BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs...
Jel ima koji naš igrač sa kartonima? da neće moći igrati na prvoj utakmici baraža?
Hrvatska je hladno mogla dobiti Grcku da nisu imali kukavicko - ziceraski pristup. Na rezultat mogu igrati jedino Zabari.dean_ je napisao/la:trenutno bih igra bolje od hrvatske...doduše trenutno jako puno reprezentacija igra bolje od hrvatske
al opet svaka utakmcia je nova....hrvatska po ima nešto jaču ekipu od bih,ali ima i bolji mentalitet..nismo toliko opterečeni plasmanom jer smo veće 100x igrali na prvenstvu....samo da bilić **** 4-2-3-1 i nek postavi 4-4-2 i bit će dobro...vjerujem da našim igračima u baražu neće falit motiva..protiv grčke su idioti igrali na remi
Realno je bilo ocekivati da Hrvatska bude ispred Grcke, a Danska ispred Portugala,.. Onda bi za BiH bilo svejedno koga ce izvuci. Ovako, hocemo Cesku ili Irsku

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ovim redom bi bilo najbolje za nas: Irska-Ceska-Hrvatska-Portugal.
Licno bih najvise volio susjede, jedino ne bi valjalo, sto bi se o svemu pricalo, a najmanje o fudbalu.
Portugal, mislim da svako normalan zeli izbjeci.
Irska, Ceska, uz onakav pristup kao sinoc, glat prolaz.
Licno bih najvise volio susjede, jedino ne bi valjalo, sto bi se o svemu pricalo, a najmanje o fudbalu.
Portugal, mislim da svako normalan zeli izbjeci.
Irska, Ceska, uz onakav pristup kao sinoc, glat prolaz.
niste vi jedina manja zemlja kojoj se ne pomaže protiv velikih....al opet tko vam je kriv što ste se povukli u drugom poluvremenu...ili im jednostavno ništa niste mogliElegant je napisao/la:Ako cemo imati sudjenje kao sinocsnje, baraz ne treba ni igrati. Realno fudbal je sve manje nadmetanje ko je bolji, a sve vise ekonomija na kome vise zaradit !
Uefa/Fifa/Platini/Blater = M.A.F.I.A
kako je hrvatska mogla 2007 izbacit jednu englesku...slovenija rusiju....latvija tursku....i tu su suci navlačili za velike i bogate,ali džabe
- Giallorossi
- Kontakt:
Irska i Ceska,mada bi vishe volio ,da dobijemo ove prve
ne bi volio ,da Hrvatsku izvucemo zbog nereda i sranja u drzavi ,a Portugalce iz vishe nego poznatih razloga,tu bi mi izgubili prije nego sto bi poceli,jbg mora pe.dercic Ronaldo na EP..

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- NoName
- Kontakt:
Ne trebaju nam pomagati ali ni odmagati. A stvar je u tome da niste izbacili Francusku, jedino se njima navlači maksimalno, ako meni ne vjeruješ pitaj bilo kog Ircadean_ je napisao/la:niste vi jedina manja zemlja kojoj se ne pomaže protiv velikih....al opet tko vam je kriv što ste se povukli u drugom poluvremenu...ili im jednostavno ništa niste mogliElegant je napisao/la:Ako cemo imati sudjenje kao sinocsnje, baraz ne treba ni igrati. Realno fudbal je sve manje nadmetanje ko je bolji, a sve vise ekonomija na kome vise zaradit !
Uefa/Fifa/Platini/Blater = M.A.F.I.A
kako je hrvatska mogla 2007 izbacit jednu englesku...slovenija rusiju....latvija tursku....i tu su suci navlačili za velike i bogate,ali džabe

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Najradije Irsku, jer nismo nikad igrali protiv njih, ali i Ceska bi bila dobra opcija.
Rado bi ja otisao u Prag
Rado bi ja otisao u Prag

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Zadnja izmjena: twingi, dana/u 12 okt 2011, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
Naglabam...
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Imate previse rupa u repki.dean_ je napisao/la:a koje to zvijezde ima bosna? osim edina naravno...Edo_77 je napisao/la:Portugal 30%
Sanse nam nisu bas velike. Portugal je iste jacine od prije dvije godine. BIH je strasno napredovala. Kkao smo igrali sinoc, ako bi ponovili istu igru, bilo bi gusto.
Hrvatska 55%
Vatreni imaju veliih problema. Zive od stare slave. U prilicno laganoj skupini su bili svega drugi. Niz losih utakmica poslednje 4 godine. Imaju 2 zvijezde, Modric i Srna ostali su cisti prosjek, a kapiten im je penzioner Simunic.
Mislim da smo trenutno u naletu i osjetno bolji od njih
:
ja sam inače razočaran hrvatskom igrom i ne želim ih branit ali malo pretjerujete..hrvatska igra loše zbog trenera koji se pogubio i često forsira sustav koji nam uopće ne odgovara 4-2-3-1
Simunic potjeran iz bundeslige
Vida potjeran iz bundeslige
Lovren, smjesan napuhan igrac
Mandzukic drvo
Jelavic, vidi pod Mandzukic
Dudu, propao
Strinic, who?
Klainic, who?
Pletikosa, who?
- BH Patriot
- Kontakt:
Nadam se da ćemo biti miljenici sreće u ovogodišnjem baražu, jer previše puta smo se opekli u odlučujućim susretima naše najbolje vrste. Što se tiče mogućih protivnika svaki od navedenih nositelja ima itekako kvalitetan roster, ali sa pristupom kao sinoć vjerujem da možemo postići pozitivan rezultat.
Dakle volio bih izbjeći susjede Hrvatsku zbog toga što bi se tu najmanje spominjala najvažnija sporedna stvar u svijetu fudbal. Osim Hrvatske volio bih izbjeći i naše stare poznanike, momčad Portugala jer njihova klasa se ne treba uopšte ni spominjati (CR, Nani, Meireles, Moutinho, Coentrao ..).
Što se tiče mojih pickova, volio bih u baražu vidjeti susret BiH-Češka jer ove dvije momčadi su podjednake i ti susreti bi bili sigurno epski. Uglavnom najvažnije je izbjeći gore navedene suparnike.
Dakle volio bih izbjeći susjede Hrvatsku zbog toga što bi se tu najmanje spominjala najvažnija sporedna stvar u svijetu fudbal. Osim Hrvatske volio bih izbjeći i naše stare poznanike, momčad Portugala jer njihova klasa se ne treba uopšte ni spominjati (CR, Nani, Meireles, Moutinho, Coentrao ..).
Što se tiče mojih pickova, volio bih u baražu vidjeti susret BiH-Češka jer ove dvije momčadi su podjednake i ti susreti bi bili sigurno epski. Uglavnom najvažnije je izbjeći gore navedene suparnike.

Livin' La Vida Loca ;)
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Czech Republic najbolji igraci:
Petr Čech (Chelsea), Michal Kadlec (Bayer Leverkusen), Jaroslav Plašil (Bordeaux), Tomáš Rosický (Arsenal), Milan Baroš (Galatasaray)...
Republic of Ireland:
Shay Given (Aston Villa), Richard Dunne (Aston Villa), John O'Shea (Sunderland), Damien Duff (Fulham), Robbie Keane (Los Angeles Galaxy), Kevin Doyle (Wolverhampton)...
Hrvatska:
Stipe Pletikosa (Rostov), Vedran Ćorluka (Tottenham), Dejan Lovren (Lyon), Darijo Srna (Shakhtar Donetsk), Niko Kranjčar (Tottenham), Luka Modrić (Tottenham), Eduardo (Shakhtar Donetsk), Ivan Klasnić (Bolton)...
Portugal:
Eduardo (Benfica), Raul Meireles (Chelsea), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Nani (Manchester United), Nuno Gomes (Braga), Hélder Postiga (Real Zaragoza), Bruno Alves (Zenit)...
Petr Čech (Chelsea), Michal Kadlec (Bayer Leverkusen), Jaroslav Plašil (Bordeaux), Tomáš Rosický (Arsenal), Milan Baroš (Galatasaray)...
Republic of Ireland:
Shay Given (Aston Villa), Richard Dunne (Aston Villa), John O'Shea (Sunderland), Damien Duff (Fulham), Robbie Keane (Los Angeles Galaxy), Kevin Doyle (Wolverhampton)...
Hrvatska:
Stipe Pletikosa (Rostov), Vedran Ćorluka (Tottenham), Dejan Lovren (Lyon), Darijo Srna (Shakhtar Donetsk), Niko Kranjčar (Tottenham), Luka Modrić (Tottenham), Eduardo (Shakhtar Donetsk), Ivan Klasnić (Bolton)...
Portugal:
Eduardo (Benfica), Raul Meireles (Chelsea), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Nani (Manchester United), Nuno Gomes (Braga), Hélder Postiga (Real Zaragoza), Bruno Alves (Zenit)...
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 12 okt 2011, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- NoName
- Kontakt:
ČEŠKA
IRSKA
HRVATSKA
PORTUGAL
IRSKA
HRVATSKA
PORTUGAL
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- Principatus
- Kontakt:
Ne, nego komsije nas vec sad stavljaju u poziciju favorita.
Kao mi Francuze pred utakmicu.
Hvala za komplimente, ali daleko smo mi od favorita, to je za mene Hrvatska.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Zanimljiva anketa na portalu 24 sata o protivniku u barazu kojega bi voljeli citaoci tog portala.Trenutno stanje je ovako:1.Estonija 49 %, 2.Turska 31 %, 3.BiH 15 %, Crna Gora 5 %.Trenutno glasalo 3405 ljudi.Bilo bi zanimljivo da i mi ovdje napravimo anketu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Turska - muslimani (visak)roy_makaay je napisao/la:Uefa će to rješit ovako
Hrvatska BiH-riješavaju se jednih Balkanaca
Portugal-CG-rješavaju se drugih Balkanaca
Irska-Estonija-imaju dužni Ircima krađu od prošlog baraža
Češka-Turska-ko ih hebe,isti klinac

Realno ovo je sramota postala sta radi Uefa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- BH Patriot
- Kontakt:
^Odličan prijedlog od strane korisnika tevezito, nadam se da će admin dopustiti navedenu anketu?
HVALA UNAPRIJED!
HVALA UNAPRIJED!
Livin' La Vida Loca ;)
[/quote]Imate previse rupa u repki.
Mandzukic drvo
Dudu, propao
Strinic, who?
Klainic, who?
Pletikosa, who?
eh sad
mravac,who
mujda,who
pandja,who
medunjanin,who
maletić,who
rahimić,starac
stilić,who
misimović propao u rusiji
ibričić,propao u rusiji
dean_ je napisao/la:
mravac,who
mujda,who
pandja,who
medunjanin,who
maletić,who
rahimić,starac
stilić,who
ibričić,propao u rusiji
Pitaj Francuze za Misimovića, Medu, Pandžu, Rahimića, Mujdžu..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
eh saddean_ je napisao/la:Imate previse rupa u repki.
Mandzukic drvo
Dudu, propao
Strinic, who?
Klainic, who?
Pletikosa, who?
mravac,who
mujda,who
pandja,who
medunjanin,who
maletić,who
rahimić,starac
stilić,who
ibričić,propao u rusiji[/quote]
Uzmes i pogledas zadnjih 5-6 meceva BIH pa ces da vidis, a dovoljno ti je samo onaj od sinoc...
Ja sam vase 4-5 zadnje gledao i ne sumnjam u pobjedu nad vama....
4 godine nemate rezultate, prosle kvale ste bili 3 mjesto, ove u najlosijoj grupi 2. BIH zadnje dvije kvale ubjedljivo druga u bomba grupama...
"Estonia, Montenegro, Turkey and Bosnia in that order."
"And on current form, Bosnia-H. are the team to avoid!"
Hajd bar se i nas neko plaši
"And on current form, Bosnia-H. are the team to avoid!"
Hajd bar se i nas neko plaši

🔵⚪
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.