Druga Liga - grupa Jug
- slogauskoplje
- Kontakt:
- HNKBrotnjo
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
0:1 u inat dušmanima ... inace zna se kakav je teren u lokomotive, brotnjo igralo koliko je teren dopustao, pokusavali citavu utakmicu, kontrolirali igru, lokosi totalno bezopasni, trenutak odluke 20-ak min prije kraja Vasilj na asistenciju Vlahe pogadja sjajnim udarcem iskosa s desne strane u prvi kut, golman nemocan bio, kasnije usao Vladic nakon povrede ponovo nastupio i odmah se nasao u 3 fine sanse ali nije uspio zabiti i ostalo 0:1, zasluzena pobjeda koja je mogla biti i veca...slogauskoplje je napisao/la:BrotnjanI? Koliko ste pobjedili?
- HNKBrotnjo
- Kontakt:
2:0 navodnoKonjicBOY je napisao/la:Koliko je Igman-kamesnica???
-
- Kontakt:
Koliko je Igman-kamesnica 2:0
- badblueboylivno
- Kontakt:
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
ok hvalaHNKBrotnjo je napisao/la:2:0 navodnoKonjicBOY je napisao/la:Koliko je Igman-kamesnica???
Support your local club !
4:1badblueboylivno je napisao/la:Grude?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
FOTO: Brotnjo jedva protiv Lokosa, kanonade Turbine i Troglava
http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... i-troglava" onclick="window.open(this.href);return false;
Rezultati
Troglav - Posušje 7:1
Lokomotiva - Brotnjo 0:1
Višići - Klis odgođeno
Turbina – Sloga (Lj) 6:0
Bigeste - Tomislav 0:1
Igman - Kamešnica 2:0
Sloga (GV/Us) - Kupres 2:1
Grude - Stolac 4:1
http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... i-troglava" onclick="window.open(this.href);return false;
Rezultati
Višići - Klis odgođeno
7/7Rdje94 je napisao/la:Troglav - Posušje * 1 , vjerojatno 2 razlike. Posušje diže formu. Simpatična su i fer mlada ekipa ali neće moći ništa na gostovanjima ni kod lošijih momčadi nego što je Troglav.
Lokomotiva - Brotnjo * 2
Ako će Lokomotiva igrati standardno, a Brotnjo malo zapeti onda je dvica vrlo izgledna. Jedina šansa domaćih je ako sudac bude vukao kao protiv Sloge pa izvuku X. Čisto sumnjam. Uz ozbiljan pristup Lokomotiva tu mora pasti.
Višići - Klis * 1 VIšići su solidna ekipa, ako ne budu imali crne rupe kao protiv Sloge LJ onda će zabit tricu Klisu koji po meni ove sezone neće odnijet ni bod sa gostovanja...
Turbina - Sloga Ljubuški * 1 sa hendikepomod prije imamo loše odnose sa Turbinom i oni će ići na nož dok će Sloga igrati sa B momčadi bez golmana i kapetana + 3 ozljeđena, 2 kartonirana i još dvojica rade
Upitno je hoćemo li imati i jednu zamjenu
4:0. Za nas potpuno nebitna utakmica jer će se i ostali čuvati za derbi protiv BIgesta u nedjelju
![]()
Bigeste - Tomislav * x2 * Još mi ne ide u glavu kako je Bigeste dobio Kamešnicu u gostima. Jako čudno. Tomislav je ozbiljniji, iako i dalje nisam impresioniran njima premda su pri vrhu ovdje ne bi smjeli izgubiti. Bigeste će probat presingom nadrtčat Tomislava u prvih 15 minuta, standardno. Ako ih Tomislav ne podcijeni to je dvica.
Igman - Kamešnica * 1 * Kamešnica kod kuće i u gostima je sasvim druga priča. Nemaju šanse u Konjicu. Igman je organiziraniji i kvalitetniji. 2:0
Sloga Uskoplje - Kupres * 1 * Ako ih je Bigeste dobio 5:0 onda im i Sloga Uskoplje može toliko uvalit bez po muke. Kupres igra sa prilično starom momčadi, spori su i lošiji nego lani. Lak zalogaj.
Grude - Stolac * 1 * Grude znaju negativno iznenaditi, ali na gostovanju. Kod kuće nema popusta. Neće bit lako al mislim da Stolac može bit sretan ako zabije gol...

A sad spektakl - gradski derbi Sloga - Bigeste atmosfera je prilično nabrušena...

NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
remistarmo je napisao/la:FOTO: Brotnjo jedva protiv Lokosa, kanonade Turbine i Troglava
Rezultati
Višići - Klis odgođeno
Kako kazu ovi iz Klisa registrovano je 0-3
- slogauskoplje
- Kontakt:
Glupost, utakmica je odgođena. Termin odigravanja će se znati u idućih par dana.KonjicBOY je napisao/la:
www.facebook.com/hnkvisici
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ne znam tako kazu.hnkvisici je napisao/la:Glupost, utakmica je odgođena. Termin odigravanja će se znati u idućih par dana.KonjicBOY je napisao/la:

-
- Kontakt:
Parovi 9. kola (08/09.10.2011. u 15,30 sati)
STOLAC – TROGLAV
KUPRES – GRUDE
KAMEŠNICA – SLOGA (U/GV)
TOMISLAV – IGMAN
SLOGA (LJ) – BIGESTE
KLIS – TURBINA
BROTNJO – VIŠIĆI
POSUŠJE – LOKOMOTIVA
STOLAC – TROGLAV
KUPRES – GRUDE
KAMEŠNICA – SLOGA (U/GV)
TOMISLAV – IGMAN
SLOGA (LJ) – BIGESTE
KLIS – TURBINA
BROTNJO – VIŠIĆI
POSUŠJE – LOKOMOTIVA
- badblueboylivno
- Kontakt:
In Višići we trust.
Također, mislim da je vrijeme da moji donesu sva tri boda sa strane, nakon tri kola bez pobjede.

Također, mislim da je vrijeme da moji donesu sva tri boda sa strane, nakon tri kola bez pobjede.
Hayley <3
U najgorem mogućem trenutku je došla ova utakmica. U zadnje vrijeme nam slabo išta ide u klubu, sve ispod 3 komada u našoj mreži će biti iznenađenje.badblueboylivno je napisao/la:In Višići we trust.![]()
www.facebook.com/hnkvisici
-
- Kontakt:
Druga liga Jug
Lokosi u Posušju, Brotnjo favorit protiv Višića, lokalni derbi u Ljubuškom
Danas i sutra igraju se utakmice devetog kola Druge lige FBiH – grupa Jug.
će svoju šansu potražiti u Posušju, kome, takođe, ne cvjetaju ruže, dok će se na Babovcu odigrati lokalni derbi između Sloge i novajlije u ligi Bigeste.
Brotnjo na stadionu Bare je favorit sa Višićima, a neizvjesne utakmice očekuju se u Stocu i Tomislavgradu. Troglav, koji na strani pruža slabije igre, mora ubaciti u „petu“, brzinu da bi savladao Stočane
http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... -ljubuskom" onclick="window.open(this.href);return false;
Lokosi u Posušju, Brotnjo favorit protiv Višića, lokalni derbi u Ljubuškom
Danas i sutra igraju se utakmice devetog kola Druge lige FBiH – grupa Jug.
će svoju šansu potražiti u Posušju, kome, takođe, ne cvjetaju ruže, dok će se na Babovcu odigrati lokalni derbi između Sloge i novajlije u ligi Bigeste.
Brotnjo na stadionu Bare je favorit sa Višićima, a neizvjesne utakmice očekuju se u Stocu i Tomislavgradu. Troglav, koji na strani pruža slabije igre, mora ubaciti u „petu“, brzinu da bi savladao Stočane
http://www.****.ba/clanak/citaj/ ... -ljubuskom" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: remistarmo, dana/u 08 okt 2011, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
- slogauskoplje
- Kontakt:
- badblueboylivno
- Kontakt:
Poveli smo u 24. minuti, gol je dao Kaić. Za drugi gol ne znam. 

Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.