Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la Virtu4l » 30 maj 2009, 17:41

drop je napisao/la:pa eto koliko naš selektor vjeruje najvecoj nadi naše selekcije (kako sam kažeš) najbolje govori cinjenica da ga nema ni na **** kupi za rezervne igrace.
Pozove ga,decko odradi pripreme sa reprezentacijom i pred samu utakmicu mu zahvali tako što ga uredno i redovno šalje na tribine.
Eto kako se vrijednuje i tretira najveca nada naše reprezentacije...redovno na tribine,cak ni na klupu.
To,buraz,uništava igraca...uništava mu samopouzdanje,kontaš.
Ali to forumaši tumace i povezuju sa nekim pozicijama na terenu,kao da su to ograniceni igraci sa termina a ne profesionalni fudbaleri koji mogu igrati na više pozicija.
Ali nebitno ;)
Doći će to na svoje, samo polako ;) Štilić je mlad, teško da će mu takve stvari uništiti samopouzdanje. Karijera mu ide pravom putanjom i za njega će biti puno, puno prilika :)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 30 maj 2009, 17:54

Ma sta raspravljati sa likovima koji tvrde da Semir nije siguran ni na klupi,da treba zabiti trideset komada da bi se kako ovaj gore kaze katapultirao u repku,idi ti prati kosarku nije za tebe fudbal,a znam da vecina kod nas razmislja kao ovaj lik,takvima je tesko da malo produmaju svojom glavom i da pogledaju svojim ocima,njima je bitno sta Prosviro kaze,zato je suvisno sa takvima raspravljati,sve dok im Prosviro ne kaze da je Stila super talenat i igrac-takvi nece promijeniti svoje misljenje i naravno kad im to Prosviro kaze,ako ikad,pored toga sto bi promjenili svoje misljenje-to bi bilo ucinjeno uz obavezno padanje u trans jer je Prosviro to rekao,a znate kad bi to Prosviro rekao,rekao bi onda kada bi Stila zabio gol(ove) u nekoj od prijateljskih ili kvalifikacionih tekmi nase repke,tj.kada bi pomogao nasoj repki da izvuce povoljan rezultat,tj.kada bi dao povoda siroj,zavedenoj masi da skandira Prosviro majstore ili kada bi Stila otisao u neku od "liga petice" i poceo tamo da hara,to za mnoge opet ne bi bilo licemjerno nego bi tvrdili vec poznate supljake......posto kod nas vecina razmislja tako kako vec razmislja,eto vam razni Bozici,Dajici,Blatnjaci,Skore,Rascici i da ih ne nabrajam sve,zapitate li se ikad po cemu to oni zasluzuju da budu pozvani,eto vam oni i bolje i ne zasluzujemo,ti i njima slicni su "sve sama buducnost" nase repke i fudbala,"kakav" Stila,ko mu je kriv sto nema menadzera koji ga gura!!!!!

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 30 maj 2009, 18:05

lopta je okrugla je napisao/la:Ma sta raspravljati sa likovima koji tvrde da Semir nije siguran ni na klupi,da treba zabiti trideset komada da bi se kako ovaj gore kaze katapultirao u repku,idi ti prati kosarku nije za tebe fudbal,a znam da vecina kod nas razmislja kao ovaj lik,takvima je tesko da malo produmaju svojom glavom i da pogledaju svojim ocima,njima je bitno sta Prosviro kaze,zato je suvisno sa takvima raspravljati,sve dok im Prosviro ne kaze da je Stila super talenat i igrac-takvi nece promijeniti svoje misljenje i naravno kad im to Prosviro kaze,ako ikad,pored toga sto bi promjenili svoje misljenje-to bi bilo ucinjeno uz obavezno padanje u trans jer je Prosviro to rekao,a znate kad bi to Prosviro rekao,rekao bi onda kada bi Stila zabio gol(ove) u nekoj od prijateljskih ili kvalifikacionih tekmi nase repke,tj.kada bi pomogao nasoj repki da izvuce povoljan rezultat,tj.kada bi dao povoda siroj,zavedenoj masi da skandira Prosviro majstore ili kada bi Stila otisao u neku od "liga petice" i poceo tamo da hara,to za mnoge opet ne bi bilo licemjerno nego bi tvrdili vec poznate supljake......
Jesi ti zapeo za Stilica :roll:

Shvatio bi te da na njegovoj poziciji igra jedan Baiano il Kerkez , al' na njegovim pozicijama igraju Misimovic i Ibricic..
Brazil je pokus'o igrat s 3-4 fantazista(sto i jesu miske ibro i stila ) , pa se i nije bas proslavio...najbolje bi bilo da mi igramo 2-5-3 formaciju , stoperi spahic i jahic , desno stilic(pjanic ) sredina misimovic , ibricic , pjanic (stilic) lijevo salihovic i u spicu dzek(son) , ibisevic i muslimovic...il da probamo i sa hadziresicem u vezi pa i ovim malim pervizom koji sam sebe reklamira po netu :)

Popustite ljudi..Stilic ce dobiti priliku 90% u ovim prijateljskim tekmama i iskreno se nadam da ce je iskoristiti kao i Jahic , koji je bio i u vecoj "nemilosti" Cire...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 maj 2009, 18:10

fanatic je napisao/la: Popustite ljudi..Stilic ce dobiti priliku 90% u ovim prijateljskim tekmama i iskreno se nadam da ce je iskoristiti kao i Jahic , koji je bio i u vecoj "nemilosti" Cire...
Upravo tako! Necu uopste da se zamaram sa Semirom. On je naš dijamant i igrat će. Njegovo je da sazrijeva da se trudi, a prilika će doći, prilika u jednoj novoj, sjajnoj Bosni i Hercegovini.
Voli te tvoje Sarajevo.

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 30 maj 2009, 19:03

Štiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiila
Dokaži da najbolji si ti
Zabi ga petom
Allaha ti
oooooooooooooooo

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 30 maj 2009, 19:33

Štilić je još mlad da igra za repku u važnim tekmama. Isto je i sa Pjanićem. I Mirče uđe kada vodimo 5:0. Bit će prilika za Štilića da pokaže šta zna.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Bola(n)
Kontakt:

Post Postao/la Bola(n) » 30 maj 2009, 20:23

slika

Nama su ga uvalili...zato Štilić i ne igra !
Kakav Ibričić,Štila je izmislio fudbal za njega !
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 30 maj 2009, 21:40

Stilic je veoma dobar igrac. Nebi bilo lose za njega a takodjer za Pjanica da igraju za U21.
Ne znam uopste sto je rasprava izmedju njega i Ibricica. Ibro je isto dobar igrac.
Stila normalno moze u A, al ne prije Misimovica trenutno al ja se nadam da ce biti bolji od Misimovica za koju godinu.
A takodje se nadam da ce Zec biti bolji od Dzeke i Ibisevica. Isto i za Handzica.
Ne govorima nista protiv Dzeke, Ibisevica i Misimovica neg ako budu bolji ovi mladi znaci da ce biti superstars.

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 30 maj 2009, 21:53

lopta je okrugla je napisao/la:Ma sta raspravljati sa likovima koji tvrde da Semir nije siguran ni na klupi,da treba zabiti trideset komada da bi se kako ovaj gore kaze katapultirao u repku,idi ti prati kosarku nije za tebe fudbal,a znam da vecina kod nas razmislja kao ovaj lik,takvima je tesko da malo produmaju svojom glavom i da pogledaju svojim ocima,njima je bitno sta Prosviro kaze,zato je suvisno sa takvima raspravljati,sve dok im Prosviro ne kaze da je Stila super talenat i igrac-takvi nece promijeniti svoje misljenje i naravno kad im to Prosviro kaze,ako ikad,pored toga sto bi promjenili svoje misljenje-to bi bilo ucinjeno uz obavezno padanje u trans jer je Prosviro to rekao,a znate kad bi to Prosviro rekao,rekao bi onda kada bi Stila zabio gol(ove) u nekoj od prijateljskih ili kvalifikacionih tekmi nase repke,tj.kada bi pomogao nasoj repki da izvuce povoljan rezultat,tj.kada bi dao povoda siroj,zavedenoj masi da skandira Prosviro majstore ili kada bi Stila otisao u neku od "liga petice" i poceo tamo da hara,to za mnoge opet ne bi bilo licemjerno nego bi tvrdili vec poznate supljake......posto kod nas vecina razmislja tako kako vec razmislja,eto vam razni Bozici,Dajici,Blatnjaci,Skore,Rascici i da ih ne nabrajam sve,zapitate li se ikad po cemu to oni zasluzuju da budu pozvani,eto vam oni i bolje i ne zasluzujemo,ti i njima slicni su "sve sama buducnost" nase repke i fudbala,"kakav" Stila,ko mu je kriv sto nema menadzera koji ga gura!!!!!

ti prvo ne znas da procitas pa ne znas da razumis pa ne znas nista, ja sam napisao a to je realnost da je pjanic 100X veci talenat i da je zahvalan za klupu a sada stilica treba staviti u prvo postavu , a ni stilic ne misli tako kao ti ti pojma nemas ni ocemu a da si razumio znao ib da sam ja napisao da samja rekao u buducnosti ako Bog da pa slijedece godine pa da 30 kom ali ti ne razumis da je to bilo pozitivno za stilica a ne da je to uslov da udje u repku. ne razumis ti to pa hajd.
U ime Gospodara...

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 30 maj 2009, 22:50

hajmo glasat za misketa a bundesliga.de da prestigne dzeku :D :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2009, 00:33

LeBronJamesKing je napisao/la: ti prvo ne znas da procitas pa ne znas da razumis pa ne znas nista, ja sam napisao a to je realnost da je pjanic 100X veci talenat i da je zahvalan za klupu a sada stilica treba staviti u prvo postavu , a ni stilic ne misli tako kao ti ti pojma nemas ni ocemu a da si razumio znao ib da sam ja napisao da samja rekao u buducnosti ako Bog da pa slijedece godine pa da 30 kom ali ti ne razumis da je to bilo pozitivno za stilica a ne da je to uslov da udje u repku. ne razumis ti to pa hajd.
Nemoj se tu druze moj nervirati. Obzirom da im je "omiljena" tema zakljucana, sada love ove ostale teme i kao krvolocni vukovi jedva cekaju da neko spomene selektora (ili da kaze nesto pogresno) da bi oni odmah zapoceli svoje pljuvanje. Prelistaj malo ostale teme, Dzeko, Misimovic i sl. u svakoj su ostavili svoj trag pljuvanja po selektoru. Najbolje ti je da se ne obazires na to, kao sto se ni mi vise ne obaziremo... u pocetku smo se lozili na to, ali sada vise nisu interesantni ;)

Zivio ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 31 maj 2009, 00:36

Virtu4l je napisao/la:
LeBronJamesKing je napisao/la: ti prvo ne znas da procitas pa ne znas da razumis pa ne znas nista, ja sam napisao a to je realnost da je pjanic 100X veci talenat i da je zahvalan za klupu a sada stilica treba staviti u prvo postavu , a ni stilic ne misli tako kao ti ti pojma nemas ni ocemu a da si razumio znao ib da sam ja napisao da samja rekao u buducnosti ako Bog da pa slijedece godine pa da 30 kom ali ti ne razumis da je to bilo pozitivno za stilica a ne da je to uslov da udje u repku. ne razumis ti to pa hajd.
Nemoj se tu druze moj nervirati. Obzirom da im je "omiljena" tema zakljucana, sada love ove ostale teme i kao krvolocni vukovi jedva cekaju da neko spomene selektora (ili da kaze nesto pogresno) da bi oni odmah zapoceli svoje pljuvanje. Prelistaj malo ostale teme, Dzeko, Misimovic i sl. u svakoj su ostavili svoj trag pljuvanja po selektoru. Najbolje ti je da se ne obazires na to, kao sto se ni mi vise ne obaziremo... u pocetku smo se lozili na to, ali sada vise nisu interesantni ;)

Zivio ;)
e fala drug ja sam mislio da svi u BiH vole bh fudbal ali eto izgleda da ima i onih kojim jedan clan reprezentacije moze da nevalja, svasta, ali eto ti znas kakvi su ovi pojedini pa necu elaborirati dalje.
U ime Gospodara...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 31 maj 2009, 01:17

Virtu4l je napisao/la:

Zivio ;)

joj virtual kakav si ti lik
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 31 maj 2009, 09:26

Joj pa nije Dzeko ,ajd nek i Ciro bude faca pa nek Dzeku ili Misketa posalje na tribine...Mozda je taj Stilic dobar ali toliko brate,pa ne znam...Volio bih da uspije ako ni zbog cega drugog brate zbog tebe,vidim da se boris kao lav za njega :-) ...

HUSEINBEG
Kontakt:

Post Postao/la HUSEINBEG » 31 maj 2009, 09:34

Dobar je Stilic prava zamjena za Misimovica samo se nadam da ce sljedece godine prijeci u Bundesligu ili u Francusku.
**** ZEMLJU KOJA BOSNE NEMA

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 31 maj 2009, 12:01

Dobro si to zapazio virtual, isti ti likovi se cude zasto kao "dezurni branioci" Cire uvjek odgovaraju, pa kako ne kada oni svuda dezurno pljuju. Mozda oni imaju neke interese iza toga, pitanje je samo kakve. Jos pitati moderatore zasto je to tako dozvoljeno, hajde lopto zaplaci.

Sto se mene tice po mom ukusu jedan Stilic bi najmanje na klupi imao mjesta a jos radije u prvoj postavi. Jeste da je mlad i da ce njegovo vrijeme kad tada doci, ali sa onakvom igrom kao sto ju je pokazao i u UEFA cupu je nemoguce ignorisati njegov talenat, da ne kazem superiornost spram njegovim suigracima.

Sto se tice Ibricica, bio sam medju onima koji su kukali zasto ga je Ciro postavio protiv Belgije.
Sada sam drugog misljenja.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2009, 12:12

HUSEINBEG je napisao/la:Dobar je Stilic prava zamjena za Misimovica samo se nadam da ce sljedece godine prijeci u Bundesligu ili u Francusku.
Štilić je mlađi od Misimovića 5-6 godina, dakle, idealna situacija za nas na najbitnijoj poziciji u fudbalu. Kad Miske kaže svoju zadnju riječ imat ćemo idealnu zamjenu za njega, tako da se ne moramo previše brinuti za budućnost. Njegovo je samo da radi, a u takvoj situaciji rezultat dolazi sam po sebi.
Voli te tvoje Sarajevo.

Armin10
Kontakt:

Post Postao/la Armin10 » 31 maj 2009, 13:43

Virtu4l je napisao/la:
HUSEINBEG je napisao/la:Dobar je Stilic prava zamjena za Misimovica samo se nadam da ce sljedece godine prijeci u Bundesligu ili u Francusku.
Štilić je mlađi od Misimovića 5-6 godina, dakle, idealna situacija za nas na najbitnijoj poziciji u fudbalu. Kad Miske kaže svoju zadnju riječ imat ćemo idealnu zamjenu za njega, tako da se ne moramo previše brinuti za budućnost. Njegovo je samo da radi, a u takvoj situaciji rezultat dolazi sam po sebi.
upotpunosti se slazem sa tobom!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 31 maj 2009, 23:42

Virtu4l je napisao/la:
dakle,kad Miske odluci dati završnu rijec tad ce i Štiliću svanuti,jel...a to bi trebalo biti za jedno 5 godina,predpostavljam....toliko ponižavanja naših reprezentativaca odavno nisam vidio...i to sve na ovom forumu od (ko fol) naših navijaca....tako ogranicavati igraca i vezati njegovu sudbinu za sudbinu drugog igraca je presmiješno i diletantno....totalno nepoznavanje fudbala...necu više ništa komentarisati.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 maj 2009, 23:54

drop je napisao/la:dakle,kad Miske odluci dati završnu rijec tad ce i Štiliću svanuti,jel...a to bi trebalo biti za jedno 5 godina,predpostavljam....toliko ponižavanja naših reprezentativaca odavno nisam vidio...i to sve na ovom forumu od (ko fol) naših navijaca....tako ogranicavati igraca i vezati njegovu sudbinu za sudbinu drugog igraca je presmiješno i diletantno....totalno nepoznavanje fudbala...necu više ništa komentarisati.
Ne pametnjakoviću. Prije svega Misimović može igrati na ovom nivou još maksimlano dvije godine, a što se mene tiče neka igra još pet, ali to je manje realna opcija. Štilić se može nametnuti svojim igrama, što je isto tako veoma neizvjesno, ali on još uvijek nije sazrio i veoma je mlad, tako da će se njegova eksplozija vjerovatno poklopiti sa Misketovim stagniranjem.

Eto ti si neko mjerodavan da govoriš ko poznaje fudbal, a ko ne poznaje. I šta predlažeš mudri čarobnjače? Da odmah narednu utakmicu preselimo Misimovića na klupu, a da Štilića bacimo u vatru? Da, stojim iza toga da će Štiliću svanuti kad Miske da završnu riječ. Znaš zašto? Zato što je Zvjezdan Misimović najbolji igrač Bosne i Hercegovine.

Nevjerovatno, umjesto da budemo sretni što imamo dva sjajna igrača na istoj poziciji, različite starosne dobi, ovi "vječiti kritičari" pokušavaju i to minimizirati.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Mostarska, Tihi, Zglavkar i 32 gosta.