na mat. neki dan i ulazimo ja i dva druga kad prof poče brojat i kaže ne mogu vjerovat djeco prvi put ste svi tu ove godine

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
u jbt...pa ja svaku jutro nakon pijancenja izvinjavam se svima redombavarian_bk je napisao/la:Evo jos nesto od mene , tacnije od mog jarana![]()
Taj moj jaran , najbolji , voli malo vise popiti . Eh jedne subote , izasli mi , pilo se , dernecilo a on k'o po obicaju pretjer'o ... Hajd' navikli mi na to , posaljemo ga kuci , smjestimo ga , kontamo zaspace , sta ce drugo raditiJa kuci , na fb , vidim i on na fb , javim mu se , reko hajd' spavaj a on odgovara : " jooj kako ti imas dobru guzicu "
Sutradan ujutro zove me kaze : " Jooj skim sam ja sinoc sve pricao na fb **** tee , imam milion otvorenih chatova dole . " Nadjemo se mi na kafi , i sjedimo , kad ulazi neka treba , nako nekih 15-16 godina i govori njemu : " I sta , i ja imam dobru guzicu " a druga govori : " Sta bi mi radio , hajde reci "![]()
![]()
![]()
Dovrsi on meni pricu . Uglavnom javio se gotovo svakome na fb i govorio nesto tipa : " sta bih ti radio " , " kako imas dobru guzicu " i tako![]()
Zaebavali smo ga jedno mjesec dana redovno a i sad ga nekad dignemo na trehu zbog ovoga![]()
Jaran mi se ženi za mjesec dana, drugi jaran dobio milju i stotinjak na kladari - ludnica šta je ispogađao sve, ja položio anatomiju i vratio se sa kezom od uha do uha, opet ovaj četvrti zamijenio auto za bolje... uglavnom svi imamo razloga za zalomiti...
Subota, ekipa se okupila u jednom poznatom velikom kafiću, zauzeo se šank u bašti i roookaj.... ture se zavrću, zove se i znanim i neznanim, muzika dere...
Ovaj što je na kladari dobio bio pravo stidan, dok je trijezan, nikad taj žensku prišao nebi a kamoli nešto drugo, uvijek se crvenio prilikom dijaloga sa kakvom ženskom... imao jedan ''problemčić''.. sviđala mu se jedna mačka ono pravo, bio do ušiju zatreskan u nju iako nikad nisu ni riječ zamijenili.. ali znao ju je iz viđenja i uvijek je blebetao kako je voli, platonska ljubav, fazoni ali nikad ništa nije konkretno poduzimao...
eh kad bi se popij koja više stvari su se dijametralno okretale... taj bi onda prišao i Michel Obama pod punom pratnjom tjelohranitelja kad bi ga neko nagovorio...
fazon je bio taj da je dotična došla sa ekipom i sjela na drugi kraj kafića ali tako da ih dobro vidimo... i mi smo njega počeli ložiti..''Hajde bolan vidiš da te gleda, ne griješi, sviđaš se i ti njoj, jedva čeka da joj priđeš''...
Jaro se naložio 300 na sat i on kreće.... dužan sam opis njegov... mršav, izrazitih zelenih očiju i oštrih crta lica, ozbiljna faca izgleda ali dobričak kao hljeb, kad fokusira pogled reklo bi se mrtav ozbiljan ubilački ali to zaista nije bilo tako... imao ružnu naviku kad pije raskopča košulju kad ga alkohola uzme pod svoje...raskopča kaiš tako da hlače spadnu na ''pola''...
Mi smo njega naložili... on je bio gotov... takav u takvom stanju... krenuo je prema njihovom stolu... čaša u ruci fokusiran pogled, razdrljena košulja i kaiš koji visi sa obe strane hlača kojima malo fali da spadnu na pod....
dok je sa ubilačkim pogledom koračao prema njima, usput je ovjerio svaku stolicu ili stol prosipajući piće po gostima...
jaranice su joj sve ustale sa mjesta a ona valjda ne vjerujući u prizor koji vidi zbunjena ostala na mjestu...
jaro je došao i sjeo preko puta nje... ''Hoš' ti hodat' samnom!'' proderao se iz sveg glasa....
Niko naravno nije vjerovao u prizor jer je to bio izuzetno galantan i učtiv momak inače....
Ona ga je samo blijedo pogledala i ustala te otišla...
Naravno on se vratio praćen salvama smijeha prisutnih gostiju i gazde koji je odmah zavrnuo novu turu...
nastavak... nešto kasnije od te noći...
Subota, ekipa se okupila u jednom poznatom velikom kafiću, zauzeo se šank u bašti i roookaj.... ture se zavrću, zove se i znanim i neznanim, muzika dere...
Ovaj što je na kladari dobio bio pravo stidan, dok je trijezan, nikad taj žensku prišao nebi a kamoli nešto drugo, uvijek se crvenio prilikom dijaloga sa kakvom ženskom... imao jedan ''problemčić''.. sviđala mu se jedna mačka ono pravo, bio do ušiju zatreskan u nju iako nikad nisu ni riječ zamijenili.. ali znao ju je iz viđenja i uvijek je blebetao kako je voli, platonska ljubav, fazoni ali nikad ništa nije konkretno poduzimao...
eh kad bi se popij koja više stvari su se dijametralno okretale... taj bi onda prišao i Michel Obama pod punom pratnjom tjelohranitelja kad bi ga neko nagovorio...
fazon je bio taj da je dotična došla sa ekipom i sjela na drugi kraj kafića ali tako da ih dobro vidimo... i mi smo njega počeli ložiti..''Hajde bolan vidiš da te gleda, ne griješi, sviđaš se i ti njoj, jedva čeka da joj priđeš''...
Jaro se naložio 300 na sat i on kreće.... dužan sam opis njegov... mršav, izrazitih zelenih očiju i oštrih crta lica, ozbiljna faca izgleda ali dobričak kao hljeb, kad fokusira pogled reklo bi se mrtav ozbiljan ubilački ali to zaista nije bilo tako... imao ružnu naviku kad pije raskopča košulju kad ga alkohola uzme pod svoje...raskopča kaiš tako da hlače spadnu na ''pola''...
Mi smo njega naložili... on je bio gotov... takav u takvom stanju... krenuo je prema njihovom stolu... čaša u ruci fokusiran pogled, razdrljena košulja i kaiš koji visi sa obe strane hlača kojima malo fali da spadnu na pod....
dok je sa ubilačkim pogledom koračao prema njima, usput je ovjerio svaku stolicu ili stol prosipajući piće po gostima...
jaranice su joj sve ustale sa mjesta a ona valjda ne vjerujući u prizor koji vidi zbunjena ostala na mjestu...
jaro je došao i sjeo preko puta nje... ''Hoš' ti hodat' samnom!'' proderao se iz sveg glasa....

Niko naravno nije vjerovao u prizor jer je to bio izuzetno galantan i učtiv momak inače....
Ona ga je samo blijedo pogledala i ustala te otišla...
Naravno on se vratio praćen salvama smijeha prisutnih gostiju i gazde koji je odmah zavrnuo novu turu...
nastavak... nešto kasnije od te noći...

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Isplatilo seramiral je napisao/la: Naravno on se vratio praćen salvama smijeha prisutnih gostiju i gazde koji je odmah zavrnuo novu turu...

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ni'e sad da je nesto bas smijesno, ali jednom prilikom, seka i ja, bilo drustvo neko i sad krenulo upoznavanje, pruzila ona ruku prije mene i rekla svoje ime, dosla ja na red, i sad valjda mahnilno, nisam razmisljala uopste, 'mjesto svoje ime da kazem, ponovim njeno 

samo Saraj'vo!
Zamalo da se nasmijembabaroga je napisao/la:Ni'e sad da je nesto bas smijesno, ali jednom prilikom, seka i ja, bilo drustvo neko i sad krenulo upoznavanje, pruzila ona ruku prije mene i rekla svoje ime, dosla ja na red, i sad valjda mahnilno, nisam razmisljala uopste, 'mjesto svoje ime da kazem, ponovim njeno

Oj Boze.. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.. Evo pao sa stolice i valjam se po podu od predmrakEdinho992 je napisao/la:Zamalo da se nasmijembabaroga je napisao/la:Ni'e sad da je nesto bas smijesno, ali jednom prilikom, seka i ja, bilo drustvo neko i sad krenulo upoznavanje, pruzila ona ruku prije mene i rekla svoje ime, dosla ja na red, i sad valjda mahnilno, nisam razmisljala uopste, 'mjesto svoje ime da kazem, ponovim njeno

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Evo jedna friska..
Bila je subota,ja i jaran odlucili da se napijemo
Odemo mi u diskoteku,jaran se zove Edo,nasli mi neki stol i poceli udarat po ovim zestokim,u medjuvremenu nekih cura se oko stola nakupilo,harem
ovo i nije bitno,preskacemo...
Krenemo nekako kuci,Edo pijan jedva hoda ,a ni ja nisam bio OK
svratimo do pekare on uze pizzu i dok sam ja uzeo burek,on lize plocice kaze kecap mi frcnuo.. i dovedem ga do kuce,pa onda krenem svojoj kuci i ja otvaram kapiju kad mi poruka stizdze od njega i pise : Eej bruda hajde dodji da mi yebes mater i svrsis u nju
SeDam dana me nije zvao nakon toga
i kad..
Bila je subota,ja i jaran odlucili da se napijemo

Odemo mi u diskoteku,jaran se zove Edo,nasli mi neki stol i poceli udarat po ovim zestokim,u medjuvremenu nekih cura se oko stola nakupilo,harem

Krenemo nekako kuci,Edo pijan jedva hoda ,a ni ja nisam bio OK

SeDam dana me nije zvao nakon toga

i kad..
- harebianconero
- Kontakt:
harebianconero je napisao/la:
da nije tebe nebi se ni nasmijao na ova dva posta

Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.