I sta odjednom Semir Ceric bolji? Pojeo je i onomad Jack Xavija, pa nije bolji.juznjak> je napisao/la:Koke pojeo tog Verattia
Najbolji mladi fudbaler svijeta
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Najbolji mladi fudbaler svijeta
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Joj najjace mi je kad U21 prvenstva i utakmice gledaju kao neko mjerilo
Pa pogledajte malo ta svjetska i evropska prvenstva za mlade igrace u proslosti i kakvi su sve igraci briljirali na tim turnirima a napravili su karijere su u najmanju ruku prosjecne.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ti se uvijek moras lud praviti jelde ?BigBigBang je napisao/la:Joj najjace mi je kad U21 prvenstva i utakmice gledaju kao neko mjeriloPa pogledajte malo ta svjetska i evropska prvenstva za mlade igrace u proslosti i kakvi su sve igraci briljirali na tim turnirima a napravili su karijere su u najmanju ruku prosjecne.
Ko prica o tome kakve ce ko karijere od njih napraviti ?
Prica se o talentu ..
Svi ce ostali napraviti karijere iz snova samo ce Thiago propasti i to zato sto je iz Barcelone jel ?
Mozes ti to bolje paja ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Nemoj mu zamjeriti, znaš da samo iz Španije dolaze najveći talenti i najbolji igrači, dokaz je prvih 11 Uefe iz prošle godine.AllGunsBlazing je napisao/la:I sta odjednom Semir Ceric bolji? Pojeo je i onomad Jack Xavija, pa nije bolji.juznjak> je napisao/la:Koke pojeo tog Verattia

Inače, igrači kao Verrati na fudbalsku scenu dolaze svakih 10-tak godina, jedini igrač na svijetu koji ima potencijal, stil i karakteristike da zamijeni Pirla i Xavia.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne znam o kakvom semiru cericu govoris . Jacka i Xavia ne znam zasto spominjes,ovdje sam uporedio igrace koji igraju na istim pozicijama i koji su vrsnjaci . Koke nije nista slabiji igrac od Verattia.AllGunsBlazing je napisao/la:I sta odjednom Semir Ceric bolji? Pojeo je i onomad Jack Xavija, pa nije bolji.juznjak> je napisao/la:Koke pojeo tog Verattia
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Evo jedan primjer. Marcus Berg je 2009 postao najbolji strijelac U-21 prvenstva svih vremena, 7 golova na 4 utakmice. Strasnu je karijeru napravio, kupio ga HSV za 10 miliona pa slao na posudbe po raznim ekipama i sad ce ga vratiti nazad u Svedsku. Mislim da ni u Celiku nebi imao mjesta.BigBigBang je napisao/la:Joj najjace mi je kad U21 prvenstva i utakmice gledaju kao neko mjeriloPa pogledajte malo ta svjetska i evropska prvenstva za mlade igrace u proslosti i kakvi su sve igraci briljirali na tim turnirima a napravili su karijere su u najmanju ruku prosjecne.
Postava sa kojom je holandija osvojila 2007 godine prvenstvo.BigBigBang je napisao/la:Joj najjace mi je kad U21 prvenstva i utakmice gledaju kao neko mjeriloPa pogledajte malo ta svjetska i evropska prvenstva za mlade igrace u proslosti i kakvi su sve igraci briljirali na tim turnirima a napravili su karijere su u najmanju ruku prosjecne.

Niko ne osporava Thiagov potencijal i sve ostalo, nego nije ovo uopste mjerodavan turnir. Dok jedni igraju LP drugi haraju u21 prvenstvo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Izgleda da je Medunjanin koji je tada bio na holandskoj klupi napravio najbolju karijerusoxx je napisao/la:Postava sa kojom je holandija osvojila 2007 godine prvenstvo.BigBigBang je napisao/la:Joj najjace mi je kad U21 prvenstva i utakmice gledaju kao neko mjeriloPa pogledajte malo ta svjetska i evropska prvenstva za mlade igrace u proslosti i kakvi su sve igraci briljirali na tim turnirima a napravili su karijere su u najmanju ruku prosjecne.
Niko ne osporava Thiagov potencijal i sve ostalo, nego nije ovo uopste mjerodavan turnir. Dok jedni igraju LP drugi haraju u21 prvenstvo.

Kako ti znas da Thiago ne bi harao u LP ?
On kriv sto Vilanova nema damu da ga ubaci ?
Mozete vi to bolje.
Ali kao sto sam rekao ja i zaboravio da je nedavno napunio 22 godine tako da ne spada ovdje, prevazis'o je on to.
Mozete vi to bolje.

Ali kao sto sam rekao ja i zaboravio da je nedavno napunio 22 godine tako da ne spada ovdje, prevazis'o je on to.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Jeste pravazišao, ali je više pravazišla činjenica da svaka tema na ss.ba forumu mora postati tema F.C Barcelona, nevjerovatno.M4kaveli je napisao/la: Ali kao sto sam rekao ja i zaboravio da je nedavno napunio 22 godine tako da ne spada ovdje, prevazis'o je on to.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Ma to ti pricam, ja sam jednom na wikipediji gledao ova svjetska prvenstva za mlade u proslosti i na tim turnirima mislim Brazilci su najdominantiji cini mi se i tako sam gledao nekoliko njihovih pobjednickih sastava jao kakvi su igraci dominirali tim turnirima, kliknes na najboljeg igraca prvenstva lik je glavni domet 20-ak utakmica u brazilskoj ligi i ostatak karijere igra je po seriji b, uglavnom sve sami anonimusi.calcio je napisao/la:Evo jedan primjer. Marcus Berg je 2009 postao najbolji strijelac U-21 prvenstva svih vremena, 7 golova na 4 utakmice. Strasnu je karijeru napravio, kupio ga HSV za 10 miliona pa slao na posudbe po raznim ekipama i sad ce ga vratiti nazad u Svedsku. Mislim da ni u Celiku nebi imao mjesta.BigBigBang je napisao/la:Joj najjace mi je kad U21 prvenstva i utakmice gledaju kao neko mjeriloPa pogledajte malo ta svjetska i evropska prvenstva za mlade igrace u proslosti i kakvi su sve igraci briljirali na tim turnirima a napravili su karijere su u najmanju ruku prosjecne.
Cuj Thiago da hara u LP

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Mora kada trollovi pocnu pisati gluposti i iznositi neke totalno nebitne podatke.Pogba je napisao/la:Jeste pravazišao, ali je više pravazišla činjenica da svaka tema na ss.ba forumu mora postati tema F.C Barcelona, nevjerovatno.M4kaveli je napisao/la: Ali kao sto sam rekao ja i zaboravio da je nedavno napunio 22 godine tako da ne spada ovdje, prevazis'o je on to.
Evo vidis npr. paje ovog.

Pa ko je rekao da nebi harao? ko?M4kaveli je napisao/la:Kako ti znas da Thiago ne bi harao u LP ?
Mozete vi to bolje.![]()
Kad proigra znat cemo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Makaveli je, shvativši da ne može nikako staviti Thiaga kao najboljeg, sam odlučio preimenovati temu u najtalentovaniji mladi fudbaler svijeta.
Ono, haj' možda prođe kod raje. Kad mogu političari, može i on.
Thiago, već napisah to i ranije, ne napreduje. Može ovaj kriviti Vilanovu ili nekog drugog, činjenica je da ne napreduje. Možda bi bilo drugačije da je Pep ostao, ali to je opet u domenu šbb-kbb.
Čudna su sorta ovi "Španci" sa našeg foruma.
Tačno pomislim da čitam Topalbećirevića i neofirno trpanje nekog igrača u reprezentaciju.
Glede propadanja ovih mladih igrača (ili neiskorištavanja njihovog potencijala) - to je sasvim normalno. Sa 20-ak godina pokažeš koliko znaš, mediji naprave od tebe još veću zvijezdu, nemaš nikakve privatnosti, ogroman pritisak ti je na leđima i kada kombinuješ sve te faktore dobiješ jasne razloge zašto većina nestanu sa scene. S druge strane, imaš sijaset primjera kako prvenstvo za mlade može iznjedriti vanserijske fudbalere koji ostave dubok trag i u senijorskoj konkurenciji (recimo Figo, Rui Costa, Cech, Totti, Cannavaro, Šuker...).
Pravilo je da nema pravila. S tim da većina nas pamti talente koji su propali, a ne one koji su nakon solidnog nastupa na ovakvim takmičenjima napustili fudbal i odlučili se za neki "profinjeniji" posao.

Thiago, već napisah to i ranije, ne napreduje. Može ovaj kriviti Vilanovu ili nekog drugog, činjenica je da ne napreduje. Možda bi bilo drugačije da je Pep ostao, ali to je opet u domenu šbb-kbb.
Čudna su sorta ovi "Španci" sa našeg foruma.

Glede propadanja ovih mladih igrača (ili neiskorištavanja njihovog potencijala) - to je sasvim normalno. Sa 20-ak godina pokažeš koliko znaš, mediji naprave od tebe još veću zvijezdu, nemaš nikakve privatnosti, ogroman pritisak ti je na leđima i kada kombinuješ sve te faktore dobiješ jasne razloge zašto većina nestanu sa scene. S druge strane, imaš sijaset primjera kako prvenstvo za mlade može iznjedriti vanserijske fudbalere koji ostave dubok trag i u senijorskoj konkurenciji (recimo Figo, Rui Costa, Cech, Totti, Cannavaro, Šuker...).
Pravilo je da nema pravila. S tim da većina nas pamti talente koji su propali, a ne one koji su nakon solidnog nastupa na ovakvim takmičenjima napustili fudbal i odlučili se za neki "profinjeniji" posao.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- francobaresi
- Kontakt:
Ako se ne varam Bonera je bio kapiten Azzurrina na turniru 2004. A sad ni sam ne zna zbog čega je u Milanu i ima solidnu minutažu. Čovjek pojma nema , to će potvrditi svako ko je gledao kako on igra.
Od ovih momaka koji su večeras bili u finalu , od njih 22 na terenu možda će 6-7 napraviti veliki karijeru , ostali će završiti u manjim klubovima .

Od ovih momaka koji su večeras bili u finalu , od njih 22 na terenu možda će 6-7 napraviti veliki karijeru , ostali će završiti u manjim klubovima .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ni trolleri nisu vise sto su nekad bili. Sad je troll onaj koji iznese cinjenice. 

@Monolog,
Napisi ti tog najboljeg mladog igraca ako je to uopste moguce ?
Ja sam bio jos i najrealniji pa nisam napisao da je to Thiago kao sto su neki ( svabe ) pisali da je to Gotze.
Izdvojio sam ih 5. Sad sto neki nisu mogli svariti odakle tu Thiago nije moja stvar. Navikli smo mi ( fanovi Barce i Spanije
) na takvo nesto.
Medjutim jedno je jasno, Thiago i Isco su tehnicki i u segmentu driblanja iznad svih.
Ja sam bio jos i najrealniji pa nisam napisao da je to Thiago kao sto su neki ( svabe ) pisali da je to Gotze.
Izdvojio sam ih 5. Sad sto neki nisu mogli svariti odakle tu Thiago nije moja stvar. Navikli smo mi ( fanovi Barce i Spanije

Medjutim jedno je jasno, Thiago i Isco su tehnicki i u segmentu driblanja iznad svih.

- francobaresi
- Kontakt:
M4kaveli je napisao/la:@Monolog,
Izdvojio sam ih 5. Sad sto neki nisu mogli svariti odakle tu Thiago nije moja stvar. Navikli smo mi ( fanovi Barce i Spanije) na takvo nesto.

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čudno, ja ću uvijek reći da je Neymar bolji dribler od Isca. Al' eto, na kraju će ispasti da je Isco radio čudesa baš u utakmicama u kojima ga nisam gledao.
Nije sve u driblinzima. Nije sve u ofanzivi. Thiago, htio ti to priznati ili ne, se nije razvio onako kako se to očekivalo (minutaža + konkurencija (mada je ovo i dobro u jednu ruku, jer je učio od najboljih veznjaka na dunjaluku) su uradili svoje). Dok se jedni plaše davati šansu mlađim, drugi to drage volje urade i vrati im se petostruko. Imaš takvih primjera svugdje, ne samo u "tvojoj" Barceloni i Španiji.
Evo kako sam pisao prije 2 godine.
Kad sam već ovdje, znaš li ko je Arnau?

Nije sve u driblinzima. Nije sve u ofanzivi. Thiago, htio ti to priznati ili ne, se nije razvio onako kako se to očekivalo (minutaža + konkurencija (mada je ovo i dobro u jednu ruku, jer je učio od najboljih veznjaka na dunjaluku) su uradili svoje). Dok se jedni plaše davati šansu mlađim, drugi to drage volje urade i vrati im se petostruko. Imaš takvih primjera svugdje, ne samo u "tvojoj" Barceloni i Španiji.

Evo kako sam pisao prije 2 godine.
Thiago tada nije imao toliko zapaženu ulogu kao ovi, a Neymara sam gledao malo (sada je to nešto drugačije). Eto, pa ti uporedi ko je od 2011. pa do 2013. podigao nivo igre, a ko nije. Mislim da bi i ti, ukoliko bi skinuo Barcine naočare, prihvatio istinu glede Thiaga.Monolog je napisao/la:Evo kako bih ja to poredao:
1. Wilshere
2. Gotze
3. Jones
4. Hazard
5. Balotelli
Kad sam već ovdje, znaš li ko je Arnau?

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Al' stvarno pojedinci ovdje Spanjolce dizu u nebesa , cak ni mi Bosanci nase igrace ne dizemo k'o ovi "spanci" Isca i Thiaga. Za Isca se i sam slazem da je medju najboljim , meni su ipak Gotze i Hazard ispred mada je ovaj drugi iznad u-21 , al' za Thiaga se nikako ne bi slozio da spada u najuzi krug najboljih. Talenat jeste i to al' na osnovu cega da mi njega uvrstimo medju najbolje mlade ? Dok Isco, Gotze , Hazard , Sharawy itd. fakticki vuku svoju ekipu i kljucni igraci u svojim timovima , Thiago sjedi na klupi. Naravno, ima frajer najvecu konkurenciju i nije on kriv , al' nije ni na vama "spancima" da gurate frajera u nebesa. Za mene je Thiago cudesan talenat , al' jos nije izgradjen igrac do tog nivoa k'o ovi gore nabrojani. Takodjer igrac je sa pregsrt poteza koji te fakat oduseve i daj Boze da predje u drugi klub da pokaze sta zna , a zna puno toga. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.