Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

Neutral
Kontakt:

Re: Hajduk-Torcida

Post Postao/la Neutral » 23 avg 2009, 20:50

Rijeka do sada ubija Hajduka. Fernandez dao dva gola oba iz penala. Bivši igrač Čelika , Cska Sofije, Sarajeva te Zrinjskog Matija Matko jedan je od najboljih igrača na terenu. Oba penala su napravljena upravo nad Matkom. Prvi penal je bio čist, onaj drugi je malo dvojben. Džabe im i Anas i Ahmed , Rijeka vodi sa 2:0 nakon 35 minuta. Hajduk ima igru, ima prilike ali Rijeka je ta koja zabija.

Hajduk ima strašan tim ali ne zna se šta se dešava sa ovim Hrvatskim gigantom. Usput odlična koreografija Armade.

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 23 avg 2009, 20:56

Hajduk je bolji samo nedostaje zavrsnica...a Rijeka iima srece vise .
Ahmad je bolji i pojacanje je za Hajduk
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 23 avg 2009, 20:58

Rz88 je napisao/la:Rijeka do sada ubija Hajduka. Fernandez dao dva gola oba iz penala. Bivši igrač Čelika , Cska Sofije, Sarajeva te Zrinjskog Matija Matko jedan je od najboljih igrača na terenu. Oba penala su napravljena upravo nad Matkom. Prvi penal je bio čist, onaj drugi je malo dvojben. Džabe im i Anas i Ahmed , Rijeka vodi sa 2:0 nakon 35 minuta. Hajduk ima igru, ima prilike ali Rijeka je ta koja zabija.

Hajduk ima strašan tim ali ne zna se šta se dešava sa ovim Hrvatskim gigantom. Usput odlična koreografija Armade.

slab hajduk pravo, opet dinamo osvaja naslov
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 23 avg 2009, 22:29

katastrofalno, može li se niže

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 23 avg 2009, 22:31

Šta je ovo sa Hajdukom?
Gore krenulli nego zvezda prošle godine
- " $...

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 23 avg 2009, 22:45

Ono sto se je moglo vidjeti, barem sudeci prema prilikama, Hajduk je zasluzio vise od 0 bodova. Rijeka je imala nevjerovatnu srecu, a nije mi ovaj Hajdukov napad jos uvijek ni na 20%. Odlazak Kalinica je poremetio cijelu igru, a najgora stvar u svemu ovome je ta sto smo mi u zoni ispadanja, tacnije 14. smo, a jedan Karlovac se nalazi na drugoj poziciji odmah iza Dinama :evil:

Tako je kad politika zadre u nogometne vode, nadam se propadanju Kerumove karijere...

Oremus i Rubil su stvarno katastrofalno odigrali, a sto se tice odbrane Hajduka, greske sam primjecivao samo kod Buljata...i upravo je on kriv sto je Subasic morao napraviti onaj prvi penal

Drugog penala, kod kojeg je ponovo ucestvovao buljat nije bilo, ako je vec pustio da se izguraju, nije ga trebao suditi..ali jbg, izgubili iz dva penala, i ova sezona je definitivno upropastena a sanse za povratak su vrlo malene.. ako nista, primjeti se napredak u cijelom timu osim u napadu koji nikako da dodje do boljeg postotka realizacije

EDIT: samo da napomenem da je Ahmad Sharbini danas pretucen u Rijeci od strane Armade, i ovo je jos jedan dokaz da je od ovih "vecih" hrvatskih klubova, sto se tice navijaca, samo Hajduk na nekoj razini normalnosti
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 avg 2009, 22:54

Hajduk igra na nivou nekog treceligasa zbilja..nikad jaci na finansijskom planu a nikad slabiji na sportskom...nesto je trulo u Splitu... :geek:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 24 avg 2009, 01:46

[youtube][/youtube]

Bili su bili vrhovi planina, bila je kosulja hajduckoga sina! Ruke cemo skupa za bile dici ko jedno srce za Hajduk cemo biti :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 24 avg 2009, 02:13

bice bolje aBd... ;)
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!

THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 25 avg 2009, 21:45

nikada vise onih vremena gdje je nekada i jedna zvijezda gledala u ledja bilima. vise se split ne moze nositi sa zagrebom, jednostavno su ekonomski jaci. ako nestane dinamo pojavice se neki drugi zagrebacki klub. splicani mogu samo pojedinačno bljesnuti poput blanke vlasic. za ekipni sport tu su donji gdje treba vise novčanih sredstava, nažalost

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 avg 2009, 21:54

bh hrvat je napisao/la:nikada vise onih vremena gdje je nekada i jedna zvijezda gledala u ledja bilima. vise se split ne moze nositi sa zagrebom, jednostavno su ekonomski jaci. ako nestane dinamo pojavice se neki drugi zagrebacki klub. splicani mogu samo pojedinačno bljesnuti poput blanke vlasic. za ekipni sport tu su donji gdje treba vise novčanih sredstava, nažalost
sa ovim se u potpunosti slazem...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 25 avg 2009, 22:26

Može se i dalje Hajduk nositi sa Dinamom samo da se malo konsoliduje. Nijedna kriza ne traje vječno.
Momče Hercegovče

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 25 avg 2009, 22:40

bh hrvat je napisao/la:nikada vise onih vremena gdje je nekada i jedna zvijezda gledala u ledja bilima. vise se split ne moze nositi sa zagrebom, jednostavno su ekonomski jaci. ako nestane dinamo pojavice se neki drugi zagrebacki klub. splicani mogu samo pojedinačno bljesnuti poput blanke vlasic. za ekipni sport tu su donji gdje treba vise novčanih sredstava, nažalost
Sve dok je politike u Hajduku mi necemo gledati Bile koje zelimo da gledamo :roll:

Volim ga volim, volim ga ja, volim ga volim samo Hajduka..ni'ko na svitu nije ka' on, Hajduk ce uvik biti sampion!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 26 avg 2009, 18:50

e ovaj se stručnjak razumije u trenutni nogomet na balkanu. pa nijedan klub ne moze funkcionirati normalno bez pomoci politike, samo sto ovi u zagrebu uz bandica puno bolje rade.

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 26 avg 2009, 18:56

bh hrvat je napisao/la:e ovaj se stručnjak razumije u trenutni nogomet na balkanu. pa nijedan klub ne moze funkcionirati normalno bez pomoci politike, samo sto ovi u zagrebu uz bandica puno bolje rade.
eto ti si toliko glup pa da ne znas zbog cega sam ja to rekao :mrgreen: glup si :mrgreen:

glup si :mrgreen:

da li to znas? :mrgreen:

majka je sigurno ponosna :mrgreen:

ko obrise pojo goovno :mrgreen:

.

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 26 avg 2009, 19:30

Tata je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:e ovaj se stručnjak razumije u trenutni nogomet na balkanu. pa nijedan klub ne moze funkcionirati normalno bez pomoci politike, samo sto ovi u zagrebu uz bandica puno bolje rade.
eto ti si toliko glup pa da ne znas zbog cega sam ja to rekao :mrgreen: glup si :mrgreen:

glup si :mrgreen:

da li to znas? :mrgreen:

majka je sigurno ponosna :mrgreen:

ko obrise pojo goovno :mrgreen:

.
e ljudina si svaka ti cast sta cojeku rece i jesi sta postigao :o :o :o BiH je demokratsko drustvo Ustavom BIH je zagarantovana sloboda govora
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 26 avg 2009, 19:46

to te ja pitam :mrgreen:

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 28 avg 2009, 07:55

Hajduk totalno loš ni trener im ništa ne znači,krafna klub i uprava,sve prodali još da Ibro ode i nula.
Papa Benedikt 16 ,Hajduk 17-fora :P ma i novi prvoligaš Karlovac će ga pojest :) ;)
Loše za Spličane !
Fi hajati.
GO Bosno.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 28 avg 2009, 14:35

ovaj sa dugim postom mora da je jedan od napušenih ili sto se fura na nekadasnji splitski djir. a to je naduvan do daske pa makar i sa pumpom za bicikle

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 30 avg 2009, 12:13

slamka spasa je dovedjenje kvalitetnoga igraca i to pogotovo u vrhu napada kao sto je zec, pogotovo nakon odlaska nidže u englesku. šta znači samo jedan kvalitetan igrač medju tarabama najbolje je sinoć pokazao nizozemac u minhenu

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.