Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Lyon,Real....

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Arnelinho
Kontakt:

Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu,Lyon,Real.

Post Postao/la Arnelinho » 08 nov 2011, 14:38

DRHAUSE je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la: To ti je odlika debila.Ne tako davno u ovoj zemlji su se muškarci smijali svojim ženama zbog preozbiljnog shvačanja Meksičkih sapunica a sad imamo ove debile koji se blamiraju za nešto što što očima nisu vidjeli.Sjede u vlažnim podrumima i pjevaju "You Will never walk alone".Being jerk is full time job. 8-)
“[House is eating lunch while sitting next to a patient in a coma] He doesn't mind, I asked.”

Dr. Gregory House
Svaka sličnost je namjerna! ;)
http://3.bp.****/_gWQaU40PH24/T ... cepalm.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Očito, al' ta slika za tebe vrijedi. ;)
Budimo dosljedni kad već pljujemo nešto...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 08 nov 2011, 14:51

DRHAUSE je napisao/la:Bosanci za pet godina
" onclick="window.open(this.href);return false;
NEMOJMO BITI LEVATI. :!:
Da se vratimo temi. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 08 nov 2011, 16:48

Za Barcu se navija,a Željo se voli! kontaš sad :D 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 08 nov 2011, 17:31

U zemlji u kojoj rijetko ko jede Ovako paštetu, nego jede Argetu. U zemlji u kojoj rijetko ko ide na more u Neum nego ili u Hrvatsku, CG itd itd. U zemlji u kojoj rijetko ko pije Milkosovo mlijeko ( a na ovom forumu bi velika većina trebala piti ), piju Alpsko mlijeko a da ne govorimoo izvorima i frimama vode ...
Ovako se može nabrajati do sutra, ali opet sve je to ok, ali kada neko navija za Liverpool to nije normalno.

Vidim da je House ljubomoran na Liverpool i njegove navijače jer momak navija za United, a kako njih nema dovoljan broj,onda svoju mržnju i zavist ispoljava na jako gnusan način.

Očekujem da neko ustane protiv Devila i kaže mu da ne može pisati na ovom forumu jer je ovo forum nastao u Bosni i da on iz Srbije ne može koristiti slova i pisati postove kao mi :lol:
Zadnja izmjena: Rizah, dana/u 10 nov 2011, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 08 nov 2011, 17:50

Sta je sa nashom rajom vani, tj dijasporom? Jel oni smiju navijati za strane klubove ili iskljucivo nase? Ja zivim vani i meni Velez, Zeljo ili Saraj'vo dodje isto ko i recimo Lyon, Real ili Borussia. Ne mogu ih pratiti uzivo znaci dodje mi isti qurac.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 08 nov 2011, 18:22

samadhi je napisao/la:Sta je sa nashom rajom vani, tj dijasporom? Jel oni smiju navijati za strane klubove ili iskljucivo nase? Ja zivim vani i meni Velez, Zeljo ili Saraj'vo dodje isto ko i recimo Lyon, Real ili Borussia. Ne mogu ih pratiti uzivo znaci dodje mi isti qurac.

tebo je izgleda isti quraci gdje si se rodio i odakle ti je otac.....

Samo vi simpatisite strane klubove niko vam ne moze zabranit ;)
RIP SALE VILENJAK

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 08 nov 2011, 20:33

RKO je napisao/la:
samadhi je napisao/la:Sta je sa nashom rajom vani, tj dijasporom? Jel oni smiju navijati za strane klubove ili iskljucivo nase? Ja zivim vani i meni Velez, Zeljo ili Saraj'vo dodje isto ko i recimo Lyon, Real ili Borussia. Ne mogu ih pratiti uzivo znaci dodje mi isti qurac.

i tebi je otac mozda iz Prlina i mozda si se rodio tu, pa ti sigurno navijas za Fk Prline City . :|

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 08 nov 2011, 21:12

bang je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Jbte ljudi nisu u stanju prihvatiti da postoje ljudi iz BiH koji navijaju za strane klubove,kako tek onda ocekivati da bezuvjetno prihvataju ljude druge rase,nacije,vjere :roll:
Nije cudo sto mi sve,od Portugalaca do Rumuna nazivamo "ciganima" :oops:
To vise nisu kako ih ti nazivas neki ljudi, to je postalo simptomaticno da sve vise ljudi prati strane sportske klubove a ne domace.I kazete vi gledate fudbal a mi rovovsku borbu. Pa kako ces gledat nesto bolje kad vas 40% nece da ode na utakmici, da da pare za ulaznicu pa da se na neki nacin i pomogne tom klubu da i ti za par godina ovdje mozes gledat kako ga nazivate fudbalom a ne rovovsku borbu.Ali lakse je ocigledno sjedit za racunarom/televezijom i gledat pravi fudbal...
A kako da pomognem???Da napunimo Bilino, Koševo, Tušanj, Grbavicu, Pirotu :D i sve stadione u BiH...šta bi uradili???Napunili džepove Dominkoviću i ala Dominkoviću...ne hvala. ;) Hoće li možda od tih para koje im mi damo za ulaznice biti obnovljeni(renovirani) stadioni?Hoće li se te pare, koje bi ja i hiljade drugih ljudi ostavili, uložiti u razvoj mladih nada, novih Pjanića, Salihovića, Begovića...Ne bih rekao...Ti ako hočeš Bujrum al' ja lopovu držati ljestve NEĆU !
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 nov 2011, 21:45

raul-zakon je napisao/la:uložiti u razvoj mladih nada, novih Pjanića, Salihovića, Begovića...
Još da su iz Bosne bilo bi dobro. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 08 nov 2011, 21:55

Arnelinho je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:uložiti u razvoj mladih nada, novih Pjanića, Salihovića, Begovića...
Još da su iz Bosne bilo bi dobro. :mrgreen:
Pa namjerno ove stavih, da dokažem nešto...pola repke nam izrodile druge zemlje, pola igrača brusilo zanat u tuđini...ne kažem, fino je i ti, dosta smo i mi gajili tuđe reprezentativce, al' da imamo bar jednu okosnicu tima, neizostavnog člana repke koji je naša škola...Džeko, Papac...ko još?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

HALA MADRID !

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 08 nov 2011, 22:03

Ad0 je napisao/la:Za Barcu se navija,a Željo se voli! kontaš sad :D 8-)
krađa tuđih autorksih fraza, rečenica, djela je plagijat i krivično je djelo.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 08 nov 2011, 22:05

DANTES je napisao/la:
Ad0 je napisao/la:Za Barcu se navija,a Željo se voli! kontaš sad :D 8-)
krađa tuđih autorksih fraza, rečenica, djela je plagijat i krivično je djelo.....
npr.mojih, jel...Nije ti fazon Ado, nije ti fazon... ;)

HALA MADRID !

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 08 nov 2011, 22:46

Sta ste poceli pjenit kakva autorska prava kakve trice :lol: :lol: :lol: :lol:! U raji se vazda govorilo za Zelju se ne navija Zeljo se voli,malo nesta promjenio :D! Eh svasta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 08 nov 2011, 23:09

tyler durden je napisao/la:
RKO je napisao/la:

i tebi je otac mozda iz Prlina i mozda si se rodio tu, pa ti sigurno navijas za Fk Prline City . :|

Tuzla i vodeci se logikom Sloboda ;)

RIP SALE VILENJAK

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 08 nov 2011, 23:21

raul-zakon je napisao/la:Pa namjerno ove stavih, da dokažem nešto...pola repke nam izrodile druge zemlje, pola igrača brusilo zanat u tuđini...ne kažem, fino je i ti, dosta smo i mi gajili tuđe reprezentativce, al' da imamo bar jednu okosnicu tima, neizostavnog člana repke koji je naša škola...Džeko, Papac...ko još?
Hasagić, Pandža, Rahimić, Zahirović.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 nov 2011, 00:30

Ad0 je napisao/la:Sta ste poceli pjenit kakva autorska prava kakve trice :lol: :lol: :lol: :lol:! U raji se vazda govorilo za Zelju se ne navija Zeljo se voli,malo nesta promjenio :D! Eh svasta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
POKOJNI DUŠKO RADOVIĆ: ''ZA SVE SE NAVIJA pARTIZAN SE VOLI!''
e to je orginal...prošle godine je ovo lupio zvezdni predsjednik za zvezdu, pa je naišao na negodovanje grobara, a boga mi delija.........
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 09 nov 2011, 00:46

Ma ovog Housea treba izbjegavat, hoće nešto da dokaže a navalio na jedan tim ko muha na ****, od početka samo napada Liverpool i simpatizere tog kluba. Ima kompleks neki i očito je da mu cilj nije dokazat kako ne treba navijat za strane klubove nego samo da što više pljuje po najvećem engleskom klubu, ne treba ga shvatat ozbiljno, ne znam što ga citirate tolko.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 nov 2011, 01:10

Rizah je napisao/la:U zemlji u kojoj rijetko ko jede Ovako paštetu, nego jede Argetu. U zemlji u kojoj rijetko ko ide na more u Neum nego ili u Hrvatsku, CG itd itd. U zemlji u kojoj rijetko ko pije Milkosovo mlijeko ( a na ovom bi velika većina trebala piti ), piju Alpsko mlijeko a da ne govorimoo izvorima i frimama vode ...
Ovako se može nabrajati do sutra, ali opet sve je to ok, ali kada neko navija za Liverpool to nije normalno.
Mnogo toga rečeno, dalje vidim ovdje se osudjuje simpatiziranje strani klubova, prema kriterijima koje neki ovdje postavljaju pa onda samo Sarajevo, Željo, Čelik i još nekoliko klubova ima navijače i to ne velik broj, jer ako ćemo tako gledati onda su navijači oni koji idu na gostovanja, a ne samo na domaće utakmice, zato je glupo osudjivati ljude koji vole strani fudbal i strane klubove, iako i meni nije uredu da se prati samo strani, a domaći fudbal nikako . Ali isto tako onda dolazimo do pitanja kako neko moze slusati stranu muziku pored domaće i još mnogo toga. Ako bi neko mogao osudjivati one koji prate strane klubove, i sve ostalo to su ljudi koji preferiraju domaće proizvode (hrana, klubovi, muzika i sve ostalo :D), a takvih je malo, ja mislim da takvi nema u ovoj diskusiji na ovom topicu, tako da .... , ako ima svaka im čast i ja im skidam kapu ;)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 09 nov 2011, 03:48

RKO je napisao/la:

Rodjen u Banjaluci, navijao za Borac prije rata, a sada nema te sanse da navijam za klub koji je promjenio grb, pismo, dresove, navijace, tradiciju itd. Ovaj Borac nije onaj isti za koji sam ja navijao.
Da sad navijam za Sarajevo, Zelju ili Slobodu - nigdje veze. Posto vidim da volis pametovati, uputi me na pravi put. Jesam li postupio ispravno?
:ugeek:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 09 nov 2011, 07:43

RKO je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:
RKO je napisao/la:

Tuzla i vodeci se logikom Sloboda ;)

Nije Sloboda jedini klub u Tuzli, sto ne navijas za Nk Tuzla ?

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.