OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Sloboda Tuzla
Šta je sa Parsom. ?
-
- Kontakt:
OKK Sloboda Tuzla
Liga 12: OKK "Sloboda" Tuzla - KK "Radnik" Bijeljina, 19.10.2013. u 19:00h, Velika dvorana SKPC "Mejdan". ULAZ SLOBODAN!
Pustite suplju pricu na forumu i put pod noge do Mejdana pa vidite tamo sve sto vas zanima
Liga 12: OKK "Sloboda" Tuzla - KK "Radnik" Bijeljina, 19.10.2013. u 19:00h, Velika dvorana SKPC "Mejdan". ULAZ SLOBODAN!
Pustite suplju pricu na forumu i put pod noge do Mejdana pa vidite tamo sve sto vas zanima

Slatina,Krojcica,Brcanska malta i Stupine
Bulevar,Batva,cijela Jala i Crvene njive,
Sloboda je ovdje sveta rijec je ime,
crveno crna je boja care zato se gine
Sloboda Tuzla 1919 <3
Sloboda Tuzla 1919 <3
I mene to zanima ako moze "oruzar" (bez uvrede) posto je najinformisaniji i u toku je, ne mora ako ne smije dat informaciju skim je zakuho ako je zakuho, nego bar da nam kaze hocel bit tu il nece.djulba je napisao/la:Šta je sa Parsom. ?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Svrha foruma je razmjena informacija. I mene zanima šta je sa Parsom i ne čeka mi se 4 dana da saznam u Mejdanu. Budi ljubazan pa nam napiši.slobodatuzla je napisao/la:OKK Sloboda Tuzla

- Probisvjet
- Kontakt:
Pars nece vise igrati aktivno. 100% informacija. Godine, kilaza, kondicija...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
klasik je napisao/la:I mene to zanima ako moze "oruzar" (bez uvrede) posto je najinformisaniji i u toku je, ne mora ako ne smije dat informaciju skim je zakuho ako je zakuho, nego bar da nam kaze hocel bit tu il nece.djulba je napisao/la:Šta je sa Parsom. ?
Pars ispalio u Tursku, prvo je ovdje kupio stan preselio sve stvari s obitelji i onda nakon mjesec dana otiso u Tursku bez ikakvog dogovora i bez javljanja, nije bilo moguce stupit u kontakt s njim tako da nece biti u rosteru ekipe za Ligu 12 ...
Sloboda Tuzla 1919 <3
Sloboda Tuzla 1919 <3

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
nadam se da cemo uci u doigravanje,sretno nasim kosarkasima,nadam se da ce mejdan biti pun ko nekad 

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
- Kontakt:
wienultras je napisao/la:nadam se da cemo uci u doigravanje,sretno nasim kosarkasima,nadam se da ce mejdan biti pun ko nekad
ne bi mi nista draze bilo nego da ispunimo makar 70% Mejdana ove godine , aBd i doigravanje ..
Sloboda Tuzla 1919 <3
Sloboda Tuzla 1919 <3
I ja procita il neko je negdje izjavio, da je imo zelju treniro ali imao je od ranije problema sa koljenom i zbog toga je odustao.Probisvjet je napisao/la:Pars nece vise igrati aktivno. 100% informacija. Godine, kilaza, kondicija...
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Jesu moćni dresovi
.

Sloboda - Radnik 76-43

Sloboda - Radnik 76-43
kakav je ovaj amerikanac oce bit sta od njega heh i koji je ovaj sa 29 poena odakle on dodje ili je starosjedilacZodiac je napisao/la:Jesu moćni dresovi.
Sloboda - Radnik 76-43
Samo Sarajevo

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
hujdurovic igra koledz kosarku, bila ga dovela bosna, a sada ga dovela sloboda gdje je napokon dobio minutekanarinac je napisao/la:kakav je ovaj amerikanac oce bit sta od njega heh i koji je ovaj sa 29 poena odakle on dodje ili je starosjedilacZodiac je napisao/la:Jesu moćni dresovi.
Sloboda - Radnik 76-43
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Probisvjet
- Kontakt:
Bio na utakmici. Dosta dobro popunjen Mejdan. Oko 4000 gledalaca. Skandiralo se Sloboda Dita.
Momci su solidno odigrali, pogotov skok. Crnac nije mnogo igrao ali ima potencijal. Bio suzdrzan i nije zelio da trosi puno lopti. Kada se bude opustio pokazace se. Sve u svemu nije bilo lose. Treba popraviti sut za tri.

Momci su solidno odigrali, pogotov skok. Crnac nije mnogo igrao ali ima potencijal. Bio suzdrzan i nije zelio da trosi puno lopti. Kada se bude opustio pokazace se. Sve u svemu nije bilo lose. Treba popraviti sut za tri.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ne vjerujem bas da je ono oko 4000,blize je to 3000 al hajde,ja prezadovoljan,raja ce se jos vise naloziti za Sparse,iako ce haman ulaz biti simbolicne 2 KM..Ja prezadovoljan igrom,pogotovo time da sada imamo kako treba akcije,a ne one koje se vrte u juniorima vec 10 godina..Tu se vidi Mulin pecat..Onda kad je zvao timeout na 20 razlike nakon Misine trice preko ruke da im se nagovori,tu me bas kupio..Ekipa solidno popunjena na svim pozicijama,samo Jaha skripi jer je fakat prespor lik i igrac je manje u odbrani,Ocekujem da ga Ibracevic zamjeni vec sljedecu utakmicu..Nije mi jasno zasto Asim nije dobio vecu minutazu..Probisvjet je napisao/la:Bio na utakmici. Dosta dobro popunjen Mejdan. Oko 4000 gledalaca. Skandiralo se Sloboda Dita.![]()
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
toliko o tome da Tuzlaci ovaj klub ne gledaju kao Ditu, da neće pratiti sa emocijama, itd .. ne smijem ni zamisliti kakva bi atmosfera bila da zaigramo u ABA ligi 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Realno atmosfera ce da bude nula cim prodje ova euforija nakon par kola.JTS je napisao/la:toliko o tome da Tuzlaci ovaj klub ne gledaju kao Ditu, da neće pratiti sa emocijama, itd .. ne smijem ni zamisliti kakva bi atmosfera bila da zaigramo u ABA ligi
Jer nema navijacke grupe da povede neku pjesmu, samo aplauzi i vriska nisu atmosfera, i veceras se to vidilo samo kad onih 20 momaka (Fukara) krenu par puta pjesmu tad se i pjevalo.
One dole nesretnike (Denis i Denis)

Nadam se da ce Fukare pocet navijat i za ovu vjestacku Slobodu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Probisvjet
- Kontakt:
Slazem se!klasik je napisao/la:Realno atmosfera ce da bude nula cim prodje ova euforija nakon par kola.JTS je napisao/la:toliko o tome da Tuzlaci ovaj klub ne gledaju kao Ditu, da neće pratiti sa emocijama, itd .. ne smijem ni zamisliti kakva bi atmosfera bila da zaigramo u ABA ligi
Jer nema navijacke grupe da povede neku pjesmu, samo aplauzi i vriska nisu atmosfera, i veceras se to vidilo samo kad onih 20 momaka (Fukara) krenu par puta pjesmu tad se i pjevalo.
One dole nesretnike (Denis i Denis)treba sto prije maknut iz prvih redova, sto bi se reklo "transfer blam" mene stid kad njih gledam.
Nadam se da ce Fukare pocet navijat i za ovu vjestacku Slobodu.
Cestitam OKK na pobjedi, gledao sam slike i nako malo se sjetio starih dana kad sam zivo za vikend, a pogotov kad se spoji sa Tusnja na Mejdan, vidim na slikama dosta klinaca je bilo i to je ekstra jer pun mejdan i dobre igre ce mnoge potaknuti da treniraju i rastu uz kosarku. Nerko je dobar igrac a posebno mi je drago zbog Sarajlica sto je dobro odigrao, i jedna mala ispravka nisu svi igraci koji sad igraju za OKK djeca Slobode, vec su mnogi stasali u drugim skolama i igrajuci kroz Student dosli u Slobodu, al eto barem nesto dobro tako i treba da bude sve najbolje iz svih skola dovodit u Slobodu, pa iz kantona cijelog takoder. Mozda neko ko bolje prati kosarkui zna situacju u ostalim klubovima, da kaze mozel ova Sloboda u doigravanje plus sto ce imat prosjek 3000, 4000 gledalaca. Meni dosta stvari priije svega uprava smeta u ovom klubu, al kad kod nesto tuzlansko pobjedi ja cu biti sretan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.