Ko vam je kriv sto od sebe pravite majmune...ASUS je napisao/la:Bez uvrede, ali moderator bi trebao davati primjer drugima, a ne davati neke izjave na nivou klinaca kojima izrastaju mlječni zubi!bistrikboy je napisao/la:Pocni skupljati kamenje trebat' ce ti i ove godine...
Povratak gostujućih navijača na stadione
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Povratak gostujućih navijača na stadione
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ko to MI, šta pričaš ti covjece? Od drveta ne vidiš šumu ili ne želiš da vidiš. Ponašanje pojedinca pripisujes masi, jesmo to MI krivi i za nestanak Inka i dinosaurusa? Kad već nisi objektivan onda bolje ne piši jer pišeš u svojstvu moderatora.bistrikboy je napisao/la:Ko vam je kriv sto od sebe pravite majmune...ASUS je napisao/la:Bez uvrede, ali moderator bi trebao davati primjer drugima, a ne davati neke izjave na nivou klinaca kojima izrastaju mlječni zubi!bistrikboy je napisao/la:Pocni skupljati kamenje trebat' ce ti i ove godine...
@naiSsus
Nemoj više k.njati očiju ti. Na svakoj temi pišeš o komitetu. Svi smo vidjeli ono smjesno zadnje kolo prošle sezone, dokumentovano namjestanje Čelika, sudjenje Borcu na grbavici gdje su nam pola tima povrijedili, a Besliju i još neke nagradili usmenom opomenom itd itd... Svi mi vidimo da je ligi u možda najgorem k.rcu od postanka, neki to priznaju neki ne, ali nemoras ti to svima naturati na glavu svima na svakoj mogućoj temi. Shvati ovo kao dobronamjeran savjet.
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!
http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk
- bistrikboy
- Kontakt:
Odgovorni ste za 2 prekida u prosloj sezoni.Ne bih bas rekao da je masa reagovala sa ogorcenjem na iste cak su i neki klupski funkcioneri branili potez "pojedinca".
A sto se tice Inka i Dinosaurusa i toga da li ste vi krivi,ko zna,nebeski ste narod...
I jos nesto Beslija je dobio 5 utakmica suspenzije zbog onog poteza,toliko o usmenoj opomeni...
A sto se tice Inka i Dinosaurusa i toga da li ste vi krivi,ko zna,nebeski ste narod...
I jos nesto Beslija je dobio 5 utakmica suspenzije zbog onog poteza,toliko o usmenoj opomeni...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kad već nisi objektivan onda bolje ne piši jer pišeš u svojstvu moderatora.bistrikboy je napisao/la:Odgovorni ste za 2 prekida u prosloj sezoni.Ne bih bas rekao da je masa reagovala sa ogorcenjem na iste cak su i neki klupski funkcioneri branili potez "pojedinca".
(Možda nisi vidio pa reko da ponovim)
Nađi mi jednu izjavu u kojoj funkcioneri brane potez pojedinaca!!! Bilo je priča da su sudije skandaloznim suđenjem doprineli revoltu navijača i u tome su potpuno u pravu i to smo svi srećom vidjeli!
A ovo za Bešliju, kakve je korist imao Borac od toga što je taj krvnik dobio 5 utakmica kazne. Da je dobio 50 nama ni u džep ni iz džepa. Važna stvar je da niko NA UTAKMICI nije želio (ili nije mogao - how yes no) da vidi ono gaženje za direktan crveni karton! Bilo je tu i startova Bogičevića i još jednog čijeg se imena nemogu sjetiti koji su takođe bili ako ne za crveni onda bar za žuti karton.
U ime svih navijača Borca preuzimam krivicu za dinosauruse i Inke!
Pa ne znam o čemu pričate realno, imate li neke činjenice, klipove nešto da potkrijepite vaše tvrdnje o gostovanjima. Ja ostajem pri tvrdnji i to mi se svugdje kod obične, moje raje po drugim gradovima potvrđuje da jedino Horde imaju gostovanja u pravom smislu te riječi, ostali imaju po neki bljesak ali niko kontinuitet jakih gostovanjaEngland je napisao/la:Nek' si mu rekao , samo da ne misli da i je pametan, to bi bilo nestvarno za ovaj forum.BeastZE je napisao/la:A jesi nam pametan deckic.Vidimo se u nedjelju.Batistuta je napisao/la:Ova odluka je jedino bitna za navijače Sarajeva koji jedini masovno idu na gostovanja, malo manijacima, ultrasima i lešinarima, a ostalim potpuno nebitno, tako da me niti jedna odluka ne bi iznenadila.
On je neki početnik, ono masa-masovnost, malog još nisu naučili da se u masi glava gubi, ali možda ima desetku iz iq-a, pa mu je lako ...

- bistrikboy
- Kontakt:
Nekako si fulio temu,nije tema vas sportski neuspjeh protiv Želje u prosloj sezoni,on je samo bio povod divljanju navijaca u BL!ASUS je napisao/la:Kad već nisi objektivan onda bolje ne piši jer pišeš u svojstvu moderatora.bistrikboy je napisao/la:Odgovorni ste za 2 prekida u prosloj sezoni.Ne bih bas rekao da je masa reagovala sa ogorcenjem na iste cak su i neki klupski funkcioneri branili potez "pojedinca".
(Možda nisi vidio pa reko da ponovim)
Nađi mi jednu izjavu u kojoj funkcioneri brane potez pojedinaca!!! Bilo je priča da su sudije skandaloznim suđenjem doprineli revoltu navijača i u tome su potpuno u pravu i to smo svi srećom vidjeli!
A ovo za Bešliju, kakve je korist imao Borac od toga što je taj krvnik dobio 5 utakmica kazne. Da je dobio 50 nama ni u džep ni iz džepa. Važna stvar je da niko NA UTAKMICI nije želio (ili nije mogao - how yes no) da vidi ono gaženje za direktan crveni karton! Bilo je tu i startova Bogičevića i još jednog čijeg se imena nemogu sjetiti koji su takođe bili ako ne za crveni onda bar za žuti karton.
U ime svih navijača Borca preuzimam krivicu za dinosauruse i Inke!
Zar nije i vas igrac,nekad prije toga,kaznjen nakon video dokaza,jel i to sudija nije mogao/htio vidjeti?
Vrlo simpatično što si ovo pomenuo jer da znaš o čemu se radilo (a očito ne znaš) vjerovatno ne bi pominjao, i ovaj slučaj je samo još jedna u nizu lakrdija.bistrikboy je napisao/la: Zar nije i vas igrac,nekad prije toga,kaznjen nakon video dokaza,jel i to sudija nije mogao/htio vidjeti?
Naime, Boris Raspudić je navodno udario protivničkog igrača na utakmici u BL, ali pazi sad to se navodno udaranje desilo u 27. NOVEMBRA! Borac je platio 500KM i uredno dostavio žalbu. Apelaciona komisija prvo kaže da je izgubila dokumentaciju

Elem, u nijednoj ozbiljnijoj ligi na svijetu savez ne bi dopustio igranje na onakvoj oranici kakva je tada bila u Sarajevu ali to je druga tema koju ne želim da otvaram!
Ovim samo hoću da ti pokažem da postoji i druga strana priče koju ti neko prešutkuje ili, što je još i gore, ti ne želiš da je vidiš!
Budi objektivan i na činjenice ne odgovaraj priprostim rečenicama i pominjanjem kamenja. Toliko.
- bistrikboy
- Kontakt:
Eto opet su vas ostetili,strasno zaista.teren na utakmici sa Borcem je bio sasvim okay i u puno boljem stanju u odnosu na sedmice prije tog meca.U svakom slucaju u 4 utakmice 0 golova protiv Želje,plus i sudija izritirao publiku pa ga morala pogoditi kamenom a clanovima uprave vase sve jasno k'o dan,sjajno.Sta su uradili oni po tom pitanju poboljsanja sigurnosti,vjerovatno nista.I u slucaju da se zabrana ne ukine krivca ce te morati traziti u svojim redovima pa nek' vam Aco sekretar sigurnosti onda podnese ostavku.ASUS je napisao/la:Vrlo simpatično što si ovo pomenuo jer da znaš o čemu se radilo (a očito ne znaš) vjerovatno ne bi pominjao, i ovaj slučaj je samo još jedna u nizu lakrdija.bistrikboy je napisao/la: Zar nije i vas igrac,nekad prije toga,kaznjen nakon video dokaza,jel i to sudija nije mogao/htio vidjeti?
Naime, Boris Raspudić je navodno udario protivničkog igrača na utakmici u BL, ali pazi sad to se navodno udaranje desilo u 27. NOVEMBRA! Borac je platio 500KM i uredno dostavio žalbu. Apelaciona komisija prvo kaže da je izgubila dokumentaciju,a onda nakon tri i po mjeseca dešava se čudo i pred utakmicu polufinala kupa sa Željezničarom komisija je našla dokumentaciju
i donosi odluku o suspenziji Raspudića na 3 utakmice. Boris dakle nije mogao igrati taj meč. Slučajno ili ne.
Elem, u nijednoj ozbiljnijoj ligi na svijetu savez ne bi dopustio igranje na onakvoj oranici kakva je tada bila u Sarajevu ali to je druga tema koju ne želim da otvaram!
Ovim samo hoću da ti pokažem da postoji i druga strana priče koju ti neko prešutkuje ili, što je još i gore, ti ne želiš da je vidiš!
Budi objektivan i na činjenice ne odgovaraj priprostim rečenicama i pominjanjem kamenja. Toliko.
Ti jednostavno nemaš odgovor na argumente. Zamolicu te da još jednom procitas zadnju rečenicu u mom prethodnom postu.bistrikboy je napisao/la:
Eto opet su vas ostetili,strasno zaista.teren na utakmici sa Borcem je bio sasvim okay i u puno boljem stanju u odnosu na sedmice prije tog meca.U svakom slucaju u 4 utakmice 0 golova protiv Želje,plus i sudija izritirao publiku pa ga morala pogoditi kamenom a clanovima uprave vase sve jasno k'o dan,sjajno.Sta su uradili oni po tom pitanju poboljsanja sigurnosti,vjerovatno nista.I u slucaju da se zabrana ne ukine krivca ce te morati traziti u svojim redovima pa nek' vam Aco sekretar sigurnosti onda podnese ostavku.
A osim što nemaš prave informacije, očigledno ne znaš kako se organizuje jedna utakmica, al evo objašnjenje samo za tebe.
Procjenu rizika na utakmicama daje nas MUP uz samo preporuke klubova koje nemoraju biti prihvaćene. Mup odlučuje koliko običnih policajaca i koliko specijalaca obezbjedjuje jedan meč. Znači nisu naši klubovi ti koji govore koliko i kako rasporediti snage reda.
Druga stvar, očito nikad nisi bio na Gradskom stadionu u Banja Luci pa ne znaš da je to najbolje ocjenjen stadion od strane Uefe! Očito ne znaš da je donedavno na tom stadionu bila najviša ograda na tribini, koja je nedavno uklonjena. Očito ne znaš da je taj stadion sa sve tribinama u potpunosti pokriven video nadzorom. O tom drugi stadioni ovde mogu samo da sanjaju. Ne znaš ni da na Banjalučkom stadionu nema nijednog drvenog komada konstrukcije za razliku od nekih stadiona.
A barem vi trebate da znate da neko ko dodje sa namjerom da uleti na teren to može napraviti i pored obezbjedjenja. Brzo ste zaboravili Slaviju i ulijetanje navijača. Tu je čak udaren igrač! Al valjda to zaboravljamo zar ne? Zaboravljate i redare na koševu koji su od Lesinara htjeli oduzeti poruku jer je ispisana na ćirilici. Nakon što nisu uspjeli zvali su policiju i zamisli ovaj i mnogi drugi portali kažu kako smo mi napali njih. Neki od nas su bili tu, a neki su visili na forumu čekajući ekskluzivu!
Problem ove zemlje je što niko ne gleda dalje od svog nosa i svi gledaju kako da oblate i sapletu onog "drugoga"!
- bistrikboy
- Kontakt:
U pravu si tada je uletio jedan navijac i momak dobio novcanu kaznu i zatvora.
Klubovi su ti koji moraju obezbjediti uslove za gostujuce navijace i samim tim oni danas na sjednici moraju pokazati ucinjeno i da li je sada moguce ponovo poslati nekoga na utakmicu.Broj redara na utakmici u Bl je bio smjesan cak se sumnja da su redari otkljucali kapiju navijacima i sl.A redare klub angazuje i placa.
Na kraju krajeva odluka ce bojim se biti ne povoljna po navijace a klubovi ce kriviti komitet,ustvari vec je pocela takva prica.
Klubovi su ti koji moraju obezbjediti uslove za gostujuce navijace i samim tim oni danas na sjednici moraju pokazati ucinjeno i da li je sada moguce ponovo poslati nekoga na utakmicu.Broj redara na utakmici u Bl je bio smjesan cak se sumnja da su redari otkljucali kapiju navijacima i sl.A redare klub angazuje i placa.
Na kraju krajeva odluka ce bojim se biti ne povoljna po navijace a klubovi ce kriviti komitet,ustvari vec je pocela takva prica.
-
- Kontakt:
U koliko je sjednica?
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Jel pocela ta sjednica vise ? , ajde Ivica i ostali , izglasajte da se ide na gostovanja ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
bistrikboy je napisao/la:U pravu si tada je uletio jedan navijac i momak dobio novcanu kaznu i zatvora.
Evo ja ću ti reći, i kada dodje do ukidanja zabrane nivo sigurnosti će biti ISTI kao i prije. Broj redara na našem stadionu u onoj utakmici je bio standardan. A najgore je kad mi neko spominje fraze "sumnja se" ili "neimenovani izvor nam je potvrdio". To je dokaz da nema dokaza i da novinari postaju žuti želeći da objave nešto bombasticno ds bi uspalili masu. Nažalost često u tome uspiju.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma kakva gostovanja, mislim nigdje veze, ne gledas prvih 15-tak minuta ut. i isto tako posljednjih 15-tak minuta i to se samo kod nas zove gostovanje i prisustvovanje na utakmici
a tako reci pola ne gledas
Tuga

Tuga

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Najveci ste razlog za ukidanje gosujuci navijaca.Razlog je jasan kao dan.I dok ti nama ovdje pokusavas objasniti da je mlijeko crno samo molim Boga da komitet odluci da ovo ostane i narednu sezonu.Jer niko nebi zelio da sa gostovanja dodje u kovcegu.A to bi po ovome sto se desava na nasim stadionima vrla lahko moglo desiti.Na zalost........................ASUS je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:U pravu si tada je uletio jedan navijac i momak dobio novcanu kaznu i zatvora.
Evo ja ću ti reći, i kada dodje do ukidanja zabrane nivo sigurnosti će biti ISTI kao i prije. Broj redara na našem stadionu u onoj utakmici je bio standardan. A najgore je kad mi neko spominje fraze "sumnja se" ili "neimenovani izvor nam je potvrdio". To je dokaz da nema dokaza i da novinari postaju žuti želeći da objave nešto bombasticno ds bi uspalili masu. Nažalost često u tome uspiju.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
- Kontakt:
Bjezeci od problema se nece nista rijesit. Ne ukinuli zabranu mogu slobodno i ugasiti Premijer ligu izvinjavam se BHT PRemijer ligu...123456 je napisao/la:Najveci ste razlog za ukidanje gosujuci navijaca.Razlog je jasan kao dan.I dok ti nama ovdje pokusavas objasniti da je mlijeko crno samo molim Boga da komitet odluci da ovo ostane i narednu sezonu.Jer niko nebi zelio da sa gostovanja dodje u kovcegu.A to bi po ovome sto se desava na nasim stadionima vrla lahko moglo desiti.Na zalost........................ASUS je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:U pravu si tada je uletio jedan navijac i momak dobio novcanu kaznu i zatvora.
Ocito slabo ides po gostovanjima pa mozes tako nesto izjaviti
Edit. U toku pisanja mog posta izasla je vijest
"Komitet za normalizaciju N/FSBiH na današnjoj sjednici donio je odluku da se ukida zabrana dolaska gostujućih navijača. Dakle, ponovo smo normalni i ponovo će navijači moći gledati svoj klub gdje god da igra."
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
Nema zabranedr.van nostrand je napisao/la:Ma kakva gostovanja, mislim nigdje veze, ne gledas prvih 15-tak minuta ut. i isto tako posljednjih 15-tak minuta i to se samo kod nas zove gostovanje i prisustvovanje na utakmicia tako reci pola ne gledas
![]()
Tuga
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Bas mi je drago zbog ove vijesti,sad napokon mogu pratiti Slobodu po svakakvim zabitima 
Moze li sad neko objasniti kako to da se odjednom ne zove zabrana organizovanog odlaska gostujucih navijaca nego samo zabrana ? Posto je vise nego evidentno bilo da su tu zabranu neke grupe neometano zaobisle...

Moze li sad neko objasniti kako to da se odjednom ne zove zabrana organizovanog odlaska gostujucih navijaca nego samo zabrana ? Posto je vise nego evidentno bilo da su tu zabranu neke grupe neometano zaobisle...
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Koje grupe?Slatinash_7 je napisao/la:Bas mi je drago zbog ove vijesti,sad napokon mogu pratiti Slobodu po svakakvim zabitima
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Slatinash_7
- Kontakt:
HZ,TM i RZ koliko ja znam,i to na utakmicama u Travniku su Robijasi i baklje palili,gradski derbi da ne spominjem...England je napisao/la:Koje grupe?Slatinash_7 je napisao/la:Bas mi je drago zbog ove vijesti,sad napokon mogu pratiti Slobodu po svakakvim zabitima
Slatina Bog i batina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.