HKK Zrinjski
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Zrinjski
josip sesar je najbolji igrac lige,jer covjek je stvarno pretalentovan bio,cak talentovaniji i od samog the biggest drazena,samo sto je ovaj najbolji kosarkas europe svih vremena, i jednostavno fanatik,covjek koji bi glavu dao za trijumf,mada josip je dao previse sirokom pa one su se sezone ravnopravno borili s bosnom za final 8,dok nije dosao zadar i raspad sistema,ne razumijem zasto ga ovi iz sirokog jednostavno blate,pa covjek je tad bio najbolji strijelac nlb dok nije otisao,radio sta je htio nisi mogao braniti,ali oni ga sigurno bolje poznaju od mene jer su ga gledali dosta puta i vjerovatno je kako oni kazu...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A pa, upravo i ne treba nitko sa strane govoriti Širokom ili Mostaru tko je i sta Sesar. Ne blati njega nitko u Širokom kao, potjeran je zbog glumljenja zvijezde, manjka igre u obrani i svojevoljnog ponasanja, a to niti jedan ozbiljni klub nikad od njega nije mogao trpiti, pa sto bi jedan KK Široki. Zna se tko odlucuje u momcadi, nijedan igrac iznad toga nije. Sasvim je jasno da moze zabiti bilo kome 30 koseva kad god hoce i da je sada vec trebao igrati NBA ligu, ali on pak igra u Zrinjskom (bez uvrede). Sta ocekivati od covjeka koji sam nije htio u inozemstvo, koji je vise puta izjavio da ne moze van ove neke sredine otici. Ja sam ga ''stoput'' gledao, drag mi je inace, upoznao i osobno, imam i dan danas originalni dres koji mi je indirektno poklonio uostalom, Cibonin, punio je dvorane, ljudi su ga gledali, divili mu se, i uvijek ce, pa tako i u Širokom Brijegu jer je on i nas (njegovi su iz ŠB, rodjen i odrastao u Mo), ali covjek nije dobar u glavi i gotovo.
Da znaci dosta ovoj ekipi Zrinjskog, naravno da znaci jer dize rejting istom, dize ih iz prosjeka, i meni je to drago jer bih volio da se Zrinjski nadopunjavao uz nas i u kosarci, ali, on tesko da vise moze biti dio ekipe koja ima najvise ambicije, bojim se da je prekasno da on mijenja neke navike, temperament, i sve ostalo.
Da znaci dosta ovoj ekipi Zrinjskog, naravno da znaci jer dize rejting istom, dize ih iz prosjeka, i meni je to drago jer bih volio da se Zrinjski nadopunjavao uz nas i u kosarci, ali, on tesko da vise moze biti dio ekipe koja ima najvise ambicije, bojim se da je prekasno da on mijenja neke navike, temperament, i sve ostalo.
...Život za Široki...
Dosta o Sesarovoj glavi.
Sesar ima bezbroj mušica. Ali činjenica je da sada sa njim Zrinjski može svakoga dobiti. Činjenica je da ako hoćeš dobiti Zrinjskoga moraš jednostavno biti bolji i spretniji (Igokea i Sloboda) ili provocirati Sesara na ovaj ili onaj način.
A znate za onu: Ponovi sto puta laž i ona postaje istina. Rekli su da je u Tuzli se mlatio sa navijačima i u Širokom.
A nije. To je Večernji za Tuzlu napisao. A kada je na tiskovnoj bio oštri demant toga to nisu htjeli napisati. Nisu nikako popratili tu konfernciju. U Širokom su Vujčić i Peraica na tribine se popeli i htjeli se tući sa onim balavcima koji su hraknuli Matu u lice kada je išao u svlačionicu. Redari ih zaustavili. Ali ne, to je Sesar bio. Naravno.
Sa Sudcima se isto svađaju i Džida i Vujičić i Šimović. Sa drugim igračima Džida i Šimović. Ali sve je to samo Sesar. Opet naravno.
Nisam ja čorav. Naravno da vidim kada ima poneka i za Sesara da se sudi za račun njegovoga imena. Ali Naravno da ga se isprovocira kada dođu Pehar (koji je usput rečeno i u Trebinju bio glavna ličnost uz onoga muslimana sa H) i slični.
Ja nisam nikako za to da sudci kroje ligu. Onda bi se i Sesar i Džida i ostali navedeni puno manje prepirali sa sudcima. Protiv Igokee i Slobode se nisu bunili nakon što su izgubili. Jer su znali da nisu bili na razini. Nije se ni publika bunila. A naravno da će se buniti protiv onih neregularnih uvjeta.
Sesar ima bezbroj mušica. Ali činjenica je da sada sa njim Zrinjski može svakoga dobiti. Činjenica je da ako hoćeš dobiti Zrinjskoga moraš jednostavno biti bolji i spretniji (Igokea i Sloboda) ili provocirati Sesara na ovaj ili onaj način.
A znate za onu: Ponovi sto puta laž i ona postaje istina. Rekli su da je u Tuzli se mlatio sa navijačima i u Širokom.
A nije. To je Večernji za Tuzlu napisao. A kada je na tiskovnoj bio oštri demant toga to nisu htjeli napisati. Nisu nikako popratili tu konfernciju. U Širokom su Vujčić i Peraica na tribine se popeli i htjeli se tući sa onim balavcima koji su hraknuli Matu u lice kada je išao u svlačionicu. Redari ih zaustavili. Ali ne, to je Sesar bio. Naravno.
Sa Sudcima se isto svađaju i Džida i Vujičić i Šimović. Sa drugim igračima Džida i Šimović. Ali sve je to samo Sesar. Opet naravno.
Nisam ja čorav. Naravno da vidim kada ima poneka i za Sesara da se sudi za račun njegovoga imena. Ali Naravno da ga se isprovocira kada dođu Pehar (koji je usput rečeno i u Trebinju bio glavna ličnost uz onoga muslimana sa H) i slični.
Ja nisam nikako za to da sudci kroje ligu. Onda bi se i Sesar i Džida i ostali navedeni puno manje prepirali sa sudcima. Protiv Igokee i Slobode se nisu bunili nakon što su izgubili. Jer su znali da nisu bili na razini. Nije se ni publika bunila. A naravno da će se buniti protiv onih neregularnih uvjeta.
Momče Hercegovče
koji je sad u Trebinju kenjao protiv Širokog..tako a tko god kaže Pehar sudac Širokog kenja da vise nemoze..Josip321 je napisao/la:Dosta o Sesarovoj glavi.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
@Kevin,
obzirom da vas taj Pehar pokušao pokrasti u Trebinju, stavite ga obvezatno na listu nepoželjnih.....
Nego kako je odigrao Mason, znam da je kao i Buljko dao 2 poena, ali možda je bilo puno asista i skokova....
obzirom da vas taj Pehar pokušao pokrasti u Trebinju, stavite ga obvezatno na listu nepoželjnih.....
Nego kako je odigrao Mason, znam da je kao i Buljko dao 2 poena, ali možda je bilo puno asista i skokova....

pa rekao sam ti vec..nemoze svaku utakmicu odigrati odlicno..neka on protiv Bosne razvali..to mi je bitno..ars01 je napisao/la:@Kevin,

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
@Kevin: Ajd ti na HKK Široki pa piši o Masonima i Grgatovima, hihihih
@Josip321: napokon da netko napiše pravu istinu.... a okani se ti ovih brđana..... vidiš da im je glavna preokupacija Sesar i Zrinjski..... vjerovatno imaju naš poster kući, hehehehe ako nemaju nak objave adresu pa ćemo im poslat, a?

@Josip321: napokon da netko napiše pravu istinu.... a okani se ti ovih brđana..... vidiš da im je glavna preokupacija Sesar i Zrinjski..... vjerovatno imaju naš poster kući, hehehehe ako nemaju nak objave adresu pa ćemo im poslat, a?

Eto vidim ti si veliki košarkaški ekspert iz Mostara a najjača tekma koju si u životu pogledao je bilo polufinale protiv Širokog . A suci su vas sad uzeli na zub nakon onog napada u kupu i j.ebali ste mačka nikoga više u gostima nećete dobit jer samo isfrustrirane seljačine mogu sebi dopustiti ono što ste vi napravili . A o krađi u Trebinju jedino pričaš ti i Momo Piljević a svih nas 500-600 koji smo bili na tekmi je to vidjelo totalno na drugi način , nego dobro odmorite igrače do utakmice sa Širokim jer će tada zaigrat i Sesar i ostali nebi li uspjeli pobjedit svoju ikonu , jer ove ostale tekme su nebitne.str8 je napisao/la:.... brini se ti o HKK Širokom (tj. o Boži Bošnjaku) a pusti nama da se brinemo o Sesaru i o Zrinjskom.... I usput pogledaj malo košarku nekad jer vidim da nemaš pojma o čemu pišeš.kksiroki je napisao/la:Legendo nemoj me pogrešno shvatit , kad braniš Sesara ja te razumijem jer sam ga i ja branio dok je bio u Širokom iako naravno nisam bio upravu . Kažeš ove godine ste radili na brendiranju, ako je brendiranje to da je glavni direktor službeni spiker da sportski direktor tuče sudce a glavni brand Sesar ne može ni jednom sudcu nakon tekme pogledat u oči i tuče se s tribinama a ekipu trenutno vodi učitelj (profesor) onda ja neznam šta je brandiranje . Zar ti misliš da će Zrinjski dovesti bilo kojeg trenera koji neće biti izbor J.S. neće sigurno , zar misliš da će J.S. trpiti bilo kojeg trenera koji će ga izvadit iz igre recimo nakon 5 min. kad mu ne bude išlo ili onoga koji će tražiti od njega da trenira svaki dan s ekipom . Legendo ja ti garantiram glavom da se to neće desiti . Za ponude pa Sesar je u karijeri imao 100 ponuda i samo on može razumjeti zašto ih je odbio . Ja se nadam da ćeš ovo shvatiti kao dobronamjeran a ne zlonamjeran komentar.hahaha da Sesar ne može gledat sucima u oči... pa o čemu ti ovo pišeš??? Da vama nije sudaca... ne bi nikog dobbili.... Sad ste pokrali i Leotara.... al nema veze to jel da, vaš Meksikanac će Leotaru odradit Zrinjskog u Trebinju kao što je i odradio.....
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Izgubio od Borca večeras 65:61.
Nisu igrali Sesar, Peraica i Gligora.
Čekamo izvješće, čini se da je Zrinjski odigrao solidno.
Nisu igrali Sesar, Peraica i Gligora.
Čekamo izvješće, čini se da je Zrinjski odigrao solidno.
Momče Hercegovče
Pa nisu bas odigrali dobro...
Pogrijesili su na pocetku kada su pustili Borcu da se u drugoj cetvrtini raspuca. Umjesto da igraju na centre gdje je Borac Najslabiji oni su dopustili da ih Peterkin i mali Josipovic nadskacu... U finisu se se uspjeli vratiti ali bilo je kasno. Imali su puno cak 17 iygubljenih lopti i da Fekete i Adamovic nisu imali milion gresaka Borac bi jos rutinski dobio ovaj mec. I da napomenem da su moji igrali bey Krispa i Djuranovica
Pogrijesili su na pocetku kada su pustili Borcu da se u drugoj cetvrtini raspuca. Umjesto da igraju na centre gdje je Borac Najslabiji oni su dopustili da ih Peterkin i mali Josipovic nadskacu... U finisu se se uspjeli vratiti ali bilo je kasno. Imali su puno cak 17 iygubljenih lopti i da Fekete i Adamovic nisu imali milion gresaka Borac bi jos rutinski dobio ovaj mec. I da napomenem da su moji igrali bey Krispa i Djuranovica
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Rukomet i košarka potjerani iz grada
Kao i svake godine u isto vrijeme, krajem travnja, kada klubovi iz dvoranskih sportova trebaju da svoje natjecateljske sezone i doigravanja za prvaka dočekaju spremni i nadasve uigrani, i ove se godine ponavlja poznata nam priča "protjerivanja" sportaša iz dvorane na desetak dana zbog jedne glazbene manifestacije - neprocjenjivo.
Osim što klubovima uskraćuje pravo na treniranje i odigravanje domaćih utakmica, još im uveliko nameće dodatne financijske troškove, na i onako , nažalost, poprilično prazne klupske račune, jer ipak treba platiti treniranje u nekom drugom mjestu (rukometašice trenirale u Grudama, rukometaši u Međugorju), ili pak treninge, kao košarkaši, odžavati u dvorani veličine stola za stolni tenis - neprocjenjivo.
Nažalost, za ove probleme nitko nema sluha niti koga interesiraju ovi problemi, a na kraju sezone pojavit će se tisuće "pametnjakovića" koji će davati svoj sud ovom ili onom u nekom od klubova, a tijekom sezone zatvaraju oči pred svim problemima sa kojima se naši sportaši susreću - neprocjenjivo.
A da sve ovo nebi ostalo na neprocjenjivom kažimo da rukometašice gradski derbi protiv momčadi Katarine, koji je trebao se igra danas, igraju u srijedu 29. travnja sa početkom u 20 sati, a da su rukometaši umjesto da budu domaćini, morali tražiti od momčadi Čapljine da se susret igra u njihovoj dvorani u Čapljini, na što su ovi i pristali, tako da će Zrinjski ugostiti momčad Čapljine u njihovoj dvorani u Čapljini večeras (petak) u 19 sati. - ma ipak neprocjenjivo.
Spomenimo da će i ljubitelji košarke doći "na svoje", jer će u subotu, umjesto da prisustvuju, kako je to sada ispalo, praktički najvažnijoj utakmici sezone za HKK Zrinjski protiv Sloboda Dite (igra se u Tuzli, zamjenjeno domaćinstvo), moći slobodno za poslušaju neku "zavijušu" - neprocjenjivo.
Kao i svake godine u isto vrijeme, krajem travnja, kada klubovi iz dvoranskih sportova trebaju da svoje natjecateljske sezone i doigravanja za prvaka dočekaju spremni i nadasve uigrani, i ove se godine ponavlja poznata nam priča "protjerivanja" sportaša iz dvorane na desetak dana zbog jedne glazbene manifestacije - neprocjenjivo.
Osim što klubovima uskraćuje pravo na treniranje i odigravanje domaćih utakmica, još im uveliko nameće dodatne financijske troškove, na i onako , nažalost, poprilično prazne klupske račune, jer ipak treba platiti treniranje u nekom drugom mjestu (rukometašice trenirale u Grudama, rukometaši u Međugorju), ili pak treninge, kao košarkaši, odžavati u dvorani veličine stola za stolni tenis - neprocjenjivo.
Nažalost, za ove probleme nitko nema sluha niti koga interesiraju ovi problemi, a na kraju sezone pojavit će se tisuće "pametnjakovića" koji će davati svoj sud ovom ili onom u nekom od klubova, a tijekom sezone zatvaraju oči pred svim problemima sa kojima se naši sportaši susreću - neprocjenjivo.
A da sve ovo nebi ostalo na neprocjenjivom kažimo da rukometašice gradski derbi protiv momčadi Katarine, koji je trebao se igra danas, igraju u srijedu 29. travnja sa početkom u 20 sati, a da su rukometaši umjesto da budu domaćini, morali tražiti od momčadi Čapljine da se susret igra u njihovoj dvorani u Čapljini, na što su ovi i pristali, tako da će Zrinjski ugostiti momčad Čapljine u njihovoj dvorani u Čapljini večeras (petak) u 19 sati. - ma ipak neprocjenjivo.
Spomenimo da će i ljubitelji košarke doći "na svoje", jer će u subotu, umjesto da prisustvuju, kako je to sada ispalo, praktički najvažnijoj utakmici sezone za HKK Zrinjski protiv Sloboda Dite (igra se u Tuzli, zamjenjeno domaćinstvo), moći slobodno za poslušaju neku "zavijušu" - neprocjenjivo.
-
- Kontakt:
Mostar je odavno zasluzio sportsku dvoranu kapaciteta 4.500 - 6.000 sjedista (poput dvorana u Sirokom Brijegu ili Zenici). Zasto je nije dobio treba pitati gradsku vlast, jer oni su ti koji treba da je izgrade. Valjda bi im zafalilo za pausale...Eagles je napisao/la:Rukomet i košarka potjerani iz grada
Mostar jeste zaslužio dvoranu, ali neće je zadugo dobiti jer se gradnja opstruira, ali to je političko pitanje i mi ga ne možemo riješiti. Sa druga strane sve je važnije od sporta i tako su se košarkaši Zrinjskog vukli po raznim šlolskim dvoranama i tu zaradili brdo povreda i zato ovako moćan tim sa Sesarom nije uspio više.
pa ne bih bas rekao mocan tim,nego tim koji je ravnopravno trebao konkurirati za 4 mjesto,ali gledajuci sadasnje dogadaje ipak ce sloboda biti cetvrta na kraju...lipanj je napisao/la:Mostar jeste zaslužio dvoranu, ali neće je zadugo dobiti jer se gradnja opstruira, ali to je političko pitanje i mi ga ne možemo riješiti. Sa druga strane sve je važnije od sporta i tako su se košarkaši Zrinjskog vukli po raznim šlolskim dvoranama i tu zaradili brdo povreda i zato ovako moćan tim sa Sesarom nije uspio više.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Izgubili 1 u Aleksandrovcu...opet..ovo je da ne povjerujes....negdje se mora vratiti...
Tomo odlučio meč.
dao 1 od 2 FT 12 sec prije kraja za 77/78, a 2 sec prije kraja dobio bananu i ode pobjeda.
dao 1 od 2 FT 12 sec prije kraja za 77/78, a 2 sec prije kraja dobio bananu i ode pobjeda.

playerbobo je napisao/la:Izgubili 1 u Aleksandrovcu...opet..ovo je da ne povjerujes....negdje se mora vratiti...
Koja je ovo po redu da izgubite samo 1 razlike. Ovo može da slobodno uđe u Ginesovu knjigu rekorda.
Steta da Tomovic nije pogodio jer je bio ponajbolji pojedinac na terenu do pred sami kraj i promasivanja, odbrambeno pogotovo. Doima se puno brzi nego kad je igrao za Lavove i Borac prije nekoliko godina ili kad je "pustio stomak" u Bosni. Potpuno je zaustavio bekove Igokee i mijenjao se po potrebi na najboljem ofanzivnom igracu.
A Sarenac nije los igrac isto...
-
- Kontakt:
Ma nije šteta, srušio bi tradiciju, pola koša od IgokeeMalena je napisao/la:Steta da Tomovic nije pogodio jer je bio ponajbolji pojedinac na terenu do pred sami kraj i promasivanja, odbrambeno pogotovo. Doima se puno brzi nego kad je igrao za Lavove i Borac prije nekoliko godina ili kad je "pustio stomak" u Bosni. Potpuno je zaustavio bekove Igokee i mijenjao se po potrebi na najboljem ofanzivnom igracu.

Ahhh,pratio sam tekmu,skoro čitavo vrijeme vodili ( minimalno ),i na kraju opet,4. put po redu gubimo u koš razlike.
Da su igrali Sesar i Peraica siguran sam da bi ovo glatko dobili,al kad nam je čitava ekipa ozlijeđena,onda se nemaš čemu ni nadat.
,

Da su igrali Sesar i Peraica siguran sam da bi ovo glatko dobili,al kad nam je čitava ekipa ozlijeđena,onda se nemaš čemu ni nadat.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.